MYSTIEK

Osho Multiversity, Poona, India

PEGASUS SOUL CHANNELINGS
In een Pegasus Channeling 'lees' ik de energie van je chakra's en je subtiele lichamen. Afhankelijk van wat naar boven komt, werk ik, samen met Pegasus en alle beschikbare Englen, Gidsen en Meesters, op het energieveld door de chakra's in harmonie te brengen, waarbij voorbijgestreefde ideeën en gedachten losgelaten worden. We zullen bespreken waar je energie blokkeert en samen uitvissen waarom et hoe dit te voorkomen. Het doel van de sessie is je bewustzijn te vergroten over hoe en waarom je zelf je energie verhindert te stromen en tegelijk je aura eens deftig te zuiveren om je verbinding met je Hogere Zelf te versterken. Tijdens de channeling kunnen beelden, woorden of energietransmissies naar boven komen, afhankelijk van wat je Hogere Zelf nodig vindt. We kunnen algemeen werken of naar aanleiding van specifieke vragen.

OSHO MULTIVERSITY... EEN BRUG NAAR MEDITATIE
Osho was een Verlicht Meester, een spiritueel leraar, in wiens commune ik van 1992 tot 2000 verbleef (van 1 volledig jaar tot minstens 3 maanden per jaar) en waar ik mediteerde, en daarna mediteerde en dan nog eens mediteren met een snufje meditatie erbij....
Osho Multiversity is het grootste centrum ter wereld voor meditatie en persoonlijke groeiprocessen. Het verenigt alle huidige Westerse therapie benaderingen met de genezingstechnieken van Oost en West, esoterische wetenschappen, creatieve kunst, centrerende en krijgskunsten, tantra, zen, soefisme en natuurlijk meditatie. Je kan er zowel individuele sessies nemen als groepen en professionele trainingen. Alle gebruikte methodes, of ze nu te maken hebben met lichaam, geest, emoties of subtiele energielichamen, worden gesteund door meditatie en hebben meditatie als doel. Wanneer je methodes om jezelf te leren kennen combineert met meditatie en bewustzijn, dan starten de veranderingen zeer vlug en intens. 


PATH OF THE MYSTIC

Een diepgaand leerproces van 2 maanden dat ik in 1998 gevolgd heb in de Multiversity om energie te leren lezen en de intuïtie te leren gebruiken. De energie wordt gelezen vanuit het hart en gebruikt de liefdevolle taal van het hart.
De dimensie van het hart heeft de kwaliteit de realiteit weer te geven zoals ze is. Zonder oordeel. Terwijl we synchroon 'versmelten' op het hartniveau, ervaren we onze eigen realiteit op een simpele en toch mystieke manier. Door de ervaring te duiden en het hart te openen, laten we de waarheid toe in ons leven.
Sindsdien heb ik nog tal van cursussen gevolgd om energie te leren lezen en voor channeling en het laatste jaar wordt ik geleid door mijn eigen Gidsen in de ontdekking van mijn mogelijkheden op dit niveau.

Lotus


CHAKRA'S: LEVEN IN DE NIEUWE DIMENSIES
Gebaseerd op de opleiding van het Mystieke Pad en de verschillende cursussen die ik gevolgd heb over chakra's in de loop der jaren (in Tibetaanse Pulsing met Swami Dheeraj in India waar 1 maand gewerkt werd rond 1 enkele chakra tesamen met alle ervaring rond chakra's, opgedaan in diverse cursussen in de School of Mysticism in India en zoals doorgegeven door mijn eigen gidsen), onderzoeken we de verschillende chakra's, waarbij we altijd vertrekken van de hartenergie om de energie van de specifieke chakra te integreren in ons leven. Aan iedere chakra werken we een volledige maand (1 maand voorbereiding thuis en 1 zondag samen).
We vertrekken vanuit de hartchakra en ontdekken de helende energie van het hart, onze intuïtie, onze liefde.
Gedurende deze training - praktisch, zelfontdekkend en mystiek tegelijkertijd - ervaren we onze innerlijke ruimte en onze aangeboren sensitiviteit, ons innerlijke 'weten' en we versterken onze verbindingmet ons Hogere Zelf. Dat stelt ons in staat om te beginnen met het 'channelen' van ons Hogere Zelf om nieuwe wegen te ontdekken voor onszelf , een nieuwe visie die gebaseerd is op ons eigen gevoel (en niet op wat wie dan ook zegt). Een herontdekking van onze eigen creativiteit. De co-creatie van de Hemel op Aarde en een ontdekking van de 5de dimensie en hoger!!

lotus 2

Een analogie voor deze staat is de 'holle bamboe', waarbij we de energie van het leven door ons laten stromen, zonder de beperkingen van wat we vroeger geleerd hebben. Gedurende de groeigroep worden verschillende technieken gebruikt (terug te vinden op de site) om tot de staat van 'getuige' te komen. Door onze chakra's te ontdekken en te zuiveren worden we ons bewust van ons eigen potentieel en hoe we het blokkeren. Op die manier komen we een stapje dichterbij ons ware zelf.
We onderzoeken het fenomeen 'angst' en hoe deze angsten al onze chakra's, onze subtiele lichamen en onze levensstroom aantasten. Angst is een samentrekking van energie, 'Nee' zeggen aan het leven, het tegengestelde van Liefde. 'Ja' zeggen tegen het leven is een proces dat ons vrij maakt van al wat ons doet samentrekken. Hierbij gebruiken we Aura Soma, geleide meditaties allerhande, naar binnen gaan, oefeningen met een partner en alleen, muziek, geluid, dagboeken en bewustzijnstechnieken. We gebruiken de energie van de groep om een diepere vorm van meditatie te bereiken. De focus van dit proces ligt altijd op je individuele ervaringen en helpt je om je persoonlijke blokkeringen op te sporen en te helen en transformeren. je zal ontdekken waar je vasthoudt aan negatieve onderbewuste patronen en hoe deze los te laten door het hart te openen.

Natuurlijk zal je na 1 groep nog niet volledig verlicht zijn (dat is voor de volgende keer), dat is een geleidelijk proces dat afhangt van de mate waarin onze gedachtenwereld vervuild is door patronen waar we ons meestal niet van bewust zijn.

Pegasus channelings duren 1 uur 30 , waarbij gebruik gemaakt wordt van de Licht Lichaam energieën (mogelijkheid om boodschappen door te krijgen, Zielenmissie, huidige gidsen (naargelang onze spirituele evolutie veranderen onze gidsen), hoe ze te contacteren, vorige levens, al naargelang de behoefte en wat er naar voren komt). Prijs: 77 € voor een uur, altijd op afstand.

Terug Terug naar AANBOD

PEGASUS LIGHT POWER HOME