Goede morgen Hilde,
Ik voel mij opper best na de initiatie moet ik zeggen! Mijn behandelingen die ik mensen geef, zijn zeker sterker geworden, wordt mij verteld!
Ik ben ook vrij rustig en helderdenkend, heldervoelend, zeer sterk toegenomen; vooral bij entiteiten!
Voor jou uitgebreide informatie, Ik heb nu een uitslag op mijn stuit en inderdaad voel ik me een stuk rustiger en kijk anders dan voor die tijd!
Met vriendelijke groet,
S. B. – Almere DNA Kristal Initiatie 1 & 2

Hallo Hilde,
Nou ik zal je vertellen dat ik twee weken die zelfbehandeling gedaan heb. Toen begon ik een beginnende griep te krijgen, beetje zwakjes maar niet als echte griep en opvallend wel s`nachts zweten en wakker worden. Dit duurt nu al een dag of negen, ik heb sinds die tijd ook geen wijntje meer gedronken ( en ik ben vrij bourgondisch wat dat betreft ) want daar heb ik geen behoefte aan. Het lijkt wel een soort reiniging vind je niet ?
Groeten ,  
P.W.- Dordrecht LaHoChi van het 13de Octaaf Initiatie


Dag Hilde, 
Dank je voor de bijkomende informatie.
Ik heb het gevoel dat ik vrijer adem en als ik mij verbind met het Licht beginnen mijn voeten te kriebelen dus is mijn doorstroming beter.
Ik vond het een goede heling en kom zeker terug! 
Liefs
H. M. – Sint-Pieters-Leeuw Pegasus light Force sessie

Dag Hilde,
Ik hoop dat het goed gaat met jou, ik voel me beter en beter in mezelf,
op het werk lukt het me om me te laten respecteren want wanneer mijn baas met me praat, zet ik me op zijn niveau, ik voel me zijn gelijke, ik voel me geen slachtoffer meer of een ondergeschikte. Wanneer je Reiki zend, voel ik de energie van Liefde in mezelf en voel ik me meer en meer geraakt door de dagelijkse eenvoudige dingen.
Dank je wel voor je hulp
S. R. – Stembert PM™ sessies sinds verschillende maanden

Groetjes Hilde !
Dat was schitterend, ik heb werkelijk iets gevoeld. Maar ik heb wel het gevoel dat je later begonnen bent met het verzenden van de energie ? Neen ? (hier is een persoon die het effect van de LaHoChi sterker gevoeld heeft dan de Reiki)
In ieder geval, bedankt. Het is de eerste keer dat ik me ontpop als " ontvanger ".... 
Nice experiment !
Hartelijke groeten,
J.L. Brugge Reiki & LaHoChi sessies


Goede morgen Hilde,
Fantastische dingen gebeuren voor mij ! Gisteravond stak ik een kaars aan, zette zachte muziek op, een beetje wierrook en ontspande ik me op de canapé van 21u00 tot 21u45.
Op het ogenblik zelf voelde ik voornamelijk rust en kalmte. Maar deze morgen bij mijn ontwaken voelde ik me vol van liefde en vrede..... mijn ganse dag stond in het teken van mijn hart! Van alle kanten kreeg ik liefde toegestuurd, … ik had een leuk gesprek aan de telefoon vol respect en tederheid, dat mijn ganse dag verlicht heeft. Later ’s avonds, heb ik terug contact opgenomen met iemand waarmee ik in een machtconflict zat, ik heb hem mijn beste wensen gegeven voor het nieuwe jaar en ze waren verheugd me terug te horen, de oorlogsbijl is terug begraven… Een andere  knoop van negativiteit die ontward is….
Een dikke kus en bedankt voor alles!
M. T.- Vorst Pegasus Light Force sessies

Nog mijn dank Hilde,
Ik heb de La HoChi goed ontvangen en mijn zenuwpijn gaat veel beter voor het ogenblik. Alles valt op zijn plek nu, enfin, een ware bevrijding na jaren van regelmatige pijn!!! Ik ga verder met mijn dagelijkse meditaties, een echt genot, en voel neiuwe zaken in mezelf opengaan et ik ben rustiger geworden.
Vanuit mijn hart…
Y. M.  Brest Reiki & LaHoChi sessies

Beste Hilde,
Ik was aan het denken aan het werk dat we samen gedaan hebben, dat het me toch veel goed gedaan heeft….
en dat ik er verder mee wil gaan. Ik heb je raad gevolgd en me het boek van Doreen Virtue, (genezen met de hulp der engelen) aangeschaft en ik ben er dol op! Ik bid nu dikwijls tot de engelen.
Kiss,
M. S. Brussel. Reiki 1 inwijding

Hilde,
Hiermee wil ik je bedanken voor de Practical Mastery™ sessies die je al opgestuurd hebt. Het is voor mij nu veel gemakkelijker om het effect van mijn positieve affirmaties te voelen.
V. D. – Halle Practical Mastery™ sessies

Hallo Hilde !
Sinds onze sessies voel ik me rustiger en kan ik meer afstand nemen wanneer ik geconfronteerd word met mensen waarbij ik me vroeger machteloos voelde, ik ‘zie’ vlugger wat er aan de hand is en laat me minder meeslepen, ‘s morgens doe ik mijn meditatie en verbind me met Hemel en Aarde en ik voel me meer in mijn centrum gedurende de dag. Ik ben zeker van plan de volgende graad in Reiki te nemen!
D.B. – Namen Practical Mastery™ sessies

Wordt vervolgd...