NIEUWS!!! juli 2016

 

Pegasus Tijdens deze woelige overgangstijden is het nog altijd belangrijk om goed te reinigen en zoveel mogelijk los te laten. Daarom zijn de PEGASUS ZUIVERINGS & INTEGRATIE SESSIES afgeprijsd tot 77 € per sessie tot eind september 2017 (ipv 111 €) ook de INNERLIJKE KIND SESSIES worden afgeprijsd tot 77 € per sessie tot eind september 2017, voor degenen die nog emoties hebben die naar boven komen.
   
Pegasus

PEGASUS ♥ANTIVIRUS ZUIVERINGS SESSIES NIEUW.
Specifiek voor degenen die overgangssymptomen ervaren van de 3D naar de 5D werkelijkheid.
Tijdens deze sessie wordt gebruik gemaakt van zeer hoge energieën die verbonden zijn met Himalaya zout en Dode Zee zout. Deze sessies beschermen ons tegen de virus energie die nu rond de planeet waart en verzachten de overgang en staan ons toe los te laten waar we klaar voor zijn NU. In liefde, vreugde en eenheid!

111 €/ sessie, nu aan
77 € tot en met oktober 2017 .

   
Pegasus Probeer eens de nieuwe sessies Goddelijke Blauwdruk en de nieuwe sessies om Familiaal Karma los te laten, een leuke investering om de nieuwe energie te integreren in je leven.
   
Pegasus DNA Kristallen LichtLichaam inwijdingen zijn nu belangrijk omdat het Kristallen Lichtlichaam zich nu voor iedereen ontwikkelt, deze initiaties kunnen hierin een steun vormen.
   
Pegasus RECALIBRATIE VAN HET DIAMANTEN LICHTLICHAAM:
Nieuwe sessies voor degenen die al hun aardster chakra en hun Zielenster Chakra geopend hebben. zie meer info hier.
Pegasus

Een leuk KADOOTJE!! Een inspirerend filmpje voor iedereen...

   
Pegasus De frekwentie van Liefde om je DNA te helen.: zie hier

email

Home