LA HO CHI van het 13de octaaf
Angelfountain

WAAROM?
Waarom voelde ik plots de behoefte voor een andere vorm van energietherapie na de Reiki? Simpelweg: de volgende stap op mijn pad naar Licht Lichaam ontwikkeling.
Voor bepaalde klanten voelde ik dat een sterkere techniek dan Reiki nodig was. Wat me eerst en vooral aantrok was het blijkbaar sterke genezingseffect en de inwerking op het Licht Lichaam. Maar LaHoChi™ van het 13de Octaaf is veel meer dan dat!
Er wordt beweerd dat de frequentie 100 x hoger ligt dan die van Reiki. En er is toch iets van aan. Hoeveel weet ik niet juist maar véél krachtiger en subtieler in ieder geval. De eerste klant die ik behandelde (die reeds dikwijls met Reiki behandeld was) kreeg totaal onverwacht een kundalini opening. De energie van het 13de Octaaf is duidelijk aanwezig tijdens de sessies, zelf 'zie' ik veel meer tijdens het geven en voel ik veel meer zelfheling en verhoging van mijn spirituele energie.

WAT?
LaHoChi™ van het 13de Octaaf is een krachtig instrument, een gift van God om zowel planeet als mensen te helen. Het  is een krachtige techniek met een zeer hoge Lichtfrequentie. Deze eenvoudige methode van handoplegging kan door iedereen aangeleerd worden. Ze vraagt enkel een inwijding zoals bij Reiki. Hier is evenwel geen hiërarchie van de helende kwaliteiten of niveaus.
La” verwijst naar Licht & Liefde, “Ho” duidt het bewegende aspect van de energie aan, en “Chi” is de levenskracht.
Één van de unieke kenmerken van deze methode is een zegelbescherming, die  zowel de genezer als de ontvanger omvat, een voorzorgsmaatregel tegen laag vibrerende trillingen. Het zegel zorgt ervoor dat de genezer de vrijgegeven energie niet absorbeert. LaHoChi bestaat uit vijf eenvoudige handposities voor jezelf en voor anderen. De energie put nooit uit de energie van de gever, dus is er nooit sprake van uitputting. De behandelingen creëren permanente veranderingen in onze energievelden en drijven ons naar steeds hogere spirituele niveaus.
Elke fysieke afwijking veroorzaakt een energetische verstoring in één of meerdere van onze subtiele lichamen.. De LaHoChi energie gaat onmiddellijk naar het deel dat uit evenwicht is en zuivert en stuurt energie naar dat gebied (zoals Reiki ook doet). Hoe meer je de energie gebruikt, hoe beter je de energie kan doen doorstromen. Het helende licht komt binnen langs de kroonchakra en wordt opgeladen door de hartchakra. Vervolgens stroomt de energie naar beneden door de handen naar de ontvanger. LaHoChi heeft een zeer hoge trilling; de resultaten van een behandeling zijn permanent en stuwen ons naar steeds hogere spirituele hoogten. De voordelen zijn legio: LaHoChi werkt op alle niveaus van ons wezen, van lichamelijk tot spiritueel.
Andere voordelen:

Gedurende deze periode van massieve herinnering van Zielendoel en Bewustzijn voelen velen onder ons zich aangetrokken tot verschillende modaliteiten van heling. LaHoChi van het 13de octaaf staat tot de dienst van al wie zoekt naar dit soort van energie.

 

VERSCHIL MET ANDERE MODALITEITEN!
De Raad van Liefde vertelt ons dat de kracht van LaHoChi alleen al 100 keer sterker is dan Reiki energie De toevoeging van het 13de Octaaf, de Violette Vlam en de Blauwe Diamant legt dat effect uit..
Reiki was de gift om de activatie voor iedereen op aarde te starten. LaHoChi van het 13de octaaf vervolledigt de zuivering voor Moeder Aarde en de mensheid.
Deze energie werd oorspronkelijk naar de Aarde gebracht door de Pleiadiërs. De kennis en kracht van LahoChi werd verborgen gedurende eeuwen na de val van Atlantis.
De oude helingsvorm werd teruggebracht naar de Westerse wereld begin jaren ’90 door Satchamar, een student van Sathya Sai Baba. De energie van LaHoChi werd uitgebreid door Linda Dillon in haar Helingschool van de Violette Vlam. De vereniging van deze krachtige techniek met de Goddelijke Unie van het 13de octaaf maakt een zeer doeltreffend systeem.
De voordelen:

ST GERMAIN & LAO TZU
Begin 2000 begon Linda Dillon de Verheven Meester van de Violette Vlam Saint Germain te channelen. Als gevolg daarvan stichtte ze een gewijde helingschool, een heropleving van de Atlantische Tempel van de Violette Vlam en zou samenwerken met de leringen van verschillende Meesters waaronder Lao Tzu, Aartsengel Rafael, Jesus Sananda, Kwan Yin, Grener van Ashira van Neptunus (president van de Intergalactische Raad), El Morya, Serapis Bey, Sanat Kumara en Albert Einstein.
LaHoChi werd terug tot leven geroepen in 1991 door Satchamar, een spiritueel kanaal en leraar. In 2000 brachten St Germain en Lao Tzu LaHoChi van het 13de Octaaf voort, dat zich specifiek moet bezighouden met het herstel van de aarde en haar bewoners, een transformatieve taak die in 2012 zou moeten afgerond zijn.

WIE ZIJN DE 13 ?
Dit gereedschap wordt ons aangereikt om de Nieuwe Aarde en de nieuwe Mens te creëren. Deze Nieuwe Aarde is de thuis van Liefde, van Christus Bewustzijn, een herstel van het Plan van de Oorspronkelijke Moeder. De Nieuwe Mens is de bewuste persoon die in Liefde leeft, op één lijn met het Goddelijke Hart, de Goddelijke Geest en de Goddelijke Wil, en co-creëert in Vreugde en Dienstbaarheid.
Het verschil met de originele vorm is enorm. Ten eerste is er de toevoeging van de energieën van Opgestegen Meesters St. Germain, Lao Tzu, Aartsengel Rafael, Jezus Sananda, Moeder Maria, Kwan Yin, Grener van Neptunus, El Morya, Serapis Bey, Sanat Kumara, die de kerngroep vormen. Daarbij zijn de energieën gevoegd van de Violette Vlam, de Blauwe Diamant van het Universele Moeder Rooster (om te werken met heilige geometrie) en Lemurische kristallen. Aartsengel Rafael zegt het volgende: 'De gave van het 13de Octaaf is het onmiddellijk en miraculeus openen en helen van ieder hart.'

De activatie posities van de handen openen ongebruikte delen van het brein, evenals de hogere chakra’s, van de 14de tot de 16de chakra, zorgen voor de verbinding met God's Hart en Brein en de gronding van het Universele Zelf in de fysieke realiteit. De posities werken ook met Heilige Geometrie, wegens de driehoeken en diamanten patronen en de etherische transmutatie in piramides en tetrahedron formaties. De posities mogen niet langer dan 5 minuten volgehouden worden, anders zouden ze iemands energiecircuit kunnen opblazen.

The 13 Verlichte Meesters (het Octaaf) die deelnemen aan dit proces zijn:

  bullet Maria, de Universele Moeder
bullet Sai Baba
bullet Buddha
bullet Maitreya
bullet Lao Tzu
bullet St. Franciscus van Assisi
bullet St. Bernadette
bullet St. Germain
bullet St. Teresa
bullet St. Catharine
bullet Wa'ka'na'taka
bullet Yahweh

DE HELING VAN HET ENGELEN LICHT
De Heling van het Engelen Licht is een mooi cadeau van het Engelenrijk voor ons, voor de heling van de planeet en haar bewoners. Deze energie ondersteunt de LaHoChi Meesters en vraagt een aparte inwijding.
En deze initiatie is gratis! Er mag dan ook nooit geld voor gevraagd worden.
De trilling is die van een zachte streling, je voelt je letterlijk schoongeveegd en vernieuwd door Engelenvleugels… Maar vergis je niet, deze zuivering en heling is zeer krachtig en kan alleen gebruikt worden of in conjunctie met andere helingsmodaliteiten.

Voordelen: verzachten en zuiveren van aura en subtiele lichamen; afstemmen van de energetische lichamen met het Engelen Bewustzijn; verbinding met onze Beschermengelen, met Verheven Meesters, met de vibratie van Liefde, steun en leiding op ons spirituele pad en in het leven van alledag.

 

- Behandelingssessies van 1 uur met LaHoChi om kennis te maken met de energie en om het lichtLichaam te openen.
- Ik ben begonnen met het verstrekken van initiaties voor LaHoChi van het 13de Octaaf. Ze worden gecombineerd met initiaties in Engelen Licht Heling, die enkele dagen op voorhand op afstand gestuurd wordt . Na de initiatie is er een sessie LaHoChi om je kennis te laten maken met de energie.Gepaard met een handleiding. De inwijding zelf gebeurt op een namiddag van 14u tot 18u. De prijs is 99 € voor inwijdingen op afstand.

TerugTerug naar AANBOD

PEGASUS LIGHT FUN HOME