WIE BEN JIJ?

Wanneer je terechtkomt op de website en blijft lezen, dan ben je op de juiste plek! Deze informatie is voornamelijk voor Indigo’s en Healers en Sterrenmensen & –kinderen, zelfs wanneer je daar nog nooit over gehoord hebt, en niet goed weet wat hiermee bedoeld wordt…Toeval bestaat niet, alles heeft een reden...vandaar dat ik geloof dat je naar deze site geleid bent voor een bepaalde reden...

punt

Je bent klaar om positieve veranderingen te maken in je leven want je bent het beu altijd hetzelfde te zien gebeuren in je leven alsof je er geen keuze over hebt. Je bent de pijn beu, je wil meer vreugde voelen.

punt

Je wil jezelf écht leren kennen

punt

Je wenst terug in contact te komen met je eigen kracht

punt

Je wenst een antwoord te vinden op vragen over jezelf, over eender welk aspect van je leven

punt

Je bent bereid het leven te creëren dat je wenst en nodig hebt

punt

Je hebt een steuntje in de rug nodig..

punt

Je voelt ergens een belemmering in je wezen, iets dat je tegenhoudt om volledig jezelf te zijn, om werkelijk plezier te beleven. Dan zijn de zuiverings- en reinigingsessies iets voor jou: gedurende een behandeling van 1 of 2 uur (altijd op afstand) werk ik in je aura, op de niveaus die nu aandacht vragen, onder begeleiding van mijn en jouw gidsen. Dit reinigingswerk is de basis van alle andere werk.

punt

Je bent vastbesloten je leven te veranderen en de touwtjes zelf in handen te nemen, je niet meer te laten leiden door onbewuste gedachten of door de regels van anderen

. punt

Je bent artistiek en ziet jezelf voornamelijk als creatief, dan kan Pegasus je zeker helpen om je eigen stem te vinden ,je unieke manier van uitdrukken. Ik heb al gewerkt met operazangers, muzikanten, muziekschrijvers, dichters, enz.  De energie die tijdens hun sessies doorgegeven wordt is fenomenaal!

punt

Je voelt een grote voorliefde voor Engelen, Gidsen, het Lichtlichaam.

. punt

Je hebt vragen over je plek in de wereld en vraagt je af: wie ben ik nu écht?

punt

Je wil meer harmonie vinden in je leven, in je relaties, je hebt vragen over je vorige levens, over je spiritualiteit, je wil meer contact met je Hogere Zelf, je Ziel, je Gidsen.

punt

Je herkent jezelf in de Ascensiesymptomen en wenst een versnelling en begeleiding bij het proces.

punt

Je wenst je lichtquotiënt en je vibratie te verhogen omdat je de 3D wereld met zijn oordelen, competitie en concurrentie, fastfood, denken in polariteiten en oppervlakkigheid beu bent en jezelf wenst te verdiepen in wie je werkelijk bent in al je Licht.

punt

Je wenst je te bevrijden van alle kortzichtigheid die je als regel ingeslikt hebt gedurende je jeugd (en misschien nog vroeger).

punt

Je wenst al je gaven te leren kennen en de gaven uit vorige levens terug naar je bewustzijn te brengen (meestal gebeurt dat pas na een beetje opruimwerk).

punt

Je wil meer contact met je natuurlijke spiritualiteit, je wenst je kroonchakra en hogere chakra’s te openen.

punt

Vele van mijn klanten zijn healers, bewust of onbewust, en zien na de initiaties en sessies hun intuïtie en psychische gaven zeer sterk toenemen.

punt

Je bent al een tijdje op je spirituele pad en wenst je vibratie te verhogen via activaties en initiaties.

puntpuntpunt