we zenden Een overvloed aan Liefde voor al degenen
die nog steeds de energieën van de eclips verteren
en naar al degenen die lijden onder
overstromingen, branden en orkanen.
Vrede en Liefde voor iedereen!


JE BENT MEESTER VAN JE EIGEN REALITEIT.
GEBRUIK WAT VOOR JOU JUIST KLINKT.
VERGEET WAT JE NIET AANVOELT.
VOLG JE EIGEN GEVOEL MET IEDERE STAP EN IEDERE PAS.
BELEEF JE EIGEN HEMEL.


De volgende afstandsmeditatie gaat door

woensdag 20 september 2017 om 20 uur
voor de Nieuwe Maan.
Bij deelneming graag een mailtje.

Meditatioe


*´¨`*•.¸♥♡¸♥¸.•*´☮*´¨`*•.¸♥♡¸♥¸.•*´


De nieuwe inbreng voor september 2017 staat in 'Energiegolven' .
Voor het ogenblik is het nog altijd belangrijk om goed te reinigen en onze vibratie te verhogen, de tijd is wel gekomen om op avontuur te trekken en ons eigen avontuur in mekaar te steken!
Daarom worden de Pegasus Zuiverings sessies en de Innerlijke Kind sessies aan 77 € per sessie aangeboden tot oktober 2017.
Er worden nieuwe sessies aangeboden:
Pegasus Antivirus Zuiverings Sessies
die specifiek inwerken op de huidige energieën (zie Nieuw).
Meer info hier
Van augustus tot eind oktober zijn deze sessies in promotie aan de prijs van
77 € per sessie .
Ben je intuïtief, voel je je aangetrokken door al wat met Lichtenergie te maken heeft zoals Reiki, Engelen, Meesters, wens je je te bevrijden van denkpatronen die je vroeger opgelegd zijn, wil je leven vanuit je eigen kracht, je eigen Zijn, ben je klaar om te ontdekken wie je werkelijk bent? Wens je te evolueren van overleven en een slachtoffermentaliteit naar leven vanuit je plezier en passie en co-creatie? Dan ben je hier op de juiste plaats!
Sinds meer dan twintig jaar werk ik actief met Licht energieën en geleidelijk heb ik mijn eigen stijl gevonden, zodat ik nu in staat ben om ook anderen te begeleiden in het vind julivan hun eigen stijl, om het contact met hun Hogere Zelf en ondertussen ook hun LichtLichaam te versterken.

PEGASUS staat voor transformatie & verandering. LIGHT spreekt van de energieën van Licht die deze transformatie mogelijk maken en FUN verwijst naar het resultaat van deze Lichttransformatie. En daarnaast is Pegasus mijn geliefkoosde begeleider, die houdt van kleuren, Hemel (om te vliegen in de dimensies) en Aarde (ook het lichaam is belangrijk, om te dansen bijvoorbeeld) en van creativiteit: schilderen, toveren met kleuren, met muziek, met woorden.
. Voor het ogenblik gebeurt er een "upgrade" van het kristallen LichtLichaam van de aarde en al haar bewoners. Het kristallen licht overstijgt ons 3D gepolariseerde lichaam en brengt het naar de 4de en 5de dimensies van onvoorwaardelijke liefde, vrijheid van oude denkpatronen en vreugde.

Wanneer we onze vibraties verhogen door middel van initiaties, komt er een heleboel naar boven dat vraagt om losgelaten te worden: emotionele patronen, voorbijgestreefde gedachtepatronen en manieren om naar de wereld te kijken. Mijn voornaamste doel is daar licht in te brengen en iedereen waarmee ik in contact kom op zijn pad van waarachtige Liefde voor het eigen leven te zetten. Wanneer ik initiaties doorgeef of sessies doe, komt er ook een heleboel energie door van al wat ik ooit aan energie ‘gedownload’ heb. Een overzicht van de verschillende technieken die ik tegengekomen ben op mijn pad en waar ik gebruik van maak, zijn terug te vinden onder de sectie 'Sessies'.

 

 

 


HOME

2007 -2017

 

 

 

 

WORD JEZELF
VERANDER JE WERELD

 

ACHTERGROND
INFO
:

lijn lijn lijn
lijn
lijn

lijnE-MAIL!!

“Do you really want to be happy? You can begin by being appreciative of who you are and what you've got.”
THE TAO OP POOH