LEVEN IN DE NIEUWE DIMENSIES
Vivre la Terre Nouvelle

SESSIES LEVEN IN DE NIEUWE DIMENSIES:

Voor degenen die de energieën van de nieuwe dimensies voor zichzelf willen ontdekken bestaan er nu de sessies 'Leven in de Nieuwe Dimensies'. Gedurende deze sessies werken we samen op elk van je chakra's waarbij je meer en meer de energie in je chakra's leert kennen en ermee leert werken, waarbij we de nieuwe energieën binnenbrengen. Deze sessies duren 2 uur (1 uur en een paar dagen later nog eens 1 uur) en omvatten een lezing van de specifieke chakra om zijn gaven voor jou bloot te leggen, met lichtpunctuur specifiek gericht op deze chakra (bij de afstandsessies brengen we voornamelijk de nieuwe energieën binnen, onder leiding van jouw en mijn Gidsen, we werken op vorige levens via verschillende energiebehandelingen en achteraf krijg je opdrachten om thuis mee te werken om zelf actief te leren creëren vanuit deze chakra. 99 € per chakra (77 € zonder verslag).

GROEP:

Gebaseerd op de opleiding van het Mystieke Pad en de verschillende cursussen die ik gevolgd heb over chakra's in de loop der jaren, onderzoeken we de verschillende chakra's, waarbij we altijd vertrekken van de hartenergie en de nieuwe energie die binnengebracht is op 999 om de energie van de specifieke chakra te integreren in ons leven. Aan iedere chakra werken we een volledige maand (1 maand voorbereiding thuis en 1 zondag samen).
We vertrekken vanuit de hartchakra en ontdekken de helende energie van het hart, onze intuïtie, onze liefde.
Gedurende deze groeigroep - praktisch, zelfontdekkend en mystiek tegelijkertijd - ervaren we onze innerlijke ruimte en onze aangeboren sensitiviteit, ons innerlijke 'weten' en we versterken onze verbinding met ons Hogere Zelf. Dat stelt ons in staat om te beginnen met het 'channelen' van ons Hogere Zelf om nieuwe wegen te ontdekken voor onszelf , een nieuwe visie die gebaseerd is op ons eigen gevoel (en niet op wat wie dan ook zegt). Een herontdekking van onze eigen creativiteit. De co-creatie van de Hemel op Aarde en een ontdekking van de 5de dimensie!! De bedoeling van de groep is vooral om deze ervaring toe te passen in het leven van alledag.

de chakra's

Een analogie voor deze staat is de 'holle bamboe', waarbij we de energie van het leven door ons laten stromen, zonder de beperkingen van wat we vroeger geleerd hebben. Gedurende de groeigroep worden verschillende technieken gebruikt (terug te vinden op de site) om tot de staat van 'getuige' te komen. Door onze chakra's te ontdekken en te zuiveren worden we ons bewust van ons eigen potentieel en hoe we het blokkeren. Op die manier komen we een stapje dichterbij ons ware zelf.
We onderzoeken het fenomeen 'angst' en hoe deze angst al onze chakra's, onze subtiele lichamen en onze levensstroom aantasten. Angst is een samentrekking van energie, 'Nee' zeggen aan het leven, het tegengestelde van Liefde. 'Ja' zeggen tegen het leven is een proces dat ons vrij maakt van al wat ons doet samentrekken.

Hierbij gebruiken we Aura Soma, geleide meditaties allerhande, naar binnen gaan, oefeningen met een partner en alleen, muziek, geluid, stimulatie van de meridianen via Lichtpunctuur, schilderen, houdingen en beweging, dagboeken, emotionele zuivering en bewustzijnstechnieken. We gebruiken de energie van de groep om een diepere vorm van meditatie te bereiken. De focus van dit proces ligt altijd op je individuele ervaringen en helpt je om je persoonlijke blokkeringen op te sporen en te helen en transformeren. Je zal ontdekken waar je vasthoudt aan negatieve onderbewuste patronen en hoe deze los te laten door het hart te openen.
Bij ieder chakra onderzoeken we de verschillende niveaus van deze chakra (iedere chakra bevat de 7 niveaus) op de manier die hoort bij dit niveau:
1. 1e niveau: fysiek: stimuleren van overeenkomende meridiaanpunten met Lichtpunctuur, beweging
2. 2de niveau: emotioneel: dynamische meditatie om de emoties los te weken en werken met 2
3. 3de niveau: bijhorende intellectuele ervaring van deze chakra: geleide meditatie waarna opgekomen gedachten genoteerd worden
4. 4de niveau: gevoelens: ieder onderdeel wordt gestart met ervaren van de hartruimte, sjamanistische meditatie ondersteund door muziek van Shapeshifter
5. 5de niveau: communicatie, creativiteit: tekenen, schilderen en daarna delen in de groep van de ervaringen verbonden met deze chakra
6. 6de niveau: ervaren van de Getuige: flessenkeuze met Aura Soma en contact maken met de Getuige door specifieke oefeningen
7. 7de niveau: eenheidservaring: geleide meditatie om naar de stilte binnenin terug te keren, waarbij vooral gekeken wordt naar het ervaren van deze stilte in het dagelijkse leven.

Stapje na stapje zullen we de nieuwe dimensies en het nieuwe bewustzijn integreren in onze chakra's en ons leven , een geleidelijk proces dat afhangt van de mate waarin onze gedachtenwereld vervuild is door patronen waar we ons meestal niet van bewust zijn. Deze groep gaat door op zondag van 10 uur tot 18u30 en kost 99 € per dag. Voor de ganse groep met alle chakra's is een prijsvermindering (555 € voor de 7 chakra's).