WIE BEN IK?

Mystica, Licht Lichaam Fluisteraarster, Heler, Astroloog, Vroedvrouw voor het Goddelijk Kind, Kristallenmagiër, Reiki Meester, Kleuren therapeut, Geleide meditaties, Channeler. Wat ik doe: Mensen in de 21ste eeuw brengen, Nieuw leven inademen, het Ongeziene laten Zien, Wakker Maken, het Sublieme Praktisch maken. Het geheel verpakt in een sausje van nederigheid natuurlijk...

Mijn naam is Hilde Devondel. Sinds een dertigtal jaren word ik begeleid door Pegasus op mijn spirituele pad en in mijn spirituele werk. De laatste jaren is hij prominent geworden in mijn werk en begeleidt hij me bij iedere sessie die ik geef en bij iedere ‘download’ van energie, iedere descensie die ik zelf ontvang. De PegasusConstellatie staat ons bij om ons LichtLichaam op DNA niveau te evolueren en te reinigen om ons toe te laten meer goddelijkheid in ons dagelijks leven te ankeren. Een beetje meer info over PEGASUS.
bullet Sinds ongeveer 35 jaar bestudeer ik astrologie en een tiental jaren geleden ben ik begonnen met Human Design, dat een waardevolle aanvulling vormt omdat het zo praktisch en bruikbaar is in het dagelijkse leven.  
bullet  Na een heleboel verschillende opleidingen en verblijven in Engeland en India (zie BIO hieronder), heb ik mijn voornaamste opleiding de afgelopen jaren ontvangen van mijn Hogere Zelf en van mijn Gidsen (waaronder Pegasus) waarbij ik mijn eigen sessies ben beginnen channelen. Mijn voornaamste opdracht is te mensen in hun eigen kracht te brengen, werken met hun Lichtlichaam, door hun vibratie te verhogen door middel van initiaties allerhande en door hun aura te zuiveren van vroegere, voorbijgestreefde gedachtepatronen en emoties die hun tegenhouden om alle vreugde, overvloed en verbondenheid te ervaren waar ze recht op hebben.
bullet Sinds een paar jaar zijn mijn sessies meer gebaseerd op intuïtie en minder op het letterlijk navolgen van een aangeleerd systeem.  Ik begin altijd met een intakesessie waarbij we mekaar leren kennen, daarna volgen we voornamelijk de energieën die me aangegeven worden door jou, je Gidsen en mijn spirituele begeleiding.
bullet Een tiental jaar geleden ben ik begonnen met het werken met het Diamanten LichtLichaam, dat ons toestaat van derde naar vijfde en hogere dimensies te gaan in ons dagelijkse leven. Voor het ogenlik ben ik begonnen met een boek over de nieuwe energie, de nieuwe chakra's enzovoort....

Le Chaman Loup

BIO

knop Met een achtergrond van kinesitherapie, yoga vanaf 17 jarige leeftijd, een opleiding Gestalt en Psychosynthese, waren communicatie en bewustzijn altijd belangrijk voor mij. Een opleiding psychotherapie Gestalt en Psychosynthese hielp me meer inzicht te krijgen in mezelf en anderen.
knop Na een bijna dood ervaring in 1989 opende zich een nieuwe wereld voor mij, plots voelde ik ‘Hogere energieën’, en een Gids begon me te leiden naar totaal nieuwe ervaringen, zoals Aura Soma, ik trok naar Engeland om de cursussen te volgen en werd uitgenodigd om ter plekke te blijven. Daar bleef ik dan 2 jaar, 2 magische jaren waarin ik totaal ondergedompeld werd in de wereld van de kleuren, de chakra’s, de subtiele energieën, aroma’s en vooral kristallen. In die periode werd ik ingewijd in Reiki. Vanaf de eerste initiatie begon ik kleuren, vormen en beelden te zien, en vergemakkelijkte voor het eerst mijn meditatie; bij de tweede graad verdiepte dat zich en bij de derde graad zweefde ik naar andere dimensies…
knop Toen ik in Aura Soma een cursus volgde, had ik een spirituele ervaring met Serapis Bey, de Quintessence. Ik begon boven mijn bed te zweven en voelde me één worden met het ganse Universum, ik keek neer op mijn lichaam in bed en begreep alles (dat is natuurlijk niet blijven duren :-)).
knop Een marmersteentje van de Buddha Hall in Poona lokte me naar India (kristallen brachten me op mijn pad), naar de ashram van Osho in Poona waar ik tal van cursussen volgde met de nadruk op meditatie, meditatie, meditatie. Al wat Osho vertelde kwam me voor als een herinnering aan iets uit het verleden, ik had in die periode ettelijke flash backs van levens als monnik in Tibet. Osho sprak om te beginnen mijn intellectuele kant aan, hij kon alles goed uitleggen, daarnaast werkte hij ongemerkt op het derde oog (gedurende de eerste jaren kon ik tijdens de video's niet rechtop blijven zitten, zoals vele van mijn mede-sannyasins). Het waren echter vooral zijn grapjes die ik apprecieerde: voor hem was een meester een mengeling van een Boeddha en een Zorba (een genieter). Na een verblijf van 2 jaar in Osho’s ashram, kwam ik terug naar België. Ieder jaar keerde ik terug voor minstens 3 maanden ‘om mijn spirituele batterijen opnieuw op te laden’. Een greep uit de gevolgde cursussen: Path of the Mystic training voor het lezen van energie en aura’s, Tibetaanse Pulsing om de chakra’s te reinigen (1 maand per chakra) en meditatie, meditatie, meditatie.
knop In 1996 startte ik met de ‘Awakening your Light Body’ cursussen, ik was Sanaya’s boeken beginnen lezen in Dev Aura en ze spraken me aan op een andere manier , meer in mijn multidimensionaltiteit… Daarna volgden nog andere opleidingen zoals Thérapie du Passage, geleide meditaties, Lightarian Reiki, Hart & Zielheling volgens Ken Page, Keylontic Science & Kathara Healing.
knop Kristallen en astrologie zijn een 30 jarige verslaving.
knop Gedurende de laatste 30 jaren heb ik met een heleboel verschillende vormen van meditatie gewerkt, en nog een heleboel verschillende energie technieken, die ik gebruikte om mijn leven totaal te veranderen. Na al mijn verschillende reizen doorheen therapieland en de spirituele wereld werk ik voornamelijk met de ontwikkeling van het Lichtlichaam en ervaren van de eigen hartruimte via initiaties, meditaties en energie sessies.
Ik blijf verder werken aan de uitbreiding van mijn eigen LichtLichaam om een zo hoog mogelijk bewustzijn aan te bieden aan mijn klanten
knop Pegasus komt al jaren voor in mijn meditaties en toen ik mediteerde op een naam voor mijn praktijk, kwam hij gezwind aangevlogen. Het licht van ‘Light’ wou ik ook vermelden omdat ik vooral werk met het ontwikkelen van het Lichtlichaam, dat is de voornaamste schakel tussen alle technieken die ik gebruik. Ondertussen heb ik op een gespecialiseerde site ontdekt dat de constellatie Pegasus te maken heeft met het ontwikkelen van het LichtLichaam, de evolutie van DNA op fysiek en spiritueel niveau...
knop Ik blijf sessies volgen en werk er ook aan om deze energie zoveel mogelijk te gronden en toe te passen op het fysieke vlak, de sessies met Tachira Tashi-ren dienen om mijn Lichtquotiënt naar omhoog te brengen, voor gronding verbind ik me nu voornamelijk met de Aarde, die we begeleiden op haar eigen transformatie. Ondertussen laat ik me voornamelijk inspireren door channelers, Abraham & Esther Hicks, Adamus en St Germain van de Crimson Circle, Kaypacha Tachira Tachi-ren, Lee Harris, Matt Kahn, John Newton, Lisa Renee, Tarek Bibi enz, en sinds vele jaren ook mijn eigen Gidsen, die me tevoren vooral zonder woorden begeleidden en wiens woorden ik nog niet zo lang heb toegelaten en waar ik veel plezier aan beleef.

Voor de nieuwsgierigen onder jullie: mijn CURRICULUM
Activatietempel

- Kinesitherapie: vanaf 1976
- Opleiding Gestalt & Psychosynthese vanaf 1980
- Astrologie: vanaf 1982
- Meditatie: vanaf 1985
- Walkin 1989
- Aura Soma: vanaf 1990
- Kristallen: vanaf 1990
- Reiki: vanaf 1991
- OSHO (India): vanaf 1992
- Orin & Da Ben: vanaf 1996 tot 2006 jaarlijks alle cursussen.
- Passagetherapie van Samsarah: 1996
- Path of the Mystic in Poona India: in 1998
- Lightarian Instituut: alle cursussen vanaf 2001
- Hart & Zielheling: in 2005
- Empowerment Reiki: in 2006
- DNA Activatie en J-Seal Removal met Toby Alexander: in 2006
- Karmische sessies met Carol Hathor (Soulwisdom Energy Transformation): in 2006
- DNA activatie met Shapeshifter: in 2006
- LaHoChi van het 13de Octaaf met Eilis Philpott: in 2007
- Practical Mastery™ met Bill Austin: in 2007 en 2008, Affirmation Enhancer Tool, Healer Toolkit, Multi Body Balancing Tool, UCP & CHAP.
- Sterrenactivaties: Arcturus, Polaris, Pleiades, Vega, Betelgeuse, Rigel, Sirius: vanaf februari 2008. Christine Day: Pleiadische Activaties en Infusies.
- Tientallen vormen van Reiki met Stephen Lovering en verchillende andere Reiki Masters: 2008 & 2009.
- Channeling sessies met mijn Hogere Zelf en Pegasus sinds 08.08.2008.
- Human Design sinds 2009.
- Triality Activatie met Steve Rother in september 2009.
- Lichtlichaam activaties met Tachira Tachi-ren sinds 2005, nog mee bezig voor het ogenblik ( Higher Light Integration, Sacred Body Integration, Rapture Infusion, Ze-Yod Spectrum Alignment, Karmic Matrix Removal / Divinity Infusion, Holographic Matrix Re-Alignment, Bennu Legacy: Synergy, Bennu Legacy Regeneration, Bridging the Eternal, Shefa Infusions, Holographic Harmonization, Mattir Assurim .). Zij was de eerste die sprak over het LichtLichaam en het Walkin verschijnsel.


 

Mission statement:
Je herinneren aan je schoonheid als kind van God,  je  bijstaan
om je zelfliefde en waarde voor het Universum terug te vinden.
Je helpen je eigen kracht te ontdekken, zodat je Meester wordt over je eigen leven, op een creatieve, verantwoordelijke manier, door middel van Liefde, Inzicht en Vreugde.
Op naar multidimensionaltiteit!


PEGASUS LIGHT FUN