JE BENT MEESTER VAN JE EIGEN REALITEIT.
GEBRUIK WAT VOOR JOU JUIST KLINKT.
VERGEET WAT JE NIET AANVOELT.
VOLG JE EIGEN GEVOEL MET IEDERE STAP EN IEDERE PAS.
BELEEF JE EIGEN HEMEL.


De volgende afstandsmeditatie gaat door

vrijdag 7 december 2018 om 20 uur
voor de Nieuwe Maan.
Bij deelneming graag een mailtje.

Meditatioe


*´¨`*•.¸♥♡¸♥¸.•*´☮*´¨`*•.¸♥♡¸♥¸.•*´


De nieuwe inbreng voor Mei 2018 staat online onder 'Energiegolven', de blog !


De aarde gaat door een DIEP PROCES van VERANDERING, en we maken allemaal ook diepe transformaties door.  Het is dus moeilijk om in ons centrum te blijven, dat is een waarachtige uitdaging. Het centrum van de aarde, ons collectieve energie gebied, verandert, dus ook ons persoonlijke centrum. We moeten regelmatig ons eigen centrum her-ontdekken en her-calibreren. Daarom is het goed nieuwe dingen uit te proberen, dingen die we nooit eerder gedaan hebben, vermits wat we voordien gedaan hebben in 3D , niet meer zal werken.
Verandering gebeurt voor ons allemaal. We kunnen nieuwe talenten ontdekken bij onszelf, of oude talenten die we niet meer gebruikt hebben sinds lange tijd of vergeten zijn, ook onze passies en voorliefdes kunnen veranderen, misschien nieuwe liefdes, nieuwe woonsten.
Het belangrijkste is deze veranderingen te omarmen, dan vermindert het rouwen om wat geweest is en gedaan.

De volgende maanden zal ik geen sessies meer doen, ik ga me toeleggen op creatieve doelen, schilderen, tekenen, schrijven, dat proces is al begonnen, nu ga ik me er integraal aan wijden. Verder ben ik ook bezig met nieuwe spirituele praktijken die hun vruchten al beginnen af te werpen. Na mijn pauze zullen er nieuwe sessies komen, misschien een volledig nieuwe manier van sessies geven, wie weet!

30 december 2017: Update
2018
wordt het jaar van nieuwe avonturen en een nieuw begin. We vinden onszelf opnieuw uit!
Dit jaar zal ons bewustzijn enorm stijgen, een jaar van integreren en manifesteren.
De Volle Maan van 2 januari zal ons helpen emotioneel te Helen. Deze maan brengt hevige emoties naar boven die ons zullen helpen te ontdekken waar we werkelijk behoefte aan hebben…
Al wat niet in evenwicht is zal dit jaar door shocks (Uranus) terug geharmoniseerd worden.
Daarom wordt ons aangeraden om nu naar binnen te gaan en te kijken naar wat niet in evenwicht is. Naar welke van onze behoeften luisteren we niet? Om dat te ontdekken kunnen we kijken naar de wonden die we meedragen, onze angsten, schaamte en oordelen. Wanneer we die eerlijk onder ogen zien, kunnen we veel van de shocks voorkomen door dat deel in onszelf te genezen. Alle Liefde die we nodig hebben, leeft in de diepte van ons eigen hart! We hoeven niet naar buiten te gaan om die te zoeken…
Persoonlijk neem ik nog 3 maanden om alles voor mezelf op een rijtje te zetten, om nog een paar zaken duidelijker te maken en om te ontdekken hoe ik met nog meer plezier in het leven kan staan. Ik ben naar nieuwe manieren aan het zoeken om de site up te daten en om nieuwe technologieën te leren gebruiken. Fun in het vooruitzicht!
To boldly go where no (wo)man has gone before!
Mijn allerbeste wensen voor het Nieuwe Jaar!
En ik blijf bereikbaar voor een babbeltje of
wanneer je dringend een energetisch steuntje in de rug nodig hebt.
De Maan Meditaties blijven lopen, dus daar krijgen jullie
al mijn laatste energetische downloads mee door!
Veel liefs !!

Vanuit mijn Hart

Hilde


HOME

2007 -2018

 

 

 

 

WORD JEZELF
VERANDER JE WERELD

 

ACHTERGROND
INFO
:

lijn lijn lijn
lijn
lijn

lijnE-MAIL!!

“Do you really want to be happy? You can begin by being appreciative of who you are and what you've got.”
THE TAO OP POOH