HOE IK TE WERK GA


Mystica, Licht Lichaam Fluisteraarster, Heler, Astroloog, Vroedvrouw voor het Goddelijk Kind, Kristallenmagiër, Reiki Meester, Aura Soma therapeut, Geleide meditaties, Channeler. Wat ik doe: Mensen in de 21ste eeuw brengen, Nieuw leven inademen, het Ongezien laten Zien, Wakker Maker, het Sublieme Praktisch maken. Het geheel verpakt in een sausje van nederigheid en humor natuurlijk... .
(wees gerust, ik ken de gevaren van het spirituele ego;-)

Missie
Mijn Missie is een katalyst te mogen zijn in je ascensie- en verlichtingsproces
om je werkelijke zelf uit te drukken in dit leven in vreugde, liefde, overvloed en creativiteit!


Visie
Mijn visie is een wereld waarin we allemaal onszelf zijn en leven in overvloed, vreugde, wijsheid en vervulling op één lijn met onze Hogere Waarheid, kortom Leven als je Hogere Zelf.

'Psychische gaven'
Al van jonge leeftijd herinner ik me 'psychische gaven': ik zag duidelijk de emoties en de pijn van anderen. Toen dacht ik dat het normaal was en trouwens, het intellect was altijd belangrijker dan emoties, zo was me geleerd. Toen ik mijn
opleiding Gestalt & Psychosynthese volgde realiseerde ik me dat wat ik oppikte in het onbewuste zat, een vervelende eigenschap want raad eens waarom iets in het onbeuwtse zit? Omdat het niet geaccepteerd wordt en beoordeeld wordt door de persoon in kwestie! Ondertussen heb ik geleerd deze eigenschap opbouwend te gebruiken om mensen aan te tonen waar ze zichzelf blokkeren door middel van onbewuste oordelen en gedachten. De enige manier waarop we beter in ons vel zullen zitten, is door die delen van onszelf die we veroordelen, te leren accepteren en ervan te houden!
Na een coma in 1989 begon ik ook subtiele energie te voelen, Engelen en Gidsen en vanaf het ogenblik dat ik met Reiki begon, kreeg ik ook sjamanistische beelden en boodschappen door en begon ik de energie in chakra's en subtiele lichamen te zien. Het duurde een tijdje vooraleer ik me realiseerde dat ik in mijn lichaam ook fysieke en psychologische pijn kan voelen van anderen. Daarna volgde ik tal van opleidingen ( zie Wie Ben Ik?) om 'me te genezen' en heb ik nog veel meer opgestoken over subtiele energie en het harmoniseren van het aura. Ik ben altijd blijven verder zoeken op mijn pad om een vollediger palet aan te bieden en mijn eigen energieën steeds meer te zuiveren. Zoals Esther Hicks zegt: 'We zijn nooit klaar, wanneer we één doel bereiken, staat voor ons een oneindige waaier aan verschillende smaken open om van te proeven om onszelf altijd beter en beter te voelen en te groeien in de richting van wat ons het meest plezier brengt in dit leven.

Mijn doel
Ik steun je tijdens je ascensieproces (wanneer je meer van je Goddelijke Zelf wil belichamen, wanneer je de ascensiesymptomen ondervindt...). Dat proces gebeurt niet in één vingerknip (I wish), het gebeurt in opeenvolgende stappen waarbij we onze energie, ons begrip, ons bewustzijn uitbreiden en al wat we niet meer nodig hebben loslaten. Dit proces geecft een reeks veranderingen, symptomen, heling en transformatie. Op die manier brengen we meer licht in ons Lichtlichaam en worden iedere dag Goddelijker. Door onszelf te veranderen, helpen we ook de planeet een hogere vibratie te bereiken.

Mijn grootste plezier is je op je eigen pad te zetten waar je verantwoordelijkheid kan nemen voor je eigen leven, met het grootste respect voor wie je zelf bent. Ik respecteer altijd het punt waarop je zelf beland bent en bied daarom geen stramien aan met opeenvolgende sessies, we vertrekken samen vanaf de plek waar je NU staat.

Mijn voornaamste hulpmiddel is mijn vermogen om energie aan te voelen, hetgeen vele vormen aanneemt sinds ik al een tijdje op dit pad ben: emotionele onderdrukte energie, vastgevroren energie uit vorige levens, spirituele begeleiding, inzicht in het mechanisme dat ieder van ons gebruikt om onszelf de vreugde en evolutie te ontzeggen waar we recht op hebben (door zelf alle mogelijke strategieën gebruikt te hebben om ongelukkig te blijven).
Voor een persoonlijke sessie werk ik meestal met een combinatie van de therapeutische instrumenten waarover ik beschik, altijd onder leiding van mijn Hogere Zelf, mijn Gidsen en natuurlijk vooral Pegasus.

 

- Energie reading: AURA SOMA reading, astrologie reading met 'intunen'of channeling ofwel een combinatie.
- Opening van de chakra's: REIKI initiaties 1,2 en 3
- Energieverhoging door initiaties: Kristallen DNA Activatie (voor degenen die al met andere vormen van energie werken zoals Reiki).
- Werken met de chakra's
- Werken met je sensitiviteit
- Loslaten van energie: ZUIVERING VAN DE SUBTIELE LICHAMEN + Practical Mastery™ in de Pegasus Light Force sessies
- Uitbreiding van het Licht Lichaam:persoonlijke sessies .
- Diep transformatiewerk: LaHoChi van het 13de Octaaf met energetische bijstand der Engelen, Pegasus & uw en mijn Gidsen.
- Initiaties in persoon of op afstand in energievormen die het Lichtlichaam nog meer uitbreiden: LaHoChi van het 13de Octaaf. en nevenvormen van Reiki.
- Maanmeditaties
-
Groep om de intuïtie te ontwikkelen (in de maak)
- Groep om je creativiteit te ontwikkelen (ook in de maak).

Je kan altijd kijken welke aanpak je meest aanspreekt op de site, dan werken we met die specifieke discipline. Het verloop van de sessie wordt volledig bepaald door jou. Zie AANBOD

 

 

PEGASUS LIGHT FUN