REIKI

---

Het was in Dev Aura in Engeland, waar ik gedurende 2 jaar werkte in het kleureninstituut van Aura Soma, dat ik het eerst hoorde spreken over Reiki. Op dat ogenblik waren chakra’s, aura en helderziendheid nieuwe begrippen. Dank zij Reiki kreeg mijn spirituele ontwikkeling een nieuw élan. Na jaren van frustrerende meditaties (voornamelijk de vipassana vorm, die naar ik later ontdekte ook de moeilijkste vorm van mediteren is), had ik plots géén moeite meer om me ‘leeg’ te maken en tijdens de 1e graadsinitiatie begon ik beelden te krijgen, dingen te ‘zien’ en te ‘weten’. Na mijn 2e initiatie ging ik voor 1 jaar naar India, waar ik nu ieder jaar terugkeer om mijn spirituele batterijen op te laden... In april 1996 ontving ik tenslotte mijn derdegraads inwijding in de Golden Age Reiki te Glastonbury, de mythische plaats in Engeland, nabij Avebury en Stonehenge, dat qua energie lijkt op India. Het verblijf was kort maar intens en zeer esoterisch. In juni van dat jaar werd ik ingewijd in de derde graad van de Tibetaanse Reiki, die de spirituele lijn van de traditionele Reiki eerbiedigt maar die Reiki meer open wil stellen voor iedereen door een toegankelijker prijs. Voor mij is Reiki niet enkel een manier van genezen maar voornamelijk een hulpmiddel bij meditatie en spirituele evolutie.

REIKI

WAT IS REIKI EIGENLIJK ?
De handen plaatsen op een plek die pijn doet, is een instinctieve reactie.
Een moeder zal haar handen plaatsen op het hoofd van het kind dat koorts heeft, de kat zal haar zieke kleintje likken. Aanraking is de basis van alle genezende technieken en dat is niet anders met Reiki.
De Reiki initiaties openen de kanalen die ons in direct contact plaatsen met de
Universele Onvoorwaardelijke Liefde van de Kosmos.
0 Vanaf de eerste graad wordt de ontvanger een kanaal voor deze genezende energie en onmiddellijk na de inwijding begint de genezende energie uit zijn of haar handen te stromen, het effect is zeer tastbaar... De tijd van slechts één inwijding en je zelfgenezende kwaliteiten worden al aangeboord!!!
Voor de eerste graad worden 4 inwijdingen gegeven die ons in staat stellen minstens op het lichamelijke niveau te genezen.
0De tweede graad stelt ons in staat op emotioneel, psychisch en karmisch niveau te genezen.
0De laatste inwijding dan, de derde, grijpt ook in op spiritueel niveau.
Een inwijding ontvangen is een
magische gift die we aan onszelf geven. Iedereen reageert op zijn of haar eigen manier. Sommigen voelen warmte, anderen zien kleuren, nog anderen voelen zich ontspannen of gelukzalig. Vanaf het ogenblik dat we onze handen gaan gebruiken, voelen we de energie erdoor stromen.

Mikao Usui

ZUIVERING
Na de inwijding wordt een periode van 21 dagen reiniging voorzien waarbij ons systeem zich aanpast aan de energie, een ontgiftiging gebeurt, waarvan de vorm afhankelijk is van de ontvangen graad.
Na de eerste graad zal deze ontgiftiging vooral lichamelijk zijn, na de tweede graad vooral emotioneel en mentaal, na de derde graad vooral van de denkpatronen, een pure vreugde zal ons deel worden, de integratie met al wat ons omringt.
Op het ogenblik dat een ingewijde in de Reiki zijn handen op het lichaam van iemand anders plaatst, of op zijn eigen lichaam, zal hij kanaal worden voor de Onvoorwaardelijke Liefde van het Universum, de Reiki zal naar de plaatsen gaan die er nood aan hebben en zal werken op het niveau dat er behoefte aan heeft, dus niet enkel op de plaats van de pijn maar ook op de reden die deze pijn veroorzaakt heeft, weze die op emotioneel, mentaal of spiritueel vlak. Het is niet de ingewijde die geneest, het is de energie van de Reiki, de therapeut is enkel een kanaal voor deze energie.

Logo


EFFECTEN VAN REIKI

·  Ontspant het lichaam en helpt het diepe stress en spanning los te laten,
·  Verhoogt de zelf-genezende krachten van je lichaam,
·  Helpt om te slapen,
· Vermindert bloeddruk
·  Helpt bij verslavingen, acute aandoeningen zoals verwondingen of chronische problemen zoals astma, migraine, enz,
·  Vermindert pijn,
·  Kan inwerken op energetische bkokkades,
·  Helpt bij ontgiftiging,
·  Ondersteunt het immuunsysteem,
·  Verhoogt vitaliteit en verjongt,
·  Verhoogt de vibratie van het lichaam,
·  Versnelt spirituele groei en emotionele zuivering,

SPIRITUELE EVOLUTIE MET REIKI
Reiki is inderdaad een uitgelezen instrument op onze spirituele weg. Nieuwe dimensies openen zich voor ons. Om deze dimensies optimaal te kunnen integreren en gebruiken in ons dagelijkse leven, zullen we samen op ontdekkingsreis gaan in ons bewustzijn, door het systeem van onze chakra’s te doorgronden op praktische wijze in ons persoonlijke leven. Na een Reik inwijding zullen vele van onze persoonlijke problemen het hoofd opsteken om erkend en genezen te worden. Een grondige kennis van ons chakra systeem zal ons helpen om blokkeringen op te heffen en met meer vreugde te functioneren in ons dagelijkse leven. Mijn persoonlijke ervaring is dat een inwijding geen magisch ticket is naar geluk en vreugde, we moeten Reiki leren gebruiken om er een optimaal resultaat mee te krijgen. Het chakra systeem is een enorme hulp daarbij.

Een praktische en leerrijke uitdieping van het chakra systeem begeleidt de tweede graad voor degenen die het wensen, terwijl we ons bij de derde graad concentreren op transformatie, wat ware transformatie mogelijk maakt en hoe onze emoties te zuiveren om onze emotionele intelligentie te verhogen en genezing te waarborgen.


ENKEL VOOR VANDAAG

MAAK JE NIET BOOS

MAAK JE GEEN ZORGEN

TOON JE DANKBAARHEID VOOR HET LEVEN

DOE EERLIJK JE WERK

WEES ZORGZAAM VOOR DE ANDEREN


MIKAO USUI


Alle inwijdingen zijn gebaseerd op de traditionele vorm van Reiki.
De eerste initiatie voor Golden Age Reiki wordt voorbehouden aan personen die de eerste twee graden van de Traditionele of Tibetaanse Reiki behaald hebben.

Voor degenen die een bescherming van het aura nodig hebben, en vooral voor de overgvoeligen (HSP) is AURA EMPOWERMENT REIKI een interessante aanvulling.

BIJKOMENDE VORMEN VAN REIKI
Ondertussen ben ik al 1meer dan 20 jaar Master en verandert het energetische niveau van de Aarde én van haar bewoners dagelijks. Er zijn vele vormen van Reiki bijgevoegd, die allemaal een waarde hebben en meer persoonlijk inwerken. In de nabije toekomst zal ik hier een paar vormen van Reiki bijvoegen die doorgegeven kunnen worden op afstand en aan een schappelijke prijs. ook de Reiki Usui initiaties kunnen op afstand doorgegeven worden, hetgeen de prijs ook naar beneden zal brengen. Ik blijf evenwel Reiki initiaties thuis geven in het format van 2 dagen + 1 namiddag na 3 weken waarbij bijkomende sessies en initiaties aangeboden worden, zodat de integratie gemakkelijker gebeurt. Vanaf mei 2009 zal ik een doorlopende groep geven waar iedere week initiaties (zowel Reiki als PM™) gegeven worden die de vibratie geleidelijk verhogen gecombineerd met meditaties en oefeningen die helpen om de kristalvibratie in stand en praktisch te houden.
Voor degenen die reeds werken met Reiki (minimum Reiki 2), is er mogelijkheid tot inwijding in bijvullende soorten Reiki- en andere energetische energie. Deze sectie zal bijgevuld worden wanneer ik klaar ben met de vertaling, voor degenen die Engels verstaan is er al mogelijkheid tot inwijding. Ben je geïnteresseerd, vraag dan een overzicht van de aangeboden energievormen. Een handgreep: 7 Pearls Reiki, Akashic Records, Blue Star Celestial Energy, Colours of Angels, Ethereal Crystals, Golden Ray Empowerment, Golden Star Christ Activation, Golden Ray, Karmic Reiki, Ki Manna, Kundalini Reiki, Kundalini Reiki Boosters, Phoenix Rising Reiki , Sacred Flames Reiki, Sapphires ofAngels, Violet Flame Reiki.
Waarom een bijkomende vorm? Om je energieveld uit te breiden, iedere vorm van deze energiesystemen werkt met een ander deel van het Lichtspectrum en zuivert je meer en meer uit.

------

- Inwijding Reiki I: 2 namiddagen ( van 10 tot 15 u) + 1 namiddag na 3 weken
- Inwijding Reiki II: 2 dagen + 1 namiddag na 3 weken
- Inwijding Reiki: 2 dagen + 1 namiddag na 3 weken.
- Inwijding Reiki IV Meestergraad voorbehouden aan degenen die gemotiveerd zijn. Hierbij komt een speciale begeleiding voor therapeuten. Begeleiding van Reiki Inwijdingen. Voor meer info gelieve me te contacteren.

TerugTerug naar AANBOD

PEGASUS LIGHT POWER HOME