JE BENT MEESTER VAN JE EIGEN REALITEIT.
GEBRUIK WAT VOOR JOU JUIST KLINKT.
VERGEET WAT JE NIET AANVOELT.
VOLG JE EIGEN GEVOEL MET IEDERE STAP EN IEDERE PAS.
BELEEF JE EIGEN HEMEL.


De volgende afstandsmeditatie gaat door

maandag 18 december 2017 om 20 uur
voor de Nieuwe Maan.
Bij deelneming graag een mailtje.

Meditatioe


*´¨`*•.¸♥♡¸♥¸.•*´☮*´¨`*•.¸♥♡¸♥¸.•*´


De nieuwe inbreng voor oktober 2017 staat in 'Energiegolven' .
Voor het ogenblik is het nog altijd belangrijk om goed te reinigen en onze vibratie te verhogen, de tijd is wel gekomen om op avontuur te trekken en ons eigen avontuur in mekaar te steken!


De aarde gaat door een DIEP PROCES van VERANDERING, en we maken allemaal ook diepe transformaties door.  Het is dus moeilijk om in ons centrum te blijven, dat is een waarachtige uitdaging. Het centrum van de aarde, ons collectieve energie gebied, verandert, dus ook ons persoonlijke centrum. We moeten regelmatig ons eigen centrum her-ontdekken en her-calibreren. Daarom is het goed nieuwe dingen uit te proberen, dingen die we nooit eerder gedaan hebben, vermits wat we voordien gedaan hebben in 3D , niet meer zal werken.
Verandering gebeurt voor ons allemaal. We kunnen nieuwe talenten ontdekken bij onszelf, of oude talenten die we niet meer gebruikt hebben sinds lange tijd of vergeten zijn, ook onze passies en voorliefdes kunnen veranderen, misschien nieuwe liefdes, nieuwe woonsten.
Het belangrijkste is deze veranderingen te omarmen, dan vermindert het rouwen om wat geweest is en gedaan.

De volgende maanden zal ik geen sessies meer doen, ik ga me toeleggen op creatieve doelen, schilderen, tekenen, schrijven, dat proces is al begonnen, nu ga ik me er integraal aan wijden. Verder ben ik ook bezig met nieuwe spirituele praktijken die hun vruchten al beginnen af te werpen. Na mijn pauze zullen er nieuwe sessies komen, misschien een volledig nieuwe manier van sessies geven, wie weet!

Hartsgroeten,

Hilde


HOME

2007 -2017

 

 

 

 

WORD JEZELF
VERANDER JE WERELD

 

ACHTERGROND
INFO
:

lijn lijn lijn
lijn
lijn

lijnE-MAIL!!

“Do you really want to be happy? You can begin by being appreciative of who you are and what you've got.”
THE TAO OP POOH