GODDELIJKE BLAUWDRUK SESSIES

Goddelijke Blauwdruk

Deze sessies werden in het leven geroepen om ons te helpen tijdens deze hectische overgangstijden waarin vooral Lichtwerkers wordt gevraagd om de nieuwe energie van de vijfde dimensie te verankeren om deze te delen met de mensen om ons heen.

We kunnen ons onze Goddelijke Blauwdruk voorstellen als ons originele programma gecreëerd door de Bron. Dit originele programma werd verduisterd door virussen, deprogrammering, er werd mee geknoeid en het werd geblokkeerd door een heleboel ervaringen die wij als negatief beschouwen. Het contact met dit ideale en goddelijke programma is verloren gegaan door de verschillende incarnaties heen en eerlijk gezegd weten we niet meer wie we zijn op Zielsniveau. In het allereerste begin maakten we deel uit van Onvoorwaardelijke Liefde, waren we één met de Kosmische Soep en waren we gewoon Liefde.
Wat naar boven komt tijdens deze sessies heeft iets te maken met wie we werkelijk zijn, en we breken gemakkelijker los van alles wat ons ervan weerhoudt om ons Ware Wezen te zien. Op deze manier kunnen we ons bevrijden van programmering die ons nog steeds beperkt.
In deze Goddelijke Blauwdruk-sessies herkennen we onszelf als perfect en volkomen onschuldig.
Elke sessie is uniek en ontdoet ons laag na laag geleidelijk van illusies. Tijdens deze sessies werk ik met Quantum Licht en de taal van Licht. Deze taal vertaalt zich in geluiden, trillingen, bewegingen, heilige geometrie en onze originele codes die uniek zijn. We hebben allemaal een plek in deze wereld, we hebben allemaal gaven die anderen kunnen helpen.
Tijdens deze sessies wekken we programma's op die nu nog sluimeren in het DNA van al onze cellen. Ze laten ons zien wat overbodig is, wat ons beperkt door het te vervangen door onze aangeboren gaven en ons unieke Licht.
Onze genetische Goddelijke Blauwdruk baadt in ons eigen licht op het 5e dimensionale niveau en we ontdekken nieuwe werkelijkheden, nieuwe kansen ontstaan ​​en wij worden in staat onze werkelijkheid te veranderen, ons hart meer en meer te openen en meer liefde naar binnen te laten.
De vraag die we ons voortaan elke dag kunnen stellen over een bepaalde actie is nu: 'Hoe zien we die actie in het licht van onvoorwaardelijke liefde?'
De sessies zijn meer dan een heling, ze laten ons kennismaken met ons oorspronkelijke welzijn, ze laten ons zien dat we spirituele wezens zijn. Ze verbinden ons met onze innerlijke wijsheid en verruimen onze kijk op onszelf en onze missie in dit leven. Zo ontdekken we de verborgen gaven van wat we altijd als trauma's in ons leven hebben gezien. Ze stellen ons in staat om onze eigen geschiedenis te herschrijven ...


Effecten van de Goddelijke Blauwdruk Sessies:

Deze sessies zijn voor degenen die zich al goed hebben gezuiverd, de vibraties zijn erg hoog. Vandaar dat we er altijd voor moeten zorgen zeer veel te drinken achteraf en onze eigen zuiveringsrituelen uit te voeren!

Deze Goddelijke Blauwdruk Sessies duren 1 uur en worden vanop afstand gegeven.
De sessies zijn intens, voor de Licht Werkers die hun spirituele energieën wensen te aarden en hun psychische gaven wensen uit te breiden.
Prijs 99 € / sessie.