PEGASUS ASCENSIE
ZUIVERINGS & INTEGRATIE SESSIES

ACHTERGROND
Gedurende de laatste jaren heb ikzelf een heleboel beperkingen losgelaten en werd geleid tot een andere invulling van de sessies, waarbij ik direct, effectief, sjamanistisch werk, in lijn met de nieuwe energieën, bijgestaan door uw en mijn Gidsen, Meesters en Engelen.
Het trage werken met emoties en blokkeringen van vroeger en van vorige levens is nu voorbijgestreefd. Alles gaat veel sneller nu, ook het loslaten van beperkingen. De voorwaarde is: bewustzijn. Wanneer je niet onder ogen kan zien wat je frustreert, welke gevoelens je nog tegenhouden om je Hemel op Aarde te kunnen brengen, dan blijf je vastzitten.
Alle irritaties die we meezeulen van vroeger, van vorige levens en nog altijd onze beleving hier en nu beïnvloeden, worden opgespoord terwijl we je persoonlijke ritme en je opkomende gevoelens en gedachten respecteren.
Gedurende de sessie komen onbewuste modellen die je meedraagt, je conflicten en al wat je in polariteiten ziet, al hetgeen je obsessief steeds schijnt te herhalen in een vicieuze cirkel zonder het te kunnen veranderen naar boven en worden losgelaten.
Wat probeert ons onbewuste ons te vertellen? Wat kan je loslaten om je rustiger en vredevoller te voelen? Dat wordt meestal duidelijk na zo'n sessie.
Ons onderbewuste is gelaagd, op bepaalde momenten ben je klaar om bepaalde onbewuste herinneringen naar boven te halen om ze los te laten, dan ben je klaar om een nieuwe laag onder ogen te zien met een nieuw gevoel van vrijheid.
Gedurende de sessies krijg je een duidelijker, multidimensioneel beeld van een bepaald gebied in je leven zodat je daar de verbinding met je Hogere Zelf kan herstellen.

Pegasus2

VERLOOP VAN DE SESSIES :

curve We beginnen met een meditatie om je Hogere Zelf en je Gidsen te raadplegen. Vermits de sessies op afstand zijn, vraag ik je tevoren in meditatie te gaan, een keuze te maken uit de Aura Soma flessen online en me die te laten weten vooraleer we starten. Dan maakt je Hogere Zelf duidelijk waar je klaar bent om voorbijgestreefde gedachten en emoties los te laten uit je subtiele lichamen en aura. We volgen dus je eigen Leiding.
curve Tijdens de sessie krijg ik dan door van jouw en mijn Gidsen waar je gedachten, gedragingen en emoties wil loslaten, die niet meer passen in je nieuwe leven in deze nieuwe hartenergieën.
curve Het loslaten zelf gebeurt door PM™initiaties, specifieke symbolen die inwerken op aura en vorige levens, en door een verbinding met de eenheid van de 5de dimensie. Deze vernieuwde energie wordt in je zenuwbanen en je spinale vloeistof geleid.
curve Daarna brengen we deze veranderingen door op DNA niveau met de hulp van Pegasus en de Pegasiërs, die gespecialiseerd zijn op dit niveau.
curve Om de sessie te sluiten worden verschillende vormen van energetische en multidimensionele energieën en tachyon energie gebruikt om de nieuwe energie in al je subtiele lichamen te brengen voor integratie.

De sjamaan aan het werk

RESULTATEN:
Energetische zuivering van chakra's en meridianen
Vrijkomen van energetisch afval van beleefde trauma's
Identificatie van een deel van jezelf (moeilijk om alles los te laten ineens, de meesten onder ons hebben nog een beetje brood op de plank..:-)), vastgezette emoties, programmeringen die onze ouders ons hebben doorgegeven, enz
Meer en meer in je eigen lichaam komen (dikwijls ervaar je een probleem met gronding wanneer je met onbewuste blokkeringen rondloopt)
Een sterkere verbinding met je Hogere Zelf, je eigen intuïtie, je eigen hart
Loslaten van een fixatie in je onbewuste
Ervaring van meer energie en meer rust (onbewuste problemen verbruiken dikwijls veel energie).
Een duidelijker beeld van jezelf en meer zelfliefde

DE NIEUWE DIAMANTEN HARTENERGIE
Voor het ogenblik ondergaat ook onze Aarde een transformatie (of ascensie) van derde naar vijfde dimensie, de hartdimensie. In 3D hadden we polariteiten nodig om onze lessen te leren, nu evolueren we naar een nieuwe aarde van Liefde en Eenheid, waar polariteiten niet meer nodig zijn. Sinds 8.8.2008 is de diamantenergie binnengekomen en meer en meer beginnen xe die nieuwe energie te intgreren.
Totnutoe gebruikten de meeste Lichtwerkers Witte energie, die een versterking van negativiteit gaf, om terug in evenwicht te komen. Dat is nu allemaal niet meer nodig. De nieuwe hartenergie is neutraal en komt van de Bron, ze is niet gepolariseerd.
Wanneer deze nieuwe energie voldoende geankerd is in je subtiele lichamen, zal je in staat zijn je lessen in vreugde, liefde en eenheid aan te leren.

Pegasus ♥ Ascensie Zuiverings- en Integratie sessies duren minstens 1 uur voor 111 €. Sessies op afstand van 2 x 1 uur met 1 week tussen beide voor 177 €.
Zonder verslag komen de sessies op 99 € en 144 € voor 2.

Deze sessies zijn intens en transformerend. Ze vertegenwoordigen het soort van sessies waarmee de sjamaan in mij op zijn best werkt!!

 

Terug Terug naar AANBOD