26 maart 2018: GROTE SCHOONMAAK

Nieuwe Maan  17 maart 2018 Grote kuis
Een nieuw energetisch jaar begint.
Het is tijd voor een nieuw avontuur en dat is nog nooit zo letterlijk geweest…
We mogen onze engelen vragen om de donkerte die vóór ons ligt, op te lichten.
Bij het begin van deze meditatie kwamen stromen van diep goud bijna oranje licht door die onze Talu chakra genazen, en daarmee ook ons verleden en onze spirituele verbindingen.
Ik zag Pegasus en een schare engelen Engelen.
In de kroon werden we verbonden met Telos en Lemurië om de spirituele gaven uit Lemurië naar ons te brengen.
Een husky, die slede trekt.
Ananassen op een rij (geen idee waar die ananassen vandaan kwamen).
Droom landschappen, feërieke dorpen in Hobbitland
Ons hart werd weer opengebroken, ik reed op de rug van Pegasus!
Purificatie en een nieuw begin!
Ter hoogte van de keelchakra kwam passie door om ons te helpen onze passie naar buiten te brengen, te spreken via kunst.
In het hart werden we verbonden met de Tor in Glastonbury, voor mij het grote symbool van de hartenergie.
Een grote reiniging met wit licht.
Sleutelbloemen.
De teunisbloemen versterken ons zelfvertrouwen en de innerlijke waardering van het vrouwelijke. Ze kunnen inzicht geven in oude patronen van bijvoorbeeld overheersing, incest, verkrachting en mishandelingen.
Het masker van een Tibetaanse tijger.
In de tweede chakra zag ik een  Kruidje Roer me Niet .
Dit is de remedie om ruimte te maken voor onszelf, vooral wanneer een ander te dichtbij komt en we het gevoel hebben van te weinig ruimte. Een remedie voor empaten die ons de ruimte geeft te  kunnen creëren vanuit onszelf. Het accepteren van ondersteuning en liefde en snel kunnen herstellen. Geeft helderheid en kracht in de geest. Vol zekerheid onze eigen weg kiezen en er ons niet af laten halen.
Een Zwarte draak verscheen om de donkerte in te gaan. Transmutatie.
Draak beschermt ons en leent ons de kracht die we nu nodig hebben.  Hij brengt wijsheid, sterkte, spirituele kracht, moed, wilskracht, inwijding, scheppingskracht, de ontwikkeling van ons potentieel,  de kracht van fantasie en magie.
In de basis chakra een vlinder, ook transformatie naar wie we werkelijk zijn! Velen zeggen dat we nu volledig incarneren en ons licht compleet naar de aarde brengen. Dikwijls hebben Lichtwerkers de neiging om weg te vluchten naar de Hogere Regionen en hun aarding te verliezen wanneer ze zich verbinden met hun spirituele energie. Nu moeten we leren die Licht energie volledig te gronden.
Tijdens de meditatie werd veel energie naar de benen gebracht.
Op dit niveau was er een grote heling.
In de Aardster chakra gebeurde een reiniging van de lijn der voorouders, een verbinding met onze Sterren Familie. We werden allemaal geplaatst in een cocon met sprankelende energie uit ons eigen Sterren Stelsel.
De kosmische energie is - sinds enkele weken al - van een alarmerend hoge intensiteit geweest, en het is waarschijnlijk dat vele mensen zich nu verward en uitgeput voelen.
Het zijn periodes van intense veranderingen die ons openen voor onze innerlijke en uiterlijke wijsheid.   Deze onweren helpen ons om energiedownloads te ontvangen om onze ADN te trransmuteren en om te zetten  zodat ons lichaam steeds meer een LichtLichaam wordt. Het is een traag proces, dat niet in een dag gebeurt. Heftige veranderingen!
Het is bekend dat zonneactiviteit het menselijke bewustzijn beïnvloedt. Zonnevlammen beïnvloeden het centraal zenuwstelsel, alle hersenactiviteit (waaronder evenwicht), alsook gedachten en alle mentaal-emotionele fysieke reacties. Niet zo gek dus dat je tijdens een zonnestorm merkt dat er meer gedachten activiteit is en emoties heftig kunnen opspelen.
Zonnestormen kunnen er ook voor zorgen dat we nerveus zijn, angstig, bezorgd, duizelig, geïrriteerd, slaperig, vermoeid, gejaagd of vergeetachtig. Het is nieuwe informatie die binnenkomt en via het zenuwstelsel door je lichaam verdeeld wordt. Het lichaam moet zich aanpassen aan deze nieuwe informatie en dat kost veel energie. Ze hebben een krachtig effect op onze cellen, waardoor ons celgeheugen ontwaakt en opgeschoond wordt. Je kunt dit ervaren in de vorm van een hitte aanval. Je lichaamstemperatuur stijgt letterlijk. Het ondersteunt je ontwaken en bewustwording. Een zonnestorm trekt als het ware als een magneet oude energieën omhoog laat deze uiteen vallen.
De effecten:

 
- Hoofdpijnen
- Duizeligheid
- Lethargie
- Verwarring
- Irritatie of angsten
- Problemen om beslissingen te nemen
- Problemen om dingen te doen
- Dingen verliezen en plots terugvinden
- Last met computers

De zonnestormen breken oude patronen af die niet langer nodig zijn (magnetisme) zodat nieuwe kunnen ontstaan. Hierdoor kunnen we ons tegelijkertijd hyperactief en uitgeput voelen. De manier waarop we tijd en ruimte waarnemen verandert, zoals woorden vergeten tijdens het praten, een verstoord slaappatroon, energie schommelingen. Het lichaam is dan aan het resetten. Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Hoger Hart activatie is tijdens een zonnestorm ook vaak voelbaar. Dit kunnen we merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen.
De zonnestormen en de fotonengolven veranderen het weefsel van onze fysieke realiteit. Ze hebben een krachtig effect op onze cellen, waardoor ons celgeheugen ontwaakt en opgeschoond wordt. We ervaren dit vaak in de vorm van het opwarmen van ons lichaam.
Onze lagere emoties bestaan uit energie met een lage frequentie. Deze energie ligt opgeslagen in onze cellen en is ontstaan na ervaringen en trauma’s in het verleden die we niet hebben uitgewerkt waardoor ze onderdeel zijn geworden van ons celgeheugen.
Fotonenenergie is een energie met een veel hogere frequentie die de frequentie van de laag trillende energie omhoog trekt zodat deze zich opnieuw kan kalibreren. We laten deze lagere emoties van verdriet en zorgen los zonder dat we weten waarom.
Deze elementen van onze blauwdruk staan in het bewustzijn van onze cellen geprint en wanneer de blauwdruk wordt versterkt door de fotonenenergie beginnen verschillende elementen van onze blauwdruk ons bewustzijn binnen te sijpelen waardoor we het doel van onze ziel beginnen te begrijpen. We voelen dat we veranderingen in ons leven moeten maken zonder dat ons echt realiseren waarom.

Wat kan helpen?

Ik heb de meditatie de titel van Grote Schoonmaak gegeven want dat is wat de aarde en al haar bewoners nu doen: grote lente kuis en dat kunnen we ook doen op fysiek niveau omdat we nu weer een Mercurius retrograde periode ingaan, waar we geen nieuwe projecten meer kunnen beginnen…
Een kleine noot over mijn persoonlijke pad. Door het overlijden van mijn vader, die ik jaren verzorgd heb en bij wie ik inwoonde, is mijn geldsituatie drastisch veranderd. Plots kwamen er ook geen nieuwe klanten meer binnen en dan heb ik er maar voor gekozen om te stoppen als zelfstandige. Ik heb geprobeerd om een ‘normale’ job te vinden, altijd met de bedoeling om daarbij mijn geliefde job uit te oefenen als bijberoep. Het waren maanden van intense verandering, loslaten en weer bij mijn positieven komen. Jaren was ik over mijn grenzen gegaan als empaat en ik had serieuze rust nodig om weer tot mezelf te komen.
Ondertussen heb ik ook ontdekt dat ik nog moeilijk aan een job geraak, boven 50, wat zeg ik, 40 jaar, worden we nu als ‘te oud’ beschouwd. Ik had gedacht een kans te maken in de zorgsector maar daar telt ervaring blijkbaar niet, wel het juiste diploma, alhoewel het tegendeel beweerd wordt op jobbeurzen en dergelijke… Dus als universitair kinesitherapeut mag ik niet voor ouderen zorgen.
En daarbij had ik serieus last van de magnetische stormen, een geheugen als een zeef, vreselijke hoofdpijnen en  vanalles verliezen (naast verschillende bankkaarten ook geliefde kristallen en vooral mijn weg naar de sollicitaties).
Enfin, dat kan ik nu loslaten en me richten op waar ik goed in ben…
We worden allemaal met onze angsten geconfronteerd voor het ogenblik en bij mij was dat, zoals bij vele Lichtwerkers, zeer duidelijk de geldkwestie. Ik ben ermee aan het werken en hoop in mei terug te kunnen herbeginnen.
Tussen de sollicitaties door heb ik wel tijd gevonden om nieuwe spirituele energie op te doen, en kennis over websites en een en ander over marketing en google analytics, wie weet word ik nog ooit commercieel… ;-)
In ieder geval, ik heb er zin in, voel me al een tijdje gefrustreerd dat ik enkel nog de Maan meditaties kan doen, en ik ga ervoor! Take the leap of Faith!
Lichtgroetjes!
Hilde

29 september 2017: MEGA TRANSFORMATIE Feniks

20/09/2017 Nieuwe Maan meditatie

Bij het begin van de meditatie kwam de energie door van Eenhoorn, Dolfijnen en Walvissen. Deze energie bracht vooral vergiffenis.
Er wordt ons nu gevraagd naar onze eigen donkere kant te kijken.
Trompet bloemen: Doornappel.   Angst voor de dood, weerstand tegen het loslaten van het leven. Of bij het overgaan van de drempel naar de geestelijke wereld, het ontkennen van de realiteit van de geestelijke wereld. Deze bloem helpt dingen los te laten bij het overgaan naar nieuwe toestanden, bij grote transformaties.
Er kwam een lichtblauwe, zeer vrouwelijke, zachte energie door om alle shocks te helen.
We genezen nu allemaal de trauma’s uit onze kindertijd en onze behoefte aan Goddelijke Ouders.
Tijd om alle verdriet onder ogen te zien en te helen.
Ter hoogte van onze kroon kregen we een gouden kroon aangeboden en werden we sterker verbonden met ons Hogere Zelf. Water kwam uit de kroon en begon onze ganse wervelkolom te reinigen.
Ter hoogte van het derde oog een duizendpoot. Toen ik in Hawaï was, werd ik gestoken door een duizendpoot. Een initiatie!
Al die benen zorgen voor stabiliteit en voorwaartse beweging.  Net als insecten hebben duizendpoten vele antennes. Alle wezens met antennes weerspiegelen toenemende psychische gevoeligheden en percepties. Omdat ze vooral 's nachts buiten komen, is het belangrijk aandacht te besteden aan dromen wanneer de duizendpoot als een boodschapper verschijnt. Onze dromen worden steeds meer profetisch en helderziend, een bode voor groot inzicht en inspiratie. Vele duizendpoten zijn ook blind, en dit is voor ons een herinnering te vertrouwen op onze innerlijke waarnemingen en niet op de uiterlijke verschijningen.
Vertrouwen in onze hogere waarnemingen helpen ons te slagen in onze inspanningen en activiteiten.

Het is belangrijk voor onze gezondheid en ons welzijn om een milieu te creëren dat onze creatieve en psychische gevoeligheden ondersteunt.
Een heling gebeurde van de achterkant van het hart, een verbinding werd gemaakt met het Mystieke, de energie van Glastonbury (de hart chakra van de wereld), de Tor, de misten van Avalon.
 Het is tijd om onze keel te gebruiken voor artistieke transmutatie van alle onverteerde energie: schilderen, schrijven, enzoverder.
Water is voor het ogenblik het element voor heling bij uitstek: erin baden, het drinken, douches, waterdieren…
We beginnen allemaal aan een nieuw leven, maar we moeten er de tijd voor nemen!
In de basis chakra werden we verbonden met de energie van het sterrenstelsel Sirius, het stelsel dat ons verbindt met de energie van de Godin, een zilveren/rode energie.
De aarde gaat door een DIEP PROCES van VERANDERING, en we maken allemaal ook diepe transformaties door.  Het is dus moeilijk om in ons centrum te blijven, dat is een waarachtige uitdaging. Het centrum van de aarde, ons collectieve energie gebied, verandert, dus ook ons persoonlijke centrum. We moeten regelmatig ons eigen centrum her-ontdekken en her-calibreren. Daarom is het goed nieuwe dingen uit te proberen, dingen die we nooit eerder gedaan hebben, vermits wat we voordien gedaan hebben in 3D , niet meer zal werken.
Verandering gebeurt voor ons allemaal. We kunnen nieuwe talenten ontdekken bij onszelf, of oude talenten die we niet meer gebruikt hebben sinds lange tijd of vergeten zijn, ook onze passies en voorliefdes kunnen veranderen, misschien nieuwe liefdes, nieuwe woonsten.
Het belangrijkste is deze veranderingen te omarmen, dan vermindert het rouwen om wat geweest is en gedaan.

De volgende maanden zal ik geen sessies meer doen, ik ga me toeleggen op creatieve doelen, schilderen, tekenen, schrijven, dat proces is al begonnen, nu ga ik me er integraal aan wijden. Verder ben ik ook bezig met nieuwe spirituele praktijken die hun vruchten al beginnen af te werpen. Ik heb er behoefte aan me er volledig in onder te dompelen. Na mijn pauze zullen er nieuwe sessies komen!
Ik zal wel zien wat er daarna gebeurt. Nieuwe horizonten! Nieuwe werelden om te ontdekken!!
Ik blijf wel verder gaan met de Maan meditaties want daar beleef ik zelf veel plezier aan, en dat is mijn gift aan wie nood heeft aan helende energie, die energie komt immers door en is aangepast aan de behoeften van het ogenblik van de meditatie.
We zullen nog zien of ik de verslagen verder blijf doen.

Ik blijf altijd bereikbaar voor vragen en mailtjes, je kan gewoon ook eens dag zeggen! Hart
Ciao! BE WELL!
Lichtkussen
Hilde


 

08 SEPTEMBER 2017: HART OPENING Moldaviet

06/09/2017 Volle Maan
Tijdens deze meditatie was er een zachte heling van emoties uit de kindertijd.
Het Universum zond ons zachte lichtenergie. Een Lichtkathedraal in Sedona.
Een priesteres van de Maya’s.
Die hielp ons om het oude en het verdriet om het verlies van het oude, los te laten. Dit opende zeer sterk onze hart energie.
In het derde oog kregen we Gouden en Diamanten Codes voor onze Nieuwe Wereld.
en we beginnen meer en meer onze engelen erfenis te integreren in ons leven en ons lichaam.
Zachte, groene tuinen met veelkleurige bloemen.
In onze hart chakra werden nieuwe projecten ingeplant, die werkelijk uitdrukken wie we zijn in het diepste van ons wezen.
In de zonnevlecht chakra gebeurde een heling van kwaadheid en agressie die we ingeslikt hebben van de buitenwereld.
Sufi dansen, een waterfontein om ons te helpen de drama’s die ons omringen los te laten.
Degenen die niet geloven in de klimaat verandering moeten nu eens rond kijken naar wat gebeurt op deze wereldbol: overstromingen,tornado’s, branden.
Deze energie mogen we terugsturen naar de aarde om haar bij te staan bij haar enorme verandering.
Hier zag ik een rode lelie, die al even spiritueel is van aard als de lotus maar die vooral spiritualiteit grondt in ons lichaam. Deze bloem brengt een evenwicht tussen ons spirituele en ons dagdagelijkse leven, een verbinding met ons leven op aarde en God of het Universum. Leert ons in het NU te leven.
Basis: krab. De krab vertegenwoordigt de mannelijke aspecten van de gemeenschap, bescherming en thuis.  Krab is ook een symbool van goed geluk. Degenen die de kwaliteiten van de krab delen hebben de mogelijkheid om te ontsnappen aan confrontaties door bewust de trigger problemen te omzeilen.  Krab mensen hebben het griezelige vermogen om door het water (emoties) te bewegen maar worden niet beïnvloed door de stemmingen en de gevoelens van anderen, uitstekend voor zakelijke of spiritueel leiderschap rollen.  Als de krab is gekomen in het dagelijkse leven of een droom, dan is de boodschap dat het tijd is een probleem dat ons bezig houdt, gewoon los te laten. Krab kan laten zien hoe ons te verbergen en te beschermen;  en het kan ook betekenen dat het tijd is uit onze schelp te kruipen. Geven we nu teveel of te weinig van onszelf bloot aan mensen om ons heen?
In de Aardster chakra werden we verbonden met onze sterren origine en was er een grote energetische heling door verbinding met een gigantische moldaviet.
Steen van de maand is blijkbaar moldaviet.
De energieën van moldaviet kunnen alle chakra's activeren. De vibraties ervan focussen zich veelal op gebieden waar blokkades of 'wonden' aanwezig zijn; deze gebieden worden eerst geschoond, waarna ze in reso­nantie worden gebracht met het gehele energiesysteem. Resonantie met moldaviet kan vele vormen aannemen - chakra's kunnen opengaan; synchroniciteiten kunnen toenemen in frequentie en betekenis; het droomleven kan aanzienlijk levendiger en betekenisvoller worden; er ontstaat verbinding met geestelijke gidsen; er kan fysie­ke, emotionele of spirituele heling plaatsvinden; er kun­nen veranderingen optreden in banen en relaties; meditaties kunnen dieper en krachtiger worden -, maar al deze dingen kunnen worden beschouwd als symptomen van een verandering in onze eigen energieën. Moldaviet kan de aanzet tot deze verschuiving geven. Met zijn hoge en intense vibraties kan het zodanig met onze energiepatroon resoneren dat onze spirituele vitaliteit hoge vluchten neemt en dat onze voortgang op het pad van ons hoogste levenslot wordt versneld.
De spirituele graal kan worden beschouwd als de wakkere en volledig verwerkelijkte intelligentie van het menselijk hart.
Moldaviet heeft een grote affiniteit met het hart en het hartchakra.
Door het elektromagnetische veld van het hart en het ermee gepaard gaande veld van onmeetbare subtiele ener­gieën kunnen we direct waarnemen hoe het met andere mensen en de wereld gesteld is. Het veld van het hart resoneert met Alles Wat Is, van atomen tot en met melkwegstelsels, van de individuele ziel tot en met het kosmische bewustzijn. En het hart neemt niet alleen waar, het verandert ook omstandigheden. Door de wil van het hart is het mogelijk om de werkelijkheid te veranderen. Moldaviet kan de intelligentie van ons hart helemaal wak­ker te maken.
Moldaviet vergroot onze gevoeligheid voor leiding en ons vermogen om de boodschappen die vanuit de hogere werelden naar je toe worden gezonden op te merken. Moldaviet kan een krachtige impuls geven om onszelf te helen, blokkades uit de weg te ruimen en de meridianen te openen, en kan bovendien de onderlinge verbindingen tussen alle aspecten van ons etherisch, astraal, causaal en fysiek lichaam van nieuwe energie voorzien. Behalve dat moldaviet zich goed leent voor meditatie en droomwerk, kan het ook als sieraad worden gedragen. Dat heeft het voordeel dat we de energieën ervan de hele dag in ons vibrationele veld kunnen houden om de effecten ervan nog te versterken. Ook helpen ze ons om in ons dagelijkse leven meer heilzame synchroniciteiten aan te trekken.  Sommige mensen zullen er vanwege de energetische intensiteit van deze steen aan moeten wennen om moldaviet te dragen,  maar de meesten zal dat niet meer dan een paar dagen kosten.
Moldaviet maakt het soort ervaringen mogelijk waar mensen naar op zoek zijn als ze het over 'spirituele ervaringen' hebben. Verbondenheid met gidsen, een verruimd bewustzijn waarbij elk hallucinogeen middel zwak afsteekt, en diep vanbinnen de ervaring van de hoogste frequenties.
Emotioneel: Moldaviet brengt datgene waarvan het het hardst nodig is om onder ogen ziet naar de oppervlakte - datgene waar we naar moet luisteren, dat we moeten integreren of opruimen. Wanneer we in de modder van ons onbewuste hebben zitten wroeten, zal moldaviet echter het helderste licht in de diepten laten schijnen en de monsters verlichten, zodat we zien dat het in werkelijkheid maar muizen zijn!
De steen integreert de goddelijke blauwdruk en versnelt de spirituele groei. Moldaviet wordt daarom ook de transformatie steen genoemd.. Voor mensen die moeite hebben met hun incarnatie op aarde en lijden en intense emoties niet kunnen accepteren, is dit een nuttige steen. Zulke mensen zijn vaak sterrenkinderen die zijn gekomen om de aarde te helpen bij de overgang naar een nieuwe vibratie. Ze zijn niet gewend aan de zware energieën van de aarde. Samen met een aardende steen ondersteunt moldaviet hen goed te incarneren.

Na de intense energieën van de eclipsen en de verwarring en verandering van Mercurius retrograde, is het tijd voor integratie en vooruitgang. Nu kunnen we eindelijk alles dat we de laatste maanden geleerd hebben, een plaats geven in ons leven en werk.
Nog altijd gebeurt er een integratie van de intense transformaties die gebeurd zijn en die nog verder lopen.
Vooral het fysieke lichaam heeft last van de huidige energie.
Er is nu een sterke behoefte om ons lichaam te pamperen. De eerste chakra wordt belaagd door de energie op de aarde (orkanen, branden, overstromingen) en dompelt ons onder in een gevoel van onveiligheid.  Eens we ons dat realiseren, is het gemakkelijker om er afstand van te nemen en deze chakra meer te beschermen (sommigen onder ons zullen er gevoeliger voor zijn dan anderen, met name degenen met een open basis chakra volgens het Human Design systeem). Deze Volle Maan in Vissen maakt ons overgevoelig en sensitief, we voelen meer mee met anderen nu.
Nu kunnen zware trauma’s uit ons leven gemakkelijker geheeld worden.
De nieuwe codes die we nu doorkrijgen uit het Universum brengen upgrades mee voor ons zenuwstelsel, ons brein en onze verbindingen met Sterrenstelsels en ons volledige kristallen Licht Lichaam.
Onze zorgzaamheid wordt nu versterkt, onze Neptunus binding, we zijn meer bekommerd om onszelf en anderen dan tevoren.
Al wat afwijkt van de nieuwe 5D visie, komt nu volop naar boven en krijgen we aangeboden. Op die manier worden we gereinigd om plaats te maken voor de positieve dingen zoals Waarheid, Eenheid, Liefde, Respect, Integriteit, Vriendelijkheid in ons leven. Al onze illusies worden ons getoond en we kunnen een ongemakkelijk gevoel krijgen vanwege diepe gevoelens die naar boven komen uit ons onbewuste en uit het onbewuste van al degenen die ons omringen.
Best is ons te richten op onze ideale Nieuwe Wereld en hoe we die in ons leven kunnen waarmaken. In vreugde en creativiteit!
Na de vuur energie van de Leeuw van de vorige maand kunnen we nu ontspannen en ons laten drijven op onze verbeelding en creativiteit.
Nog een leuke maand!
Licht Groetjes!
Hilde

 


13 juli 2017: LEEUWEN ENERGIE! Leeuw!!

Volle Maan 07/08/2017
Bij het begin van de meditatie kreeg ik door dat deze meditatie ons hart zou Helen en ons door de smaragden poort zou leiden (ook Leeuwenpoort genoemd, de Leeuw is trouwens één en al hart).
Goddelijke Energie kwam door en reinigde onze emoties.
In de Zielenster chakra verschenen Inca symbolen, vooral Mama Cocha, de Goddelijke Moeder..
Ter hoogte van de kroon gebeurde een grote heling: loslaten, loslaten, loslaten!
Derde oog: een garnaal. De garnaal duidt op dood en wederopstanding, zien wanneer anderen niet zien, verdediging van onze eigen waarden. Verantwoordelijkheid nemen voor onze aangeboren kracht.
In de Talu: weerkeren van de Godinnen energie
In de keel een rode draak: Je eigen persoonlijke waarheid zeggen zonder angst.
In de Hart chakra: wondermooie diamanten energie.
Een Nieuw Verhaal wordt verteld, we veranderen naar wat ons gelukkig maakt.
Hier zag ik beelden van Frozen: ontdooien van het hart door de liefde toe te laten.
Liefde beschermt ons. Wanneer we pten prooi vallen aan lagere emoties, worden we weer overrrompeld door de energie die nu op de aarde heerst, de energie van chaos en vlucht en aanval reactie
In de zonnevlecht een toekan.
Toekan wordt graag opgemerkt met zijn hevige kleuren en zijn luide kreten. Hij laat ons weten dat het tijd is om uit de donkere schaduw te stappen en te schijnen.
En dat het een goede tijd is om naar buiten te gaan, mensen te ontmoeten en nieuwe dingen uit te proberen. De toekan helpt je zelfvertrouwen te versterken.
Het is tijd om je clowns masker af te nemen en te zijn wie je werkelijk bent.
En om dankbaar te zijn voor wie je werkelijk bent. Tijd om je ware zelf te laten zien!
Tweede chakra: een grote behoefte om los te laten en te verteren.
Aan de onderste chakra werd me getoond dat water nu de grote heler is: onder de vorm van baden, douches, drinken, zwemmen, enz.
Een slang, een rode ratelslang.
De slang staat voor transformaties, grote levensveranderingen en spirituele leiding.
Ze staat voor cycli, wedergeboorte, geduld, vruchtbaarheid, eeuwigheid, evenwicht, intuïtie, bewustzijn, heling, bescherming en verjonging. De slang symboliseert de transformatie, de wedergeboorte. Wanneer de slang uit zijn eigen vel is gegroeid laat hij het achter.
Hoe zit dat met jou, ben je bereid je oude huid achter je te laten? Ben je bereid om mensen, relaties en andere zaken die geen plaats meer hebben in je leven los te laten?
De ganse dag vóór deze meditatie had ik pijn achteraan mijn hart, op mijn rug. Serieuze pijn! Na de meditatie was die pijn weg. Op het ogenblik wordt ons hart energetisch vergroot en fijngestemd en dat kan pijn geven. Een goede meditatie helpt al veel bij het integreren van de veranderende energieën!


LeeuwenPoort 8/8
‘Stap in je “Leeuwenhart” en omhels je Persoonlijke Kracht om je eigen leven en realiteit te creëren.’Celia Fenn
Bij het begin van deze meditatie kreeg ik door dat we nu de Meester in onszelf wakker maken, door het openen van onze hart energie.
Er is een angst om onze eigen kwaliteiten te laten zien, we hebben teveel aandacht voor wat anderen denken.
Diamanten partikels werden in ons aura verdeeld.
Omdat de energie zwaar werd heb ik hier gevraagd om de reiniging met Himalaya zout en Dode Zee zout, die maken deel uit van de nieuwe reinigingssessies die ik aanbied, een voorsmaakje!
In de kroon kwam vrouwelijke energie door, met beelden van een sjamane en een krijgster: deze energie ging naar beneden, eerst langs rug, dan de volledige rest van het lichaam.
In het derde oog zag ik  Melkwegen onder de zee. Een turkooizen energie, die verbonden was met het hart.
In de Talu: draken energie, krijgers energie. Het ontwaken van de spirituele krijger!
In de keel gebeurde een heling van het innerlijke kind, dat veranderde in een aapje.
Aap staat voor beweeglijkheid, plezier, originaliteit. Blijf niet vasthouden aan het oude. Kijk naar voren en ga gewoon verder. Kijk naar jezelf in de spiegel van je ziel! Aap jezelf na, overdrijf, lach om jezelf en breng anderen aan het lachen. Wees origineel en vindingrijk. Open en verbreed je horizon. Verhef je blik. Wees in het ‘hier en nu’.
In het hart zag ik Indianen rond een vuur onder de sterrenhemel. Verbondenheid met onze spirituele kant in ons hart.
In de zonnevlecht kwam de boodschap door: ‘Ik verdien Overvloed!’
In het tweede chakra was er veel vreugde.
Vind je vreugde in het leven, dat is het beste pad naar overvloed!
Het is tijd om los te laten wat niet helpt en om de mensen los te laten die je indruk geven dat je voor hen moet zorgen.
Niemand heeft verplichtingen aan anderen, niemand moet voor de andere zorgen.
Voor Lichtwerkers is dat belangrijk om te weten: MIJN eigen vreugde is belangrijk, omdat zij meestal de verzorgers zijn, die eerst aan anderen denken vooraleer ze aan zichzelf denken.
Dit keer werden er ontzettend veel lichtcodes doorgegeven. De beste manier om die allemaal te integreren in ons fysieke lichaam is veel lichaamsbeweging, dansen, je lichaam verzorgen.
Lieveheersbeestje: transformatie, groei, manifestatie van gedachten en ideeën, beschermend, defensief, sociaal, communicatief, charmant.
Alleen onze eigen koers bepalen bij windstilte of lichte "wind mee". Anders is het beter ons stil te houden op een beschutte plek en ons te richten naar het licht. 
je op afstand te houden van emoties omdat deze je intuïtie vertroebelen
Luisteren naar ons hart!
Het Lieveheersbeestje draagt het goud dat leidt naar het centrum van het universum en naar vorige levens.
Het staat ook voor spirituele verlichting, dood en wedergeboorte.
In de Aardster chakra zag ik de Sfinx die sterrenpoorten opent: Sirius maar ook Orion.
Sirius - Levens Missie, Ascensie, Initiatie, Liefde voor het lichaam, zielsverbinding.
Orion - Energetische Reiniging, Bescherming, Klaarheid en Meesterschap.
De Maan eclips en de Volle Maan zijn energie bruggen naar de Nieuwe Frequenties. Ze geven degenen die daarvoor kiezen de gelegenheid naar het volgende Licht niveau op te stappen door de nieuwe Lichtcodes te integreren.
Het is ook een gelegenheid om zware energie los te laten en negatieve emotionele patronen zoals angst, schuldgevoel en schaamte.
Een eclips geeft de normale volle maan een energetische punch om te transformeren.
Dat laat ons toe deze nieuwe codes beter te integreren.
Het Leeuwenportaal is ook een punt waarin de Godin sterker naar binnen kan komen en ons te helpen bij het in evenwicht brengen van onze vrouwelijke en mannelijke energie, bij het oproepen van onze creativiteit en ons meevoelen. Alle maan eclipsen staan ons bij in het loslaten en helpen ons dingen los te laten waarvoor we tot nu toe de moed nog niet hebben gehad. Het is tijd om weer in onze eigen kracht te gaan staan!

Sinds zaterdag 12 augustus staat Mercurius weer retrograde, de tijd om te doen is nu voorbij, tijd om naar binnen te gaan.
Wanneer Mercurius retrograde gaat, komen we in een tijd van vertragen, naar binnen gaan en leren van het verleden,  aanpassingen maken om ons volledig te kunnen richten op wat we werkelijk willen. Niet de beste tijd om met iets nieuws te beginnen, reizen te boeken, contracten te tekenen of grote toestellen te kopen. Dit is wel een voortreffelijke tijd om onze gewoontes en routines onder de loep te nemen en te zien waar we iets kunnen verbeteren.
Als we dan toch contracten moeten tekenen of iets moeten kopen, is het altijd goed om alles een paar keer weer te checken omdat onze geest niet naar buiten gericht is maar naar binnen, wat ons soms verstrooid kan maken…
Wat er specifiek voor deze periode is, is het oplossen van illusies (big time), we worden geconfronteerd met onze eigen illusies en er wordt ons gevraagd daar de lessen uit te trekken. Zelf wordt ik op dat vlak geconfronteerd met mijn familie, na het overlijden van mijn vader, ik heb al een paar keer serieus moeten slikken en me afgevraagd waarom ik me dat niet vroeger gerealiseerd had. Dikwijls stammen zo'n illusies uit de jeugd, om bepaalde situaties te overleven die we anders als kind niet hadden kunnen interpreteren zonder ons bedreigd te voelen.
Het is een uitstekende periode om te mediteren en meer spiritueel bezig te zijn en los te laten! De rest van de maand hou ik me bezig met het noteren van nieuwe sessies die doorgekomen zijnen met integreren.
Ik wens jullie nog een goede vakantiemaand met veel vreugde.
Liefs,
Hilde

 

14 juli 2017: LET'S BOLDLY EXPLORE NEW WORLDS! Koraalduivel

Volle Maan 09/07/2017
Een intense meditatie waar ontzettend veel kwaadheid naar boven kwam. Er is een sterke reiniging van emotionele energie aan de gang om ons te helpen om meer op onze intuïtie te kunnen rekenen. Dat was dank zij de hevige energie van de conjunctie tussen de Maan en Pluto maar ook door oppositie met Mars. Een ontploffende energie!
Quan Yin verscheen aan het begin van de meditatie, ze bracht witgouden energie samen met rode energie, een gronding (vrouwelijke eigenschap) van ons eigen Hogere Zelf.
Bovenop onze kroonchakra spoot de energie naar buiten als een ontkurkte champagnefles, Hier kwamen engelen en feeën om ons te helpen, een heling gebeurde onderaan de nek naar het hart toe: heling van hartzaken en kwaadheid (de onderkant van het hoofd heeft te maken met razernij…).
Een eenhoorn uit puur wit licht opende ons derde oog en ons hart aan de voorkant: nog meer zien met het hart!
Vlinders, feeën, vlindervleugels, de kleur van opaliet.
Opaliet is een synthetische opaal door mensen gemaakt, het is geen echte edelsteen maar wel zeer geliefd door haar mysterieuze uitstraling en haar prachtige glans. Opaliet zorgt voor harmonie bij onze gevoelens, en ondersteunt ons wanneer we trzuma's verwerken en loslaten, een belangrijke steen nu! Hij helpt ons ons ware innerlijke zelf te ontdekken en te begrijpen. De ‘steen van eeuwigheid’  helpt ons onze eigen talenten en krachten te ontdekken. Hij helpt ons ook onze eigen wijsheid te ontdekken en steeds vooruit te gaan, ondanks weerstand en die Liefde en Wijsheid aantrekt.
Sommige mensen zeggen dat Opaliet verbonden is met de Engelensfeer. Een belangrijke Nieuwe Tijdssteen!
Meer info: http://www.ksccrystals.com/opalite-1473-p.asp
Ter hoogte van de keel zag ik een orkest met ontploffende hoofden. Er is kwaadheid!
Best is die naar buiten te brengen, niet specifiek tegen anderen gericht maar wel door geluid, muziek, chanten, creativiteit, dansen.
Ho’oponopono kan ons helpen bij het vergevingsproces, niet alleen om de ander te bevrijden, maar vooral onszelf!
Een lichtgouden engel met golvend gewaad. Een man die stond op de wereldbol waar vleugels aanzaten. Nu brengen we niet alleen onze spirituele gaven naar de aarde, we helpen hiermee ook de aarde bij haar proces naar een hoger plan.
En wat nu belangrijk is: spelen! Spelen, lachen, kinderlijke vreugde. Helt zelfs nog meer dan ho'oponopo...
In de tweede chakra kwam het bericht dat het nu belangrijk is om los te laten (as always…) want nu maken we ons klaar om werkelijk opnieuw te beginnen!
Hier zag ik een koraalduivel. Tijd om zo vlug mogelijk op onze strepen te gaan staan en onszelf te verdedigen tegen verborgen gevaren.
Veel goudwitte, oranje energie.
Het is belangrijk nu om voor onze darmen te zorgen, we krijgen zoveel te vertereen nu: spiritueel, emotioneel, mentaal. Oranje fruit kan hierbij helpen! De darmen zijn immers het brein van ons lichaam.
Nu kunnen we groeien door elke dag iets te doen dat we nog niet gedaan hebben !
Bij de Aardster chakra kwam er pijn aan kroonchakra op. Nu helen we families, tijdlijnen, etc.
Op het einde van de meditatie werden we geplaatst in een opalieten ballon.

Wij bevinden ons nu in een bijzonder krachtige passage van de jaarlijkse Sirius Sterrenpoort. Sirius wekt het Lichtbewustzijn van Indigo’s en ander Lichtwerkers. Sirius is de ster die hogere energie doorgeeft dan onze zon. Nu is de tijd voor spirituele bewustwordingen en infusies met hoge energieën. Nu zijn liggen de vibraties zeer hoog! Dat kan onze intuitie versterken of onze creativiteit. Sirius staat voor vrijheid en het loslaten van alle beperkingen in verband met ons spiritueel welzijn.
Deze volle maan is intens vanwege de conjunctie van de maan met Pluto, en in oppositie met de Zon en Mars geeft dat wel een hete energie! Hierbij kunnen problemen ontstaan in persoonlijke relaties maar ook tussen landen. Wanneer we ons realiseren dat onze emoties intenser zijn dan normaal, kunnen we er gemakkelijker afstand van nemen om af te koelen en duidelijker te zien. Bij Pluto gaat het altijd om macht. Er is ook de belofte van vrede en compromissen zowel tussen verliefden als tussen landen…
De volgende krachtige passage is de Leeuwenpoort op 8/8, wanneer er ook een aparte meditatie plaatsvindt.
Het vuur van de Leeuw zal de afval van lagere trillingen van het dualiteitsdenken wegzuiveren, als we het tenminste toelaten ons op die manier te beïnvloeden.  Dit kan ons naar hogere niveaus van bewustzijn katapulteren en ons vervullen met Liefde en toegang tot de Nieuwe Wereld.
Deze zuivering zal oud karma, negatieve verbindingen met vorige levens en afhankelijkheden laten wegvloeien.
Een schone nieuwe lei! Op die manier kunnen we gemakkelijker onze Ziel in ons leven brengen, en leven vanuit onze Zielen Essentie!
Een kosmische hergeboorte, tot het lichtwezen dat we in essentie zijn!
En in die Heilige Ruimte kan de Godin in elk van ons naar boven komen! Als daar zijn: rechter brein activiteiten zoals medeleven en intuïtie.
En er zijn voor het ogenblik ook vele afleidingen die ons uit ons centrum dreigen te trekken. De aarde transformeert ook en helpt ons in onze eigen transformatie. Best is die afleidingen buiten te sluiten en ons te concentreren op wat er binnenin aan het veranderen is. Ons hart wordt het centrum van ons Universum, van het ganse Universum!
In deze 5D sfeer komt ons ware geluk uit onze Zielenverbinding, die onze wildste verbeelding overstijgt. De Nieuwe Wereld, eindelijk!
Er wordt van ons gevraagd om als spirituele wezens naar buiten te komen in de wereld en anderen die zich nog in het donker bevinden, een weg te tonen naar het licht, als vuurtorens op zee. Velen voelen nu een drang naar iets anders, een rusteloosheid waarvan ze niet weten waar die vandaan komt, een verlangen naar iets ondefinieerbaars. En die komt vandaar, van de behoefte om eindelijk naar buiten te komen met alle kennis die we op onze eigen weg hebben opgedaan.
Zelf ben ik intens aan het opruimen, ik ben ook van plan van te verhuizen, naar mijn eigen Nieuwe Plekje, maar dat zit voorlopig nog in de wensfase. maar ik ben wel op zoek naar een eco project of cohousing, ik sluit nog niets uit voor het ogenblik.
Opruimen is wel belangrijk om alle rommel weg te halen en de Feng Shui te laten stromen... Om het met Karen Damen te zeggen: we nemen iets vast en vragen onszelf dan af: Heb ik dit werkelijk nodig? Zoniet: weg ermee, naar de tweedehandswinkel, de kringwinkel of recht naar het stort. Dikwijls houden we dingen bij die ons ergens aan herinneren, maar hebben we al die herinneringen nodig? Storen die ons niet in ons nieuw gevoel?
Ik wens jullie nog een mooie maand en veel liefs!
Hilde

 

18 juni 2017: ALLES VERNIEUWT! Stonehenge

Volle Maan 09 juni 2017
Bij het begin van de meditatie kwam door dat we nu de shock van onze harten aan het helen zijn.
We zijn met zijn allen aan het bekomen van de verandering in energie, we herstellen.
Ik zag Magenta Self Healer, die het lichaam en de ziel naar een dieper niveau van gezondheid brengt.
We worstelen allemaal voor het ogenblik met de intense negatieve energie die aanwezig is op aarde voor het ogenblik. Het is belangrijk nu voor ons om voor onszelf te zorgen, onze ziel te herstellen en het leven hier op aarde volledig te omarmen.
 Nu is de tijd gekomen om onze idealen werkelijk te gronden, naar de aarde te brengen.
We bevrijden onszelf nu van al wat ons weghoudt van onze diepere waarheid, dat ons helpt om de vreugde terug te brengen in ons leven en onze vreugde te delen met anderen met enthousiasme.
Hier zag ik een eekhorentje.
Eekhoorn vertelt je je toekomst eer aan te doen door je voor te bereiden op verandering. De boodschap kan zijn dat je het gewicht van je last moet verlagen als je te veel dingen hebt verzameld waar je niets aan hebt. Tot deze 'dingen' kunnen gedachten behoren, zorgen, spanningen, stress, of hebbedingentjes die al jaren stuk zijn. Bij verzamelen dient sprake te zijn van evenwicht; zo nu en dan zul je afstand moeten doen van iets dat je hebt verzameld. Ga naar een winkel van het Leger des Heils, en geeft de hebbedingetjes aan iemand die er nog iets mee kan doen. Als iets je geen mogelijkheid tot groei meer biedt, is het tijd om los te laten.
Eekhoorn heeft nog een les te leren, die je op alles kan voorbereiden. Je moet dan wel het voor de hand liggende in acht nemen. Deze les heeft te maken met de veilige plek waar je je schatten moet bewaren. Deze veilige plek wordt gevormd door een sereen hart en een serene geest. De schatten die er opgeslagen worden, zijn wijsheid en zorgzaamheid. De energie die je hebt verzameld, zullen je hart en geest verlossen, waardoor je zult weten dat er voor alles te zijner tijd gezorgd zal worden. Pas die toe op je angsten voor de toekomst en ze zullen verdwijnen.
Bonte indianenveren kwamen uit de kroonchakra.
Felle kleuren spuiten uit ons kroonchakra : rood, geel, groen, van papegaaien. Wees alert op nieuwe ideeën die je in een nieuwe richting kunnen laten groeien. Misschien is het nu tijd om dromen na te jagen die je vroeger onbereikbaar achtte. Papegaai: genezing door kracht van kleuren en licht, imiteren, zon, diplomatie.
De papegaai kan je ook vertellen dat je taal naar jezelf toe moet veranderen, van negatief naar positief. Realiseer je wat je tegen jezelf zegt.
De papegaai leert ons te luisteren naar de natuur en ontwaakt ons tot de taal van onze intuïtie. Zij tonen ons de subtiele harmonie waaruit alle dingen bestaan. Ook brengen ze kleur en pit in ons leven. Tijd om  creatief te zijn en onze ideeën uit te werken en de kleur, de vreugde en de magie in ons leven te ontdekken en uit te drukken.
Al de dieren die verschenen tijdens deze meditatie toonden de verbinding aan die gevormd wordt met de sjamaan in ons.
Uit het derde oog kwam negatieve energie gespoten.
Een nieuw niveau van kleverige lage trillingsenergie is momenteel aanwezig op Aarde die innerlijke verwarring en chaos aantrekt. Het is een zeer oude energie die al lang verdwenen was maar nu terug de kop opsteekt omdat het een energie is die bij velen op aarde op de achtergrond altijd is blijven bestaan.  Deze energie is zeer subtiel. Hoewel ze voor vele duizenden jaren meestal sluimerde, regelmatig weer naar de oppervlakte om weerstand op te roepen binnen onze bewustzijnsevolutie. Wanneer we dichtbij een nieuwe doorbraak komen, een verhoging van de gemiddelde menselijke vibratie, breekt er meestal een oorlog uit of een drama op wereldniveau (herkenbaar?), en gaan we weer naar af.
Het is een soort virus-energie, die zich fysiek ook dikwijls uit in het naar boven komen van virus symptomen. Ik heb leren werken met het reinigen van deze energie en biedt nu reinigende sessies aan om jullie te helpen je te bevrijden van deze energie die ons gezamenlijk naar beneden probeert te trekken.
Meer info voor deze sessies volgt later , voorlopig gebruik ik deze methode op de achtergrond van al mijn sessies.
Egypte, Horus
Het oog van Horus heeft elementen van de oog van een valk en de oog van een mens.
De Egyptenaar gebruikte beide ogen als amulet.
Het linkeroog werd geassocieerd met de maan en men kon het gebruiken als amulet voor het genezen; het helen, het weer één geheel worden.
Het rechteroog, het zonnenoog, was een amulet ter bescherming tegen kwade krachten.
In die zin zijn beide ogen van horus een krachtige symbolen.
Voor ons symboliseert "het oog van horus" de blik van de 'anders'-kijkende.
De mens, die op zoek is naar de universele waarheid, de waarheid achter alle waarheden, kan deze alleen vinden als hij in staat is de wereld door het oog van Horus te bezien. Pas dan is hij is staat om de oude waarheden te herkennen, te ervaren en te beleven.
Kleurrijke bloemen en vlinders. Een vrouw met een kattenhoofd.
Bastet was in de Egyptische mythologie een vruchtbaarheidsgodin, voorgesteld als een kat. In haar oudste vorm kon ze ook zijn weergegeven met een leeuwinnenhoofd en een ankh. Het is de godin van vreugde, dans, muziek, feest, leven en warmte.
Een labyrint in het groen: verbonden met éénmaking, stelt de weg voor naar het eigen centrum en daarna de terugkomst naar de wereld die ons omringt. Dit is een initiatie die de wijsheid losmaakt en ze in het DNA brengt. Deze heilige geometrie toont ons onze plek in het geheel, in de kosmos en vraagt de gehele creatie te respecteren. Dit symbool verwijst naar de uterus, naar herboren worden, de ontmoeting van het onbewuste met God. Je kan voor jezelf gaan opzoeken waar het symbool voor staat, meestal kom ik dit symbool tegen in een chakra die een volledige transformatie ondergaat.
Zonnevlecht: Hier was een sterke heling van vastzittende energie. Veel gapen. Loslaten met uitademen.
Tijdens deze meditatie heb ik enorm veel gegaapt, dat wil zeggen dat er veel negatieve energie losgelaten werd!
Wij als Lichtwerkers, transmuteren de negatieve  energie voor de planeet!
Op het eind van de meditatie warden we allemaal geplaatst in een cocon van feeënkwarts energie.
De feeënkwarts steen is een zeer zachte steen met hoge vibratie die ons psychisch kan beschermen en helen.

Zonnewende 21 juni 2017:
We bereiden ons nu voor op de zonnewende van 21 juni. De zonnewende staat voor een tijd van afronding en vernieuwing. We kunnen de nieuwe fase in ons leven aan met nieuwe kracht, klaar om het leven te creëren dat we het meest wensen.
Het belangrijkste thema voor deze nieuwe zonnewende is overvloed.
Wat betekent overvloed voor ons? Hoe is onze relatie met overvloed? Leven we een overvloedig leven?
Deze vragen helpen ons om ons voor te bereiden op deze nieuwe zonnewende, om zoveel als mogelijk gebruik te maken van de energie die aanwezig zal zijn.
Wat willen we meer in ons leven?
De energieën rond de zonnewende hebben het vermogen om onze meest waarachtige en authentieke zelf naar boven te brengen.
De  miljoenen spirituele en bewuste mensen rond de wereld werken nu met deze energieën en brengen op die manier verenigd veld van Liefde tot stand . Door ons af te stemmen op dit verenigde veld van Onvoorwaardelijke Liefde, zijn we in staat om mee te rijden op de Golven van Manifestatie en doelbewuste creatie.
Een van de beste manieren waarop we Lichtwerker Eenheid kunnen bereiken, is door samen te mediteren om onze intentie te versterken om onze planeet te genezen en vrede te brengen voor haar mensen. Om 6u30 op 21 juni is er een wereldwijde meditatie voor alle Lichtwerkers voor de Zonnewende.
Meditatie instructies:

1.
Gebruik je eigen techniek om jezelf tot een ontspannen staat van bewustzijn te brengen
2.
Verklaar jouw intentie om deze meditatie te gebruiken als een hulpmiddel om het proces van Ascensie te versnellen voor planeet Aarde en haar bewoners.
3.
Visualiseer een Lichtkolom die uit de Galactische Centrale Zon komt en  door alle Lichtpunten binnen ons Zonnestelsel en dan door jouw lichaam naar het midden van de Aarde.
4.
Visualiseer een andere Lichtkolom die uit het midden van de Aarde opstijgt, dan door jouw lichaam en naar boven in de lucht naar alle wezens van het Licht in ons zonnestelsel en ons Universum.
5.
Je zit nu in twee pijlers van licht, het licht stroomt tegelijkertijd naar boven en naar beneden. Houd deze pilaren van Licht actief gedurende enkele minuten.
6.
Visualiseer nu dit Licht als een regenboog vortex die zich uitstrekt over de gehele Aarde en dan door het hele Zonnestelsel, het controlesysteem oplossend en geluk, overvloed en uitgebreid bewustzijn brengend voor alle wezens op Aarde.
7.
Visualiseer genezing - en een einde aan al het geweld - voor de Aarde en al haar mensen, evenals voor alle fauna, flora, mineralen en devische koninkrijken die de Aarde met ons delen. Visualiseer dat mensen in alle conflictgebieden op de Aarde hun wapens neerleggen en elkaar als broeders en zusters omarmen.
8.
Visualiseer volledige bekendmaking en vrijgave van alle informatie aan alle mensen op de planeet - informatie over de geheime ruimteprogramma's, de aanwezigheid van Buitenaardse beschavingen, geavanceerde technologieën en de manipulatie van de overheden en financiën van de wereld - zodat de mensen van de Aarde gemachtigd zijn Vreedzame en beslissende actie's te ondernemen volgens hun volledig geïnformeerde vrije wil.
9.
Visualiseer dat alle mensen van hun volle capaciteiten genieten - volledig psychisch, volledig telepathisch, geschikt voor astraal reizen, bilocatie, psychokinesis en meer. Visualiseer volledige communicatie met onze Sterrenbroeders en zusters.

10.

Visualiseer alle mensen die werken met de Aarde Rasters, de Nieuwe Atlantis Rasters, de Violette Vlam van St. Germaine en het Witte Vuur van AN om onze prachtige Planeet Aarde te genezen en te herstellen.
Nu komt het Licht van de Grote Centrale Zon op onze aarde gestroomd. En dat is een welkome afwisseling voor vele empathen. Dit licht vult onzer fysieke, etherische en mentale lichamen.


 
Een paar goede tips om onszelf voor te bereiden om grotere hoeveelheden licht te ankeren op aarde: 
• Kiezen om van onze vreugde onze prioriteit te maken
• Iedere dag de tijd nemen om onszelf te pamperen
• Ons iedere dag bezig houden met één of andere vorm van kunst: dansen, schilderen, iedere vorm van creatieve expressie.
• Ons licht en onze gaven openlijk delen met anderen.
• Zoveel mogelijk onze dankbaarheid uitdrukken
• Tijd nemen om ons leven te observeren in de plaats van te reageren.
• Gezonde voeding, in de natuur verblijven en communiceren met dieren.
• Tijd maken om te lachen
• Diep ademen
Tijd voor ons om te leren vliegen, tijd voor magie!!

Veel liefs,

Hilde

 

3 maart 2017: de creativiteit van de baar moeder Groei

Eerst en vooral: een gelukkig nieuw jaar voor al degenen die ik nog niet persoonlijk gehoord heb!!
Een beetje laat en ik weet zelf nog niet goed waarom het zo moeilijk lijkt om de blog bij te houden. Sinds september 2016!
Alles is een beetje druk geworden sindsdien. Mijn vader is verschillende keren opgenomen in het ziekenhuis, zelf ben ik herbegonnen met rugoefeningen en therapie (na mijn rugoperatie in augustus). Ondertussen gaat alles beter, met mijn vader pas sinds vorige week. Hij is teruggekomen uit het ziekenhuis en heeft van alles na mekaar gekregen, was het ene beter dan stak het andere de kop op. Mijn familie en ik waren al afscheid aan het nemen, en dan ging plots alles beter…
Het is een verwarrende tijd voor vele mensen, we hebben allemaal een beetje meer bescherming nodig dan normaal.
Tijdens de Volle Maan meditatie kwam gouden duizendblad naar boven om ons te beschermen.
Gouden duizendblad, de bloemenessence, beschermt je tegen negatieve invloeden van buitenaf. Je wordt niet meer "leeggezogen" door anderen. Je bent in staat je eigen weg te volgen en niet meer bang te zijn de liefde van anderen te verliezen omdat je nee kan zeggen. Het helpt om in de ware zin van het woord een zelfstandig leven te leiden.
Deze remedie is goed als je jezelf door je overgevoeligheid terug trekt uit het sociale leven, jezelf gemakkelijk kwijtraakt of jezelf verhard om met je gevoeligheden om te gaan. Het leert je duidelijk aan anderen te laten zien wie je bent.   Overgevoelig zijn voor je sociale omgeving, met als gevolg sociaal isolement.

 1. Open naar anderen
 2. Onafhankelijk
 3. Actieve sociale betrokkenheid
 4. Innerlijk evenwicht

De maanmeditaties heb ik altijd laten doorlopen, en ik noteerde iedere keer ook wat er naar boven kwam, ik kwam er enkel niet toe om het in de blog te brengen…
Tijdens de volle maan van februari kwamen de stemmen door van walvissen, die rond die periode in grote getallen stierven op stranden in Nieuw Zeeland. Ze vertelden me dat ze nodig waren op spiritueel niveau, meer dan op fysiek niveau, vandaar hun offer…
Sindsdien voel ik dat de walvissen en de dolfijnen dikwijls komen helpen tijdens mijn sessies.
Tijdens de Nieuwe Maan kwam eerst de algemene behoefte aan onvoorwaardelijke liefde naar boven voor iedereen, samen met een heling van de wonden van het innerlijke kind.
Nieuwe kleuren komen door, zilverachtige kleuren. Zilver heeft verborgen capaciteiten en hoort bij maandag. Het is de kleur van de maan en zijn maangodinnen, Isis, Selena, en Diana. In de magie wordt zilver veel gebruikt voor nachtelijke rituelen omdat zilver tijdens het ritueel snel inzicht geeft en plotselinge visioenen helder maakt. In de magie staat zilver voor, dromen, capaciteit, intuïtie en geheime wensen.
ALLES DOEN OP ONZE EIGEN MANIER! Een kreet vanuit ons hart...
Dit is een periode van zwangerschap, er is iets nieuws aan het groeien
We mogen niet bang zijn om diep te gaan en naar binnen, want daar liggen onze schatten verborgen. Aan ons om ze te ontdekken!
Ter hoogte van de keel zag ik een Aurora Borealis, het Noorderlicht, vooral in de keel duidt dat op nieuwe creatieve, mystieke  energie die naar binnen komt.
We zijn bezig onze kinderwonden te helen via sprookjes, mysteries, dromen.
In de zonnevlecht een wasbeer: maskers laten vallen en plezier maken!!
De wasbeer staat voor: lichamelijke genezing, vrolijkheid, durf, intelligentie, sluwheid, vasthoudendheid, zuivering. En nog: behendigheid, vermomming, onderzoekend, nieuwsgierig, voorzichtig, overleven, zuiverheid, sluw, moedig, sociaal, transformatie. En ook: humor, clown, overleven, reiniging, dubbelzinnigheid, nieuwsgierigheid, sluwheid, privacy. 
Hier was grote vreugde. Daar hebben we behoefte aan na alle stress van de laatste maanden.
Trump heeft veel mensen schrik aangejaagd maar hij blijkt (voorlopig) meer komische figuur dan wat anders. Blaffende honden bijten niet, gaat het gezegde…
Tijdens deze meditatie werden er infusies doorgegeven van nieuwe creativiteit en spiritualiteit.
Bijen en bloemen! De lente is weer in het land, tijd om serieus te reinigen en te beginnen met het lanten van het nieuwe...
Het is tijd om onze spiritualiteit te gronden en daarvoor kunnen we steunen op de energie van de beer. De beer heeft helende eigenschappen, bakent domein af, symboliseert kracht, betrouwbaarheid, bescherming, kritisch inzicht, introspectie, evenwicht. De winterslaap staat voor projecten en ideeën die worden uitgesteld tot betere tijden zich voordoen. De beer herinnert er ons aan dat - van zodra we op de achterste poten staan - we een beter uitzicht hebben en onszelf kunnen assertief tonen.
Gedurende de maand maart blijven de Innerlijke Kind sessies afgeprijsd omdat dit nu zo belangrijk is. We krijgen allemaal te maken met zaken die naar boven komen om ons toe te laten eindelijk onze frustraties uit de kindertijd achter ons te laten.
Warme groetjes en veel plezier nog deze maand!
Hilde


20 september 2016: WE WORDEN ALLEMAAL SJAMANEN! Sjamaan

01/9/2016 Nieuwe Maan en eclips
Het belangrijkste beeld uit deze meditatie was een berg van kyaniet die uit de zee omhoog steeg.
Kyaniet is een spirituele steen met een kalmerende en evenwichtige werking. Hij helpt ons de regie over ons eigen leven voeren en om in te zien dat we geen marionetten van het lot zijn maar onze eigen toekomst vorm kunnen geven. De steen werkt kalmerend, brengt innerlijke rust en helpt onze blokkades en angsten te doorbreken. Hij maakt spontaan, empathisch en zet aan tot zelfexpressie en communicatie. Hij bevordert ook helderheid van geest, logisch en rationeel denken en eerlijk en oprecht zijn. Spiritueel vergroot het onze paranormale vermogens en intuïtie en helpt bij meditatie en contact maken met gidsen. De steen werkt aardend en reinigt de chakra’s en aura en brengt ze in balans. Fysiek heeft kyaniet een positieve werking op hersenen, motoriek en flexibiliteit, spieren, schildklier, (bij)nieren, keel en strottenhoofd en werkt koortsverlagend. Het is een goede steen voor zangers en mensen die in het openbaar moeten spreken. De ‘Steen van de Waarheid’ moedigt ons aan om onze waarheid in gedachten, spreken en actie te brengen.
Deze kyaniet zal ons helpen boven de zee van onze emoties uit te stijgen.
Helend water begon te stromen naar beneden, naar al onze chakra’s en vulde ons met kyaniet.

16/09/2016 Volle Maan en eclips
In het begin van de meditatie zag ik een vallend vliegtuig. Dat heeft misschien te maken met de chaos die er nu schijnt te heersen.
Ik zag een sjamaan met een puntige felgekleurde hoed op die ceremonieel aan het dansen was. Er hingen franjes van de kant van de hoed, die zijn ogen en gezicht bedekten.
In het derde oog zag ik een zwarte panter. De panter is een symbool voor wreedheid, waarde, tijd om onze psychische, mentale, fysieke, geestelijke spieren te oefenen. Hij brengt een sterke verbinding met andere werelden en is gevoelig voor aanrakingen. Lijden uit het verleden komt nu terug om getransformeerd te worden, door het nu te confronteren, te begrijpen. De zwarte panter leert ons naar onze intuïtie en ons hart te luisteren. De zwarte panter in ons leven duidt op een heropleving van onze passies, een vernieuwing van ons leven.  Een nieuwe fase waarin we nieuwe verlangens ontdekken en nieuwe dromen uitleven.
Het zwarte van de panter toont ons dat we moeten leren van onze schaduwkant, want die toont ons passies die we voor onszelf verborgen hebben gehouden.
Een sjamaan met horens op zijn hoofddeksel. Stieren energie, de energie van de aarde.
We waren verbonden met de energie van onze voorouders, Chinees, Tibetaans, Afrikaans, steeds veranderend.
We werden omringd door wilde mustangs op een grasvlakte. Sjamanen die naar de sterren reikten.
De sjamanen rolden in de aarde, gekleed in blauw. Tijd om onze communicatie te aarden.
Een gat in de aarde bracht ons in contact met de energie van feeën en sterren .
We spreidden onze armen om de energie van de sterren te verspreiden rondom ons.
Een groep paarden stormde door het water.
Onze zonnevlecht werd  verankerd, door een boom met zijn wortels diep in de aarde.
Een wervelende derwisj.
In de chakra van de vertering, de seksuele chakra, zag ik een gier boven een open put.
De gier staat voor dood, wedergeboorte, zuivering, purificatie van lichaam, denken en geest, geduld, visie, efficiëntie, zelfvertrouwen, transformatie, hergeboorte, ontwaken. Een zeer sterke aarde energie! De kracht van de sjamaan! De gier is een belofte dat alle ontbering voor een hoger doel tijdelijk en noodzakelijk was.
De bruine energie van de aarde bracht ons terug in ons lichaam.
In de aardster chakra zag ik dat we allemaal een erfenis hebben van superhelden. Vandaar alle filmen over superhelden voor het ogenblik zeker…
De ganse meditatie was dus vol van sjamanen energie, we beginnen ons weer één te voelen met de aarde!
Onze innerlijke sjamaan wordt geactiveerd, het deel van ons dat ons rechtstreeks met de ware bron van het heelal verbindt. Het deel van ons dat ons onderwijst hoe te stoppen met het luisteren naar ons ego, dat ons leert van ons ware, authentieke zelf te houden. Het deel van ons dat intuïtief waar we heling nodig hebben, mentaal, lichamelijk of geestelijk, en dat ons de weg kan wijzen naar ons volgende niveau. Het deel dat ons helpt te helen, de waarheid te zien en ons doel in het leven.
We maken opnieuw contact met ons groter, wijzer zelf, dat geen vrees noch zorgen kent en dat oneindig en grenzeloos is.
Nog een woordje over de laatste nieuwe ascensie symptomen:

 
-extreme lethargie (te moe om een vinger op te heffen)
- buikpijn en darm ‘explosies’
-een slecht humeur, zonder aanleiding
- eetbuien of een volledig gebrek aan eetlust
- geen motivatie om wat dan ook te doen
- slapeloosheid of teveel slapen
- keelpijn
- jeuk of huid uitslag

De darm explosies duiden op het loslaten van toxines die niet compatibel zijn met de nieuwe energie. We laten energie los die er misschien al jaren vastzit, van kwaadheid en negatieve emoties. Ook de zonnevlecht en de maag staan onder druk. Een goed idee is ons lichaam te volgen en onszelf niet onder druk te zetten door te diëten.
Ons bewustzijn is aan het veranderen van vibratie en ons DNA is aan het veranderen door de stralingen die voor het ogenblik naar de aarde komen.
Karen Bishop, waarvan ik jaren de ascensie blog gevolgd heb, heeft weer iets van zich laten horen. Ze zegt dat degenen die veel licht kunnen vasthouden, voor het ogenblik het meeste last ondervinden omdat ze tegengehouden worden om het algemene evenwicht niet te verstoren terwijl het nieuwe rooster zich vormt voor iedereen. Vandaar dat velen onder ons problemen ondervonden de laatste maanden. Zelf heb ik last van mijn rug gehad en heb ik zelfs een operatie ondergaan in juli. Nu ben ik stilaan, beetje bij beetje mijn kolom weer aan het opbouwen en het versterken, een waar nieuw begin!! Ondertussen heb ik moeten leren om vriendelijker met mezelf om te gaan en hulp te leren aanvaarden, therapeuten, altijd daar voor anderen, nooit aan zichzelf denken....
Nu is het ogenblik aangebroken om tijd en ruimte te nemen om te ontdekken wat belangrijk is voor ons.
En het is tijd voor ons allemaal om een stabielere gronding te creëren, gebaseerd op de waarheid, op liefde voor onszelf, zodat we die liefde gemakkelijker naar anderen kunnen uitdragen!
Warme groetjes!
Hilde

4 JULI 2016: CHAOS BRENGT RUST Gingko Boom

We maken nu een heling mee van de mannelijke energie op wereldvlak en ook in ons eigen wezen, een heling van alle agressie die we ooit onderdrukt hebben.
Bij het begin van de meditatie zag ik een gingko boom bedekt met gele blaadjes.
Het is China’s nationale boom, hij is heilig voor boeddhisten en in de westerse wereld wordt hij gezien als de ‘boom van hoop’. In de vergankelijke wereld is hij nog precies hetzelfde als ten tijde van de dinosauriërs: de Ginkgo biloba ofwel Japanse notenboom.
De boom wordt gezien als levend fossiel, omdat het de enige soort is die overbleef van een aparte orde van bomen die tijdens de Jura-periode (200 tot 145 miljoen jaar geleden) op aarde bestond.
De ‘heilige’ boom werd bij tempels gekweekt en kreeg daardoor de bijnaam ‘Japanse tempelboom’. Voor de boeddhisten is het de ‘boom van kennis’, ook vanwege de geneeskracht die al sinds 2800 voor Christus word beschreven in de Chinese literatuur. Een symbool van vrede, hoop en vitaliteit.
Quan Yin staat ons nu bij om ons innerlijke kind te helen,  transformatie door medelijden en zorg voor onszelf.
Een libel. Communicatie via dromen, alertheid, illusies doorbreken. Lichtheid van het lichaam, uitdrukking van emotionele en geestelijke aspecten, een nieuw fris inzicht en een nieuw perspectief komen spoedig, je innerlijke licht begint door te schijnen. De libel leert ons snel en met precisie te beslissen, doorbreekt illusies, verhoogt het inzicht en helpt bij de vlugge veranderingen van emoties die in het on(der)bewuste zitten.
In de keel zag ik een paardenbloem
De paardenbloem snijdt door emotionele blokkades, heft spanning op, herstelt geestelijke helderheid, speciaal behulpzaam samen met intens lichaamsgericht werken. De paardenbloem helpt ons starre denkvormen los te laten. Emotionele kalmte en kalmte van het mentale lichaam. Helpt ons spanningen in het ganse lichaam los te laten.
We krijgen nu een sterkere gronding, een verbinding met de materiële wereld.
Melkwegen verbinden ons in ons hart met het Universum.
In onze zonnevlecht woedde het draken vuur van transformatie. De draak kan ons beschermen.
Een zwaan. Het symbool van gratie, helpt je al je dromen uit je onderbewuste te halen. Maakt onze kracht wakker, de kracht van ons ware Zelf.
Het is de kracht van de zwaan dat hij de genade van verandering aanneemt.  Omdat de zwaan zich aan het hogere plan van de Grote Geest onderwerpt, ontstaat uit het 'Lelijke Eendje', de gedaante van zijn jeugd, een sierlijke zwaan.  Hij is bereid deze genade aan te nemen en krijgt daarom toestemming in de droomtijd te zien, de ruimte aan gene zijde van de wereld der zinsbegoochelingen.
Mensen die zwanenkracht bezitten, kunnen in de toekomst zien, omdat ze het plan van goddelijke kracht toelaten.  De zwaan leert het bewustzijn in harmonie met alle bestaansniveaus te brengen en de intuïtie te ontwikkelen.  Het is belangrijk dit vermogen om de toekomst te kennen toe te passen.
Op sacraal niveau een edelweiss. Die brengt een groter inzicht in de eigen aangeboren Goddelijkheid. Ze staat voor instinctief bewustzijn. Dit kan ons bijstaan naar een nieuwe realiteit over te gaan.  Edelweiss kan ons helpen onze wortels te leren begrijpen, terug naar onze diepe natuur! Wanneer we in de war zijn over welke richting uit te gaan, dan kan een terug gaan naar onze instincten ons bijstaan. Het brengt ons dichter bij de energie van onze voorouders.
 Ter hoogte van de basis: een kraai. Die brengt verandering, wedergeboorte, waakzaamheid, raad, wijsheid, magie, beschermer van de heilige wetten, kracht. De kraai is de bewaker van de grote geheimen. Hij heeft als enige het vermogen om de wetten van deze wereld te breken door de gedaante van andere wezens aan te nemen. Daarnaast is hij in staat zich op twee plaatsen tegelijk op te houden
In de kraai versmelten verleden, heden en toekomst, want hij leeft in de leegt zonder tijd te ervaren. Omdat licht en schaduw zich ook in hem verbinden, kent hij tegelijkertijd zowel hun uiterlijke als hun innerlijke waarheid. De kraai behoedt de heilige wet, die rechtstreeks van de god is gekomen, en heeft eens verkondigd dat alles wat bestaat, uit de vrouw wordt geboren. De Heilige Wet is de wet van de waarheid en is niet te verwarren met de geboden van de mensen of enig godsdienstig stelsel.
Tijd om ons eigen hogere zelf tot onze leider te maken, dan kunnen we zonder probleem onze vorm veranderen en ons eigen toekomstige zelf worden!
Tijdens deze meditatie kwamen er veel totemdieren naar voren en dat wijst erop dat we allemaal meer beginnen open te staan voor de energie van de aarde, de sjamanen energie.
We leven nu in moeilijke tijden, de berichtgeving is iedere dag zwaar: moorden alom lijkt het wel voor het ogenblik.
We mogen ons niet laten meeslepen door een kant te kiezen en iedereen vanuit medeleven aanschouwen, het best is niet toe te geven aan de kwaadheid die ons omringt en ons te blijven concentreren op het goede dat we zien (of niet) en zowel de slachtoffers als de daders te zegenen.
Er is chaos nodig om iets nieuws te laten geboren. Laat ons hopen dat in die nieuwe wereld meer vrede en liefde zal heersen… Zoals de gingko biloba symboliseert.
Lieve groetjes allemaal,

Hilde

 

07 juli 2016: HEROPSTANDING!Paradijsvogelbloem

Na een paar maanden afwezigheid ben ik terug met de blog.
De maan meditaties ben ik blijven doen maar zonder er verslag van te maken.
Ik herinner me de eerste keer dat het moeilijk was om de blog te schrijven, 22 maart, woorden kwamen me tekort.
Op persoonlijk vlak had ik een lumbago, na een paar weken kromlopen ben ik dan van de trap gevallen op mijn staartbeen en dat heeft me zo ongeveer geïmmobiliseerd, ik kon nog sessies geven, de verslagen duurden wel een eeuwigheid…
Tijdens deze maanden ben ik geconfronteerd geweest met mijn fysieke beperkingen en al wat ik vroeger zonder enig probleem kon doen…
Mijn wervelkolom wordt opnieuw opgebouwd! Een nieuw begin!
Nieuwe Maan  04/07/2016
Ik zag onze mediterende groep in een cirkel zitten en in het midden groeide een energie bol van lichtblauwe energie (opaal), die weerspiegeld werd tussen onze ogen, ter hoogte van ons derde oog.
Onze engel bewaarders stonden naast ons om ons te helpen zelf engel te worden op de aarde en onze spirituele energie te gronden, ze hadden gouden vleugels.
De kerstman brengt cadeautjes! Een nieuwe vreugde voor iedereen!
Een Manta Rog. De Manta Rog geeft ons een natuurlijke bevalligheid en een gemak om ons te verplaatsen in de wateren van de emoties. Hij geeft ons vertrouwen wanneer we ons op onbekend grondgebied bevinden. Hij leert ons te vertrouwen op ons eigen gevoel,  om aan te voelen wat net onder de oppervlakte schuilt. Wanneer er gevaar is, krijgen degenen met deze totem tintelingen over hun lichaam. We hoeven niet meer bang te zijn om onze eigen dans te dansen!
Een gigantische zeester. De zeester leert ons hoe te manoeuvreren met succes in elke situatie. Dit wezen is zeer wendbaar en zeer sterk. De zeester heeft geweldige regeneratieve eigenschappen en komt steeds sterker en rijker terug. De zeester toont ons hoe emoties ons kunnen helpen vooruit te komen door trage en volhardende bewegingen. Het is tijd om op onze intuïtie te vertrouwen en onszelf te beschermen. De wijsheid van steun, De zeester versterkt onze vastberadenheid door te vertrouwen op de wijsheid van onze  emoties en onze eigen innerlijke moed en kracht.
Smeltende sneeuw veranderde in een bloemenpracht!! Was er een ijstijd en is die nu over? Ons hart opent zich meer en meer.
In de talu chakra (onze spirituele gaven uit andere levens) zag ik een piramide die steunde op lichtbollen, die naar boven steeg. Ascensie!
In de chakra van het hart zelf: een gouden masker waarachter licht (wit opaak) naar buiten scheen.
Draaiende Sufi’s brachten een nieuwe vreugde die werd geboren uit loslaten en vergeven. Liefde zonder kritiek.
Ter hoogte van de basis zag ik een witgouden ster die tegen de klok draaide.
Het nieuwe kristallen DNA voor iedereen! Een verhoging van spirituele energie voor iedereen!
Ter hoogte van de aardster chakra voelde ik een sterke steun vanuit de spirituele rijken.
Een paradijsvogelbloem.
Voor de bloemen essence lees ik:
Ik omhels het vuur van transformatie en ontdek mijn ware innerlijke schoonheid.
Deze bloem stimuleert de vuur- en wilskracht in jou, zodat onafhankelijkheid en besluitvaardigheid, innerlijk weten en doelgerichtheid jouw ware essentie in schoonheid ondersteunen. Als een Feniks herrijs je uit de as en dit impliceert een ‘radicaal vertrek’ uit de oude wereld van overtuigingen, systemen en structuren die niet langer dienen.
Vreemde – niet bij ons behorende- energieën worden ontdekt en verwijderd, vaak rond de oren en het hoofd. Dit kan te maken hebben met  grijze collectieve velden, entiteiten, buitenaardsen etc.
Paradijsvogelbloem is behulpzaam bij het verwijderen en helen van niet-vriendelijke cont(r)acten en geeft fijntuning waar bv. implantaten zijn geplaatst. Zij werkt tevens als een brug naar paradigma’s van de nieuwe tijd en vangt de schok op van andere tijds- en ruimtebelevingen.
Geblokkeerde creatieve energie kan vrijkomen en angst wordt omgezet naar eigen macht en kracht.
Helpt grenzen te voelen, aan te geven en bewaken. Misbruik wordt onmogelijk.
Het zelfbeeld verandert: stralende schoonheid ben je!
Geeft inzicht in hoe en waar je je voelen/weten/zien hebt losgelaten met de daarbij behorende aardebinding. Onbewuste zaken worden binnen het bewustzijn gebracht.
De bloem laat zien dat het OK is om ‘uit je dak te gaan’ en eigen-wijs te zijn.
Een visionaire en bevrijdende essentie!
Misschien een goed idee om nu te gebruiken...
En dat is de weg die we, na alle moeilijke maanden die we achter de rug hebben, eindelijk mogen gaan!
Warme groetjes,

Hilde

 

01 MAART 2016: ÉÉN MET DE NATUUR avatar

Volle Maan Meditatie 22/02/2016:
Tijdens de nieuwe maan was de boodschap doorgekomen dat we pas gelukkig kunnen zijn wanneer we losgelaten hebben wat niet van ons is. Er gebeurde toen een grote heling van het hart en verbinding met het derde oog.
We worden nu engelen en dat heeft zijn fysieke weerslag.
Deze Volle Maan hielp ons bij het openen van onze vrouwelijke kant, onze liefde en onze compassie. Het Christus bewustzijn komt meer en meer in ons fysieke lichaam, in ons dagelijkse leven en het kan zijn dat we dat voelen!
Een bloedplek verscheen tussen onze wenkbrauwen en daar begon een hoorn te groeien, we verbinden ons meer en meer met de wereld van de eenhoorns, met de ongeziene wereld.
Ter hoogte van het derde oog brandde een vuur van transformatie, een versterking van de intuïtie, van het ‘zien’.
Hier zag ik een rosse mot.
De mot onderwijst sensitiviteit, bij het aanraken, het ruiken, het proeven, de intuïtie en een gevoeligheid voor geluid en trillingen in deze wereld en in andere werelden. De mot helpt ons bij metamorfose. In welk stadium bevinden we ons momenteel? Die van het ei, de larve, de pop of mot? De mot zal helpen bij iedere overgang en zal ons tonen hoe ons aan te passen aan een nieuwe omgeving. Hij zal u leren om uw eigen licht te vinden, zodat het als baken kan dienen betreffende de richting waarin u best gaat. Het is tijd om aandacht aan ons gevoel te besteden om onze beweging te verduidelijken en te onderscheiden wat en niet echt is. Luisteren we wel goed naar alle richtingwijzers die het Universum ons aanreikt? Luisteren we naar de natuur? Of overdrijven we daarin dan weer? De mot leert ons stil te zijn, te rusten en te luisteren naar de wereld die ons omringt. Ons eigen licht zal ons de weg wijzen en ons meer verbinden met ons eigen Hogere Zelf.
We worden nu verbonden met onze gaven in de keel chakra, zodat we ze kunnen uitdrukken naar de buitenwereld en onze nieuwe wereld kunnen communiceren. Eindelijk kunnen we ons Ware Zelf tonen en onze spirituele energie gronden. Een draaiend diorama van lichtkleuren.
Het is zeer belangrijk nu om veel water te drinken!
Er is zoveel transformatie aan de gang dat er soms een overmaat aan toxische stoffen wordt afgevoerd.
Nu is het ook cruciaal om onze grenzen te bewaken, vooral de Lichtwerkers die gewoon zijn voor anderen eerst te zorgen: nu moeten we aan onszelf denken eerst.
Tijd om onszelf open te stellen voor onze dromen, voor wat ons het meest aanspreekt in het leven.
Wat het grootste probleem is bij het loslaten nu, is het feit dat ons DNA geheeld wordt op het niveau van de voorvaderen, dat is inderdaad geweldig ingrijpend.
In beweging blijven helpt ons daarbij, dansen, al wat ons kan helpen om dingen los te laten, voor anderen is dat chanting, zingen, lopen.
Ter hoogte van onze aardster chakra zag ik een purperen buitenaardse energie, zelfs ons buitenaards DNA wordt nu geheeld.
Op het einde van de meditatie werd iedere deelnemer werd geplaatst in een gouden cocon voor verdere heling.

16 Ongemakkelijke Gevoelens die ons erop wijzen dat we op het Juiste Pad zijn:

1. Het gevoel de problemen uit onze kindertijd te herbeleven. Wanneer onze problemen uit onze kindertijd weer naar boven komen, krijgen we de kans er ons volledig bewust van te worden zodat we ze kunnen veranderen.
2. Een gevoel verloren te zijn en zonder richting. Dat duidt erop dat we meer aanwezig zijn in ons eigen leven, minder in onze gedachten en veronderstellingen.
3.„Linker brein mist " . Wanneer we meer gebruik maken van onze rechter hersenhelft (we worden meer intuïtief, emotioneel, creatief) kan het lijken alsof onze linker hersenhelft verward en mistig aanvoelt. Concentratie, organisatie, de herinnering van kleine details worden plotseling moeilijker.
4. Willekeurige emotionele uitbarstingen van irrationele woede of droefheid die zo sterk worden dat we ze niet meer kunnen negeren. Wanneer de emoties losbarsten, zijn ze gewoonlijk ‘naar voren gebracht’ om erkend te worden. Wanneer we er ons niet meer tegen verzetten en ze gewoon erkennen, kunnen we ze controleren zodat wij niet meer door ons onbewuste gecontroleerd worden..
5. Onvoorspelbare slaappatronen. We hebben meer of minder slaap nodig, waarbij we midden in de nacht wakker worden en vol energie zitten of juist te weinig energie hebben. Onze energie patronen zijn voor het ogenblik extreem.
6. Een levensveranderende gebeurtenis: een verhuis, verlies van werk, het beëindigen van een relatie, een overlijden, een auto ongeluk, enz.
7. Een intense behoefte om alleen te zijn. Andere mensen nemen meer energie af dan ze er geven. Dat betekent dat we onze energie recalibreren.
8. Intense, levendige dromen die we ons in detail herinneren. Op deze manier begint ons onbewuste met ons te communiceren.
9. Rond negatieve mensen voelen we ons ongemakkelijk.
10. Al onze dromen schijnen rondom ons in te storten. Wat we ons dikwijls niet realiseren is dat we plaats maken voor een nieuwe realiteit die meer in lijn ligt met wie we werkelijk zijn in de plaats van wie we dachten te zijn.
11. Onze gedachten schijnen onze grootste vijand te worden. We beginnen ons te realiseren dat onze gedachten onze realiteit creëren maar eerst moeten we tot het uiterste geduwd worden vooraleer we zelf beslissen over onze gedachten.
12. Onzekerheid over wie we werkelijk zijn. Onze illusies over wie we ‘zouden moeten zijn’ worden stilaan opgelost en dat maakt ons onzeker. We evolueren en het gevoel van onzekerheid is een garantie dat we naar iets beters evolueren.
13. Erkenning van hoe ver we nog te gaan hebben. Dat betekent dat we ergens een idee hebben van waar we naartoe evolueren en wie we willen zijn.
14. Het “weten” van zaken die we niet willen weten, zoals wat iemand werkelijk voelt, of dat een verhouding niet gaat duren, of dat we niet langer in een bepaalde baan zullen blijven. Heel wat „irrationele“ angsten komen uit het onbewuste aanvoelen van dingen die niet logisch uitgelegd kunnen worden.
15. De radicale intense behoefte om onze eigen waarheid te spreken. Kwaadheid omdat we over ons hebben laten lopen of ons hebben laten beïnvloeden door de mening van anderen, is een teken dat we eindelijk klaar zijn om naar binnen te gaan en te luisteren naar onze eigen behoeften en onszelf graag te zien door onszelf te respecteren.
16.De realisatie dat we de enige persoon zijn verantwoordelijk voor ons leven, en ons geluk. Dit soort de emotionele autonomie is angst aanjagend, omdat het betekent dat wanneer we er een potje van maken, het altijd onze eigen schuld is. Het is wel de enige manier om werkelijk vrij te zijn..

Ik hoop dat jullie een leuke maand hebben, de lente is in zicht, dat zal ons ondersteunen in onze eigen metamorfose!

Kiss!!!
Hilde

28 januari 2016: GOUDEN ENERGIE INITIATIE scarab

Volle Maan meditatie 24/01/2016
Deze eerste Volle Maan meditatie van het nieuwe jaar was één lange initiatie.
Bij het begin van de meditatie verscheen een Lucht Draak. Die brengt inspiratie, inzicht en vitaliteit. Nu is de tijd om onze intuïtie te vertrouwen, om te luisteren naar onze inwendige stem.
Een stroom van lichtgouden energie. Deze lichtgouden energie zal ons aura beschermen en onze wil versterken. Ze zal ons helpen onze hoogste vibratie te manifesteren op aarde en ons helpen de hoge energieën die op dit ogenblik naar de aarde komen, te verteren met gemak. Ze zal ons verbinden met de plek waar we vandaan komen en ons verbinden met onze voorouders uit de sterren. De Gouden Straal zal ons ook helpen deze hoge energieën te integreren in ons lichaam.
In ons derde oog kregen we sjamanistische energie, doordringend als een zwaard. We werden gedompeld in de vibratie van een licht gouden baarmoeder (het zal dus nog een tijdje duren vooraleer deze energie volledig ‘voldragen’ zal zijn).
Een verbinding werd gemaakt tussen de keel chakra en de zonnevlecht chakra: we zullen onze waarheid beginnen te delen met veel meer kracht dan we gewoon zijn.
In het hart kregen we een gouden schorpioen. De schorpioen brengt ons meer in contact met onze intuïtie en onze instincten en beschermt onze zachte hart energie.  
Er gebeurde een sterke heling van alle angsten die ons tegenhouden om te zijn wie we écht zijn.
We moeten nu geduld oefenen en de tijd nemen om andere rollen aan te nemen dan we gewend zijn. We leren lessen van bescherming, vrede, genade en we leren onze voedende en emotionele kwaliteiten meer te ontwikkelen. Het evenwicht tussen onze vrouwelijke en mannelijke kant wordt hersteld.
‘Ik zie je graag’, is de mantra die we bij onszelf nu kunnen herhalen, we leren onszelf graag te zien in al onze aspecten, mannelijk, vrouwelijk, het gekwetste kind in onszelf. Zo krijgen we meer begrip voor anderen en leren we dat we allen één zijn.
Ter hoogte van onze basis chakra gebeurde een sterke heling door een verbinding met een amberen kristallen schedel.
De amberen kristallen schedel:
De mensen hebben Amber sinds de tijd van de Oude Egyptenaren 4.500 jaar geleden gebruikt. Amber brengt goed geluk, en met tijd, cycli en levensduur geassocieerd. Amber verhoogt de vitaliteit en kan ziekte uit het lichaam trekken - door pijn en negatieve energie te absorberen, dit staat het lichaam toe om opnieuw in evenwicht te komen en te helen. Amber stimuleert de mening, versterkt geheugen en intellect, en bevordert zelfzekerheid. Het vermindert spanning, kalmeert emoties, en verzacht agressie. Amber is een krachtig chakra reinigingsmiddel. Het is uitstekend voor het gronden, en de transmutatie van negatieve energie naar positief. Amber bezit elektrostatische eigenschappen, en produceert negatieve ionen die pijn verlichten, het helende proces activeren en bescherming tegen schadelijke straling bieden.
Ook amber vibreert op de gouden straal die nu zo belangrijk is.
De gouden straal ankert de Nieuwe Wereld en het Christus Bewustzijn in ons lichaam.
Ze verbindt ons met onze Goddelijke Missie en helpt ons bij de creatie van onze Nieuwe Wereld.
Ze brengt Vrede, Verlichte Waarheid, Innerlijke Visie, Toewijding, Innerlijke rijkdom.
Op het eind van de meditatie tenslotte, een heling van oude gedachten vormen die we doorgekregen hebben van onze voorouders.
Het is onze intuïtie die voor ons de deur openmaakt naar ons Hogere Zelf.

2016 is het jaar van voltooiing, van afronding. Numerologisch is het een negen jaar waarin we patronen van de volledige cyclus loslaten en afronden en het nieuwe binnenbrengen. We zijn aan het einde van de cyclus aangekomen. Het is de tijd om zaken af te sluiten en ons voor te bereiden op een nieuwe periode, zonder de onnodige ballast van deze periode. Best niets nieuws beinnen of grote beslissingen te nemen in de periode januari-september. Vanaf oktober zijn we klaar voor de nieuwe cyclus. Het is de tijd voor opruimen en afscheid nemen, luisteren naar onze intuïtie en open te staan voor nieuwe dingen.
Vele dingen willen veranderen dit jaar. Wanneer we blijven vasthouden aan oude patronen, zullen we moeilijkheden ontmoeten. Het is tijd om alle onbewuste patronen die ons tegenhouden in ons leven, los te laten.
Het is tijd om ons vooral te laten leiden door ons hart en onze waarheid uit te spreken tegenover iedereen die we ontmoeten nu.

Ik wens jullie veel warmte en liefde toe in dit nieuwe jaar van voortgaande ascensie!
Liefs!
Hilde

 

20 december 2015: NIEUWE INITIATIES initiations

Nieuwe Maan 11/12/2015
Deze meditatie stond in het teken van dankbaarheid en aanvaarding.
We zijn ons allemaal aan het openstellen voor de nieuwe multidimensionele energieën, dat betekent dat we een sterke verbinding hebben met ons onbewuste en het onbewuste van de wereld.
We voelen allemaal aan wat er op wereldvlak gebeurt en soms is dat moeilijk om dragen…
Ter hoogte van de kroon chakra zag ik spinnen die naar buiten begonnen te kruipen.
De spin toont dat we beginnen onze eigen lotsbestemming te weven, en wijst naar drie soorten magie: de eerste soort is de kracht om nieuwe creaties te spinnen, de tweede is de bevestiging die er op wijst dat we de scheppingskracht tot uitdrukking gaan brengen, de derde is het verbinden van het verleden en de toekomst; dood en weder geboorte, toename en afname. Dit alles weerspiegelt zich in de spiraalvorm van het web.
Een genezing van het hart gebeurde, spiritualiteit sijpelt naar beneden van onze hoogste spirituele bronnen, we beginnen ons Hogere Zelf naar de aarde te brengen.
In de Talu chakra werden we verbonden met de koninkrijken van feeën, engelen en natuurgeesten.
Al onze chakra’s werden verbonden met het hart. Onze artistieke gaven mogen nu naar buiten komen. Wat er ook naar boven komt in deze periode zijn alle zaken die we nooit gezegd hebben, die we onderdrukt hebben. Die komen nu onweerstaanbaar naar boven, en soms komt dat niet goed uit… er is een reden waarom we bepaalde zaken nooit gezegd hebben en nu is de tijd aangebroken voor ons om onder ogen te zien waarom we die zaken onderdrukt hebben.
Degene die nu het belangrijkst is in ons leven zijn wij zelf, we leren van al onze delen en aspecten te houden en nu zien we waarom we bepaalde delen onderdrukt hebben. Was dat in ons eigen voordeel? Of was het vooral in het voordeel van anderen?
Het is belangrijk om eerst van onszelf te leren houden, daarna kunnen we beginnen met dienstbaarheid naar anderen toe, nu leren we vooral dienstbaar naar onszelf te zijn.
Ter hoogte van het hart was er een grote communicatie met alle melkweg stelsels, alle sterren, de macrokosmos en de microkosmos.  Een gevoel van gelukzaligheid.
Een grote genezing gebeurde van aardster chakra, die uitdrukt hoe we ons voelen ten opzichte van in verband met onze voorvaders en de programmeringen die we van hen hebben doorgekregen. Zo kunnen we eindelijk onszelf naar buiten brengen, onze spirituele identiteit, onze waarachtige eigenheid .
Tijdens deze meditatie werd Liefde op alle niveaus binnengebracht, we werden in elke chakra verbonden met onze eigen hart energie.
Wat me de laatste maanden opvalt tijdens sessies is dat de hartchakra de belangrijkste chakra geworden is, heling gebeurt nu minder vanuit de kroon chakra, meer vanuit het hart.
Alle heling gebeurt nu voor al op hart niveau.
De energie is aan het versnellen voor het ogenblik. De sterke geomagnetische stormen op de zon geven nieuwe frequenties, tonen en kleuren af die ons fysieke lichaam verhogen zodat ons Kristallen LichtLichaam zich kan aanpassen aan de vibratie van de aarde.
Het valt niet te ontkennen dat we in ongemakkelijke tijden leven voor het ogenblik.
Het zware Pluto-Uranus vierkant loopt op zijn laatste benen, dit revolutie-aspect heeft op velen een zware impact gehad door al wat niet onze waarheid was te vernietigen (Pluto) op onzachte manier (Uranus, abrupt en explosief soms). Eindelijk krijgen we de rust waar we al een tijdje recht op hebben en kunnen we genieten van de kerstdagen!
Ik wens jullie dan ook veel rust en vrede toe. Geniet van de kerst energie!
Warme groetjes,
Hilde
PS: De laatste maanden heb ik problemen ondervonden met mijn laptop (ook Uranus energie…) en vooral met het versturen van mijn mails, dus als jullie geen mail zouden krijgen voor de volgende Volle Maan meditatie (op kerstdag, 25 december!), beschouw jezelf nu dan als uitgenodigd…21 oktober 2015: INNERLIJKE STILTE SILENCE

Volle Maan 28 september 2015: Vreugde
Tijdens deze meditatie was er veel vreugde en blijdschap.
Het is nu belangrijker om te zijn dan om te doen.
Er gebeurde een heling van de Boeddha in onszelf. Knuffel jezelf en anderen zoveel mogelijk!
Een verbinding met sprookjes, Eenhoorns en Pegasussen, de baarmoeder van het vrouwelijke.
Hier was een groot gevoel van blijdschap en een grote heling van het hart.
We werden verbonden met de 5D wereld, mystiek en kundalini vuur.
Een zalige meditatie!
Nieuwe Maan 13/10/2015: Innerlijke stilte

Tijdens deze meditatie kwam veel vreugde naar boven.
We brengen een nieuw begin in Liefde voort, waarbij we al onze angsten loslaten.
Bij het begin van de meditatie zag ik een dorre vulkaan die met water gevuld werd tot het water overliep in een fontein.
Vreugde en vruchtbaarheid!
Een passiebloem opende ons hart zowel voor- als achteraan, een nieuwe hartopening waarbij we ons verleden loslaten! De volgende dagen kunnen we ons verwachten aan het naar boven komen van toestanden en situaties die ons hart meer afgesloten hebben. Zo krijgen we de gelegenheid die dingen te vergeven en los te laten.
Een nieuw begin voor het hart!
Zee anemonen.
Zee anemonen zijn vleesetende dieren die veel geduld vertonen om te overleven. De zee anemoon leert ons vertrouwen te hebben in de timing van Spirit, om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en de eventuele voorzorgsmaatregelen die we moeten nemen om verborgen gevaren te counteren. Het is nu een tijd om voorzichtig te zijn, geen overhaaste veronderstellingen te maken, niets is zoals het lijkt. We kunnen de wateren van onze emoties vertrouwen, door stil te worden, komt onze innerlijke kennis naar boven. Zeeanemonen leren ons matigheid, leren ons bewust te worden van eb en vloed in onze communicaties en relaties. De zee anemoon brengt ons in contact met de energie van feeën, de wijsheid van de natuur, waar we het contact een beetje mee verloren zijn.
We krijgen nieuwe kleuren aangereikt door de gamma stralen die ons nu overstromen. Daarmee kunnen we een nieuw doek schilderen met de 5D kleuren, een doek met zachtere energieën.
We verbinden ons met al wat ons omringt , ik zag een groep mensen hand in hand dansen in een cirkel om de aarde (ik weet het, zo cliché! hahaha). Er komt en meer een eenheidsgevoel.
Uit de zonnevlecht kwam de boodschap om te vergeven, dat bevrijdt ons het vlugst.
Vergeven opent ons hart weer voor authentieke liefde.
Een nieuw gevoel van samenhorigheid!
In de basis chakra zag ik een skelet van roos en goud dat in ons lichaam geplaatst werd: we brengen de nieuwe energieën meer en meer in ons lichaam!
Tijdens de ganse meditatie was er een groot gevoel van vreugde, een verbinding met de Nieuwe Wereld.
Voor iedereen is dit een intense tijd.
Dingen komen naar boven waar we niet graag naar kijken, die we eigenlijk voor onszelf hadden weggedrukt. En we leren die kant van onszelf te aanvaarden en een plekje te geven om zo meer ‘heel’ te worden, een stapje dichter naar de 5D realtiteit!
Wanneer we angst, haat en woede ervaren in deze periode, wijst dat ons aan dat er iets is dat we zouden moeten laten gaan, dat we ons in weerstand modus bevinden.
Wanneer we de gedachten niet willen laten gaan die ons naar beneden trekken, worden we gedwongen om ze los te laten, en dat ervaren we dan als pijn of onaangename situaties.
Zelfs degenen die niet met ascensie bezig zijn, voelen het effect van deze nieuwe energie en gedragen zich soms boos, verward, agressief, en soms zelfs gemeen. En ze helpen ons daarmee met loslaten!
We ondergaan allemaal grote veranderingen op emotioneel, spiritueel en fysiek vlak en deze veranderingen schijnen niet logisch, een dokter kan hierbij niet helpen.
Nieuwe symptomen steken nu de kop op:
– Een grotere intuïtie en invoelingsvermogen, ervaren van geesten, engelen, deva’s enzoverder.
– Een overgevoeligheid tegenover negatieve energie met irrationele angstaanvallen
– Een verminderde fysieke energie omdat ons bewustzijn zich aanpast aan de hogere dimensies.
Obsessieve gedachten over overleving van de mensheid omdat we meer verbonden zijn met de groepsgedachten.
– Een gevoel van depressie zonder enige reden. Dat heeft te maken met verandering, ook dit zal voorbijgaan.
Verstoorde slaap, wakker worden tot 3 keer per nacht, of enkel om 3 uur.
– Het Kristallen Lichaam, dat nu gevormd wordt, is zeer gevoelig voor zonnen-, maan- en kosmische golven, die het helpen om ons lichaam een hogere vibratie te laten dragen.
Detoxificatie, loslaten van wat we niet meer nodig hebben. Dit gebeurt via het fysieke lichaam via vermoeidheid, pijn, griepverschijnselen.
– Meer eten en aankomen omdat dit proces veel energie vraagt.
De beste manier om hiermee om te gaan is loslaten en alle energie door ons heen laten komen zonder weerstand.
– Aanvaard wat er met je gebeurt zonder frustratie of de gedachte dat je misschien niet genoeg ‘geëvolueerd’ bent omdat je niet vrolijk doorvloeit naar 5D. Schuldgevoel is de laagste vibratie die er bestaat en die vibratie zal je energie nog meer doen dalen.
Wees vriendelijk tegen jezelf, verzorg je innerlijke kind met liefde en begrip.
– Zorg voor goede gronding en beweging en contact met de natuur.
– Simpele en gezonde voeding, zoals bruine rijst en groenten. Dit is echter niet de tijd om te diëten, nu hebben we veel energie nodig voor deze intense overgang.
De vrouwelijke energie wordt overal gegrond op dit ogenblik, we kunnen niets meer mogelijk maken enkel vanuit de mannelijke energie, die is puur 3D. We helpen onszelf nu door open te staan voor wat er doorkomt voor ons vanwege ons Hogere Zelf door ons te ontspannen en informatie te ontvangen via onze vrouwelijke filters.
Doe leuke dingen, speel, geniet ervan! Vier het feit dat je een Galactische Mens wordt!
Veel liefs,
Hilde

 

16 SEPTEMBER 2015: INTENSITEIT! Aylan

De energie is deze maand zeer hoog, golven van transformatie energie overspoelen ons, persoonlijk en massaal, we worden naar een pad gevoerd op een hoger vibratie niveau. Deze fotonen golf brengt ons naar meer licht, meer liefde en meer vreugde.
De energie is sterk aan het veranderen, we komen steeds dichter bij ons doel, onze ware vreugde.
Zelf zie ik een groot verschil met de laatste maanden: alles is veel duidelijker geworden. Grote kuis aan het houden, niet alleen fysiek maar ook mentaal en spiritueel.
De grote opruiming die ik hier voor het ogenblik hou, geeft mij als persoon meer ruimte, meer plaats, meer respect, ik word eindelijk ‘gezien’ en ik zie mezelf weer duidelijker .
Venus gaat weer direct na een paar maanden retrograde en nu kunnen we uitrusten en de resultaten zien van wat deze diepe innerlijke zoektocht ons gebracht heft. Een zoektocht naar waarde in ons leven, zelfwaarde, hoe we onszelf authentiek aan de buitenwereld tonen. En onze kwetsbaarheid.
Er is een nieuw hartgevoel in de wereld; zie maar de vluchtelingen die overal met open armen ontvangen worden!
8/8/8 meditatie
Hier was een unieke activatie van de Syrische katten energie, een opening naar een nieuwe frequentie, onze eigen toon, ons eigen geluid. Dit was net na de dood van Cecil, de leeuw die het debat voor alle andere leeuwen opengezet heeft, hopelijk wordt hij niet vergeten!
Een gouden energie vulde ons brein. Indianen schoten pijlen, we kregen een dosis krijgers energie toegediend.
Nieuwe kleuren kwamen binnen in ons derde oog.
Loslaten van pijn, misbruik van de leeuwenenergie.
In de Talu verscheen de slang, de energie van de kundalini.
Vrede!
Keel: leeuwen gebrul ‘Ik Ben Hier’. Indianen energie.

Zwanen en engelen vleugels in het hart. Ik verdien Liefde, Overvloed, al het beste.
In de zonnevlecht eveneens krijgers energie, de krijger, de amazone!
Heling van onze angsten. Loslaten van vooroordelen van perfectie. Alle pijn die we de laatste maanden voelden (fysieke pijn ook), brengen een nieuwe opening van energie, een heling van oude energieën.
Egyptische tempel met leeuwen aan ingang. Licht Taal!!! Tijdens de sessies komt meer en meer Licht Taal naar boven voor heling en activatie van delen in onszelf die klaar zijn om geopend te worden.
NM 14/8/2015
Oog met wolken in de plaats van oogwit.
We omarmen onze diepste angsten nu.
Een zwartgele slang slingert zich om een boom: onze kundalini stijgt, om onze chakra’s spirituele energie te brengen.
Aartsengel Michael komt helpen.
Tijd om onszelf opnieuw uit te vinden!
De krijger!
Verbinding met de Goddelijke Blauwdruk van vreugde.

Een nieuw begin in vreugde: JA.
De Leeuw voelen in ons hart.
De helende yoga adem.
De tranen loslaten om de wijsheid te laten binnenstromen.
Liefde en anderen zullen ons gegrond houden.
Verbinding met de Sterren Leeuw.
VM 29/08/2015
Vreugde, lachen.
Kunst. Leven als Kunst.
Loslaten, pijn helen van het verleden, van familie, van karma.
Muziek wordt meer en meer belangrijk voor heling en levenskunst.
Veel geld opdoen = een verdoving, weglopen van onze problemen.
Het is tijd om het vuur te smeden voor onze ware overvloed.
Een zalig gevoel!!! Een blauw oog met een witte punt in het midden.
De Leeuw in de Sterren.
In het hart dromen en sprookjes.
Laat ons de wereld dromen en ons leven.
Tekenfilms van Walt Disney, mijn emotionele bagage uit mijn jeugd!
Loslaten van het slachtoffer in ons leven.
Loslaten van schaamte, boosheid en pijn.
De natuur is de grootste heler en helpt ons om onze spirituele kant te aarden.
We verbinden ons iedere dag meer met onze erfenis uit de sterren, een sterren indiaan, onze sterren voorvaderen.
De maan helpt ons onze ware Ik Ben in ons leven te brengen door haar in ons hart te plaatsen.
13/09/2015 NM
De nieuwe maan meditatie bracht zeer reinigende energiegolven binnen, waarbij veel verdriet losgelaten werd. We werden verbonden met de energie van de walvissen die ons emotionele heling brachten.
Alhoewel het een nieuwe maan in Maagd was (die meer verbonden is met aarde energie), was er een sterke emotionele gelaagdheid en zeer veel vreugde.
Deze nieuwe maan met zonnen eclips deed ons diep in ons onbewuste duiken om te Helen, dat is een heling die de volgende maanden zal blijven doorgaan.
We maken ons klaar om herboren te worden en daarvoor moet een deel van onszelf sterven.
Het medevoelen en de compassie die nu getoond worden aan die vele mensen die het geweld van hun land ontvluchten, helpen mee aan de ontwikkeling van de ascensie golf die ons zal bevrijden van leugens, manipulaties en geweld.
Suggesties om te werken met de zware energie die ons voor het ogenblik zou kunnen naar beneden trekken:
* Binnenbrengen van deze hoge lichtgolven gedurende meditaties en vragen dat de Grote Centrale Zon deze lichtenergie zou gronden in al onze cellen. Het licht inademen en alles loslaten dat in de weg staat om het binnen te brengen, want het is onze weerstand die zo zwaar weegt in de integratie van deze energie.
* Zorg voor veel slaap, die zorgt voor de beste integratie.
* Veel water! Drinken, in de buurt zijn zoals bij een rivier, de zee, een waterval, een lang bad of een douche.  
* Hou geen negativiteit in je hart, vergeef, vergeef, vergeef, maak er een dagelijkse gewoonte van.
* In de natuur zijn, wandelen, werken in de tuin.
Ik wens jullie nog een leuke maand en een zachte integratie!!
Veel liefs,
Hilde

 

03 juli 2015: TRANSFORMATIE transformatie

Er zijn nog een paar inbrengen die ik nog niet gedeeld had maar die wel interessant waren (op dat ogenblik). Een beetje teveel transformatie aan het gebeuren! En vooral op het niveau van de communicatie in mijn geval!! Nieuwe dingen staan op het punt geboren te worden! Fun!Fun!Fun! Verwarring! ☺ ☺

NM 18/06/2015:
De nieuwe maan is meestal een ogenblik om nieuwe doelen aan het Universum duidelijk te maken. Eerst was er wel een grote reiniging om zoveel mogelijk plaats vrij te maken voor het nieuwe: het loslaten van wat oud is, brengt veel verdriet mee over wat er tevoren was, zelfs al was het niet leuk, dan is er toch nog verdriet wanneer het losgelaten wordt.
Voor het ogenblik komt er over het algemeen zeer veel naar boven dat vraagt om losgelaten te worden.
Wat deze keer naar boven scheen te komen was een diep verdriet dat losgelaten wordt op wereld niveau voor het ogenblik.

VM 2/07/2015:
Een vereniging van onze Mannelijke en onze Vrouwelijke kant.
Binnenkomen van energie van de Motu Koita, een grope inboorlingen uit Papoea Nieuw Guinea. Met mooie rode veren!!
Binnenkomen van tribale energie, kolibrie energie.
De kolibrie staat voor geluk, schoonheid, snelheid, waakzaamheid, lichtheid, boodschapper.De energie van onuitputtelijke vreugde; Levensnectar; Snelheid; Uithoudingsvermogen; Totale eerlijkheid. We kunnen hem plaatsen bij de elementen vuur en lucht.
Een feniks: grote transformatie!!
Een kristallen zwaard wordt geplaatst in ons derde oog. een waterval van licht.
De rups wordt een vlinder en wordt in een cocon van roos licht geplaatst.
Grote heling.
sterke heling van alle emotionele problemen, herbeleven van een deel van onze jeugd trauma's.
Grote heling!! De helingsmeditatie!

16/07/2015 VM
Bij het begin van de meditatie zag ik een lichtkolom in het midden van de meditatie groep waaruit een gigantische lichtgouden passiebloem zich openvouwde. Daaruit ontsproten duizenden lichtgouden energiedraden die zich verbonden met de Maan en de Centrale Zon.
Duizenden gouden lichtdraden begonnen zich te vormen vanuit onze kronen naar onze fysieke en onze spirituele familie.
De lichtwerkers als groep beginnen hun  vleugels te spreiden in een violetgouden licht.
We beginnen aan een tijd van intense transformatie en rebirth. Dit is een tijd van dood, dood van een deel van onszelf dat niet meer bruikbaar is voor ons, dat volledig voorbijgestreefd is voor ons en dat nu losgelaten wordt. We hebben allen behoefte om nu een uitdrukking te geven aan onze ziel, een uitdrukking te geven aan ons Goddelijke deel.
Loslaten, overgeven en toelaten. 
Een manier om de intense binnenkomende energie te ‘verteren’ is ze naar ons hart te brengen en de engelen te vragen om ze te zenden naar waar er behoefte aan is (zo voorkomen we dat we gaan energie zenden naar mensen die niet in staat zijn ze aan te nemen en laten we het Universum beslissen).
De grootste heling ligt in het zenden van ‘I love you’s naar onszelf, zoals Matt Kahn, die Zachte Mysticus, ons kan leren. Op dit moment worden we geconfronteerd met de plekken waar we onszelf tekort doen en ons zelfdestructief gedragen om ons toe te laten nieuwe gewoontes aan te kweken die beter zijn voor ons.
En dan kunnen we onze armen uitstrekken om onze omgeving en de mensen die ons omringen te omarmen.
Nieuwe Maan in Kreeft: nu krijgen we de gelegenheid om voor onszelf emotionele vervulling te vinden.

31/07/2015 VM
De volle maan is altijd energetisch krachtig en creatief, de blauwe maan is daarbij nog intens en magisch. Iedere volle maan brengt ons in contact met onze emoties, onze gevoeligheden en ons innerlijke, bij een blauwe maan intensifiëren die gevoelens een beetje meer.
Deze blauwe maan is krachtig en maakt ons de plekken duidelijk waar we onze kracht moeten terugnemen, waar we ons, dikwijls onbewust, teveel laten beïnvloeden door anderen of door trauma’s uit ons verleden. We kunnen flashbacks krijgen uit ons verleden en we zullen gedrukt worden met onze neus op de plekken die aandacht verdienen.  
Sommige kwesties jagen ons angst aan maar het feit dat ze naar boven komen moeten we aangrijpen als een kans voor groei en transformatie. Wij leren onszelf in een nieuw licht te zien en onze eigen verantwoordelijkheid in handen nemen op de vlakken die nu duidelijk worden. We hebben allemaal onze eigen weg en zijn daar uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor.
Vanaf het begin van de meditatie kwamen er nieuwe kleuren en dimensies door, die we samen aangeboord hebben en die voor iedereen zullen doorkomen.
In de rug was een opening aan de gang van de nieuwe overvloed.
Tijdens de meditatie gebeurde er een intense reiniging van al dat ons nog vastzet in de emoties van het gekwetste kind in onszelf, de gekwetste delen die ons onbewust tegenhouden in ons dagelijkse leven, ondergingen een sterke heling. Een zeer sterke hart energie!
Het is tijd voor integratie, evenwicht, terug naar het midden komen. Voor mezelf heb ik ontdekt dat ik misschien mijn intellect gedemoniseerd heb sinds ik op dit pad begon, de rechter hersenhelft een beetje geïdealiseerd en de ma n in mezelf niet genoeg meer geapprecieerd! Wanneer we bij onszelf een onevenwicht ontdekken, hebben we soms de neiging om eerst teveel uit te wijken in de tegengestelde richting, op een bepaald ogenblik moeten we weer naar de positie van evenwicht gaan! Mannelijk/vrouwelijk, linker hersenhelft/rechter hersenhelft, positief/negatief, enzovoort. Het is tijd om dat allemaal in evenwicht te brengen en voor alle kanten van onszelf liefde te voelen.
De nieuwe kleuren die binnenkomen zijn verwant aan de Inca energie, nu schijnt er vooral een rijk donkergroen door te komen, met gouden spikkels, een sjamanistische kleur!
Ter hoogte van de Talu chakra was een vortex nieuwe energie zich aan het vormen, als een geiser, waarbij al onze relaties geheeld en vergeven werden.
Ik zeg al maanden dat het belangrijk is de nieuwe energie te gronden maar voor de meesten onder ons gaat dat niet vanzelf, eerst moeten we ons zuiveren van alle negativiteit die onze ascensie naar boven brengt. Voor de enen is dat wat meer dan voor de anderen, voor de hypergevoeligen onder ons nog meer omdat we alle rondvliegende energie oppikken en uitzuiveren voor iedereen.
Vooral het hart onderging een grote heling, het werd varbonden met galactische energie.
In de zonnevlecht werd veel rotzooi losgelaten, meegevoerd door een gouden energiestroom. En in de sacrale chakra is een grote vertering van de nieuwe energie aan de gang.
Dit is de periode van de opstijging van de kundalini die deze nieuwe energie naar alle chakra’s brengt. Deze kundalini energie geeft een sterke vuur energie in ons systeem en velen zullen dit voelen door kwaadheid die naar boven komt. Deze kwaadheid toont ons op welke plekken we onze vrijheid nog niet volledig nemen, op welke plekken we nog niet volledig onszelf zijn. Ik zag een strijdengel ter hoogte van de sacrale chakra, die helpt ons bij al dat loslaten.
We zijn allemaal van binnenuit aan het veranderen, het vuur van de kundalini ruimt alles op dat ons in de weg staat om volledig vrij te zijn van de 3D energie, die altijd maar vergelijkt en oordeelt. We kunnen nu totaal veranderen, maar we worden meer en meer onszelf.
Wanneer we het gevoel hebben dat we overmand worden door al wat nu vrijkomt (vooral het negatieve), is de basisregel: diep ademen en loslaten. En vooral onszelf en anderen vergeven. Vergiffenis is de sleutel tot onze nieuwe vrijheid!
Ons verleden komt ons nu bezoeken, soms hebben we het gevoel dat we ‘terugvallen’, dat gevoel hadden we toch allang losgelaten? Maar het komt enkel naar boven om ons te tonen dat het ons aan het verlaten is, dus geen schuldgevoelens!
Het is tijd om onze vleugels te ontdekken en te vliegen! Het enige dat ons al die tijd tegengehouden heeft zijn wijzelf! Het is tijd om in onszelf te geloven en als een feniks op te staan uit onze eigen as. Het allerbelangrijkste is zelfliefde en zelf vertrouwen!
Het is ons hart dat ons leidt op dit pad en leren luisteren naar ons hart is het beste dat we nu kunnen doen. Tijd om alle negatieve verhalen die we onszelf vertellen, los te laten en te geloven in een nieuw begin, ons oude gedachtegoed achter te laten en te dromen van wat ons het meest vreugde brengt. Het is tijd om ons te herinneren wie we zijn op Ziels niveau.
Op 8/8/2015 is er nog een speciale meditatie om de Leeuwen Poort door te gaan. Deze Poort verbindt ons met de originele Wet van Eenheid. hier worden lichtcodes doorgegeven die ons het volgende jaar zullen begeleiden op onze quantum verandering in onze persoonlijke groei. De 8 staat voor eenheid, overvloed en in evenwicht brengen van polariteiten.
Nog allemaal veel plezier bij deze grote transformatie!!!
Warme groetjes en nog een leuke vakantie!
Veel liefs,
Hilde

 

12 mei 2015: LICHT, LICHT, LICHT!!!Pauw

Volle Maan 4/5/2015
Tijdens gans de meditatie was er een gevoel van gelukzaligheid, gratie. Dit was dan ook de Boeddha Maan!!.
Een duizendpoot kwam uit een holletje gekropen naar het licht en bracht een heling van het hart en het hogere hart.
Al die benen zorgen voor stabiliteit en voorwaartse beweging.  Net als insecten hebben duizendpoten vele antennes. Alle wezens met antennes weerspiegelen toenemende psychische gevoeligheden en percepties. Omdat ze vooral 's nachts buiten komen, is het belangrijk aandacht te besteden aan dromen wanneer de duizendpoot als een boodschapper verschijnt. Je dromen worden steeds meer profetisch en helderziend, een bode voor groot inzicht en inspiratie. Vele duizendpoten zijn ook blind, en dit is voor ons een herinnering te vertrouwen op onze innerlijke waarnemingen en niet op de uiterlijke verschijningen. Vertrouwen in onze hogere waarnemingen helpen ons te slagen in onze inspanningen en activiteiten. Het is belangrijk voor onze gezondheid en ons welzijn om een milieu te creëren dat onze creatieve en psychische gevoeligheden ondersteunt.
Een witte pauw.
Pauw leert ons de kracht van waakzaamheid, van sterke mentale, emotionele en geestelijke funderingen en van evenwicht. Hij opent onze ogen voor de grote wijsheid en schoonheid die ons omringen. De pauw houdt van show: het is tijd om trots te tonen voor onze inspanningen. Tonen we al onze talenten? Het is het moment om onze intuïties meer te gaan vertrouwen want nu beginnen er vele facetten van ons ‘zien’ open te breken. De pauw zal ons uithoudingsvermogen geven op zowel spirituele als op lichamelijke vlakken.
Een draaiborstel van een hogedruk machine! Grote reiniging aan de gang! De witte kleur van de paux duidt ook daarop...
Kundalini: ook tijdens gans de meditatie een gronding van de energie via de kundalini.
In de Talu chakra zag ik de wateren van de Akash, bestaande uit buitenaardse energie. Velen onder ons zullen contact maken met onze gaven van vroeger, van buitenaardse levens zelfs.
Ter hoogte van onze keel kwam een dikke spin uit de sneeuw naar boven gekropen.
De spin toont ons hoe we onze eigen lotsbestemming kunnen weven, vooral op het vlak van creativiteit, de kracht om nieuwe creaties te spinnen, het verbinden van het verleden en de toekomst, het doorzien van illusies voor wat ze zijn. Dood en wedergeboorte worden weerspiegeld in de spiraalvorm van het web. De sneeuw ligt in het totale onbewuste.
Weer een zeer grote hartheling.
Een zwarte vlinder wordt een zwarte draak met een lichtgevende diamant op de plek van het hart. Onze schaduw zal ons helpen ons verborgen licht te ontdekken!
In de zonnevlecht werden onze illusies weggevreten... Dat kan de volgende dagen moeilijk maken omdat er zaken zijn waar we zelfs niet naar willen kijken terwijl daar juist een grote potentie voor heling zit…
Een inktvis spuit alles zwart.
De boodschap van deze dierentotem is onszelf en anderen meer te accepteren. Als waterdier brengt hij ons puurheid, intuïtie, emotie, wendbaarheid, aanpassingsvermogen, creativiteit. Hij maakt ons deelgenoot van inzichten, visie, visioenen, mysteries.
Octopus is ook een symbool van bescherming en veel geluk. Het zwart spuiten duidt eveneens op bescherming.
Super goed gevoel.
Tegen het einde van de meditatie  kwam een grote zon door met de energie van Mu.
Lemurië ofwel ‘Het Moederland’ of ‘Het Land van Mu’ was een land uit de oertijd, waar perfectie, harmonie, liefde, vrede en broederschap in de menselijke samenleving de basis voor de materiële evolutie vormde. Lemurië kondigt een tijdperk en cultuur van de Goddelijke Moeder aan. Wat me opviel in Kathmandu, na de aardbevingen in Nepal, was dat tussen een heleboel gebouwen en tempels die ineengestort waren, het tempels van de godinnen waren die onbeschadigd bleven! It’s a sign…
De rups wordt een vlinder!
Vorige maand heb ik ter gelegenheid van mijn verjaardag een sprong in het diepe gewaagd (een dubbelsprong met parachute) om voor mezelf een duidelijke stelling te maken over het proberen van nieuwe dingen. En sindsdien heb ik geprobeerd zoveel mogelijk nieuwe dingen uit te proberen, ook op spiritueel vlak. Jolly good! Een nieuw gevoel van genieten…
Voor de rest veel genieten van het weer (is dit de opwarming van de aarde? I like it…) en werken in de tuin, wanneer dat fysiek gaat.
Want zelf schijn ik in een fysieke ‘her-structurering’ te zitten. De ene dag pijn onderaan de ruggengraat, de dagen erna in de nek, mijn Gidsen zeggen dat het lichaam een nieuw evenwicht moet vinden in deze 5D wereld. Tijdens de volle maan meditatie was er zoveel licht doorgekomen dat er een sterke reiniging was de dagen erna, met veel behoefte aan rust. De dag erna zelf ben ik midden in de dag in een bad gaan zitten met zout en geur extracten, teveel aan de gang!!!
Ik ben nu eerst met mezelf aan het werken om al die nieuwe energie te gronden. De energieën die binnenkomen blijven veranderen en beginnen sterker en sterker te worden met de bedoeling om ons op ons pad van Meesterschap in ons eigen leven te zetten.
En waar begint dat allereerst? Bij zelf liefde. Al wat gebeurt in ons leven, grijpt plaats om ons te tonen waar we onszelf niet graag genoeg zien. En wanneer we er op die manier naar kijken, kunnen we de energie gemakkelijker integreren met gratie en liefde voor onszelf en de wereld rondom ons.
Warme groetjes!
Hilde

 

7 april 2015: GELUkzaligheid Bliss

Volle Maan 04/04/2015
Vanaf het begin van de meditatie was er al een grote hart opening. Dit was een totaal ontspannende, zalige meditatie!
Een grote zwarte steenbok met witte horens.
Het is tijd om met nieuwe dingen te starten en naar nieuwe hoogten te zoeken. We kunnen vertrouwen op onze eigen bekwaamheid om op onze voeten te landen en op onszelf te vertrouwen. Tijd om ons onderbewuste te vertrouwen en te leren werken met onze dromen, onze intuïtie, onze creativiteit.
Een vlucht van ganzen die naar omhoog stijgen.Onze queeste kan beginnen, we kunnen nu naar omhoog gaan op ons spirituele pad,we kunnen ons concentreren op het ontdekken van wat ons vreugde en geluk brengt!
Hier kwam er een zeer zacht gevoel, een ontspannen van het hoofd (de ‘mind’en al dat denken!).
Een krokodil bewoog zich stil door het water. Creatie/destructie, geboorte/dood, het begin van een nieuwe periode en de dood van de oude, kennis wordt omgezet door een nieuw niveau van groei, verborgen wijsheid wacht. Alligator kan ons leren oude kennis die momenteel is verborgen, naar boven te brengen en geeft kracht om onze eigen kansen te creëren. Een bewuste ademhaling kan ons bijstaan gedurende deze periode van transformatie. Hier kreeg ik beelden door van oude civilisaties zoals Inca’s, Azteken, Tolteken.
In de Talu chakra zag ik een kreeft in Egypte. Kreeft vraagt ons om uit onze schulp te komen en onszelf kwetsbaar te laten zijn. Onze emotionele ervaringen zijn belangrijk voor ons bewustzijn en onze persoonlijke groei. Alle emoties zijn een gift van het Universum om ons toe te laten te groeien en positiever te worden, hoe pijnlijk die ervaringen soms kunnen aanvoelen! Om te groeien is het best onze bescherming op te geven! We hebben het hier wel over bescherming tegen onze eigen emoties, niet tegenover energie die komt uit de buitenwereld.
Tijdens de ganse meditatie was er een grote hartopening: een nieuwe passie mag doorkomen!
Een schorpioen van licht. En nog transformatie!
VREDE, één worden met het hart. De communicatie van het hart ondergaat een grote transformatie vandaar dat mensen die gewoon zijn veel te communiceren een gevoel krijgen van vast te zitten : hun communicatie verandert, wordt authentieker, dat loslaten veroorzaakt een verandering in de manier waarop ze met hun gave omgaan. Wanneer deze periode van integratie voorbij is, zullen ze sterker staan in hun communicatie!
Tijdens de meditatie was er een gevoel van eenmaking van de chakra’s, meer en meer.
Een heling van de rug en de achterkant van het hoofd, grote ontspanning, de chakra van gelukzaligheid, de Bindu chakra zette zich meer en meer open!!
Een grote heling van het hart, een groot gevoel van vrede en rust.
Vergiffenis brengt de grootste heling nu.
Een bloem komt open, een hyacint met een vlies erover. Roze/rood.  Die hyacint valt uiteen in aparte bloemetjes en die verspreiden zich in de natuur. Avontuur?
Een grote heling en unificatie!
We keren nu, deze maand, terug naar periodes van ons leven die traumatisch waren om er de positieve zaken uit te halen, die we sindsdien misschien onderdrukt hebben en die naar buiten te laten komen. Indertijd hebben we het kind misschien weggegooid met het badwater!
Fysiek gebeurde er een aarding en belichaming van vreugde, blijdschap en vrede.
Opnieuw een heling van de aardster chakra, een stille heling, een ‘reset’.
Dankbaarheid, vrede voelen met waar we nu zijn, met de aarde. Dank aan de aarde, die samen met ons deze metamorfose ondergaat!
Vrijdag ga ik voor mijn verjaardag iets nieuws doen (volledig in de lijn van de meditatie dus!), ik ga een sprong maken uit een vliegtuig! Iets dat ik allang heb willen doen en dat ik eindelijk van mijn bucket list kan schrappen! Joehoe!! Vliegen!!
Ik zal proberen de spirit van deze meditatie mee te nemen in de lucht!
To boldly go where I haven’t been before!
Er volgt later deze maand nog een inbreng over wat er allemaal ‘nieuw’ is in onze wereld die zo veranderd is na de vorige Nieuwe Maan, vooral op het vlak van spiritualiteit maar ook fysiek, op het vlak van voeding enzoverder, hoe de nieuwe dimensies te integreren.
Veel liefs,
Hilde

12 maart 2015: STAIRWAY TO HEAVEN Stairway

Volle Maan Meditatie 05/03/2015
Wat doorkwam was de energie van herstel, van nieuwe energie na een gebrek aan energie.
Wat we allen nodig hebben nu is vooral rust en kalmte.
Nu stappen we op de treden van de trap naar de Hemel. Stairway to Heaven!
En we gaan over naar een nieuwe dimensie met een uitbarsting van energie.
Deze nieuwe energie werd als een waterval uitgegoten in onze wervelkolom, een wit, galactisch licht.
Een chalet in de sneeuw: een grote reiniging ter hoogte van ons derde oog om plaats te maken voor de zesde dimensie, het chalet duidt erop dat het nu goed is om binnen te blijven en onszelf op een knusse manier te verzorgen.
Hier zag ik een oog waarin zonnestelsels rond wervelden: we staan meer en meer open voor de energie van de sterren!
Onze rust en kalmte staan onder zware druk, in de keel chakra zag ik een mier onder een verzengende zon.
De Mier kan ons leren over het gebruik van onze krachten voor het welzijn van ons allen, en om in evenwicht te zijn met alles om ons heen.
In het hart zag ik een dinosaurus die bladeren at van een hoge boom, met een energieveld rond zijn keel. Achteraf zag ik dat het een brontosaurus was. De wijsheid van de brontosaurus gaat over zachtaardigheid, liefde voor vrede, bewustzijn van de eigen kracht, de kracht van traagheid en zelfzorg, gemak om door de waters van de emoties te bewegen, mogelijkheid om alle aspecten van een trauma te verteren, gratie. Rust, vrede en reiniging zijn de eigenschappen van de keel chakra, deze brontosaurus verscheen om onze keel te helen en te reinigen. Voor de meesten gaf dit een ontspanning van de linkerkant van het brein, van het intellect.
In de zonnevlecht kwam een Inca met volle verentooi en een kalkoen.
Liefde lost alle negativiteit op, wanneer we ons gefrustreerd voelen, is het altijd een goed idee om ons af te stemmen op ons hart om een grotere heling te voelen. Kalkoen staat voor moed, overvloed en delen.
De beste gronding voor de hoge energie die nu doorkomt is contact met de aarde en vooral: liefde voor de aarde!
Voor het ogenblik schijnt er een nood te bestaan aan het reinigen en helen van de wortels van de voorouders, want daar gebeurt een heleboel nu. Het is tijd om al wat we nog meedragen van onze voorouders en ouders meedragen, steeds dieper en dieper los te laten. Zelf heb ik hier rond gedurende de laatste maanden gewerkt en energie doorgekregen om met dit specifieke probleem te werken in nieuwe sessies ‘Reinigen van de lijn van onze Voorouders’, daarover komt binnenkort meer info op de site.
Dit is een laatste stadium om volledig in de diamanten energie te komen, deze reiniging van de aardster chakra laat ons toe om deze chakra te verbinden met de zielenster chakra om de diamanten energie volledig in ons leven te brengen en te aarden.
Het is wel belangrijk om ons positief te verbinden met onze voorouders en ze te eren, dat kan een korte erkenning tijdens onze meditatie zijn waarin we ons verbinden met hun positieve aspecten. Op die manier kunnen we het licht gebruiken dat vastzat door negatieve banden met het verleden (dat zéér lang terug al vastgezet kan zijn!).
Voor het ogenblik is de energie zeer hoog en dat kan een ‘spirituele griep’ meebrengen, waarbij ons lichaam toxines letterlijk wegbrandt wanneer we naar een nieuw niveau van spiritueel bewustzijn evolueren. Dat kan zich uiten in pijnlijke spieren, vermoeidheid, geblokkeerde neus, ogen of oren, hittegevoel, gevoel van verkoudheid, enzovoort.
Tijd om lief te zijn voor onszelf en alle anderen! We kunnen in onze gedachten zien hoe we volledig gereinigd zijn en onze persoonlijke kracht opnieuw gekalibreerd is!
De laatste 3 jaar hebben we geworsteld onder het Uranus-Pluto vierkant (in Ram/Steenbok) dat ons vasthield tussen vooruitgang (Uranus) en destructie (Pluto). De polariteiten zijn steeds sterker geworden tussen degenen die het verleden niet wilden loslaten en degenen die vooruit wouden en het verleden wouden loslaten. Vanaf 17 maart, bij het laatste exacte vierkant, kan die druk stilaan losgelaten worden zodat we een nieuwe 5D toekomst kunnen beleven. We kunnen ons wel verwachten aan een laatste uitbarsting van zuivering van toxines, karma, ego enzovoort.
Een korte herinnering: Pluto is de planeet van evolutie, van geheimen, van de oude structuren, van transformatie. Uranus is bliksemsnel, plots, shockerend, revolutionair en de planeet van evolutie. Het vierkant heeft aanleiding gegeven tot machtsgevechten en dominantie. Waar Ram en Steenbok zich bevinden in je geboorte horoscoop toont waar deze strijd bezig is voor ons.
Dit laatste vierkant zal de sluizen openzetten naar verandering en transformatie. Al wat ons niet ondersteunt in onze verandering naar een wereld van liefde, gelijkheid, verandering, vrede en eenheid, de droom van de Waterman, het Eenheidsbewustzijn, zal ons leven verlaten!
A stairway to heaven
!! De beste plaat aller tijden...
De volgende meditatie is op 20 maart om 20 u om de energie van dit vierkant te ondersteunen. Dit is een nieuwe maan meditatie waarin we de energie doorkrijgen om het nieuwe te creëren. Tijdens deze meditatie zal ik ook de energie doorgeven voor een reiniging van de lijn van de voorouders, een reiniging van de aardster chakra.
Warme groetjes!
Hilde

 

3 maart 2015: kijken naar onszelf derde oog

Volle Maan meditatie 4/02/2015
Dit was een krachtige maan met een sterke energie.
In het begin van de meditatie plooide een lotus zich open, daaruit ontsprong een lichtpilaar exact in het midden van de groep.
Een lila dolfijn, zachte, vrolijke energie van transformatie.
Een vreugevolle ‘Ohm’ weerklonk die onze ruggen vulde met lichtenergie, een waterval van turkooizen licht. Dat duidt op een energie van creativiteit!
We zijn nog allemaal bezig alles los te laten dat ons tegenhoudt onszelf te zijn, voornamelijk zelfsabotage. Een wit/gouden licht dat ons toelaat volop te stralen.
Hier was een sterke heling.
Voor het ogenblik hebben velen onder ons het gevoel in stroperige grond rond te strompelen, het loslaten voelt aan als zware arbeid nu.
Ik kreeg door om de Leeuwen Maan in al onze chakra’s toe te laten, wat vooral sterk voelbaar was in het hart en in de basis chakra. De kundalini begint sterker door te komen!
‘Ja, ik ben Liefde waard, ik wordt geliefd door het Universum!’
In tegenstelling tot de indruk tijdens de meditatie heb ik het gevoel dat we nu het zwaarste gehad hebben, een gevoel van zachtere energieën die doorkomen, meer liefde kan toegelaten worden in onze harten. De zware astrologische posities komen nog eenmaal terug in maart, daarna wordt het tijd voor iedereen om zich bezig te houden met al wat de vorige maanden van labeur naar boven gekomen is, al wat we willen veranderen en vernieuwen zou nu duidelijk moeten worden.
Nu kunnen we onszelf duidelijker zien en kiezen wat we in onszelf willen veranderen.
Nieuwe Maan 19/02/2015
Alhoewel de maan in vissen was, die ons meer vergevingsgezind maakt, was er tijdens deze meditatie veel kwaadheid die moest losgelaten worden zodat we een grote hartopening meekregen vanaf het begin.
De mediterende groep zat in een berg met bovenaan een opening naar de buitenwereld, naar de sterren, waar we beschermd werden van de regen buitenaf, rond een vuurkring. Een sterke Lemurische connectie! In de opening bovenaan drupte spirituele nectar naar beneden die onze kundalini opstartte.
Ter hoogte van ons derde oog kregen we een vuurinitiatie, een vuurspuwende draak verscheen.
Draken staan voor de bescherming van heilige energie, we kregen een inwijding in onze eigen spirituele energie!
We kregen energie door om onszelf te verbeteren, energie voor onszelf. Liefde voor onszelf!
Wanneer we stil zijn en naar binnen gaan, krijgen we onze leiding en weten we wat onze volgende stap is, hoe we onszelf kunnen zijn.
Hier was veel vreugde over de nieuwe tijd die voor ons aanbreekt.
Er gebeurde een grote reiniging ter hoogte van onze keel om ons te helpen ons ware zelf te communiceren.
In ons hart een schorpioen van zacht gouden licht. Een zeer zachte en blije energie die een ontspanning van ons ganse hoofd meebracht (dat hoofd waar al die activiteit gebeurt!).
Een tornado energie in onze plexus omdat we nu de weg vrijmaken voor ons ware zelf.
De quote van Groucho Marx kwam in mijn gedachten: ‘Ik wil niet deel uitmaken van een club die mij als lid zou aanvaarden.’ Het is tijd om ons ware zelf naar buiten te brengen, zonder ons iets te moeten aantrekken van wat anderen zouden kunnen denken.
We deden een rondedans in de vijfde dimensie!
Onze persoonlijke vreugde vinden is voor ons de grootste heler, de allergrootste heler!
Het is tijd om naar buiten te brengen wie we écht zijn zonder naar de pijpen van anderen te dansen, volledig vrij, vrij van alle bindingen, conditioneringen, gedachten, invloed uit onze omgeving.
We werden allemaal gezegend door de Magie van de maan en geplaatst in een gouden cocon voor de rest van een zalige meditatie.
De energie van het ogenblik is geweldig hoog.
Wanneer er dan een blokkering is in ons energieveld dat veroorzaakt is door een onverteerd trauma of een negatieve gedachte, dan kan die hogere energie niet geïntegreerd worden op een evenwichtige manier . Dat veroorzaakt een verergering van de blokkering en resulteert in ziekte of kwetsuren. De pijn, met of zonder fysieke manifestatie, vertelt ons dat we moeten kijken naar het trauma of de negatieve gedachte om de energie weer te laten vloeien. Zo gauw de energie weer vloeit, geneest het lichaam.
Ons lichaam liegt niet. Wanneer we aandacht besteden aan ons lichaam, weten we onmiddellijk waar de energie geblokkeerd is. Hoe langer die energie geblokkeerd geweest is, hoe erger de fysieke of emotionele problemen die we ervaren.
Er zijn vele manieren waarop we ons lichaam kunnen voorbereiden op het integreren van hogere energie.
Ademen
Terwijl we de adem volgen doorheen ons lichaam kijken we waar de energie moeilijker verder kan en richten we daar onze aandacht
Beweging
Yoga, tai chi, elke beweging die ons lichaam in evenwicht brengt.
Lichaamswerk
Massage, Reiki, acupunctuur, wat ons maar aanspreekt.
Spreken met ons lichaam
Wanneer we ons lichaam liefde geven en er positieve aandacht aan geven, verhogen we onze vibratie op een natuurlijke manier. Zelfliefde is onze beste remedie!
Hydratatie
Water helpt altijd om onze vibratie te verhogen omdat ons lichaam voornamelijk uit water bestaan…
Voeding
Al wat we in ons lichaam steken heeft een vibratie. Rauw, natuurlijk voedsel verhoogt onze vibratie.
Positieve gedachten verhogen onze vibratie. Negatieve gedachten niet natuurlijk.
Loslaten van emotionele blokkeringen
We hebben ondertussen allemaal wel ontdekt hoe we best emotionele blokkeringen kunnen loslaten.
Meditatie
Laat ons toe los te laten en dat verhoogt vanzelf onze vibratie.
Natuur
Tijd in de natuur verhoogt eveneens onze vibratie. Planten, dieren, bomen spreken ons aan op onbewuste niveaus en helpen ons ons af te stellen op het natuurlijke ritme.
Onze waarheid spreken
Wanneer we onze waarheid niet spreken, onderdrukken we zelf onze energie. Een dagboek bijhouden kan ons helpen onze innerlijke waarheid ten minste met onszelf te communiceren en onze energie gezond te houden.
Wanneer we ons lichaam met respect behandelen, kunnen we beter onze spirituele essentie gronden. En zo kunnen we groeien en onze vibratie verhogen om steeds grotere versies van onszelf op de aarde te plaatsen. Dit is de heilige reis terug naar heelheid.
Een Pegasus sessie
Wanneer we voor onszelf willen zorgen en we er schijnbaar moeilijk alleen uit geraken, is het geen schande om ons bij te laten staan!

Deze laatste maanden vind ik weinig tijd om de maanverslagen op de blog te krijgen, vervelend want ik heb het altijd leuk gevonden, samen met de reacties van mensen die wat ik noteerde (her)kenden.
En ik zal aanvaarden wat er gebeurt, er zal wel een reden voor zijn, zeker!
Voor het ogenblik neem ik meer in (door meditatie, lezen, informatie opdoen), dan zal ik later des te meer naar buiten kunnen brengen!
Wel zijn er nieuwe sessies aan het doorkomen, die ons helpen de nieuwe energie beter te aarden en te integreren (ik ben ze zelf aan het uitproberen).
Want voor het ogenblik hangen de meesten onder ons tussen twee vibraties: 3D en 5D en de integratie van de 5D energie in ons dagelijkse leven heeft dikwijls een zetje nodig, ik zie klanten met een zeer hoge energie rond zich hangen die niet gegrond geraken of die blijven steken in de donkerte die al dat nieuwe licht met zich meebrengt…
Wordt vervolgd!
Warme groetjes,
Hilde15 januari 2015: chaos
Chaos

Volle Maan Meditatie 05 januari 2015
Tijdens deze meditatie hebben de deelnemers een infusie met diamanten DNA gekregen.
We werden bijgestaan door Aartsengelen , Bewaarengelen  en Pleiadiërs.
Bij het begin van de meditatie kreeg ik door dat het Innerlijke Kind genezen moest worden om zijn onschuld opnieuw te ontdekken.
Dit is het ogenblik om onze humor weer te vinden na een zwaar en intens jaar.
Het ogenblik om onze vreugde weer te vinden en anderen te helpen hun hart te openen met de hulp van deze vreugde.
Ter hoogte van het derde oog zag ik een heleboel vlinders die met ons meevlogen bij elke pas die we zetten, dat beeld herinnerde me aan Salman Rushdie, de terugkeer naar de poëzie van onze kindertijd, onze onschuld.
Het was pas een dag later dat ik me realiseerde waarom de naam van Salman Rushdie naar boven kwam. Hij was immers het slachtoffer van een fatwa door de ayatolla Khomeini na de publicatie van zijn ‘Satanische Verzen’ en werd een symbool voor de strijd voor de vrijheid van uitdrukking tegen het religieuze obscurantisme. Hij leeft sinds 1989 ondergedoken en onder voortdurende bescherming. En hij leeft nog, in tegenstelling tot de equipe van Charlie Hebdo.
De waanzin! Al die getalenteerde cartoonisten en journalisten die hun zin voor humor betaalden met hun leven. De kinderlijke onschuld van de humor.
Lang leve de humor!!
Tijdens de meditatie kwam boven dat we nu vooral moeten onze creativiteit aanporren, dat onze genezing samenhangt met de ontwikkeling van onze eigen creativiteit.
Er was een grote genezing, zeer poëtisch !
Nu kunnen we weer onze creativiteit ontdekken en onszelf daarmee genezen…
In het hart een lappendeken van zachte pastel kleuren, een diamanten boot die met goud ingelegd was.
In de zonnevlecht een hertenbok, die ook verbonden is met ons innerlijke kind.
De hertenbok helpt ons naar oude problemen te kijken met een nieuwe bril, vanuit een nieuw gezichtspunt. Een mystiek symbool van regeneratie en de mysterieuze kracht van het leven.
Ook Quan Yin verscheen met in haar handen een grote gouden parel die ze uit een oranje/roze ananas gepikt heeft. Quan Yin is de waakster van de elfde straal van Verlichte Waarheid en brengt ons kracht, begrip, evenwicht, stabiliteit, liefhebbende vriendelijkheid en inzicht. De parel dan is een symbool van wijsheid bekomen door lijden.
Nu is het belangrijk om onszelf te gronden via kunst en creativiteit, het zijn de muziek, de taal, de cartoons, de schilderijen die ons nu kunnen helen.
En het is vooral vrijheid die nu geboren wordt voor elk van ons.
Twee dagen na de meditatie : horror…
Charlie Hebdo…
Zoals Deepak Chopra gezegd heeft : om tot veranderingen te komen is er eerst chaos nodig…
De wereld op zijn hoofd gezet, vooral Frankrijk, en ik ben fier op de Fransen, op de manier waarop gereageerd is door de hele wereld. Na deze afgrijselijke daden, zo’n mooie uitdrukkingen van menselijkheid, hart, vele manifestaties!
Vrijheid, gelijkheid, broederlijkheid!!
Laat ons hopen dat deze harten open blijven, dat is wel de logische evolutie nu.
Voor het ogenblik ben ik nieuwe sessies aan het samenstellen om te werken met het diamanten DNA. Geïnteresseerden mogen me contacteren via mail.
Ik wens jullie nog een mooie maand januari.
Lichtzoenen,
Hilde

 

2 januari 2015: nieuwe mirakels! Merlijn

Nieuwe Maan 21 december 2014
De Nieuwe Maan stond in het teken van Aartsengel Metatron.
Nu komt de diamanten energie volop binnen, de energie wordt versterkt door de Diamanten kinderen, die meer en meer hun energie beginnen te gronden en uit te stralen!Wat een schattige kindjes zijn dat toch! Mijn petekind is een diamantje, ons nieuwe katertje is er ook zo eentje… Zoveel energie! By the way: de foto is van ons nieuwe katertje, Merlijn, één brok wilde energie en vol liefde, nog nooit zo’n aanhankelijk beestje gezien! Ook nooit zo weinig kerstballen overgehouden aan de kerstboom, de ballen slingeren overal in huis rond, om te zwijgen van de kattenbakvulling waar hij zich zo graag in rondrolt….
Ik zag een blauw elektrische energie, met Egyptische roots. Lapis lazuli is een interessante steen om nu te dragen, die kan ons bijstaan om de diamanten energie gemakkelijker te integreren.
De dag van de meditatie zag ik een hommel liggen in de veranda (de ‘winterprik’ was nog niet begonnen). De boodschap van de hommel is: word wakker en volg je eigen hartslag, luister naar je eigen wijsheid en innerlijke weten.
Nu wordt het Christus Bewustzijn ook met grote kracht geankerd in de aarde, er is eveneens een verbinding met Telos, met de middenaarde, een grote vreugde omringde ons, de achterkant van ons hart werd geopend, een grote reiniging van al onze hartenpijnen. Nu krijgen vele lichtwerkers ook te maken met lastige situaties waarin we ons ‘verraden’ of ‘in de steek gelaten voelen’, herhalingen vanuit het verleden, die toen ons hart een beetje dichtgeknepen hebben en die we nu, door het weer voelen van die pijn, kunnen loslaten. Sommigen zullen zich wel afvragen: wat heb ik nu nog niet losgelaten, waarom trek ik dat soort situaties nog altijd aan? Niks verkeerds! Nu kunnen we een beetje meer loslaten om ons hart meer en meer open te stellen voor de mensen die ervoor openstaan. Waar we nu op botsen zijn onze grenzen, de plekken waar de meeste menselijke engelen nog te goed van vertrouwen zijn, een open hart wil nog niet zeggen dat we met een opschrift ‘goedgelovig’ moeten rondlopen. Om het te blijven volhouden moeten we ons ook realiseren dat lichtwerkers ervoor getekend hebben emoties los te laten voor anderen, voor degenen die daar nog niet aan toe zijn!
Ter hoogte van ons derde oog zag ik engelenvleugels, we komen dichter en dichter bij de engelen te staan!
In de Talu chakra zag ik een verblindend licht bovenop een gouden ring, een teken van spirituele ontwaking en van herinneringen aan ons ontwakingspad uit andere dimensies en andere levens, onze herinneringen zullen meer en meer wakker worden, eerst tijdens onze droomtijd, later in ons dagelijkse leven, dat zal een hart onder de riem zijn tijdens deze ascensie weg die soms een beetje zwaar kan worden. Dit weekend komt weer een opflakkering van het Uranus-Pluto vierkant, dat ons zal stimuleren om al wat ons belemmert om ons echte ‘Ik Ben’ naar buiten te brengen, los te laten of ermee te werken.
Daarna zouden we een tijdje gerust moeten zijn tot in maart (of zoiets, ik hou jullie op de hoogte), dan kunnen we rustig werken aan onze veranderingen.
Want dat heeft dit nieuwe jaar voor velen gebracht: gigantische veranderingen, op het vlak van werk, relaties, inzichten, gedachten, soms zelfs aspiraties!
Tijdens de meditatie was er een sterke heling ter hoogte van de keel, een waterval van witgouden licht met een godinnen ‘parfum’, de vrouwelijke energie blijft steeds maar versterken, vooral tijdens de Maan meditaties!
Een witte Eenhoorn, een witte Pegasus, die ons hart bevrijdden van de ketenen van het verleden. Eindelijk vrij!!!
Het wordt ook tijd dat we onze kracht gaan gebruiken voor onszelf in de plaats van eerst de anderen te bedienen, het is wel niet de eerste maal dat dit doorkomt maar blijkbaar zijn lichtwerkers hardleers, zelf blijf ik me verbazen over hoe hardnekkig dit aangeleerde gedrag van ons is… Maar we kunnen het leren: tijdens iedere meditatie onze ‘Ik Ben’ aanroepen en het menen! Ik Ben de vrouw, de man, de beste, de gelukkigste, de coolste, de liefste, de interessantste, de meest succesvolle, de persoon die op numero uno komt voor mij!!!
Het is tijd om al onze lasten, meestal die van anderen, los te laten en te vullen met vreugde, met wat ons plezier geeft.
Zelf geniet ik de laatste maanden meer van schoonheid, van literatuur, van muziek, van vriendschap, ik heb het kaf van het koren zien scheiden de laatste maanden, bangelijk.
In dit nieuwe jaar kan de gronding van de nieuwe diamanten energie eindelijk beginnen.
Zelf werk ik al jaren met de diamanten energie maar nu pas wordt die ‘mainstream’ en ik ben bezig met een aanpassing van de diamanten sessies, die worden vereenvoudigd en  versterkt, want we kunnen steeds hogere en sterkere energie aan in ons dagelijkse leven.
AANVAARDING helpt ons vele zaken los te laten nu. We kunnen kijken waar we problemen mee hebben en wat er daar te aanvaarden valt, dan kunnen we dat ‘probleem’ gemakkelijker loslaten. Hebben we een probleem met iets in ons eigen gedrag, dan is aanvaarding van dat gedrag de eerste stap: ja, inderdaad, ik ben (zelf in te vullen) en dat aanvaard ik van mezelf, ik hou zelfs van mezelf en het is ok. Wat niet wil zeggen dat het als bij magie verandert, volhouden is hier het motto: dit zijn gedragspatronen die we niet op  dag gekweekt hebben, we moeten daarmee een beetje geduldig zijn! Persoonlijk heb ik, als Ram, last van ongeduld en dat inderdaad ook iets dat ik leer te aanvaarden. J
Acceptatie = loslaten = oplossen!
Dit jaar wordt het jaar van de aanvaarding van onszelf als onze eigen bron van wijsheid, ik zag een goudspuwende vulkaan, voor al diegenen die op het pad van de wijsheid zijn…
Het is ook de tijd om JA te zeggen tegen de aarde, tegen ons eigen lichaam, onze verbondenheid met planten, dieren, grond, JA tegen de sjamaan in ons!
Ik wens jullie het beste voor dit nieuwe jaar, 2015: maak al je dromen waar, leef volop en geniet, geniet, geniet!!!
En open je hart voor alle liefde waarmee je omringd wordt!!!

Warme lichtzoenen!!
Hilde


10 december 2014: lieve kleine pirhana lucdevos

Nieuwe Maan 22 november
Tijdens deze meditatie zag ik een zwarte Pegasus met witte vleugels: de donkere energie van de Aarde Godin verenigd met de spiritualiteit. Kundalini! De spirituele energie verbonden met de aarde, die opstijgt doorheen de chakra’s om ze te reinigen en te vergeestelijken.
 De  verbinding tussen licht en duister  van de maand november, inspiratie.
Het is tijd om onze werkelijke vreugde te belichamen.
Een roze 8 puntige ster werd door onze wervelkolom naar de aarde gebracht, onze hart chakra begon zich geweldig uit te breiden! En zich te verbinden met alle sterrenstelsels…
De achtpuntige ster staat voor de verwezenlijking van evenwicht, harmonie, kosmische ordening, een symbool van mysticisme en het eeuwige Vrouwelijke.
Een hert met tussen zijn horens een lichtbol, een gave van het nieuwe licht, het licht van het hart.
Zachtmoedigheid, verbonden met ons innerlijke kind, onschuld, gevoel, intuïtie en de magische gave om te regenereren, de wijsheid het leven te begrijpen in al zijn mysteries.
Onze verbinding met Moeder Aarde kunnen we voelen via onze bewondering voor al haar schoonheid.
Ik kan enorm genieten van de natuur voor het ogenblik...
De zwarte Pegasus geeft ons bescherming omdat we die voor het ogenblik meer nodig hebben dan normaal.
De ziekten waarmee de vogels voor het ogenblik te maken krijgen heeft te maken met hun aanpassing aan de nieuwe energie, er wordt een nieuw ras vogels geboren…
Het contact met de natuur is voor ons zeer belangrijk nu, velen onder ons zijn dat contact verloren door alle energetische vervuiling, al die mensen die heelder dagen naar hun IPad of IPhone zitten te turen, die hebben niet veel contact meer met de aarde, al die beelden en gedachten die rondvliegen in hun hoofd…
Volle Maan 6/12/2014
Bij het begin van de meditatie zag ik de ganse groep die naar boven getrokken werd in een vortex, naar het licht toe.
Deze donkere wintermaanden duwen ons vanzelf naar binnen, het is vanbinnen dat we onze reis kunnen beginnen naar een nieuwe energie, een nieuw ‘zijn’ waarin we zoveel mogelijk onszelf naar buiten brengen.
Er werd veel losgelaten, veel verdriet, kwaadheid, frustratie. Om vreugde te kunnen ervaren moeten we dat allemaal loslaten.
Voor het ogenblik worden we serieus geconfronteerd met karma uit het verleden, om ons toe te staan dat los te laten. Dan kunnen we eindelijk evolueren in vreugde en blijheid.
Nu is het goed om een dagboek bij te houden over alles wat ons frustreert, pijn doet, deprimeert. We kunnen ons eens goed laten gaan, overdrijven zoveel we willen, niemand moet het lezen, wanneer we leeg geschreven zijn mogen we de tekst symbolisch in brand steken om hem los te laten. Het zelfde kunnen we doen zonder te schrijven maar door onze verbeelding te gebruiken en er dan de Violette Vlam van Saint Germain door te sturen voor heling en oplossing.
Of we kunnen gewoon aan de Engelen vragen om ons bij te staan bij het loslaten (dat heb ik tijdens de meditatie gedaan).
Nu worden we sterk met onze grenzen geconfronteerd: een aantal mensen zal serieus over onze grenzen gaan om ons te verplichten deze grenzen duidelijk te maken: dat is beginnen met van onszelf te houden!
Een paar vertegenwoordigers van oude energieën zijn overgegaan. Onder andere Luc De Vos. Al die warmte, liefde en vriendelijkheid die hij aan iedereen vrij gaf terwijl hij die niet aan zichzelf gaf, dat spoort ons aan om eerst aan onszelf te geven, dan kunnen we aan anderen geven zonder onszelf te kort te doen…
Op het eind van de meditatie werden we verbonden met de energie van Andromeda, het sterrenstelsel dat zich al volledig bevindt op een hoger, hart niveau. De Andromedanen hebben dezelfde evolutie meegemaakt als wij en kunnen ons bijstaan bij onze evolutie naar een hartgerichte gemeenschap.
Ons leven kan een beetje ‘teveel’ voelen voor het ogenblik, nu er voor ons allen grote veranderingen op het programma staan. We zien het al in de wereld om ons heen: heilige huisjes zakken in mekaar, het leven zoals we het kenden verandert tegen honderd per uur.
Nu is het moment gekomen om onze dromen een vaste vorm te geven, daar helpt het Pluto-Uranus vierkant van het ogenblik ons bij. Het is vooral vertrouwen dat ons moet leiden hier, de kracht van het hart, het vertrouwen in ons eigen droombeeld, in het Universum dat dit droombeeld op ons pad kan brengen. Het is de kracht van ons onbenutte DNA waar we nu mee kunnen beginnen te werken om nu onze leefwereld volledig om te keren en iets te creëren waar we volledig achter staan! Wanneer we volledig beginnen te vertrouwen op ons eigen innerlijke weten van wat goed voor ons is en wat niet, kunnen we verder komen dan we ons ooit voorgesteld hadden. Eindelijk kunnen we ons openen voor de energie van eenheid en ontdekken wat leven zonder afscheiding betekent, leven vanuit ons hart…
Zelf heb ik de behoefte gehad om veel naar binnen te gaan, om nieuwe horizonten te ontdekken en naar nieuwe manieren te zoeken om met spiritualiteit om te gaan. En vooral om dingen los te laten! Er zijn relaties waarvan ik ontdekt heb dat ze me ziek maakten en waar ik mijn grenzen heb moeten zetten, er zijn gewoontes die ik heb moeten loslaten, er zijn nieuwe gewoontes die ik aan het verkennen ben… Ik ben vooral meer gaan werken met de Engelen en met de Violette Vlam en ik voel me elke dag sterker worden in die energie.
Er zijn fysieke veranderingen in mijn omgeving doorgevoerd, zo zijn er een pak bomen verdwenen, waarover we wel verdriet gehad hebben maar sindsdien hebben we zoveel meer licht! Loslaten voor het nieuwe!
Vanaf nu tot eind januari is er afslag op de Innerlijke Kind sessies omdat die ons helpen met loslaten en ons openstellen voor positieve veranderingen.
Veel liefs, tot de laatste Nieuwe Maan van dit jaar op 21 december!
Hilde

 

13 oktober 2014: ENGELEN en magie Angel Aura Quartz

Volle Maan 7/10/2014
De energie van de groep vormde een berg van Licht die naar boven reikte.
Een sterke heling kwam door, een zacht geel licht dat van de 16de dimensie kwam.
Deze dimensie is platina van kleur en verbonden met de dolfijnen en hun wijsheid, ze duidt de weg naar ascensie en naar spirituele dienstverlening.
Hier was een sterke heling en vreugde.
Het is tijd om onze angsten los te laten en in ons Hogere Zelf te duiken.
En ons te laten leiden door onze werkelijke diepe behoeften om ons steentje bij te dragen aan het creëren van een nieuwe wereld met de idealen van gelijkheid en openheid van de Waterman.
De Regenboog Medicijn Vrouw. Het is vooral sjamanistische energie en verbinding met de natuur die nu doorkomt...
Voor velen komt er een ontdekking van de eigen sjamanistische energie, die natuurlijk verbonden is met het vernieuwde contact met een nieuwe aarde.
Want de aarde is heilig en gewijd!
Speciale 10/10 meditatie:
Op 10/10 gingen we door een planetaire poort waarin onze codes voor de nieuwe energie geactiveerd en gecalibreerd werden.
Dat betekent een nieuw begin op een hoger niveau van bewustzijn. De blokkeringen van de laatste maanden vallen weg en eindelijk kunnen we weer vooruit!
Voor elk van ons een nieuw begin op het vlak van de liefde.
 Een opening voor vrouwelijke energie. We komen uit onze winterslaap (bizar natuurlijk omdat we net de zomer achter de rug hebben) en maken ruimte voor een nieuw licht van een zeer hoge vibratie. Pegasus bracht de nieuwe codes vanuit de Grote Centrale Zon naar onze kroon.
De energie van Merlijn kwam sterk door, evenals die van Stonehenge en verschillende graancirkels. Magie!
In onze Talu chakra werd een kristal geplaatst waaruit een pipet de lichtenergie via een pipet in onze subtiele lichamen druppelde.
Ook Atlantis codes kwamen door, evenals Dolfijnen en Christus Licht.
Plaatsen van Licht energie openden zich langs de meridianen in de aarde.
De tuinen en de bron van Glastonbury brengen nu verborgen kennis naar boven. Persoonlijk ben ik sterk verbonden met de energie van die plek omdat ik daar mijn Reiki Master inwijding gekregen heb.
Hier zag ik een Angel Aura kristal.
Angel aura kwarts verenigt de energie van bergkristal, platina en zilver in zich. Engelen aura-kwarts is ook bekend als opaal of parel aura-kwarts. De glinsterende tinten van iriserende kleuren binnen het kristal stemmen de zintuigen snel af op de engelengebieden van liefde en licht. Ze zuiveren en verheffen uw geest, zodat uw energieveld volstroomt met regenboogbellen van bescherming. Dit kristal brengt uw bewustzijn naar de 'innerlijke tempel' van het hogere ik, waar de kennis van uw beschermengel wordt opgeslagen.
Psychologisch: stemt u af op schoonheid. Opent u voor de energieën van natuurgeesten en elfjes. Geeft licht en spontaniteit aan al uw activiteiten. Wekt spiritueel  bewustzijn.
Mentaal: wordt gebruikt bij geestelijke stress, verwarring, apathie, onbuigzaamheid, starheid, verbijstering en onverdraagzaamheid.
Emotioneel: heft remmingen op. Helpt tegen stress en daarmee verband houdende ziekten. Zorgt voor een vreedzame oplossing van emotionele kwesties.
Fysiek: wordt gebruikt om het fysieke lichaam te zuiveren en de ontgifting te ondersteunen die nodig is als mensen gaan afstemmen op hogere frequenties.
Genezing: kan helpen bij alle aandoeningen, vooral chronische of verergerde ziekten die niet reageren op complementaire of orthodoxe behandeling. Vergroot het fysieke uithoudingsvermogen en geneest “burn-out”.

Tijdens de meditatie groeide er ook een verbinding met bomen, wortels, kracht, de natuur en de aarde.
Het wordt tijd om ons sterker te verbinden met stenen, kristallen, bomen.
Een spontaan dankgebed aan de natuur welde op voor mij.
De kundalini steeg op, een plant met zachte energie steeg op in onze wervelkolom met een bloem ter hoogte van onze zielen ster chakra.
Oog van een hagedis, feeën energie.
De hagedis symboliseert de wereld van de dromen, aan gene zijde van ruimte en tijd.  Hij droomt van de toekomst.  de hagedis leert hoe men met behulp van dromen toekomstige realiteit kan scheppen.  Omdat hij in de toekomst kan kijken, weet hij steeds van te voren wat er gebeurt.  Daartoe behoren ook de zichzelf vervullende profetieën.  Een situatie wordt gedroomd en het is aan de dromer om te beslissen of hij de situatie van energie voorziet en daarmee tot werkelijkheid brengt of niet. De hagedis nodigt u uit om uw dromen nauwkeurig gade te slaan en uw schaduwen goed te bekijken.  Zijn uw toekomst, uw hoop of uw angst verschenen?  De leer bestaat eruit dat u voor alle gebeurtenissen in uw leven zelf de verantwoordelijkheid draagt, bewust of onbewust, omdat deze uit uw wensen en angsten voortkomen.
We kregen allemaal vleugels, we beginnen de ‘Human Angels’ te worden!
Eindelijk is de energie veel lichter! Eindelijk heb ik tijd om alles wat ik de laatste maanden voorbereid heb in huis eens aan te pakken, schilderen en dergelijke zaken... Ook mijn hoofd is klaarder geworden, het is weer mogelijk om teksten samen te stellen ;-).
Het is weer tijd om te genieten!
Warme groetjes,
Hilde29 september 2014: SHAMBALLAerial

Volle Maan 09/09/2014 REGENBOOG
We zijn aan het openen tot nieuwe dimensionele niveaus en maken contact met nieuwe realiteiten.
Alle deelnemers zaten in een cirkel zoals gewoonlijk en rond hen hun lichtlichamen die samenkwamen ver boven ons hoofd in 1 Over Ziel die bestond uit een wervelend regenbooglicht. Dit licht veranderde in een citroen gele lichtballon gevuld met Maya energie.
Vrede en rust, grote vreugde!
Priesters en priesteressen voerden een ritueel uit in de natuur dat Moeder Aarde, de Godin, eerde.
We reikten uit naar de Engelen wereld.
Een parelmoeren straal verbond onze Talu chakra met ons derde oog, wit goud.
Quan Yin verschijnt en geeft ons haar vredevolle, rustige energie.
Helen achterkant hart.
Loslaten van pijn en schaamte.
Hier kwam het 'Ho’oponopono’ gedicht naar boven. Hierbij kunnen we giftige energie loslaten in onszelf om de invloed van Goddelijke gedachten, woorden, daden en acties te verwelkomen.'
Simpel gezegd betekent Ho’oponopono 'dingen goed maken' of 'een fout of storing rechtzetten'.
Ik hou van jou-het spijt me-vergeef me alsjeblieft-dank je wel.
Volgens de oude Hawaïianen, komen al onze problemen voort uit gedachten, die gekleurd zijn door pijnlijke herinneringen uit het verleden. Ho’oponopono biedt een manier om de energie van deze pijnlijke gedachten - die onbalans veroorzaken - los te laten.
Daarna kwamen tranen.
Houden van onszelf is nu de boodschap, loslaten van alle maskers die ons gevangen houden (in mijn geval van de heilige).
IK BEN in het hart!!
De Heilige Strijder en helen van de pijn van oorlog.
Vanaf nu enkel vechten door vreugde.
Vreugde!!
Kundalini 10 de en 12 de straal, helen van het hart . Daarna een perziken straal voor balans.
IK KIES VOOR VREUGDE.
Contact met aarde belangrijk nu: dansen, stampen op de grond, dat helpt ons allemaal bij integratie.
Eenmaal je begonnen bent met ascensie, geen weg terug.
Grote gronding. Energie van Paaseilanden kwam hier door.
Een verbinding met alle andere Lichtwerkers via Christus Rooster.
Regenboog zeepbel, kleuren rond het aura om ons te beschermen.
Sterke inwerking op derde oog!
Na deze meditatie had ik eigenlijk niet veel zin om de ervaring volledig te vertalen naar menselijke taal...

Nieuwe Maan 23/09/2014 EEN NIEUW EVENWICHT TUSSEN MAN EN VROUW
Hier werden nieuwe codes doorgegeven om ons te helpen de overgang naar 5D te vergemakkelijken. Voor het ogenblik werken we globaal met het vrouwelijke aspect, de moeder, overleving, onze seksuele kant.
Lammetjes. Onschuld en kwetsbaarheid.
Loslaten van het slachtoffer bewustzijn, het offerlam….
Hier zag ik de groep in een cirkel zitten waarboven een etherische stad lag, Shamballa.
Hier waren nieuwe zachte energieën en pastel kleuren, een diamanten energie.
Er wordt ons gevraagd deze energie vast te houden en rond te dragen in onze omgeving.
Deze energie blijft voor velen steken rond de kroon en wordt niet dieper gegrond in het wezen, vandaar dat gevraagd werd om deze energie naar beneden te brengen, te verbinden met de grond onder onze voeten, met onze specifieke plek in het kristallen rooster in de aarde.
Er wordt ons gevraagd ons te verbinden met de aarde, onze sjamanen energie aan te spreken.
Hier zag ik een koedoe, die ons kan helpen bij dat gronden. De horens van het dier zien eruit als antennes die naar de hemel reiken, deze horens worden ook gebruikt bij Israëlische rituelen. Ze zijn totems van wijsheid en helpen wanneer we spiritueel onze weg kwijt zijn.
Voor ons allen is er een opening van het derde oog bezig, een opening die ons nog sterker verbindt met de hogere dimensies, het derde oog wordt ook verbonden met onze kundalini energie.
Wervelen (zoals de derwisjen, een praktijk waar ik het al dikwijls over heb gehad) kan ons nu helpen om de zéér hoge energie die op het ogenblik binnenkomt, te integreren.
Het is het archetype van de Wilde Vrouw die op het ogenblik geïntegreerd wordt (ik zag haar lopen met de wolven in het woud…). En dat om onze mannelijk/vrouwelijke integratie in evenwicht te brengen. Deze energie zorgt ervoor dat er op het ogenblik veel mensen gepolariseerd reageren en dan vooral vanuit het meest negatieve mannelijke stereotype, er wordt nogal veel met spieren gerold de laatste dagen, van iedere kant…
De energie die doorkomt voor het ogenblik is niet gegrond, voor de gronding moeten we zelf zorgen, dus wanneer we voelen dat het moeilijk is onze voeten op aarde te houden: fysiek activiteiten, wandelen, wervelen, zoutbaden, eten, en dan vooral proteïnen.
Tijdens de meditatie was er veel kundalini energie die spirituele energie naar de aarde bracht.
De Maan Godin raakte ons hart aan, voor- en achterkant.
Ze plaatste ons elk in een gigantisch danburiet kristal.
Danburiet stimuleert de intuïtie, het hoger bewustzijn en het intellect en bevordert lucide dromen. Het maakt verbinding met hogere bronnen van energie, zoals bijvoorbeeld engelen. Ook helpt de steen bij het ondergaan van grote veranderingen in het leven. Het helpt de oorzaak van bepaalde emoties te achterhalen. Daarnaast reinigt en activeert danburiet het fysieke lichaam en zorgt het voor geduld en gemoedsrust. Een uitstekende steen om ingrijpende veranderingen gemakkelijker te laten verlopen en het verleden achter ons te laten. Het kan als karmische reiniger werken door miasma's te verwijderen en geestelijke verplichtingen ongedaan te maken. Het laat de ziel een nieuwe richting inslaan. Danburiet helpt ons bij spirituele overgangen.
Het is tijd om te kiezen voor onszelf en voor een leven waar we plezier van hebben. Voor velen onder de Lichtwerkers is er een sterke drang om voor anderen te leven, om de problemen van anderen belangrijker te vinden dan onze eigen problemen.
Die tijd is voorbij, we mogen onszelf op de eerste plaats zetten en een wereld creëren waaraan we plezier beleven. Waar wij op de eerste plaats staan…
Tijdens deze meditatie kwam er Licht Taal naar boven om de energie van Boven te verenigen met de energie van Beneden.
Dit is voor mij een fenomeen van dit laatste jaar, ook tijdens sessies krijg ik plots de behoefte om bewegingen met mijn handen te doen, bizarre bewegingen waarbij me duidelijk gemaakt wordt waarom ze gebeuren, ik heb ondertussen ontdekt dat dit de Licht Taal is en dat dit de taal is van de Nieuwe Energie.
De Lichttaal kanaliseert dynamische codes van licht en geluid, die aangepast worden aan de trillingsbehoeften van elke persoon om evenwicht te brengen en aanpassing aan de nieuwe trilling van Welzijn. Ze spreekt rechtstreeks tot het DNA en verbindt je met je Hogere Zelf, het is de taal van het Hogere Hart, een diep gelaagde alchemistische overdracht van informatie. De Lichttaal is een katalysator voor ascensie en opent de telepathische kanalen die communiceren met het Goddelijke Licht.
In onze ruggengraat werden Soemerische Godinnen geplaatst boven mekaar tot aan onze kruin.
Hierbij zit de Oer Godin, de Oer Moeder van wie alle andere Godinnen afstammen.
Deze infusie helpt ons met overgave (de vrouwelijke eigenschap bij uitstek), loslaten en verder gaan vol hoop en optimisme.
Acceptatie en overgave helpen ons om onze angsten en bindingen los te laten en echt te veranderen. Het licht op het eind van de tunnel!!!
De arend is klaar om te vliegen! Ik zag de Gevleugelde Mens (de vleesgeworden Engel), de Nieuwe Mens die volop bezig is met zijn ascensie!
Op het eind werden we allemaal gebaad in een zilver roze vlam, het licht van de 11de straal, de brug naar de nieuwe tijd, het evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke polariteiten.
We zijn een nieuwe weg ingeslagen en bezig met het verteren van de informatie die we de laatste maanden doorgekregen hebben. Tijd om naar buiten te komen na maanden van intens naar binnen gekeerd te zijn!
Zelf ben ik volop bezig met integratie van nieuwe dingen die binnengekomen zijn, de Lichttaal, nieuwe stralen die aandacht vragen, eindelijk zal ik de nieuwe sessies beter kunnen uitleggen want die zijn zich gedurende de laatste maanden steeds meer gaan uitbreiden.
Veel liefs toegewenst!
Ik hou een paar veranderingen in petto tegen de herfst vakantie.
Warme groetjes,

Hilde

1 september 2014: GODINNEN VORTEX poezemieke

September 2014 GODINNENVORTEX
Gisteren heeft ons Poezemieke, 14 jaar jong, ons verlaten. Een leeuwenhartje, zo’n vechtertje.
Ongelofelijk hoeveel liefde zo’n klein poesje kan geven en wat een leegte ze zal achterlaten.
Ze heeft wel ontzettend genoten van haar verblijf op aarde, van haar tuin, van de zon, van haar kattenkruid, haar snoepjes en haar lekker eten (een gourmet, wat ze niet lustte, at ze niet…),  ze heeft tot op het laatste gespeeld met haar balletjes (ze dacht eigenlijk dat ze een hond was en de meeste honden uit de buurt waren bang van haar). Een gelukkig katje!
Nu al mis ik haar zachte pelsje, haar gespin, haar uitgesproken persoonlijkheid…
Ons eigen godinnetje!
Natuurlijk zit ik met de vraag waarom ze van ons weggenomen is op het ogenblik dat de godinnen energie weer volop binnenkomt...
Volle Maan 10 augustus 2014:
Hier kwam de energie van spirituele krijgers sterk door, de energieën van het vrouwelijke (die in het begin van dit jaar sterker doorkwamen) werden in evenwicht gebracht door forse mannelijke energie.
We beginnen allemaal door de sluier te dringen, de sluier die ons afsloot van onze eigen spirituele kracht. We beginnen de spirituele energie meer en meer te gronden.
Krachtige Zonne energie kwam door, de energie van Azteken en Maya’s.
Onze hart energie, die nauw samenhangt met de energie van het sterrenteken Leeuw, vraagt om heling. We zoeken de weg naar onze echte, persoonlijke spirituele hart.
Er gebeurde een grote heling van onze verbinding met onze spirituele tegenhanger tijdens de meditatie. Een mooie, grondende draken energie kwam eveneens door.
Er wordt van ons gevraagd terug te keren naar onze kinderlijke onschuld, onze verbinding met de natuur en onze aarde die door haar eigen proces gaat nu.
We leren om de verschillende dimensies te bewandelen, door te leren kijken met ons hart.
Daarvoor moeten we ons verleden loslaten en de negativiteit omdraaien tot we er de positieve boodschap uit leren distilleren.
Door nu aan onze eigen heling te werken, kunnen we degenen die ons volgen bijstaan.
Een sterke heling van onze derde chakra, onze kracht chakra, greep plaats hier.
Nieuwe Maan 25 augustus 2014
Nu brengen we onze Hemel op Aarde en leren we kijken door de ogen van Liefde.
De Nieuwe Maan brengt ons nieuwe mogelijkheden om ons hart te openen.
Deze keer was de energie veel zachter dan de vorige keer, de kleuren van een woud in de lente, zachte feeërieke kleuren. Een sterke heling van het hoofd en alle chakra’s boven het hoofd. Hier zag ik kerken uit alle religies in mekaar overvloeien, van Rome naar de Islam naar sjamanistische religies. We komen allen samen in vrede.
Een oog waarin een lappendeken van alle regenboogkleuren, we worden allen één.
Tijdens de meditatie werd me duidelijk waarom Richard Attenborough op dit moment teruggeroepen werd, hij opende een sterrenpoort voor vrede, de man die ons de geweldige film ‘Ghandi’ gebracht heeft, over  vrede en geweldloosheid. Een energie waaraan voor het ogenblik een sterke nood is, gezien het geweld dat binnengebracht wordt bij ons via nieuws op alle mogelijke kanalen. Nog nooit zijn oorlog en geweld zo brutaal onze huizen binnengedrongen.
Ondertussen is er ook een bestand in Gaza, een herademing!
Ik voelde hoe de Maan Godin mijn derde oog kuste, een heling van de moeilijke beelden van de vorige maand!
Deze maand werken we aan de verbinding van de ‘nieuwe ‘ energie met onze keel chakra’s.
We zijn bezig ons derde oog te verbinden met de keel, we leren om uitdrukking te geven aan wie we echt zijn in het diepst van ons hart…
We bevinden ons voor het ogenblik (alles kan weer snel veranderen) in een zeer delicate zachte energie die helemaal draait om ons hart, de onschuld in ons hart, ons kinderlijke geluksgevoel.
De Maan Godin plaatste een regenboogbloem in ons hart.
Een heling gebeurde voor mij van verdriet waarvan ik niet eens meer wist dat het er zat, tijd om die pijn los te laten en een reinigende heling te ondergaan!
Het is belangrijk nu om onze passies, liefdes en harten wensen te volgen en er uitdrukking aan te geven, dat kan ons beschermen tegen de waanzin die soms rond ons heerst.
We leren nu om in de Getuige te blijven en ons niet te laten meeslepen door emoties, vooral kwaadheid.
We leren om boven polariteiten te staan en te observeren zonder te (ver)oordelen.
Anders kiezen we voor angst over liefde
.
Nu kunnen we de tijd nemen om aan de rozen te ruiken en liefde in ons hart te voelen.
LOSLATEN!!!!
Alle deelnemers zaten in een cirkel (zoals gewoonlijk) en werden omringd door hun Regenboog LichtLichaam met regenboog vleugels.
Het zou kunnen dat we stress voelen in ons fysieke lichaam door de grote veranderingen die we nu ondergaan, we ‘shiften’ van 3D DNA naar 5D DNA en dat is zwaar werk voor onze cellen…
Op het eind van de meditatie zaten we allemaal in onze Merkaba, extase, vreugde, regenboog, liefde en vrede. Kortom, we zaten in ons Hippie Zelf!
De laatste maanden zijn zwaar geweest voor mij op intellectueel vlak: plots was alles weg!
Zonder hoofd zou Osho zeggen, de Meester heeft mij onthoofd!
Problemen om zelfs de onnozelste dingen te onthouden, om uit mijn woorden te komen, om iets op papier te krijgen (vandaar een schijnbare weerstand om de blog bij te houden). Ofwel begin ik Alzheimer te krijgen ofwel worden mijn grijze celletjes zwaar getransformeerd
Een paar dagen geleden merkte ik dat ik mateloos geïrriteerd werd door mensen die aan mentale masturbatie deden en altijd maar vragen bleven stellen vanuit hun intellect, blablabla en blablabla. Mateloos!
Ondertussen begrijp ik zelf wat er aan de hand is en geef ik mezelf gewoon de ruimte om uit mijn intellect te blijven en anderen te laten waar ze nu zijn. En dat is niet altijd gemakkelijk omdat de omgeving ons altijd in die richting zal blijven duwen.
Hart, hart, hart, dat is het antwoord op alle vragen, voelen in ons hart wat we nodig hebben, wat voor ons finaal voorbijgestreefd is, wat nu écht belangrijk is voor ons en onszelf graag genoeg zien om die ruimte in te nemen en te zien wat er gebeurt…
De laatste maand heb ik voornamelijk ‘Goddelijke Blauwdruk’ sessies gegeven omdat dit de nieuwe energie is die binnenkomt. En voor het ogenblik is het vooral de Godinnen Blauwdruk die doorkomt voor vele mensen, dit is de regenboog energie die nog niet zo lang (weer) geankerd is op aarde.
Ik hoop binnenkort de informatie over de ‘Goddelijke Blauwdruk sessies’ online te krijgen, maar ik heb de indruk dat ik er nog informatie over door moet krijgen waar ik me nu nog niet helemaal van bewust ben…
Ik wens jullie zon in je hart en in je leven,
Veel liefs,
Hilde


27 juli 2014: SPELEN! Creativiteit!

Nieuwe Maan 26/07/2014
Bij het begin van de meditatie zag ik een gigantische witte engel die vroeg om JA te zeggen tegen het leven. De meditatie draaide om VREDE. Een lichtstraal in een vijver gedurende de nacht: magie en mysterie, rust en vrede.
Er gebeurt voor alle lichtwerkers een purificatie door het vuur. Een grote hartopening was het gevolg.
Deze nieuwe maan in Leeuw vraagt ons om ons te verheugen en weer te leren spelen en alle pijn en angst die ons omringen los te laten.
Nu begint voor velen de kundalini te stijgen, het reinigende spirituele vuur dat alle chakra’s schoonmaakt.
Vreugde en gelukzaligheid!
Het is tijd voor liefde, voor vergiffenis en loslaten van oude pijn en boosheid.
Ik zag hoe de aardbol geplaatst werd in een Torus van licht, de nieuwe energie, die iedereen begint te beïnvloeden en die verbonden is met het Christus Bewustzijn.
Het is ook tijd om de ster in onszelf wakker te maken en te durven schitteren (iets waarvoor de lichtwerkers meestal bang zijn).
Een grote heling gebeurde van alle shocks in ons leven om ons toe te staan weer vreugde en speelsheid te ervaren.
We zijn allen spirituele wezens die nu meer dan ooit ons licht beginnen te incarneren op deze aarde.
Ter hoogte van onze aardster chakra werden we allemaal verbonden met het schitterend witte licht van het Christus Bewustzijn.
Wij zijn allen de Nieuwe aarde.
Wij zijn allen de Nieuwe Energie.
En het is tijd om daar creatief uitdrukking aan te geven!
Laat deze maan in Leeuw ons helpen om het Speelse en Creatieve Kind opnieuw in onszelf te ontdekken!
Na een paar moeilijke maanden lijkt de energie zich eindelijk te settelen en te kalmeren. Eindelijk zullen we ze een beetje beter kunnen integreren in ons dagelijkse leven.
Deze Christus energie staat ons toe om een nieuwe levenskracht en levensvreugde  (een beetje zoekgeraakt deze laatste maanden) terug te vinden. Het is het licht van onze ziel, die ons verbindt met onze Goddelijke Blauwdruk en die bezig is om ons weer op te bouwen van het hoofd tot de voeten (en nog verder )na ons eerst volledig uit mekaar gehaald te hebben en ons verplicht te hebben alles achter ons te laten waar we ons vorige leven op gebouwd hadden. Niets is nog hetzelfde als een jaar of twee geleden, onze inzichten, onze gedachten, al waar we dachten op te kunnen bouwen, is veranderd en nu is het tijd om de stukken bij mekaar te rapen en iets nieuws en fantastisch, te bouwen!  Het nieuwe licht is een elektrificerend wit, fosforescent, een licht dat zo intens is dat het pijn doet tijdens de integratie, dat licht zal ons toelaten naar buiten te brengen wie we diep (zeer diep) in ons hart en onze ziel zijn.
Er zijn nieuwe sessies om u aan te sluiten met uw Goddelijke Blauwdruk en om de nieuwe energie te integreren. Meer uitleg zal klaar zijn voor augustus.
Lichtkusjes!
Hilde

04 juli 2014: JULI ENERGIE: VOELEN MET ONS HART orchideegeel

De energie van de laatste weken hebben ons gedreven in de richting van een grotere transformatie. Regelmatig ervaren we ‘oude’ emoties, waarvan we dachten dat we die achter ons gelaten hadden. We kunnen het gevoel hebben alsof we achteruit gegaan zijn in de plaats van vooruit. Dat is enkel zo aan de oppervlakte. Het betekent dat we klaar zijn voor een grote sprong vooruit en dat ons gevraagd wordt om voor onszelf uit te maken wat we écht willen.
Het patriarchale systeem is aan het afbrokkelen en het is tijd om de energie van de Godin, de vrouwelijke energie, weer toe te laten in onze levens.
Deze nieuwe energie vraagt ons om minder te denken en meer te voelen.
Voelen in ons hart!

De golf van nieuwe activaties die op dit ogenblik binnenkomen, betekenen soms een serieuze shock voor ons zenuwstelsel omdat onze Hogere kant, ons Hogere Zelf nu in ons hart geankerd wordt, in ons emotionele lichaam. Ook de aarde zelf heelt nu haar emotionele lichaam.
Met als resultaat soms verwarrende energieën in ons lichaam…
Zelf ben ik geleid geweest om supplementen te zoeken om mijn brein te ondersteunen omdat het allemaal soms te veel werd, omdat ik me soms te moe voelde. Dat is ook de reden dat de verslagen van de Maan meditaties niet klaar geraakten omdat ik gewoon te moe was voor wat dan ook.
We zijn nu een nieuw zenuwstelsel aan het aanmaken en dat is op zich al zwaar vermoeiend. We laten oude emoties los die we in deze nieuwe energie niet meer nodig hebben, dat geeft ons een gevoel van shock en trauma dat maar niet schijnt weg te gaan.
Hoe kunnen we ons lichaam bijstaan? Water! Water, water, water!
Dat helpt ons al die vervuilende emoties van vroeger los te laten en uit ons lichaam en zenuwstelsel te ‘flushen’ en nieuwe energie op te doen.
Supplementen om ons Vagus zenuw te ondersteunen, de zenuw die nu overuren draait, kristallen en gronding in de natuur.
De beste manier om energie te vinden is ze te gebruiken voor onze passie, wanneer we onze passie volgen krijgen weer nieuwe energie! Dat is de reden waarom het voor mij gemakkelijker was om de site te vernieuwen en om nieuwe sessies op te zetten dan om het verslag van de meditaties op de site te zetten.
Van de meditaties hou ik geweldig veel, ik hou ervan mijn energie te delen met mensen die mee mediteren, de verslagen opstellen vragen me voor het ogenblik teveel energie…
Dat kan natuurlijk nog veranderen!
Volle Maan meditatie 13/06/2014   
Tijdens de vorige nieuwe maan hadden we allemaal veel familiaal karma losgelaten, dat is één van de dingen die ons nu helpen om ons voor te bereiden op de nieuwe energie.
Bij het begin van de meditatie kwamen Melchizedek en Metatron binnen en de Pegasus die gemaakt was van lichtgouden vloeibaar licht.
Voor het ogenblik worden we gebombardeerd met zeer hoge energieën en zonne-uitbarstingen en staan we allen onder hoge druk. We worden klaargestoomd om los te laten wat nog in de weg zit van onze integratie van de 5 dimensionale wereld, de Hemel op Aarde!
Manifestatie is het thema van deze maand en tijdens gans de meditatie was er enorm veel licht en vreugde.
We gaan allemaal door een sterke transformatie, niet enkel de Licht Werkers maar iedereen. Op alle vlakken, zowel emotioneel als mentaal en spiritueel.
We betreden meer en meer andere, spirituele dimensies, de grootste tegenstand daarbij komt van ons eigen ego.
Daarna zag ik hoe een kristallen toverstaf doorheen onze pupil gestoken werd (niet zo’n leuk zicht), wel een inwijding van het derde oog.
Ter hoogte van de Talu chakra was het nodig om energie van buitenaf los te laten, oorlogsenergie, drama. We kregen bescherming van de vloeibare Pegasus met violette ogen.
Vanaf dan werd een energie van vreugde en illuminatie door al onze chakra ’s naar beneden gebracht.
Ter hoogte van het hart zag ik een windmolen. Dromen of een visioen over een werkende windmolen vertelt je de over kracht van het innerlijke, je geest en ziel reflecteert hoe het met je gaat, hoe je in het leven staat en hoe je voelt. Een andere uitleg is dat je in een situatie wat extra kracht wilt inzetten en of dat je een totaal nieuwe manier hebt gevonden om succesvol te zijn.
In de zonnevlecht een draak, opnieuw een symbool voor kracht en verandering.
In de tweede chakra kregen we Genie codes door!
Onze genialiteit ligt in ons gevoel, de tweede chakra staat voor gevoelens en hoe dichter we bij ons gevoel staan nu, hoe beter we geleid kunnen worden.

In de basis chakra zag ik dat we allemaal nog kinderen zijn in onze nieuwe 5D templates, een vooruitgang want de laatste keer dat ik hierover iets doorkreeg waren we nog baby’s…
Ik ben Liefde, Wij zijn allemaal Liefde.
We kennen nu een rustpunt na tumultueuze tijden.
Op het eind van de meditatie had ik de behoefte mijn armen open te spreiden zoals het Christus beeld in Rio de Janeiro.
Het is nu belangrijk om naar ons lichaam te luisteren, zelf heb ik perioden waarin ik voel dat er lichtenergie binnenkomt en daarna moet ik fysiek uitrusten, op andere momenten loop ik dan weer over van energie. Een groot deel kunnen we gelukkig loslaten via dromen, op fysiek vlak betekent dat dan weer het loslaten van toxines, soms hebben we het gevoel een verkoudheid of griep te krijgen, dat zijn allemaal detoxificatie verschijnselen.
Midzomer Meditatie 21/06/2014
Bij het begin van deze meditatie zag ik een gigantisch kristal in het midden van de meditatie cirkel verschijnen, dit kristal was verbonden met een ster, blijkbaar een blauwe ster.
Het licht dat naar beneden kwam was enorm sterk, een blauw engelen licht dat onze Bindu chakra, de chakra van gelukzaligheid, openzette.
Onze engelenvleugels kwamen open, achter op de rug, ter hoogte van het hart.
Een grote vreugde en een passiebloem: we zullen allen beginnen met het ontdekken en werken met onze ware passie!!
In de zonnevlecht zag ik een gele orchidee, na onderzoek bleek het een Scaphosepalum bicristatum (foto bovenaan). Sinds ik met LaHoChi van het 13de Octaaf werk zie ik tijdens sessies en meditaties ook bloemen essences en wanneer ik dan check waar die voor staan blijkt het altijd de nagel op de kop te slaan.
Op een site over orchideeën essences vond ik dat deze specifieke orchidee helpt om de nieuwe energie binnen te brengen. Ze helpt de torus te ontwikkelen vanuit de verlichte hart energie.
Een interessante site! Ik vermoed dat ik er nog mee zal werken…
Op een bepaald ogenblik werd ons gevraagd al onze kwaadheid los te laten en ons te vullen met Hogere Liefde.
Op het eind van de sessie voelde ik weer de behoefte om mijn armen open te spreiden en de energie naar beneden te brengen, naar de aarde. De Hemel op Aarde!
Er zijn nieuwe sessies, die ik gechanneld heb om ons bij te staan bij het binnenbrengen van de nieuwe energie in ons fysieke lichaam.
Eerst zijn er de sessies om ons bij te staan familiaal karma los te laten, verder zijn er sessies om onze persoonlijke nieuwe goddelijke blauwdruk in onze subtiele lichamen te integreren. De prijs van deze sessies heb ik zo democratisch mogelijk gehouden omdat ze nu te belangrijk zijn. Meer informatie volgt later op de site.
Ik wens jullie allemaal een leuke vakantie toe en veel plezier met de nieuwe energieën!
Namaste,
Hilde

 

15 mei 2014 DE BOEDDHA cobrab
VM Wesak 14/05/2014
Bij het begin van de meditatie vroeg ik om onze energie te verbinden met de energie van al degenen die mediteerden ter ere van de Boeddha en de Volle Maan die avond. Ik  zag de groep in een cirkel, hand in hand, dansend! In het midden van de cirkel was een groot licht, de Nieuwe Energie. In het midden van de cirkel verscheen een schorpioen, de maan was immers in schorpioen, de energie van schorpioen werkte zeer sterk door.
Scorpio is het teken van de grootste perversiteiten en machtsmisbruik maar ook van transformatie, het zichzelf overstijgen, de verlichting. Voor het ogenblik zien we beiden rondom ons in de wereld. Schorpioen gebruikt zijn intuïtie, zijn instinct en helpt ons bij transformatie naar ons hoogste potentiee l.
Tijdens de meditatie kwam de energie van de Boeddha door maar voor mij ook van Osho, ik heb jaren in zijn ashram doorgebracht. En heb dat spirituele deel van mezelf een beetje onderdrukt om me ‘aan te passen’, om minder ‘zweverig’ over te komen. En ik heb het signaal begrepen! Tijd om weer een beetje meer te dansen en me op die manier te bevrijden van alle emotionele energie die voor het ogenblik overdadig aanwezig is…
Wat me opviel is dat de energie die doorgegeven werd tijdens deze meditatie alle chakra’s verenigde in een lichtkolom vooraleer naar de aarde te gaan.
‘Geef jezelf aan jou terug!!’ zei de Boeddha…
Dit was voor mij een meditatie van volledige gelukzaligheid, een puur genot, met stromen van licht van stuitbeen naar het hart en het hoofd.
We werden één met de Boeddha, ik zag een mediterende Boeddha met een cobra boven het hoofd. Blijkbaar beschermde deze cobra, Muchalinda, de Boeddha na zijn verlichting tegen de elementen. Misschien wil dat zeggen dat we beschermd zijn, who knows?
Op het einde van de meditatie voelde ik de behoefte om mijn armen uit te strekken en de groep te omarmen.
Dit was een zeer krachtige meditatie en voor het ogenblik heb ik niet veel toe te voegen.  Doe ik samen met Miten en Premal de mantra meditatie iedere dag en ik geniet volop van de energie van sannayasins…
Voor het ogenblik doe ik samen met Miten en Premal de mantra meditatie iedere dag en ik geniet volop van de energie van sannayasins…
Volg je hart en geniet van de rest van de maand!!
Warme groetjes,
Hilde

 

29 april 2014 Hart purificatie hart reiniging

Nieuwe Maan Meditatie 29/04/2014
Dit was een belangrijke meditatie omdat we hier de gronding gelegd hebben voor een nieuwe realiteit, de realiteit zoals we ze voor onszelf willen creëren in deze nieuwe wereld. Het was een belangrijk punt astrologisch, wegens de vorming van een Groot Kardinaal Kruis met de planeet Mars. In het begin van de meditatie heb ik gevraagd om ons allemaal onze ware doelen in het leven duidelijker te laten ontdekken en ons meer en meer te verbinden met ons Hogere Zelf en de Nieuwe energieën.
Eerst zag ik een sprookjeskasteel in een nacht met vele wolken.
Er wordt van ons gevraagd om het Universum meer en meer te leren vertrouwen en dat zal het wolkendek zich openen en het Licht doorlaten!
Onze lichaams blauwdruk ondergaat een sterke verandering, fysiek worden al onze cellen van 3D naar 5D veranderd energetisch. En dan zullen we allemaal super helden worden, supermannen en supervrouwen, ik vermoed dat dat te maken heeft met telepathie, channeling, visioenen en profetie maar ook met gezonder en langer leven.
 Tijdens het eerste deel van de meditatie voelde ik een ‘upgrade’ van de Vagus zenuw die ons zal toelaten een nieuwe hart energie binnen te laten. Ik weet dat er verschillende lichtwerkers zijn die met de vagus zenuw werken, zelf heb ik het totnogtoe niet gedaan maat blijkbaar komt er toch informatie binnen die erop duidt dat dit proces zich sowieso manifesteert voor elk van ons.Wordt het gevoel om in een stoomkoker te zitten duidelijk?
In de kroon kregen we een roze topaas geplaatst.
Topaas helpt ons te vertrouwen op het Universum en te "zijn" in plaats van te "doen". Het herinnert ons aan onze goddelijke oorsprong. De belangrijkste woorden hier zijn
zelfverwezenlijking en zelfbewustzijn. Dit kristal herlaadt het spirituele en het fysieke lichaam en versterkt geloof en optimisme.
De roze energie staat voor vergiffenis en zelfliefde, die de basis zijn van alle spirituele evolutie.
Er kwamen lichtcodes door die ons zullen helpen met het vinden van wat ons beste pad is. En een verbinding met de Engelen!
Hier zag ik een brandende (lichtblauwe) lotus op het water en een duidelijke opening van de Bindu chakra, de chakra van gelukzaligheid en de fontein van jeugd en vitaliteit….
Het wordt nu belangrijk om te geloven in onze eigen spirituele kracht: ‘Ik ben Goddelijk, ik ben de doener, diegene die vorm geeft aan mijn eigen leven.’
Tijdens de meditatie kwamen er ook golven van energie om ons te helpen onze angsten los te laten en de grote sprong te wagen naar een leven dat we zelf maken en vorm geven.
‘Ik nodig Heling en Overvloed uit in elk deeltje van mijn Wezen.’
Met de energie van de Stier (de Maan stond in Stier) krijgen we de gelegenheid om hoge spirituele energie te gronden zodat we ze kunnen gebruiken in ons dagelijkse leven en onze vibratie te verhogen. Onze mannelijke en vrouwelijke energie werd in evenwicht gebracht en we werden verbonden met de aarde.
Op het einde werden we allemaal geplaatst in een platinum cocon om de nieuwe energie zaden te beschermen.
De energie op aarde voor het ogenblik is nogal intens en de reden ligt bij het Grote Kardinale Kruis op astrologisch vlak. Dit kruis bestaat uit 4 planeten die loodrecht op mekaar staan, Pluto in oppositie met Jupiter en Mars in oppositie met Uranus. En dat allemaal op de 13de graad. Dertien is de frequentie van de transformatie van de nieuwe aarde.  Een nieuwe matrix voor een nieuwe aarde wordt gevormd. Het nummer 13 is een nummer van omwenteling om ons toe te laten nieuwe grond te betreden. Het betekent transcendentie, het brengt een infusie van Goddelijkheid in ons leven, een kans om spiritueel te groeien. Dit nummer heeft een grote macht, die zich tegen ons keert wanneer we het gebruiken voor zelfzuchtige doelen, dan worden we ziek of trekken we weerstand aan. De bedoeling is verandering met gratie op een diep niveau.
We krijgen de kans om te kiezen om vrij te leven, om te kiezen om zorgen en angst los te laten, en ons eigen welzijn te creëren. Iedere oneerlijkheid, wat voor dwalingen dan ook die verborgen werden, wat voor schaduwen dan ook zullen in/naar het licht komen om onder ogen gezien te worden.
Dit is een tijd om ons hoogste visie te bouwen, om onszelf te genezen en anderen bij hun ontwakingsproces te helpen. Het is tijd om naar binnen te gaan, te mediteren, een journaal te houden, te channelen, met dromen te werken, yoga of Tai Chi te beoefenen, poëzie te schrijven, muziek te spelen, te schilderen of te tekenen, op een visioen zoektocht in de natuur te gaan en een overvloed aan slaap te krijgen en te trainen. Dit is de tijd om een stem te geven aan dat wat binnenin ons geweldig is. Dit is het moment om onze eigen identiteit te omhelzen als goddelijke wezen. We kunnen nu last krijgen van ascensie symptomen omdat we veel loslaten maar ook kunnen we gedachtenvormen en patronen binnenkrijgen die totaal niet bij ons passen en die nu door het psyche stromen van een heleboel mensen op aarde. Daarom is het nuttig om meer te mediteren dan normaal omdat we anders niet altijd zien welke gedachten van ons zijn en welke van de anderen komen.
En zoals altijd: veel water, douches, baden met zout helpen je om negatieve energie los te laten! Een voetbad is al een goed begin.
Voor het ogenblik ben ik nog altijd bezig met de integratie van nieuwe Quantum niveaus en ben van plan van die te integreren in nieuwe sessies, ik zou ze graag kunnen voorstellen volgende keer maar ik weet dat die dingen zich niet laten dwingen…
Ik wens jullie veel kracht toe deze maand en ondertussen zijn er nog altijd de 5D hartsessies of Quantum sessies die kunnen helpen wanneer de druk te groot zou worden.
Veel warms!
Hilde

 

20 april 2014 SPIRITUELE HERGEBOORTE Licht zwaard
Volle Maan Meditatie 15/04/2014
Bij het begin van de meditatie kreeg ik door dat we meer verbonden zouden worden met het Rooster van het Christus Bewustzijn.
Er kwam een sterrenpoort binnen uit de 12de dimensie, die ons zal helpen onze vibratie te gronden in Gaia.
Ik voelde dat er een sterke opening gebeurde ter hoogte van het derde oog en de kroon vooral, maar ook ter hoogte van het staart been en kundalini.
Nu is het tijd om te vragen ons karma los te laten en ons DNA te veranderen om de vibraties van de nieuwe aarde te kunnen integreren in ons leven.
De bedoeling van deze ‘upgrade’ naar de nieuwe aarde is om ons meer en meer ons ware Zelf naar buiten te laten brengen.
We krijgen nu veel Goddelijke energie naar binnen en dat geeft een reiniging en purificatie die zich voor velen kan uiten in traantjes maar ook in het ervaren van een grote vreugde.
We waren aan het mediteren in een cirkel en in het midden verscheen een priester (in een robe, een soort druïde) die een zwaard in de lucht stak dat omringd was door licht.
Er werd een torus van energie gevormd, een soort van opalen cocon.
Een nieuw pad vormt zich voor elk van ons, een onbekend pad. We hebben wel allemaal veel engelen en gidsen om ons daarbij bij te staan!
Wat is het doel van deze volgende fase op ons pad? Het is tijd om onze spirituele krachten en waarde te ontdekken en te respecteren! Dikwijls projecteren we die spiritualiteit op anderen en we hebben allemaal onze eigen unieke gaven waar we anderen mee van dienst kunnen zijn !
Het opstijgen van de kundalini zorgt voor een reiniging en dat gebeurt voor het ogenblik ook op wereldvlak, wat in de buitenwereld gebeurt is een weerspiegeling van wat binnenin gebeurt…
Een spirituele wedergeboorte!
Voordat dat kan gebeuren moeten velen onder ons kwaadheid loslaten die ons geblokkeerd houdt op een bepaald punt in onze evolutie.
Hier kwam Aartsengel Michael door (vandaar ook het zwaard), om ons te helpen alle koorden in onze chakra’s te verbreken en blijkbaar zitten er vele koorden in bijna al onze chakra’s. Dat is ook goed te verstaan, omdat vele Licht Werkers de behoefte hebben om mensen te helpen waardoor ze hen de gelegenheid geven om koorden te vormen naar hen. Geen goed idee. We kunnen anderen het beste helpen door hen het beste van henzelf te reflecteren, door hen te verbinden met hun eigen Goddelijke Zelf, een verbinding die ze misschien kwijtgeraakt zijn in de loop van de tijd.
Een grote vreugde en een gevoel van Liefde werd door alle chakra’s gebracht.
Het losmaken van de koorden nam wel tijd in beslag, het resultaat was een groot gevoel van vrijheid.
Het losmaken van deze koorden zal zich in het dagelijkse leven misschien uiten in discussies met mensen die dicht bij ons staan, kwaadheid misschien en soms zelfs ruzie.
Dat zien we nu op wereldschaal, we zijn allen samen aan het veranderen in de manier waarop we relaties zien, de manier waarop we elkaar zien, geen plek meer voor afhankelijkheid en co-dependency, wel vrijheid, de vrijheid van het Waterman Tijdperk!
Het is tijd om onze eigen ‘Ik Ben’, ons Hogere Zelf te gronden en er plezier aan te beleven!
Voor mij was het een vreugdevolle, energie gevende, sterke meditatie.
De dagen erna kwam er voor mij een weerslag: een totaal gebrek aan energie. Vermits ik een Ram ben (vorige week mijn verjaardag gevierd) is mijn energie voor het ogenblik een beetje overschaduwd door het feit dat Mars retrograde staat tot 19 mei en Mars is een belangrijke planeet voor Rammen.
Geweldig frustrerend omdat we graag bezig zijn, onze ‘go !go !go !’ energie…
De bedoeling is naar binnen te gaan en nieuwe ideeën, perspectieven en inzichten te laten doorkomen.
De volle maan ging gepaard met een eclips, en dat wil zeggen dat de energie langer blijft doorwerken dan bij een andere volle maan.
Het is tijd voor ons allemaal om voorbijgestreefde ideeën en manieren om ons te gedragen los te laten om ons vrij te maken.
Deze tendens geldt voor iedereen, vandaar dat we voor het ogenblik omringd worden door sterke polariteiten en negatieve energie die niet wil veranderen. V
andaar ook de oorlogsdreigingen, het uitbreken van revoluties enzovoort. Het is niet gemakkelijk om in ons centrum te blijven voor het ogenblik en dat is nochtans het beste voor ons nu. Het kan moeilijk zijn om ons niet te laten meeslepen door de energie die ons omringt, sommige lichtwerkers zeggen zelfs dat we moeten oppassen om geen entiteiten in ons systeem te laten, want die klampen zich nu vast aan al wie ze binnenlaat. Uiteindelijk zullen ze hun vibratie moeten verhogen zoals iedereen, maar nu proberen ze zo weinig mogelijk te veranderen…
Voor nu ga ik een tijdje volledig naar binnen. Ik breng nog een inbreng begin van de maand mei en hoop dat alles met jullie ondertussen goed gaat!!
Warme groetjes,
Hilde

 

23 maart 2014 ENERGIE UPGRADE electrocution

Volle Maan meditatie 16/03/2014
De intentie die doorkwam bij het begin van de meditatie was heling,recalibratie en vrede vooral.
Rondom ons hangt een energie van heling van shock, oorlog en ruzie, waarbij we vooral de angst leren overkomen om ons vrouwelijke aspect naar buiten te brengen.
Er gebeurt nu een Recalibratie van ons fysieke lichaam om ons toe te staan hogere vibraties te verdragen. We brengen onze hemel op aarde en het kan soms moeilijk zijn om onze spirituele energie in ons lichaam te brengen, voor sommigen kan dat overkomen als een shock.
Tijdens de meditatie zag ik hoe we bezig zijn met het ontdekken van onze unieke passie, onze eigen spirituele energie en die energie in ons hart, ons leven te integreren.

Tijdens de meditatie brachten we de verschillende dimensies naar beneden, naar de aarde. Er wordt nu ook van ons gevraagd naar onze schaduw te kijken.
Een diamant werd geplaatst in ons derde oog, we brengen stilaan de 5de dimensie in ons fysieke lichaam.
Het beeld van een dansende Godin.
Onze mannelijke en vrouwelijke aspecten worden in evenwicht gebracht.
Degenen die een meer ontwikkelde linker hersenhelft hebben en meer mannelijk in aanleg zijn, zullen nu hun vrouwelijke aspecten naar boven zien komen. We gaan het Heilige Huwelijk aan, de versmelting van man en vrouw in onszelf.
Een Leeuwin duidde ook op de kracht van de vrouwelijke energie nu, vooral in het verzorgende aspect en het gebruik van de eigen kracht en macht.
Nu worden we geconfronteerd met onze illusies en zijn we verplicht de waarheid van bepaalde situaties onder ogen te zien.


We worden omringd door een natuur die opnieuw ontwaakt, bloemen die opengaan, bomen die botten vormen, vogels die nestjes bouwen. Voor ons is het tijd om een nieuw lied aan te leren, om op eigen vleugels te vliegen. Nu kunnen we kiezen of we echt willen veranderen en zelf ons eigen leven vormgeven door te vertrouwen op de nieuwe energieën of we willen voortdraaien op het wiel van karma en reactief leven.
Tijdens de meditatie zag ik de energie van de nieuwe wereld die naar de aarde gebracht werde door alle Lichtwerkers nu.
Daar kwam ook een beeld van zeeanemonen door.
Zee anemonen zijn vleesetende dieren die je zullen leren ideeën vast te leggen en te verkrijgen. Zij vertonen veel geduld om te overleven. De zee anemoon leert je gecenterd te blijven en vertrouwen te hebben in de timing van Spirit, om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en de eventuele voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om verborgen gevaren te counteren. Het is nu een tijd om voorzichtig te zijn, geen overhaaste veronderstellingen te maken, niets is zoals het lijkt. Vertrouw de wateren van je emoties en wees stil, dan komt je kennis boven. Zeeanemonen leren je matigheid, je bewust te worden van eb en vloed in communicaties en relaties.
Tijdens de meditatie werd er veel losgelaten, we werden omringd door onvoorwaardelijke liefde en die moeten we eerst en vooral gebruiken om onszelf lief te hebben. We kunnen niet veel betekenen voor anderen wanneer we niet voor onszelf eerst zorgen.
De zelfopoffering van het Vissen Tijdperk heeft plaatst gemaakt voor de drang naar zelf verwezenlijking van de Waterman. We moeten maar om ons heen kijken: overal voelen mensen de behoefte om hun eigen stem te laten horen, om het pad van hun eigen dromen waar te maken.
Het weer is fantastisch,we krijgen veel zon maar ook vliegen er nu meer negatieve energieën rond die we in onszelf kunnen opnemen. We worden meer en meer gebombardeerd door de energie van anderen, door de vibratie verhoging pikken we meer energie op omdat ons aura veel meer openstaat nu. Voor de gevoeligen onder ons, de empaten, is het een goed idee om ’s morgens altijd naar de buitenwereld te vetrekken met een goede bescherming of gewoon ons aura veld dicht tegen ons te houden. Regelmatig onszelf reinigen van energieën die niet van ons zijn is nu de boodschap!
 Er is een stevige energetische ‘upgrade’ aan de gang. Dat heb ik zelf mogen ontdekken door het uitvallen van een resem aan elektrische toestellen van toilet tot ijskast, eigenaardigheden op het internet, de ene keer wel de andere keer geen verbinding (gelukkig krijg ik geen spam meer).
Onlangs heb ik een toilet moeten vervangen en gisteren zag ik problemen met de beerput die dreigde te verstoppen. Enzovoort…
De energie tijdens de meditatie was zacht en opende de Bindu chakra, de chakra van de gelukzaligheid…
In onze tweede chakra (de chakra van integratie, verwerking en loslaten) kregen we een wit parelen energie van de zevende dimensie binnen om ons innerlijke kind te helen. We werden omringd door een cocon van heling en rust.
In de basis chakra kwam een springbok binnen, verbinding met de natuur, de bomen, de bloemen, de bladeren. Een nieuwe levensvreugde en enthousiasme die ons leven binnenkomen!!

Nog veel plezier tijdens deze lente maand!
Warme groetjes,

Hilde


18 fevruari 2014: DE ZUIVERHEID VAN DE EENHOORN eenhoorn

Sinds 6 februari gaat Mercurius weer retrograde gedurende een paar weken tot het einde van de maand. Geen goede tijd om belangrijke contracten te tekenen of grote aankopen te doen omdat er altijd wat kan mislopen nu. Zelf heb ik hier last van spam, voor het eerst dat ik dat meemaak, ik zal het wel overleven :-) .
Nu is de gedroomde periode om naar binnen te gaan, een weekendje ‘off’ te nemen en lange wandelingen te maken en veel te mediteren om te zien wat we met dit nieuwe jaar willen doen (het voelt nog altijd geweldig nieuw aan voor mij). Een goede tijd om onze dromen te programmeren en om informatie tijdens onze dromen te verkrijgen. Wanneer we nu niet naar binnen gaan kan het zijn dat ons lijf ons verraadt en ons verplicht met een verkoudheid of een griepje binnen te blijven…
Ik ben trouwens verbijsterd om te zien hoeveel zieken er zijn voor het ogenbik, zou het de overdreven zachte winter zijn die de bacteriën niet doodt of zou het Mercurius zijn?
We zijn veel ballast aan het loslaten (dat kan ook de reden van verkoudheden en griepjes zijn) om volledig van de derde naar de vijfde dimensie te verhuizen. En in de vijfde dimensie geen excuses meer van ‘ongelukkige jeugd’ of verkeerde beslissingen, hier gaan we volledig voor wat onze passie is, wat ons plezier bezorgt en wanneer we daar niet voor kiezen dan valt die verkeerde keuze toch volledig weg, dus: twijfel over het feit of iets goed is voor jou of niet? We vragen het gewoon aan ons hart! We zullen duidelijk voelen of de energie positief is en ons naar boven haalt of negatief en ons naar beneden haalt. Geen tijd meer voor halfslachtige beslissingen, het Universum drijft ons nu willens nillens naar de plek die ons gelukkiger zal maken!
Nu kunnen we duidelijk zien wat niet meer bij ons past en dat loslaten. Gelukkig kun je tijdens deze periode, uiteraard, ook de mooie kanten sterker ervaren. Het is een perfecte tijd om onafgewerkte zaken af te maken. Of er duiken mensen uit het verleden op om ons nieuwe stukjes van onszelf te laten zien, om te laten zien dat we veranderd zijn terwijl we er geen benul van hadden…
Tijdens de meditatie zag ik een Eenhoorn en de laatste dagen heb ik er méér dan een gezien tijdens mijn meditaties en sessies! Leve de eenhoorn!
Eenhoorns zijn zuiver witte paarden uit de zevende dimensie die voor het eerst sinds Atlantis zijn teruggekeerd op aarde om ons te helpen met onze ascensie. Zij zijn bekend als de zuiverste creaturen en hebben kwaliteiten van liefde, vrede, rust, zachtheid, hoop, majesteit, zorgzaamheid, magisch en mysterie. Zij verschijnen aan ons wanneer we er klaar voor zijn, om ons te helpen hun kwaliteiten te ontwikkelen in onszelf. Hun hoorn straalt heling, vreugde en verlichting uit. Hun licht is zo sterk dat we het enkel in golven kunnen ontvangen.

Volle Maan 15/02/2014:
Deze maan helpt ons bij onze transformatie, bij het gronden van onze spirituele energie. Het is belangrijk nu om ons met de aarde te blijven verbinden, we moeten allen de weg vinden die bij ons past, voor sommigen zal dat dansen zijn, voor anderen wandelen, werken in de tuin, mediteren op natuurplekken waar we ons verbonden bij voelen.
Nu krijgen we de hulp van de Maan om pijn uit onze kindertijd los te laten, om ons innerlijke kind te genezen zodat we onze eigen, volwassen spirituele weg kunnen volgen. De Dynamic Meditation van Osho is een goede meditatie om nu te doen!
De beste manier om nu ons hart te helen is ons te verbinden met ons eigen Hogere Zelf. Tijdens de meditatie werden we bijgestaan door engelen, een heleboel engelen! En ze brachten ons grote vreugde.
Ik zag hoe een tunnel gevormd werd tussen ons derde oog en de Bindu chakra, die zich nu bij velen begint te ontwikkelen. Die chakra is de belangrijkste chakra om onze spirituele energie op aarde te brengen, in ons lichaam en ons leven van alle dagen.
Ik zag ons mediteren in een tempel van Atlantis die gewijd was aan de Maan, die zich bevond in de oceaan, te midden van de dolfijnen.
Hier zag ik dus de Eenhoorn, met zijn zuiver witte spiralen energie.  (zie boven)

Onze relaties zijn belangrijk nu, we kunnen ze ook gemakkelijker helen omdat alle problemen ons meer opvallen voor het ogenblik. Wanneer we die helen, zal ons hart nog meer opengaan en nog hogere dimensies kunnen vasthouden.
Vele relaties komen onder stress nu en vragen ons om vergiffenis en begrip op te brengen, daar waar dat niet onze eerste neiging zou zijn…
Het is tijd nu om vooral onze vrouwelijke kant te laten spreken, zowel vrouwen als mannen, dat zal ons toelaten diepe lagen van verwarring achter ons laten.
Nu ondersteunt de energie ons om een duidelijk licht te schijnen op wat we moeten loslaten om ons nog beter in ons vel te voelen. En dat hoeft niet echt veel tijd te nemen! We hoeven daarvoor geen zware therapieën te doen (zoals vroeger) en we hoeven niet perse onze diepste pijn voelen, nu kunnen we ons gemakkelijk realiseren vanwaar onze pijn komt en de beslissing nemen om dat los te laten, zo gemakkelijk is het!
Hebben we ons al eens serieus afgevraagd wat voor ons de Hemel op Aarde is? Voor de meesten is dat simpel: rust, vrede, vreugde, liefde, rijkdom in hart en liefde geven en krijgen, vergiffenis schenken. We kunnen kiezen tussen (de verleidelijke) frustraties van het drie dimensionele leven of de rust van het vijf dimensionele niveau.
Wat ik ook doorgekregen heb is dat we met zijn allen meer bezig zijn onze familie relaties, onze genetische imprints en de lijn van onze voorouders aan het helen zijn, dat is de energie die nu zeer sterk naar voren komt, die heeft te maken met de Aard Ster chakra.
We worden nu dus ook dikwijls geconfronteerd met de problemen in onze familiale relaties, dat zie ik duidelijk in de sessies die ik geef. Een wonderlijke tijd voor familiale heling!
Tot eind maart is de Aura Bescherming (het Aura Meesterschaps programma van Practical Mastery) afgeprijsd en ook de Innerlijke Kind sessies, allemaal belangrijke sessies voor het ogenblik!
Ik wens jullie een leuke tijd om te cocoonen en tot volgende maand!
Hilde
22 januari 2014 NIEUWE AARDE ENERGIE Vuur Draak

Volle Maan 17/11/2013
Deze eerste volle maan van het nieuwe jaar bracht nieuwe galactische energie binnen. Ik zag een Lemurische cirkel van mediterende mensen, rij na rij, met daartussen Engelen en Opgevaren Meesters. Dat bracht een zeer sterke energie mee tijdens deze meditatie! Een heling van de aarde!
We kregen allemaal een kroon op ons hoofd geplaatst, een kroon van galactische energie die draaide in mandala vorm en die ons verbond met alle anderen.
Van ons wordt gevraagd deze energie te aarden en ze te integreren in ons eigen leven, daarna kunnen we die energie uitstralen naar anderen. Dat is de reden waarom we deze energie doorkrijgen: om ze uit te stralen naar anderen die we daarmee kunnen helpen op hun ascensie pad. We kunnen enkel doorgeven wat we in ons eigen leven geïntegreerd hebben.
Dat kan enkel gebeuren door intelligent doorzetten en door ons spiritueel toe te leggen op de integratie van deze energie en door te blijven vertrouwen op het Universum, hetgeen soms moeilijk is met al wat we rondom ons horen en zien op wereldvlak, politiek vlak en dagdagelijkse vlak. Mediteren en gewoon de energie van ons Hogere Zelf door ons laten stromen terwijl we ons concentreren op een positief beeld!
Tijdens deze meditatie werd voor velen ook de Bindu chakra geopend, de chakra van gelukzaligheid, ontspanning, blijdschap, bij zijn opening voelen we ons gelukkig zonder reden.... Deze chakra is ook verbonden met de pijnappelklier en met vitaliteit, de fontein van jeugd en gezondheid. Een stimulans om ons op deze chakra te concentreren dus!
Hierbij kwam de energie van Gratie, de Nieuwe Manier om dingen te doen: met gratie!
Tijdens de meditatie werd de Bindu chakra verbonden met het hart via de keel, dat is de beste manier om te werken met deze chakra. Bij een te actieve zonnevlecht gaat de nectar van de bindu chakra verloren, hier was het duidelijk niet het geval want we werden gehuld in een grote rust.
Loslaten x3!
Vergeven x 333!!!
Nu mogen en kunnen we dualiteit loslaten en hebben we de stress van 3D niet meer nodig om gestimuleerd te worden.
Vertegenwoordigers van deze nieuwe energie zijn de luipaard en de slang.
Luipaard is onopvallend, heeft sterk intuïtieve vermogens (innerlijke instincten), helpt ons het verleden achter ons te laten, helpt ons in de strijd tegen de innerlijke demonen, in onze vernieuwing op  geestelijk, mentaal en fysiek vlak. Helpt ons bij communicatie met de droomwereld en de onbewuste rijken. Leert ons luisteren naar de intuïtie van ons hart.
De slang staat voor wedergeboorte, wijsheid, vloeibaarheid, heelheid, overgangen, wijzigingen en nieuwe kansen. Onze creatieve krachten ontwaken met verhoogde intuïtie. Slangen kunnen ons leren loslaten wat niet nodig is; percepties, attitudes, idealen.
In onze zonnevlecht kregen we een zonneschijf geplaatst die ons verbindt met de Centrale Zon, die werd naar het DNA van al onze cellen verstuurd. Nu zijn we in staat om onze innerlijke vreugde naar buiten te brengen.
Hier kregen we ook sjamanistische energie door, de energie van de Heilige Strijders. We zullen in de komende tijden veel energie nodig hebben om bij ons spirituele inzicht te blijven!
Ons fysieke lichaam wordt gevoeliger voor een heleboel zaken waar we vroeger gewoon geen last van hadden. Zo moest ik mijn sneakers uitdoen omdat ze de energie tijdens de meditatie niet naar de aarde lieten gaan (geen natuurlijk materiaal). Dus nu ontwikkelen we allergieën waar we vroeger totaal geen last van hadden, we worden gevoelig voor al wat niet natuurlijk is en niet verbonden met de aarde.
Er komt nu veel nieuw licht binnen en dat vraagt om vertering en integratie, we zijn rapper vermoeid dan normaal en hebben meer rust nodig, we moeten er vooral voor zorgen dat we onszelf goed beschermen!
Tijdens de meditatie voelde ik een ultra sterke gronding.
De aarde vormt nu de basis van alle spirituele werk en kan nooit vergeten worden tijdens onze meditaties.
Er was een sterke heling van alle breinchakra’s, talu, bindu, we kregen nieuwe perspectieven aangereikt.
Het is tijd om in actie te schieten, om JA te zeggen.
Voor mezelf zag ik dat Pegasus nu een vuurdraak wordt: interessante tijden in het vooruitzicht!
Wat vooral belangrijk is nu, is om al onze kwaadheid los te laten en de liefde te laten stromen!!
Leven vanuit ons hart begint nu!
Warme groetjes,
Hilde

 
22 december 2013: EEN HART VOL VREUGDE! kindonschuld
Meditatie Volle Maan December
Vanaf het begin tot het einde van de meditatie was er een gevoel van vreugde, een alles overstijgende vreugde.
Nu beginnen onze cellen te vibreren op de energie van verre sterrenstelsels. En we worden aangepord om alle vervelende gevoelens die ons weerhouden van ons volle licht, los te laten: oude grieven, jaloezie, vergelijking met anderen, ieder van ons heeft zijn eigen speciale licht, zijn eigen missie om te vervullen,  vergelijking staat hier enkel in de weg!
Het is tijd om onze geestelijke kracht aan te boren, om onze eigen spirituele kracht naar buiten te brengen. Het is tijd om onze diep persoonlijke meningen en overtuigingen aan te boren en ze in actie naar buiten te brengen. We zijn allen beschermd, niet enkel vanuit de sterren maar ook vanuit de aarde. We mogen de aarde vertrouwen en er onze kracht uit putten.
Nu zijn we in staat om de diamanten in ons leven te ontdekken en ons eigen licht te laten schijnen.
Onze helderziendheid opent zich meer en meer, we kunnen meer en meer vertrouwen op wat we in zien in ons geestesoog, ons derde oog.
De energie van de kristallen en diamanten kinderen begint te versterken op de aarde en diegenen die baby’s en kleine kinderen in huis zijn, krijgen een geweldige steun omdat zij die nieuwe energie in zich dragen.
Ons innerlijke licht begint door te schijnen, we beginnen onze illusies duidelijker te zien en kunnen blokkerende emoties gemakkelijker aanduiden en loslaten.
De grootste verandering die op het ogenblik gebeurt, is de verbinding van derde oog en hart, we leren allen zien met het hart! In deze kerstperiode staan onze harten vanzelf meer open en nu ondergaan ze een sterke heling op alle niveaus. Het zou kunnen dat we geconfronteerd worden met mensen uit ons verleden die ons hart gebroken of minstens geblokkeerd hebben. Het is tijd om hen te vergeven en weer te vertrouwen op de kracht van het hart. Oude wonden worden geheeld en hoe meer we ervoor openstaan, hoe gemakkelijker dat gebeurt.
Ik zag weer draken tijdens deze meditatie, vooral groene, hart draken!
De draken zijn boodschappers van evenwicht, en magie, ze moedigen ons aan onze psychische aard aan te boren en de wereld door de ogen van mysterie en kinderlijke verwondering te zien
Het is tijd om relaties te helen en dingen uit te spreken die nooit gezegd zijn. Als we ze niet letterlijk kunnen uitspreken dan is het altijd goed om ze op papier te zetten en ze dan met een kleine ceremonie te verbranden, waarbij we de woorden aan het Universum geven.
Ik ben één met de aarde en met de sterren was het lied in ons hart.
Het is tijd om de angst los te laten en stoutmoedig vooruit te gaan in de nieuwe wereld!
Tijdens de meditatie gebeurde een grote heling en opening van onze hart chakra.
De vorige maanden hebben veel nieuw licht binnengelaten en dat brengt altijd een beetje trauma met zich mee: van trauma naar vreugde!
Zeg JA tegen liefde! JA tegen het openen van je hart!
Op het eind van de meditatie zag ik een vrouw met een mand aan haar arm in de natuur.
Moeder Aarde wordt meer en meer belangrijk voor ons en zij helpt ons om onze spirituele weg te vinden.
Ik dank de aarde, de planten, de dieren, de kristallen, de mensen, Pegasus, de feeën, de ongeziene wereld. Overweldigd door een enorm gevoel van dankbaarheid.
2013 was voor velen een zwaar jaar omdat we moesten leren dualiteit te overstijgen, er werd ons gevraagd om vooral voor onszelf te zorgen en we moesten leren ‘nee’ zeggen, minder zorgen voor anderen, meer voor onszelf.
De zonactiviteit van de laatste maanden was intens en dat hebben we gevoeld in ons emotionele en ook ons fysieke lichaam. Vanaf nu wordt de aarde werkelijk verankerd in de vijfde dimensie, in de Christus vibratie. En dat zal alles gemakkelijker maken voor al degenen die in staat zijn hun hart te openen om de Gouden Straal toe te laten. Dat is de reden waarom ik de nieuwe hartsessies gecreëerd heb die specifiek inwerken op het hart om de nieuwe multidimensionele Quantum energie toe te laten in ons leven, tot eind januari zullen deze sessies afgeprijsd zijn.
Ik wens jullie het allerbeste voor de feesten en voor dit nieuwe jaar dat ons overvloed en vreugde zal brengen.
Geniet ervan!

Warme groetjes,
Hilde
18 november 2013: NIEUW LICHT nieuwlichtnieuwlichtBlauw

Vóór de meditatie, rond de tijd van de Nieuwe Maan, kwamen er bij mij veel herinneringen boven aan overledenen, mensen die ik vroeger gekend had. Zo sterk heb ik de aanwezigheid van overledenen nog nooit gevoeld. En dat gebeurde ook intensief gedurende dromen. Mijn gevoel was dat ze dit keer gekomen waren om dingen recht te zetten, dingen los te laten en me hun bijstand aan te bieden op mijn spirituele pad, dat de laatste maanden nogal zwaar geweest is. Een paar vandalen braken de ruit van mijn wagen en eigenaardig genoeg startte dat voor mij een sterk proces van heling, een heling van alle zinloze geweld waar ik van kindsbeen af mee geconfronteerd was en ik voel me gezuiverd. Ondertussen woedde de orkaan in de Filippijnen, hetgeen alles een beetje in perspectief plaatste, een totaal zinloze tragedie, die wel een heleboel zuivering en hartopening met zich meebrengt overal in de wereld.
 Vanaf het begin van de meditatie was er een sterke spirituele energie aanwezig, vooral in de voeten!
Dat wil zeggen dat onze voeten de weg van ons spirituele pad beginnen te volgen.
We beginnen meer en meer ons licht naar buiten te dragen, we zijn de Licht Dragers geworden, de bakens voor degenen die ons nu beginnen te volgen op dit pad.
Het is tijd om onze spiritualiteit volledig op aarde te brengen en in ons dagelijkse leven naar buiten te schijnen. Vele Lichtwerkers ‘bedrijven’ hun spirituele kant binnenshuis, houden die zoveel mogelijk privé maar daar gaat nu een eind aan komen omdat er van ons gevraagd wordt ons volledig in te zetten.
Tijdens de meditatie vormde zich de energie van een Torus, een energie constructie die de vorm heeft van een ‘donut’ en die opgewekt wordt door de energie van het hart. De torus veranderde in een octaëder ter hoogte van het derde oog die ons zal helpen de donkere grotten van ons onderbewustzijn te betreden en er de verborgen schatten te ontginnen.
Ter hoogte van de Talu chakra, die zich voor velen nu aan het ontwikkelen is, zag ik een lichtgevende duizendpoot.
Duizendpoten weerspiegelen toenemende psychische gevoeligheden en percepties. Omdat het ook nachtdieren zijn, is het belangrijk aandacht te besteden aan dromen die steeds meer profetische en helderziend worden en die ons groot inzicht en inspiratie kunnen brengen. Ze herinneren ons eraan onze innerlijke waarnemingen te vertrouwen, in tegenstelling tot hoe alles eruit ziet aan de buitenzijde. Voor ons eigen welzijn en gezondheid is het belangrijk om ons milieu te onderzoeken en te zorgen dat het onze creatieve en psychische gevoeligheden ondersteunt. En met milieu bedoel ik zowel onze fysieke omgeving als de mensen die we uitkiezen als gezelschap.
De komende wintermaanden vormen een ideale voedingsbodem voor de ontwikkeling van deze meer innerlijke waarden en gaven.
In de loop van de meditatie werden ook veel emoties losgelaten, emoties zoals verdriet en kwaadheid die onze keel soms dichtsnoeren en onze creativiteit kunnen blokkeren. Er is geen enkele reden om vast te houden aan die voorbijgestreefde emoties (wanneer ze in het onbewuste blijven zullen ze ons natuurlijk blijven blokkeren), het is tijd om onszelf en anderen te vergeven voor vroegere stommiteiten en ons het Ho'oponopono gebed te herinneren: Ik hou van je (I love you,  Bedankt (Thank you), Het spijt me (I am sorry), Vergeef me alsjeblieft (Please forgive me).
Het is tijd om ons te verbinden met onze Galactische erfenis, onze multidimensionaliteit.
Gedurende gans de meditatie was er een sterke heling van ons verleden.
In het midden van onze cirkel werd een kristallen formatie opgebouwd die metershoog boven ons uitstak, er gebeurde een sterke recalibratie van de hersenhelften tijdens deze opstelling en we werden verbonden met onze overledenen die ons kwamen bijstaan.
Het is tijd om de oude waarden los te laten en de nieuwe waarden van het hart te omhelzen en er ons door te laten leiden.
De feesten zijn in zicht en het is belangrijk om te vieren met onze familie en vrienden.
De sterkste heling gebeurde in de basis chakra, in het fysieke lichaam en in de Aardster chakra waar we allemaal nog sterker verbonden werden met de aardenergieën, de elementalen, de feeën en het dierenrijk, de sjamanistische energieën.
Het jaar 2014 komt in zicht en het zal een jaar van beloften worden, dit jaar was voor veel lichtwerkers zwaar. Lee Carroll (de channeler van Kryon), die toch al sinds 1989 channelt, noemde 2013 een jaar van recalibratie waar vele lichtwerkers zijn overgegaan, ziek werden of zware operaties moesten ondergaan (waaronder hijzelf) of gewoon stopten met hun spirituele werk. Zelf ben ik een paar maanden ‘out’ geweest en eindelijk begin ik het licht aan het einde van de tunnel te zien en het is vervuld van vreugde en liefde!
In ieder geval, mijn dank aan jullie allemaal om samen met mij deze maandelijkse meditaties mogelijk te maken.
We hebben weer leuk met het licht gespeeld!!
Warme groetjes voor allemaal!
Hilde

 

22 september 2013: SPIRALEN VAN LICHT Lichtspiralen

Volle Maan Meditatie 19/10/2013: LICHT SPIRALEN
De energie van deze volle maan was als een spiralen windhoos van licht die onze ganse wervelkolom doordrong van spierwitte lichtenergie.
Al dat licht werd in ons fysieke lichaam geaard.
In ons brein werd plaatsgemaakt voor nieuwe gedachten die ons zullen bijstaan om de Nieuwe Aarde in ons leven een plek te geven en om aan te trekken wat goed is voor ons NU. Tijdens de ganse meditatie werd ik overspoeld met golven van vreugde.
Ter hoogte van ons brein gebeurde een recalibratie van links en rechts zodat we meer en meer ook onze rechterhersenhelft zullen gaan gebruiken. Zo vergroot onze intuïtie en ons psychisch bewustzijn en versterken onze dromen en kunnen we de duisternis in ons wezen vervangen door licht. We zijn op een pad van transformatie en het is tijd om onze dromen op aarde te brengen.
Het is ook tijd om onszelf creatief naar buiten te brengen, om volledig voor onze eigen waarheid te gaan, om niet bang te zijn om onszelf op een podium te zetten en te tonen waar we toe in staat zijn!
Er was een zeer diepe heling en opening ter hoogte van de hart chakra, een versterking van onze vrouwelijke kant.
Ik zag verschillende keren een leeuw tijdens de meditatie hoewel de Maan deze keer in Ram stond. Leeuw staat voor onze zonnekant, ons ‘ik’ dat creatief en vol liefde naar buiten komt, dat graag de show steelt…
Tijdens deze meditatie voelde ik ook dat onze chakra’s opnieuw gekalibreerd werden ten opzichte van elkaar en meer en meer één worden totdat op alle niveaus hetzelfde te zien is: licht!
Het is tijd om onze angsten en stress los te laten en onze eigen dans te dansen.
Er was vooral een sterke opening van de chakra achteraan ter hoogte van de 7de cervicale wervel. Ik zal me er de volgende dagen op toeleggen om te ontdekken waar dit voor staat, hier gebeurt wel een verbinding met de energie van engelen en Gidsen, zoveel weet ik al.
We werden gewiegd op een vloeiende lichtenergie van gemak en gratie, steeds meer vervloeiend met ons Hogere Zelf.
Het portaal naar ons Hogere Zelf is nu meer en meer geopend en voor het ogenblik wordt onze ganse planeet gebombardeerd met spirituele informatie en lichtcodes. We zijn allen bezig met het verhogen van ons licht quotiënt terwijl we onszelf toch blijven beschermen tegen al wat onze energie naar beneden zou kunnen halen.
Op het einde werden we volledig gebaad in een zeer sterk licht, vooraan, achteraan en langs beide kanten, ons eigen licht!
Voor het eerst sinds een tijd ervoer ik de behoefte om een werveldans uit te voeren, de dans van de derwisjen, naar links om ons licht quotiënt te verhogen, naar rechts om dat licht te gronden!
Zelf ben ik een tijdje ‘van de planeet’ geweest vanwege een virus aandoening, waar niets anders aan te doen is dan te rusten, veel te rusten. Zijn in de plaats van doen….
Stilaan begin ik weer meer energie te krijgen maar ik denk dat we allemaal zoveel mogelijk moeten rusten omdat deze nieuwe energieën een sterke impact op ons fysieke lichaam hebben. Velen onder ons lopen rond met een gevoel van shock en trauma en dat heeft gewoon te maken met de integratie van deze toch wel sterke energieën waarbij ons spirituele licht geankerd wordt, een volstrekte nieuwigheid op deze aarde! Vroeger gingen mensen die door een opstuwen van de kundalini gingen door zware fysieke trauma’s en sommigen overleefden het zelfs niet. Nu de aarde zelf verhoogd is in vibratie, krijgen we de mogelijkheid om veel meer licht te dragen in ons lichaam, maar het is wel een serieuze aanpassing.
Ondanks alle negatieve berichten die ons bereiken uit de wereld, is er in ons dagelijkse leven veel meer communicatie van positieve dingen, veel meer eenhorigheidsgevoel. Ik merk het overal: mensen krijgen meer aandacht voor elkaar, tonen gemakkelijker vriendschap en zijn behulpzamer. Het tijdperk van het hart in werking! Iedereen voelt zich meer ‘gezien’ en als dat niet het geval is in ons eigen leven, is het misschien tijd om zelf meer aandacht te tonen voor anderen, dat wordt nu honderdvoudig teruggegeven!
Voor het ogenblik is er nog altijd een sterke integratie van energie die nog altijd volop sterker naar beneden komt, in onze atmosfeer. Op sommige ogenblikken kunnen we het gevoel krijgen van ‘aangekomen te zijn’ in de hogere dimensies, toch dikwijls gedurende meditaties of wanneer we ons hart openen, op andere ogenblikken voelen we ons een vreemde in ons eigen lijf. De ene dag werken we volop aan onze Nieuwe Aarde, onze Nieuwe Thuis, de dag erna voelen we ons verloren in ons eigen leven en stellen we alles in vraag, ook het nut van verder te doen. Het beste dat we nu kunnen doen is ons vertrouwen te oefenen en weten dat alles goed zal komen. Ik heb al genoteerd dat wanneer er een ‘probleem’ opkomt, de beste oplossing vanzelf, in synchroniciteit opkomt en dat alle denken en zorgen maken geen goede oplossing zijn.
Diep ademhalen, loslaten en VERTROUWEN!!!
Warme groetjes!
Hilde
PS: Tot eind november is er een serieuze vermindering in prijs van de sessies die ons nu het meest kunnen bijstaan in de integratie van deze intense energieën.

 
13 september 2013: DRAKEN jongedraken

Tijdens de Volle Maan meditatie van augustus kwam vooral de energie van draken door.
Het tijdperk van de Draak is gekomen, een draak die een violet/magenta/lila licht uitstraalt.
Het is op de site van Jean-Luc Bozzoli dat ik informatie gevonden heb over die nieuwe draken die verschijnen.
De draken openbaren zich aan ons nu om verschillende redenen. Ten eerste zijn de aardse trillingen nu hoog genoeg om ons toe te laten hun energie te voelen. Ten tweede, de draken brengen ons informatie over onze antieke oorsprong, onze wijze voorouders, en de oorspronkelijke elementen van de schepping - Vuur en Water. Tot slot, en dit is het belangrijkste, kondigt de terugkeer van de draak het begin aan van onze integratie.
Zoek naar de draak, want wanneer je hem ziet, zal de integratie een aanvang genomen hebben!
Draken zijn Licht Meesters, ze zijn geen vuurspuwende reptielen, hun oorsprong ligt in de oerwateren en -vuren direct uit de baarmoeder van het bestaan. Hoewel ze enorm groot zijn en een gigantische spanwijdte hebben, stellen hun hoge vibratie en kristallijnen organen hen in staat om onopgemerkt te blijven, als een wind over het wateroppervlak.
Ondanks hun waterige verschijning bezitten draken grote beheersing over licht en vuur.
De kristal energie wordt nu volop naar de aarde gezonden, een gouden energie die ons hart meer en meer moet openen. Om steeds meer de energie van de Engel in onszelf op aarde te kunnen brengen
Het is geen goed idee om teveel negatieve beelden te laten binnenkomen nu, vooral het nieuws kan ons energie systeem negatief beïnvloeden. Zelf beginnen we meer en meer wat er gebeurt in ons eigen leven te beïnvloeden door onze manier van denken, veel sterker dan vroeger, dus alle zaken waar we onszelf mee belasten, trekken we nu aan in ons leven.
Wanneer we het gevoel hebben teveel negativiteit in ons te hebben, kunnen we onszelf zuiveren door ons in te beelden onder een douche van wit licht te staan. Ook een echte douche met water kan ons daarbij helpen, water wordt steeds belangrijker voor heelwording nu.
De berichten van een nieuwe oorlog in de maak zijn gelukkig afgewend, er is een grotere behoefte bij iedereen om zoveel mogelijk vrede te behouden.
Wat me de laatste tijd vooral opgevallen is, is dat de meesten onder ons nu veel meer licht in onze lagere chakra’s gekregen hebben, dat is ook de reden dat er een grote reiniging aan de gang is en een grote behoefte aan het oplossen van conflicten, stress energie, voor de meesten komt vrede en vergiffenis op de eerste plaats nu.
Deze inbreng van licht energie in de onderste chakra’s zorgt er ook voor dat ons fysieke lichaam grote veranderingen ondergaat en onder meer stress staat dan vroeger. Aan de ene kant worden we sterker, aan de andere kant zijn we aan het transformeren, alles wordt bijgesteld. Vermoeidheid, uitputting zelfs, verwardheid, draaierigheid zijn symptomen die we nu allemaal herkennen. Om zeker te zijn dat het niet enkel ascensie symptomen zijn, is het een goed idee een bloedproef te laten doen om zeker te zijn dat alles in orde is. Omdat velen onder ons de laatste maanden anders zijn gaan eten, kan het ook zijn dat ons lichaam zich moet aanpassen en dat er toch tekorten ontstaan zijn gewoon vanwege de grote veranderingen en ook de stress die al die transformaties meebrengen voor ons fysieke lichaam.
Voor het ogenblik voelen we ons allemaal omringd door chaos, de ganse wereld gaat door een verandering en dat brengt angst mee. De keuze is nog altijd: angst of liefde, dus de beste oplossing om met de angst in ons wezen om te gaan is te kiezen voor de liefde, te kiezen voor verbinding met al wat ons omringt. De beste manier om dat voor onszelf te doen is te focussen in ons hart en al waar we mee geconfronteerd worden vanuit ons hart te bekijken. Voor mij bestaat dat ook vooral uit meditatie, vanuit ons derde oog, ons Hogere Zelf, onze getuige te zien en ons derde oog te allen tijde te verbinden met ons hart. Wanneer we kijken met ons hart worden we verbonden met de ongeziene wereld van draken, heilige geometrie en totem dieren, die kunnen ons nu meer raad geven dan ons verstand, dat teveel verbonden is met de angsten van ons ego.
Een belangrijk punt voor deze maand is: vergiffenis, hoe meer we in staat zijn tot vergiffenis, hoe beter we ons zullen voelen en hoe sterker we verbonden zullen zijn met de energie van vrede en eenheid die nu meer en meer naar beneden begint te sijpelen samen met de nieuwe energie.
Om meer bij te staan bij de integratie van deze nieuwe energie op een zachte manier, zijn de Ascensie Kwantum Licht sessies afgeprijsd tot eind oktober (55 €), samen met de Pegasus Soul Channeling sessies (55 €).
Zegeningen van mijn hart naar het jouwe!
Namaste,
Hilde05 augustus2013: EEN NIEUW IK
Nieuw Licht
Voor velen was de zomer (naast de hitte) zwaar en dan vooral in het lichaam. Verschillende bronnen zeggen dat de blauwdruk van ons fysieke lichaam veranderd is en dat we ons nu leren aanpassen aan een lichaam dat veel meer licht kan dragen. Velen hebben nieuwe lichtcodes ontvangen en geüpload en dat vraagt een intense aanpassing van het lichaam. Velen hebben ook hun eetgewoontes veranderd omdat ze voelen dat ze allergisch geworden zijn voor bepaalde zaken (daar waar ze vroeger niet allergisch voor waren) en omdat ze onbewust een behoefte voelen om hun lichaam te zuiveren. Hoe zuiverder ons lichaam, hoe gemakkelijker we de nieuwe lichtcodes kunnen opnemen in ons energetische systeem. De meeste Lichtwerkers wijzen de weg aan de rest van de mensheid en maken dus als eersten deze nieuwe symptomen door, de bedoeling is dat de ganse mensheid zal verhogen in vibratie.
Voor vele Lichtwerkers zijn zielencontracten beëindigd nu. Het is tijd om volledig in onze eigen energie te stappen en de weg te wijzen aan anderen, door ons eigen stukje van de sterrenenergie op aarde te brengen. Zelf voel ik het al een paar maanden, wel het is eigenlijk begonnen na 21/12/12. Een deel van mijn missie is volbracht, nu ben ik vrij om mijn eigen plezier te volgen en dat schijnt niet echt gemakkelijk te zijn. Voor mij heeft een groot deel van mijn leven gedraaid rond helen, genezen, bewust worden, bewust maken. En dat verandert nu niet echt, er is wel een verandering aan de gang, nieuwe manieren van werken voor mij.
 Velen maken nu ook een soort depressie door vanwege het verlies van dat specifieke doel dat ons geleid heeft naar deze nieuwe 5D aarde. Zo heb ik al tientallen vooraanstaande Lichtwerkers horen zeggen dat ze een periode doorstonden waarin ze het gevoel hadden dat alles onder hun voeten verdween, dat ze last hadden van zware twijfels over het nut van waar ze mee bezig waren.

Het is tijd om onze vrijheid met beide handen te grijpen en onze stem te vinden. Tijdens de Volle Maan meditatie kwam naar boven dat we volop energie van boven krijgen om onszelf weer graag te zien, om de held te worden in ons eigen leven, om de Koninklijke mantel rond onze schouders te draperen. Niet toevallig dat we net nu een nieuwe koning gekregen hebben, nu we ons bevinden in de maand van de Leeuw, de koning van de dierenwereld. De aarde heeft beslist om haar ascensie te laten plaatsgrijpen, een ascensie waarin we allen delen.
Wat houdt die ascensie precies in? De Hemel op Aarde! De nieuwe energieën zijn die van liefde, leven vanuit het hart. We worden allemaal met onze neus gedrukt op de plekken waar we niet echt vanuit ons hart leven, waarin we onszelf niet graag zien. Elk wezen op aarde wordt nu gevraagd het pad te kiezen waarin hij/zij de meeste vreugde ervaart. Al wat in de weg staat zal wegvallen.
Wat dat voor mezelf inhoudt is om te beginnen het schrijven van een boek en het werken op een andere manier met energie. Jaren geleden was ik van plan om interviews te doen met therapeuten, gekend en ongekend, uit alle mogelijke richtingen, om te zien wat hun specifieke bijdrage is aan het Licht op aarde. Want daar zijn we allemaal mee bezig op onze specifieke manier en zelf heb ik respect voor alle richtingen, alle kleuren waarin het Licht zich uitdrukt. Ik hou geweldig van wat Lilou Macé doet met haar interviews op haar Juicy Living Tour maar zou het natuurlijk op mijn eigen manier doen…
De laatste maanden ben ik bezig geweest met het verhogen van mijn vibratie door Quantum Licht Weven en door te werken met Pleiadische en andere sterren energieën, ik was al lang geïnteresseerd in deze dingen maar nu kan ik die energie via mijn eigen bron naar binnen brengen en er mijn eigen typische smaak aan geven. Het is vooral sinds de laatste weken dat ik eindelijk mijn eigen stem teruggevonden heb, de vorige maanden waren vooral gevuld met loslaten, reinigen en zware energieën transmuteren. Voor empaten was dit een moeilijke periode omdat er op wereld niveau zware energieën losgelaten werden. Een van mijn buren, die totaal niet met dit soort dingen bezig is, stelde vast dat ‘de wereld zot draait’, oorlogen en opstanden over de ganse wereldbol en natuurrampen alom, bizarre weerpatronen zoals de ongewone hitte die we hier hebben meegemaakt, het valt iedereen op. En dat zou nog een tijdje kunnen duren maar ik merk dat het toch gemakkelijker wordt om te gronden. Nieuwe therapieën zullen het licht zien, nieuwe manieren om onze vibraties te verhogen, om ons gelukkiger in ons vel te voelen, zijn al volop aan het ontstaan. Wat vooral veranderd is, is de snelheid waarmee alles gebeurt. Daar waar vroeger een lange behandeling nodig was, kan er een grondige genezing gebeuren in zeer korte tijd, we zijn in staat om meer rotzooi en beperkende ideeën los te laten ineens en voor altijd.
En de energie is lichter geworden!! Tijd om voor onszelf te ontdekken wat we leuk vinden en hoe we kunnen spelen!Als jonge leeuwen! Leeuwen van Licht! De energie is nu rijp voor een nieuw begin in ZELFLIEFDE. Nu is het ideale moment om al het oude los te laten (oude geloften, eden, beperkende gedachten) en het nieuwe te verwelkomen. Het was de eerste keer dat de energie van de Leeuw zo sterk doorkwam tijdens een meditatie en dat zou te maken kunnen hebben met de energie van de Grote Driehoek die op het ogenblik gevormd wordt door Jupiter, Saturnus en Neptunus. Die heeft alles te maken met de kracht van het Zelf, hoe je de creator bent van je omstandigheden, hoe je gevoelens je dromen naar buiten brengen.
Op 29 juli was er een Grote Sextiel  (een Davids ster in astrologie) te zien aan de hemel. Die bestond uit 2 grote driehoeken, één in water en één in aarde. Deze mystieke configuratie gaf ons allen de gelegenheid om de vrouwelijke energie in ons wezen in harmonie te brengen. Sindsdien is er voor mij veel meer rust en kalmte, veel meer genieten.
Nu kunnen we subtiele energie materieel maken, we kunnen onze Ziel incarneren.
De Grote Driehoek in water blijft er wel even; die zorgt voor purificatie, en brengt intuïtie in ons leven. We gaan allen nu collectief door grote emotionele veranderingen die ons kunnen helpen veel van onze pijn los te laten. Vermits de maan zich nu in Kreeft bevindt heeft de pijn die we nu kunnen loslaten meestal met huis en familie te maken. Sommigen zullen een helings crisis doormaken, anderen kunnen eindelijk ballast van vroeger op een zachte manier loslaten. Daarna kunnen we steeds meer energie krijgen om onze hoogste potentie te vervullen en meer en meer van ons Hogere Zelf in ons lichaam toe te laten. Wanneer we nog oude emoties meedragen, kunnen die immers een ankering van het licht voorkomen. Deze Grote Driehoek in water draagt ook de belofte van een verhoogde empathie, een grotere hartverbinding. Een grote steun terwijl voor de rest nog altijd overal op de wereld een uitklaring van de oude patriarchale waarden bezig is. De moeilijkere transits helpen ons om al onze negatieve en beperkende gedachten naar boven te brengen, te identificeren en hopelijk voor eens en altijd, los te laten. Het verloopt natuurlijk niet zo eenvoudig en simpel, maar eens een beperkende gedachte bewust gemaakt is, kunnen we er niet meer omheen kijken en is het bijna onmogelijk om in onbewust gedrag te hervallen. De beperkende gedachte (bijvoorbeeld: mannen/vrouwen zijn onbetrouwbaar, toon nooit je gevoelige kant, enzovoort) zal onmiddellijk herkend worden op het ogenblik dat ze naar boven komt en dan kunnen we ze onmiddellijk vervangen door een positieve gedachte of kunnen we alle gevoelens hierrond die nog in ons rondwoelen naar boven brengen, ze een duidelijke stem geven, ze voelen en uiteindelijk loslaten.
En hierbij laat ik het nu. Ik nodig jullie uit om mee te doen aan de meditatie van 6 augustus, rond Gratie en de integratie van onze eigen vrouwelijke Goddelijke energie. Op die dag is het Nieuwe Maan en die houdt verband met de start van een nieuw project, het binnenbrengen van nieuwe energie. De energie van de Nieuwe Maan ondersteunt ons immers bij nieuwe projecten, nieuwe doelen en nieuwe intenties. Ik zal de tekst rond de meditaties aanvullen zo gauw ik er de tijd en de energie voor heb.
Ik heb ook nog eens nagedacht over het feit of ik de Volle Maan meditaties betalend zou maken en ik denk dat ik vanaf september een ‘Donate’ knop zet bij de meditaties, dan geef ieder wat hij kan en wil.
Veel plezier in het tweede deel van de vakantie! Veel zon en licht!
Harten groetjes!
Hilde

27 mei 2013: DANKBAARHEID Dankbaarheid

Volle Maan Meditatie 25 mei 2013
Bij het begin van de meditatie steeg een rookkwarts kristal op in het midden van de groep, altijd hoger en hoger. Er gebeurde een verruiming ter hoogte van de rechter hersenhelft, de intuïtieve kant. De top van het kristal was gehuldigd in een lichtwolk van waaruit lichtcodes naar beneden gebracht werden. Rookkwarts beschermt tegen negatieve (elektromagnetische) straling (van bijvoorbeeld computers, mobiele telefoons en tv toestellen) en andere negatieve invloeden uit de omgeving (wateraders, milieuvervuiling, etc.) en helpt bij het mediteren. Het is een sterk aardende steen voor gebruik tijdens of na spirituele bezigheden. Hij versterkt onze intuïtie en helpt grote veranderingen in ons leven te realiseren. Rookkwarts maakt weerbaar en optimistisch. Het maakt positief en levenslustig. Rookkwarts helpt ons oude patronen te doorbreken.
De energie kwam naar beneden ter hoogte van de kroon en werd naar alle kanten van het brein geleid.
Dit was weer een infusie met vrouwelijke energie, ik zag een dansende Godin (Meera) omringd door zachte, subtiele kleuren met een Multi dimensionele energie. Een gouddraad weefde een patroon in achtvorm tussen beide hersenhelften.
Een lotus plooide open met in het midden de aarde, onze mooie blauwe bol.
De lichtcodes werden in het brein opgeborgen tot we er klaar voor zijn om ze in ons leven toe te laten.
Hier verscheen een deur waarachter een verblindend licht, stilaan krijgen we meer en meer toegang tot het nieuwe licht!
Het oog van een sjamaan verscheen, ik kreeg door dat hij een Dogon sjamaan was, het oude volk in Mali dat verbonden is met de energie van Sirius B. Deze ster is verbonden met het goddelijke vrouwelijke, en meer specifiek de fysieke creatie. Sirius is ook een portaal naar andere dimensies.
In de Talu chakra zag ik een massagraf van Egyptische hogepriesters, de energie was verbonden met Tibet, Egypte en Sirius. Een witte wolk spuwde kleuren uit, herinneringen aan vorige levens, en vooral de spirituele gaven van die vorige levens.
We zijn nog altijd zaken aan het loslaten die niet meer goed zijn voor ons, die ons tegenhouden om onszelf volledig aan de wereld te tonen. Hier zag ik een libel die voor de maan vloog. De libel staat voor communicatie via dromen, alertheid, illusies doorbreken. Lichtheid van het lichaam, uitdrukking van emotionele en geestelijke aspecten, een nieuw fris inzicht en een nieuw perspectief komen spoedig, ons innerlijke licht begint door te schijnen. De libel leert ons snel en met precisie te beslissen, doorbreekt illusies, verhoogt het inzicht en helpt bij de vlugge veranderingen van emoties die in het on(der)bewuste zitten. Wil je zaken in je leven veranderen? Dan helpt de libel hierbij.
De libel bracht ons wonderlijke visioenen van andere werelden… 
Ter hoogte van het hart was er een sterke descensie van energie, volgepakt met lichtcodes, zalig!
Loslaten! Compassie!
Hier werd een stroom van energie verzonden naar alle deelnemers in het drama waar de vader zijn 2 kinderen en zichzelf vermoord heeft om de moeder te treffen… De aarde weent…
Ter hoogte van de zonnevlecht was er een grote hitte, de zon begon te draaien en sterrenwerelden verschenen.
De enige boodschap hier is: LIEFDE, eerst en vooral voor onszelf, en dan zijn we in staat die uit te stralen naar anderen, mensen, dieren, planten, de aarde.
In de 2de chakra zag ik een kudde rendieren met horens van gouden licht. Rendieren hebben te maken met de integratie van dualiteiten, de mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten die we bezitten. Is het tijd om een meer doorslaggevende rol in het leven en werk (mannelijk) of misschien een zachter en subtieler houding (vrouwelijk) in situaties aan te nemen? Rendieren steunen ook in spirituele overgangen, communicatie en sociale capaciteiten en vaardigheden.
Op het einde kwam er een sjamanen energie en begon de groep te dansen rond een kampvuur in de nacht.
Één worden met onze omgeving, de aarde, respect voor de Godin.
Vreugde, een gevoel omhuld te worden door een beschermend deken.
Op fysiek vlak gaan we allen door de grote veranderingen, van koolstof naar kristal.
Er is geen enkele therapie of godsdienst die alomvattend is, waar je van houdt, is wat je heelt.
Vanavond werden we verbonden met de diepe wijsheid in onszelf, de wijsheid van de aarde.
Wij zijn liefde, wij stralen liefde uit naar alles rondom ons.
Maandag was de eerste mooie dag sinds lange tijd, die heb ik dus doorgebracht in de tuin omdat het onkruid aan een overwoekering begonnen was. Voorlopig is de brousse ingeperkt! Het zijn zware maanden geweest voor mij en voor degenen, die zoals ik, energie transmuteren voor hun omgeving. De energie was intens. En aarding moeilijk. Zo heb ik al sinds een paar jaar symptomen zoals het vergeten van woorden, de meest gebruikte en eenvoudige woorden die wegvallen, wat vervelend is maar verdraaglijk, zo denken Franstalige dat ik moeite heb omdat Frans niet mijn moedertaal is terwijl de Nederlandstaligen hetzelfde denken… Nu krijg ik het met dagdagelijkse handelingen zoals rijden met de wagen, plots ben ik vergeten welke pedaal de rem is en welke de gaspedaal… Op die manier had ik bijna een ongeluk omdat ik verkeerdelijk op mijn rem trapte en plots bijna stilstond, gelukkig kon de autobestuurder achter mij ook remmen (onder luid getoeter) ♥
De spirituele energie, de Nieuwe Energie, de Quantum Energie, begint door te dringen tot in de materie. Alle polariteiten beginnen in elkaar te storten. Onze lichamen worden overspoeld met niet-gepolariseerd licht, dat heel en oneindig maakt. Dit is de nieuwe kwaliteit van het licht.
Ons fysieke lichaam heeft de neiging om oneindigheid, goddelijkheid en extase te weerstaan omdat het niet weet hoe ermee om te gaan. Vandaar dat onze lichamen nu muteren om zich aan te passen aan het nieuwe licht, nieuwe etherische structuren worden aangebracht, nieuwe zenuwbanen ontwikkelen zich rond brein en hart.
Overgangssymptomen van ons lichaam dat zich uit de polariteit van 3D losmaakt:

 
 • Angst, depressie
 • Vermoeidheid, gevoel dat er teveel tegelijk gebeurt
 • Verminderde weerstand
 • Gezwollen handen en voeten
 • Zien van lichten, flikkeringen, mist
 • Te warm of te koud
 • Gepolariseerde gedachten
 • Plots in een andere dimensie (doorbloeden van andere realiteiten)
 • Plotse problemen met lezen (dyslexie), denken of praten
 • Gevoel afgezonderd te zijn
 • Slaap en droomveranderingen
 • Druk achter de oren of aan het hoofd
 • Gezoem in oren
 • Migraine

Sindsdien hou ik constant een grondende steen bij mij in de wagen (de momenten van ‘vergeten’, zitten we in een andere realiteit) en de beste manier om terug te komen is door ons in ons hart te centreren, ademen via het hart.
Wat we ons in deze nieuwe realiteit moeten realiseren is dat negatieve gedachten hier anders werken: al wat we niet appreciëren, wordt uit onze omgeving verwijderd: het Universum huldigt onze gedachten! Wanneer je iets dus niet wil verliezen nu, is de belangrijkste regel: wees er dankbaar voor !!! Dankbaarheid en gratie zijn de beste uitdrukkingen van deze nieuwe vorm van energie.
En ik ben dankbaar dat het binnenkort beter weer wordt! Zon! Warmte! Vreugde!!
Tot volgende maand,
Hartengroetjes,
Hilde


27 april 2013: VAN DUISTERNIS NAAR LICHT Licht!!


Volle Maan meditatie 25 april 2013
Bij het begin van de meditatie zag ik een enorme rustgevende Boeddha. Een vuurspuwende draak die vrolijk rondvloog, magie!
Witte wolken waaruit bliksem kwam: alles schudt op zijn vesten, dingen komen los.
Een man mediteert op een berg die uitkijkt op de zee.
Vóór hem verschijnt de hoorn des overvloeds. Meditatie is de weg!!

In het derde oog een etherische gouden piramide die gevormd werd door de pijnappelklier, de hypofyse en de hypothalamus. Van daaruit vertrok een wervelende gouden energievol met kleine gouden piramides naar beneden in de wervelkolom.
Vanuit een grot verscheen voor ons een wereld badend in gouden licht. Eindelijk komen we uit de moeilijkere tijden naar het open licht, eindelijk zijn we in staat de weg vóór ons te zien.
De Godin Kali was aan het dansen in het Gouden licht.
Kali is de godin van de tijd, van de dood, van de verandering van het tijdelijke in het eeuwige. Ze ziet er afschrikwekkend uit met opengesperde ogen, uithangende tong die druipt van het bloed en ze heeft vier armen waarin ze wapens vasthoudt en een afgehakt hoofd. Ze draagt een halssnoer waaraan 51 mensenhoofden hangen. Ze is in een danspose afgebeeld en staat met één voet staande op haar neergevallen echtgenoot Shiva. Zij wordt ook wel Kalikamata (zwarte aardmoeder) of Kalaratri (zwarte nacht) genoemd. Kali wordt door onwetenden gezien als een bloeddorstige Godin, een personificatie van het Boze. Alles aan haar straalt vernietiging en wreedheid uit. Toch is wordt Kali Mata (Mata=moeder) gezien als een van de Devi Mati, een goddelijke moeder. Dat komt omdat zij, die haar begrijpen, weten dat zij de angst voor de dood wegneemt. Kali betekent zowel verleden als toekomst. De tijd overwint alles, laat alles weer terugkeren tot hun oorsprong. En die oorsprong is God. Kali brengt je terug naar God. Kali symboliseert niet alleen dood, Kali helpt je de angst voor de dood overwinnen. Daarom is Kali voor haar aanbidders geen afschrikwekkende maar liefdevolle verschijning. Zij helpt om de gelovige te verlossen uit de cyclus van wedergeboorten die hem steeds dwingen opnieuw te leven en te moeten lijden. Alleen door zich volledig van de bindingen aan het materiële te onthechten, het leven te verzaken, kan men een toestand van gelukzaligheid bereiken. Om God te realiseren moeten wij de hechting aan dit bestaan verzaken. Om de toestand van het onbepaalde te bereiken moeten wij het bepaalde met zijn inherente beperkingen durven loslaten.
We krijgen door de Maan in Schorpioen (die een beetje verwant is aan Kali) de gelegenheid om dichter bij ons diepere wezen te komen. Maar om daar te geraken, worden onze emoties en mentale wereld volledig door elkaar geschud. Dit zal ons toelaten dingen over onszelf te begrijpen, over ons innerlijke zelf. Het feit dat er ook een gedeeltelijke eclips van de Maan mee gepaard gaat, zorgt ervoor dat het toneel van onze grootste veranderingen nu te maken hebben met onze relaties, specifiek, onze relatie tot onszelf. Tijd om licht te schijnen op onbekende delen van onze ziel.
En toch was er gedurende gans de meditatie een diep gevoel van vreugde. De beste manier om onze visie, ons derde oog te openen is dienstbaarheid, die wordt nu zeer belangrijk.
Het Boeddha beeld verscheen weer en een stroom bijen kwam uit zijn mond gestroomd.
aan de ene kant doet dat me denken aan de films van ‘The Mummy’, aan de andere kant herinnert het me aan Kali.
We kunnen de energie in ons leven veranderen door er de grappige, positieve kant van te zoeken, wanneer dat niet mogelijk is, is het beter ons te concentreren op vrolijke dingen, door een positief boek te lezen of een grappige film te bekijken, zelfs dat kan de energie positief beïnvloeden.
Ter hoogte van het hart waren er helende tranen, bij mij was er nog verdriet dat moest losgelaten worden over mijn moeder, het is een energie die ik nu pas begin te integreren in mijn leven. Zo hebben we allemaal zaken die we nog moeten loslaten.
We bevinden ons allemaal in een toestand van vreugdevolle verwachting, van nieuwe groei, bloesems die uitkomen en die later rijke vruchten zullen dragen.
Voor velen beginnen nu creatieve ideeën vorm te krijgen, dit is het ogenblik om ons creatief bezig te houden: tekenen, schilderen, poëzie schrijven, schrijven, dansen, enz. Tijd om ons buikgevoel te volgen!!
Voor degenen die een probleem hebben met het gronden van de zeer hoge energieën die binnenkomen, is een verbinding met de natuur belangrijk, op blote voeten door het gras, wandelen in de natuur of ons verbinden met een boom, bomen zijn een grote hulp bij aarding! Tijdens meditatie is de verbinding met onze aardster chakra en onze eigen kristallen in het midden van de aarde belangrijk.
ook de nabijheid van water kan ons nu helpen toen ik bij de aardster chakra kwam, zag ik een draaiende vortex van water.
Op het einde van de meditatie voelde ik de behoefte om mijn armen boven het hoofd uit te steken in dankbaarheid. Dank u! Dank u! Dank u! Dank aan mezelf! Dank aan mezelf! Dank aan mezelf!
De energieën zijn nu ideaal om ons op het pad naar onze grootste visie te gaan. Nu is de tijd gekomen om onze diepste & meest authentieke hart verlangen te manifesteren. Ons licht lichaam is ook aan het uitzetten, het is dus belangrijk om voor ons fysieke lichaam te zorgen, dat zal reageren op al dit licht, veel rusten en onszelf goed verzorgen is dus de boodschap. Wanneer we ons ‘niet onszelf voelen’, moeten we ons voorhouden dat dit enkel een deel is van dit ascensie proces.
Sommige astrologen zien het seizoen van de eclipsen als een tijd waarin portalen  opengaan naar de ‘andere kant’, naar de hogere dimensies. De energie is nu in ieder geval intenser en soms onvoorspelbaar. In hoeverre we die intensiteit ervaren hangt ervan af of we weerstand bieden aan het proces. Een goede vraag op zo’n moment is: ‘Waar voel ik weerstand tegen? En waarom?’ Best is ons zoveel mogelijk over te geven aan deze hogere krachten, dus tijd alleen, in meditatie of bezig met iets creatiefs, is nu wel aangeraden.
Zelf ben ik al een paar maanden door een intens proces aan het gaan, van dagelijkse meditatie gedurende een paar uren (ik heb gemerkt dat ik anders fysiek niks meer waard ben), waarnaast ook een grondige fysieke reiniging met regelmatig sapkuren en rauwe voeding en uittesten van diverse quantum technieken, die ik zal integreren in mijn eigen energie, de sessies hoef ik van vorm niet te veranderen, de effecten zullen wel voelbaar zijn. Ook heb ik genoteerd dat de informatie die ik doorkrijg begint te veranderen van vorm, de channelijng begint meer verbaal te worden. Ik ben ook van plan om zelf meer aan creatieve vormgeving te doen, ik zoek nu naar programma's om op de Ipad foto's en beelden of schilderijen te verwerken. Wilde plannen dus! En ik hoop hetzelfde voor jullie!
Warme groetjes,

Hilde

30 maart 2013 OVERGANG Wachten op de verandering is het moeilijkst...

Volle Maan meditatie 27/03/2013
Bij het begin van de meditatie zag ik de Toren uit de Tarot : plotseling, uit het niets, worden onze zekerheden onder onze voeten uit geslagen en komt alles op los zand te staan. Het kan gaan om gedachteflitsen, overtuigingen, inzichten, zekerheden op het werk of in relaties en vriendschappen. De kaart geeft aan dat situaties “te klein” zijn geworden. Het is moeilijk om zekerheden op te geven en te kiezen voor verandering, ook als dit dringend nodig is. De Toren zorgt met een heftige schok dat alles open wordt gebroken. De doorbraak wordt in eerste instantie gezien als bedreigend omdat zekerheden oplossen. Eenmaal we gewend zijn aan de nieuwe situatie komt er opluchting. We realiseren ons dat deze schok nodig was en ons van oude ballast heeft bevrijd.
De reden van deze grote verandering ligt in het veranderen van onze 3D werkelijkheid naar multidimensionaliteit. Op astrologisch vlak is de Toren verbonden aan Uranus, de planeet van genialiteit, van plotse inzichten, maar ook van ongelukken, een planeet die ons verplicht om onze eigenheid te accepteren en wanneer we er problemen mee hebben om de waarheid onder ogen te zien, dan krijgen we een zetje (ongelukjes, ziekten, enz).
Eigenlijk een kaart die past bij het ganse Paasgebeuren : overlijden en heropstanding, totale verandering !
In de kroon werden Lemurische energieën geïntegreerd : grote vreugde !! Een grotere verbinding met ons eigen Hogere Zelf van de sterren.
Gedurende het Lemurië Tijdperk kende het bewustzijn op deze planeet een overwegend intuïtieve en vrouwelijke energie. Oorspronkelijk droeg Lemurië de naam ‘Het land van Mu’ wat ‘Het Moederland’ betekende. De cultus van de Goddelijke Moeder vormde een spiritueel en materieel fundament voor deze opmerkelijke civilisatie. Lemuria - tijdperk en cultuur van de Goddelijke Moeder. De Lemuriërs leefden in de vijfde dimensie en konden hun vibratie aanpassen aan hun omstandigheden, ze konden hun lichaam verdichten en daarna terug gaan naar hun LichtLichaam. Ze maakten gebruik van hun psychische krachten en van geluid om te helen, zonne-energie, kristalenergie, waren vegetarisch en stonden zeer dicht bij Moeder Natuur. De LaHoChi energie is Lemurisch van aard en heeft mij persoonlijk voorbereid op deze overgang die we nu gezamenlijk doormaken.
Een reiniging van de hersenen greep plaats om ons derde oog meer te openen. Het is tijd om onze receptiviteit, die ons erfrecht is, beginnen te gebruiken. Het derde oog werd ook verbonden met het hart om ons in staat te stellen meer met ons hart te zien. Al onze hoofd chakra’s krijgen een upgrade voor het ogenblik!
Het is tijd om naar onze eigen behoeften te kijken en onze verantwoordelijkheden ten opzichte van anderen te vergeten. Wanneer we in staat zijn goed voor onszelf te zorgen, kunnen we ook iets betekenen voor anderen. ZIJN is voor het ogenblik belangrijker dan DOEN.

Tijdens de meditatie was er een grote opening ter hoogte van het hart, vanuit ons hart waren lichtstralen die ons verleden en ons heden verbonden HIER en NU. Er werd ook veel energie binnengebracht tussen de achterkant van de keelchakra en de achterkant van het hart, op de bult ter hoogte van onze zevende cervikale wervel. Hier bevindt zich onze Hogere Wil, die onze hogere en lagere chakra’s verbindt, die onze kroon met ons fysieke lichaam verbindt.  
In de zonnevlecht zag ik een opalen energie. Opaal confronteert ons met het eigen innerlijke en de schaduwzijde. Opaal versterkt het kosmisch bewustzijn en zorgt voor geestelijke en mystieke visioenen. Opaal is een beschermende steen, versterkt eigenschappen en brengt kenmerken aan de oppervlakte die transformatie nodig hebben. Opaal versterkt de wil om te leven,, helpt ons om ‘ja’ te zeggen tegen wat nu soms aan de oppervlakte komt… Voor het ogenblik zijn velen  aan het transformeren en vliegen veel negatieve gevoelens rond. Een opaal dragen op de zonnevlecht zou nu kunnen beschermen nu en ons kunnen helpen om JA te zeggen tegen het gronden van onze spiritualiteit.
‘Ik ben Licht dat gegrond is in deze aarde!’
De verbinding met de Moeder, met de vrouwelijke energie is wat ons nu meest helpt, het meest heelt nu. Want we zitten nog volop in de duisternis, zowel letterlijk als figuurlijk
Het is Pasen nu en dat is een tijd voor vernieuwing, een nieuwe lente, een verandering naar ons diepere ZIJN, een omhelzing van ons Hogere Zelf. We kunnen alleen hopen dat de natuur een beetje beter begint mee te werken zodat we een beetje kleur in de tuin kunnen zien…
Vrolijk Paasfeest!!!
Warme groetjes,
Hilde

 

28 februari 2013 MULTIDIMENSIONAAL ZICHT Transfigurations - Alex Grey

Volle Maan 25/02/2013
Gedurende gans de meditatie was er een zeer sterke heling van het hart, een opening van gaven uit het verleden.
Onze persoonlijke lichtcodes werden doorgegeven om ons te verbinden met onze eigen sterren energie.
Deze energie werd naar beneden gebracht in alle chakra’s en verbond de kroon met de Talu chakra: een opening naar onze eigen vreugde!
Deze vreugde werd doorgegeven tot op het niveau van het DNA.
In het derde oog zag ik een vuurtoren, die ik meestal enkel zie ter hoogte van de Zielen ster chakra, dat wil zeggen dat de hart energie van de 5de dimensie zich nu volledig in ons bewustzijns niveau bevindt. De Liefdes Codes werden doorgegeven in ons derde oog.
Degenen die nu worstelen met griep of detoxificatie symptomen moeten zich realiseren dat dit te maken heeft met de purificatie van de Talu chakra, die ons meer en meer zal verbinden met ons eigen Hogere Bewustzijn.
Vroeger zag ik de deelnemers meer als een groep die samen deelnam aan een meditatie, nu vormde de groep één groot geheel dat de vorm van een immense tetraëder aannam.
Voor velen onder ons wordt nu de Talu chakra geopend om ons bij te staan ons eigen verleden (waarbij ook vorige levens behoren) te omhelzen en onze gaven van vroeger meer en meer te beginnen een stem te geven. We staan op het punt om nieuwe delen van onszelf te ontdekken! Voor mij kwam hier zeer sterk de rust van Tibetaanse monniken naar boven. Zalig!
Voor het ogenblik zijn we onze eigen Universele waarheid aan het ontdekken, waarbij we Hemel en arde, ons sterrenstelsel en ons DNA kunnen verbinden. Zoals Boven ook Beneden.
Ter hoogte van het Hart begint zich een nieuwe, zeer delicate energie te ontplooien, voor het ogenblik nog altijd etherisch, die meer en meer tastbaar wordt.
In de zonnevlecht, op 3D niveau, vliegen negatieve energieën in het rond (we moeten enkel luisteren naar het dagelijkse nieuws…), dat is het ego dat zijn grip op ons leven niet wil lossen.
Wanneer we overdreven emotioneel worden of onze gevoelens niet kunnen loslaten, is het een goed idee om deze emoties als een energiebal te zien die we naar het hart en hoger brengen, dan is het gemakkelijker om te zien wat er met ons aan de hand is en om die emoties te overstijgen. Loslaten gebeurt door ze naar beneden te brengen, naar onze benen, onze voeten en tenslotte de aarde.
Voor mezelf heb ik tijdens deze meditatie ontdekt wat het verschil is tussen 3D en 5D beelden. Ik had al een afwijking gezien in de sessies die ik geef maar kon er mijn vinger niet op leggen waaraan dat lag. Nu kan ik duidelijk onderscheid maken tussen de 3D, 4D en 5D energieën en ik realiseer me dat er voor 5D blokkeringen andere energie nodig is dan voor 3D. Tijdens de meditatie werden we verbonden met de 5D bibliotheken (Akasha?) en nieuwe helingsmodaliteiten. Vroeger was heling meer een zenden van energie van 1 persoon naar een andere, nu wordt het meer een één worden van 2 personen op energetisch vlak, een hart energie.
Op het fysieke vlak betekent dit dat ons veranderend DNA ook onze cellen verandert en dat we meer en meer ons sterren DNA beginnen te integreren (het zogenaamde ‘junk’ DNA).
Hiervoor is het ook belangrijk dat we van onszelf leren houden, van ons eigen verhaal, van het verhaal van onze ouders en voorouders.
Op het einde van de meditatie zag ik een integratie in ons hart: een roze band die zich steeds verder uitspreidde rond ons energieveld. En de woorden: ‘Dank je wel, dank je wel, dank je wel’….
Op de dag van de Volle Maan begon weer een periode van retrograde Mercurius in Vissen. Er is een stellium in Vissen, verschillende planeten in Vissen, water energie, vermengd met die retrograde Mercurius: eenheid, verlies van limieten, de verbeelding aan de macht. Er wordt wel van ons gevraagd om onze pijn onder ogen te zien en vergiffenis te vragen en te geven om onze multidimensionele visie te kunnen ontwikkelen. De boodschap blijft dus nog altijd: loslaten, loslaten, loslaten!!
Zelf ben ik opzoekingen aan het doen rond de Talu of Alta Major chakra, samen met manieren om deze chakra te helen, te reguleren en er op een positieve manier mee te werken. Opening van deze chakra kan entiteiten aantrekken die ons tegenhouden op onze zelf ontdekkingsweg en de integratie van ons LichtLichaam met ons fysieke lichaam, een integratie die nu duidelijk gevraagd wordt van Lichtwerkers.
Harten Groetjes!
Hilde

 

29 januari PUUR NATUUR Natuur Godin

Volle Maan 27/01/2013
Deze meditatie was bedoeld als een heling voor het hart.
Al van het begin kregen we de bijstand van Moeder/Vader God voor de heling van onze relatie met onze ouders. Deze relatie is de basis van al onze relaties in dit leven en door ze te helen staan we al een pak verder op onze weg naar volledige ascensie.
Hun energie bevindt zich binnenin onszelf. Wij zijn God en Godin!
Onze hartchakra vormde een gouden bal die zich steeds verder uitbreidde over onze energievelden, volledig rond al onze chakra’s.
Vanaf het begin van de meditatie was er een gevoel van heling van het hart en van vreugde, diepe vreugde.
Het beeld van een lichtgevende zeeanemoon die open en toe gaat.
Zee anemonen zullen je leren ideeën vast te leggen en te verkrijgen. Zij vertonen veel geduld om te overleven. De zee anemoon leert je gecenterd te blijven en vertrouwen te hebben in de timing van Spirit, om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en de eventuele voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om verborgen gevaren te counteren. Het is nu een tijd om voorzichtig te zijn, geen overhaaste veronderstellingen te maken, niets is zoals het lijkt. Vertrouw de wateren van je emoties en wees stil, dan komt je kennis boven. Zeeanemonen leren je matigheid, je bewust te worden van eb en vloed in communicaties en relaties.
Een draaiende gouden mandala bevond zich boven ons hoofd en bracht ons Gratie en Gemak.
Een witte camelia vouwt zich open. De camelia is een katalysator om je te openen voor nieuw gedrag, dat je echte innerlijke aard weerspiegelt.
Ons brein, onze hersenen, werden geheeld op etherisch niveau om ons toe te staan onze oude manieren van denken los te laten en nieuwe manieren te vormen, die meer in de geest van de nieuwe hartenergie staan.
Deze energie zal blijven doorwerken de rest van dit jaar om ons volledig te gronden in de vrouwelijke energie.
In ons derde oog verschenen oude beelden van verschillende periodes: de Maya’s, de Egyptenaren, de Moren. Een slang kronkelde tevoorschijn uit ons derde oog. Wedergeboorte, wijsheid, vloeibaarheid, heelheid, omzettingen, seksualiteit, kijk voor overgangen, wijzigingen en nieuwe kansen. Creatieve krachten ontwaken met verhoogde intuïtie. Luister naar je intuïtie en visies op dit moment.
In de Talu chakra werd nectar gevormd die ons verbond met de energie van onze Hogere Zelven.
Nu is het belangrijk om onszelf uit te drukken en deze nieuwe energie naar buiten te brengen in onze creativiteit, voor de meesten die deelnamen aan de meditatie zou dat via het geschreven woord gebeuren.
Een driehoek met de punt naar beneden verandert in de kop van een tijger.
Weer een aanduiding van het ontwaken tot een nieuwe passie en nieuwe kracht binnenin, vernieuwde zekerheid en helende gaven.
Het hart neemt nu zijn plaats in van belangrijkste chakra, ook hier verscheen weer de gouden mandala, veel groter nu met iedere rij van blaadjes draaiend in een andere richting, er waren blijkbaar 8 rijen blaadjes. Het getal 8 duidt op gronding, dood en opstanding; oneindigheid (de acht horizontaal wordt als teken van oneindigheid gebruikt). 
Regeneratie en een nieuw begin of de acht als volledigheidssymbool.
De onderste chakra’s werden gevuld met vrede. Het is tijd om de maskers te laten vallen, voornamelijk voor onszelf, om ons te realiseren dat we niet enkel het masker zijn dat we dragen voor de buitenwereld.
Het is tijd om onze ware dromen te volgen.
Op fysiek niveau was er een gelukzalig gevoel, het is nu tijd om ook ons fysieke lichaam te verwennen met gezonde voeding zoals bijvoorbeeld een sapdieet.
Ter hoogte van de Aard Ster chakra zag ik tombes waarop stenen beelden lagen van vrouwen met bloemen (meestal lelies) in de handen.
Tijd om onze vrouwelijke energie uit haar winterslaap op te wekken!
Tijdens gans de meditatie was er een zachte vrouwelijke hart energie, veel liefde.
Voor het ogenblik bevinden velen onder ons zich in een overgangsfase. Dat kan soms beangstigend zijn, we moeten vooral blijven vertrouwen dat we ons voorbereiden op iets dat beter is, voor onszelf en voor onze wereld. Rondom ons vallen vele heilige huisjes, de veranderingen zijn wereldwijd.
Het is nu een goed idee om ons open te stellen voor onze vrouwelijke kant, om te vertrouwen op de energie van de Maan, de vernieuwingskracht van onze slaap. Onze dromen zijn soms intenser, soms worden we frequenter wakker ’s nachts, dat komt omdat onze energie volledig aan het veranderen is. Een goed idee is om net voor het slapen gaan onze geest te programmeren om zaken los te laten of om onszelf te openen voor nieuwe energieën of simpelweg voor meer liefde in ons leven. We kunnen vragen aan ons Hoger Zelf om dat voor ons tijdens onze slaap op te lossen. Op die manier brengen we onze spirituele energie in ons dagelijkse leven.
Zelf heb ik een sapdieet gedaan en ik heb gemerkt dat het geweldig veel ruimte vrij gemaakt heeft in mijn energieveld. Smakelijk en verrukkelijk! Ik kan gewoon niet stoppen! Het pure genot van Moeder Natuur!!!
De beste manier om de hulp van Moeder Natuur te krijgen!!
Warme groetjes en nog veel plezier en nieuwe avonturen in deze verrukkelijke energie!
Hilde


3 januari 2013 EXTASE Zwaard en Lotus

Volle Maan 28/12/2012
De laatste Volle Maan van het jaar 2012 en zeer speciaal inderdaad.
Tijdens deze meditatie heb ik voor mezelf de Moola Mantra opgezet van Deva Premal en voor mij was Osho dichterbij dan ooit (ik heb meer dan 10 jaar de helft van het jaar doorgebracht in de ashram van Osho, tot 2000), blijkbaar blijft hij toch dichtbij!!
Tijdens deze meditatie was het tijd om voorouderlijk karma los te laten.
Bij het begin zag ik een gigantisch groen oog, het oog van de Godin, tijd om de vrouwelijke visie binnen te laten!
De energie die binnenkwam voelde aan als Pleiadische energie, de Pleiaden brengen ons de zegening van LIEFDE om veilig ons hart te openen.
Balletdansers: nu kunnen we de schoonheid van de Godin doorgeven!! We kunnen allemaal beginnen met de creatieve kant van ons leven.
Vermits de Maan het licht van de Godin doorgeeft, zullen de Volle Maan meditaties steeds belangrijker worden en zullen we er allen meer kunnen uit oppikken.
De vibratie lag zeer hoog tijdens deze meditatie.
De energie van de walvissen kwam ons bijstaan (walvissen die zwommen in de wolken…)
Een vulkaan in de sneeuw, een dorre boom in de winter.
In het Derde Oog zag ik de Koningskamer in de piramide van Gizeh, hier kwam dan weer energie van Sirius door, die brengt ons de zegeningen van het Christus Bewustzijn.
Voor velen wordt het Derde Oog nog geblokkeerd door verdriet of emoties die nog niet losgelaten zijn.
Contact met de Goddelijke Moeder.
In de Talu chakra zag ik de Melkweg, we beginnen meer en meer contact te maken met onze sterren energie. Ik vermoed dat degenen die aan deze meditatie deelnamen hier zijn om deze sterren energie door te geven aan anderen om hun vibratie te verhogen.
Hier verschenen een Eenhoorn die deze nieuwe energie doorgeeft en Pegasus die de negatieve energie wegjaagt.
Een roos bloeide open, dus deze energie begint voor de meesten onder ons open te bloeien!
Ter hoogte van de keel was er een sterke heling van de schouders: het loslaten van last van verantwoordelijkheid voor anderen!!!
.
Ik heb voor ieder van de deelnemers een loslaten gevraagd van voorouderlijk karma met een behoud van de creativiteit van deze voorvaderen om ons allen bij te staan. Tijd om onze creativiteit te ontdekken!!
In ons hart een smaragdkleurige diamant, gigantisch opnieuw.
In de zonnevlecht zag ik blauwe papegaaien. De papegaai leert ons te luisteren naar de natuur en ontwaakt ons tot de taal van onze intuïtie. Zij tonen ons de subtiele harmonie waaruit alle dingen bestaan. Ook brengen ze kleur en pit in ons leven. Tijd om creatief te zijn en onze ideeën uit te werken en de kleur, de vreugde en de magie in ons leven te ontdekken en uit te drukken. Blauw is de kleur van communicatie en rust, in deze maatschappij van oververhitte emoties (vooral nu) is het belangrijk om rust te voelen en door te geven.
Er was dan ook een sterke heling van onze emoties en van onze emotionele wortels, onze verbinding met onze voorouders of onze ouders.
Veel pijn werd losgelaten.
Hier vroeg ik een douche van lichtpartikels met een reinigende en loslatende werking, die ons verbond met de aarde.
Het zuiverende water van de Maan reinigde ook onze subtiele lichamen.
Weer vormde zich op spontane manier onze Merkaba rondom ons: de Diamanten energie.
De Hemel op Aarde!
Het einde van de meditatie was vol Blijdschap, Gratie, Rust, Verrukking, Vervoering, Extase!!!
Nogmaals mijn allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar 2013. Veel plezier en magie, leuke ontdekkingen en creativiteit!!
Deze maand zijn er tot 5 februari nieuwe ‘solden’ in de Zuiverings- en Integratie sessies die nu belangrijk zijn, aan 88 € per 2 sessies.
Harten Groetjes!
Hilde

22 december: NIEUWE DIMENSIES pauwenoog

Meditatie 21/12/2012
Deze meditatie draaide om de verbinding met Nulpunt energie.
Voor mezelf en ook voor anderen, voor zover ik feedback gekregen heb, kwamen er de vorige dagen en weken veel herinneringen op aan vroeger. Niet altijd van negatieve herinneringen die moesten losgelaten worden, maar ook aan positieve eigenschappen, die een beetje in de vergeethoek geraakt waren. Nieuwe dingen om te ontdekken!!!
Tijdens de ganse meditatie was er een sterke gronding!!!
In het begin begonnen diamanten partikels binnen te komen. Pegasus en de Engelen, een heleboel Meesters en Gidsen kwamen binnen.
Ter hoogte van de kroon was er een vulkaan, daarrond begonnen de stenen van Stonehenge te draaien totdat de vulkaan veranderde in een gouden piramide met een zon aan de top. Op dat moment gebeurde een grote heling van het hart!!
Een injectiespuit spoot diamanten partikels  rechtstreeks in het derde oog!
Feeën, elfen, elementalen werden door dat derde oog aangetrokken...
In de keel zag ik draaiende derwisjen van boven gezien.
In het hart een gigantisch oog, een draak met violette ogen.
Hier kwam een spontane dans door mijn lichaam, om de energie in de wervelkolom te leiden.
Daarna een spontane vorming van de Merkaba rond het lichaam, die bleef tijdens de rest van de meditatie.
In de derde chakra ballonnen waaruit lucht ontsnapte: loslaten van opgeblazenheid, van gebakken lucht :-)
De onderste chakra’s begonnen samen te vloeien: éénwording met de aarde, met de kristallen in de aarde met een fenomenale gronding.
In het hart opende zich een kamer met fonkelende edelstenen, tijd om de schat vrij te geven die zich binnen in ons hart bevindt!!
Tijd om te luisteren naar onze IK BEN, naar ons hart, naar de Engelen, naar de ganse natuur.
De handen van de deelnemers hielden een groene boomstam vast, die bekleed was met pauwenveren waarop een pauwenoog.
Vanaf nu zal de aarde nog meer onze intuïtie openen!!!
Hier zag ik ook toonvorken, die meer en meer deel zullen uitmaken van onze helingsvormen, ook helingen gebaseerd op muziek, tonen, opgemaakt door computers of onze eigen toningen, zelf gezangen en gecreëerd.
Om te eindigen: het gezicht van de Godin in het water.
Hierbij kreeg ik een beeld van de Gaia steen = de steen voor deze nieuwe tijd. De Gaia steen zorgt voor een innige band met het goddelijke vrouwelijke in vrouwen en mannen. Deze steen, die gevormd is uit obsidiaan, is uit vuur geboren, opent onze verbinding met de aarde en onze hartchakra en brengt alle chakra's in evenwicht. Dit prachtige groene kristal heeft een krachtige band met moeder aarde en de ziel van de aarde. Het bevordert mededogen en empathie en leert dat alles op en in de aarde één is.
De Gaia steen helpt bij zelfgenezing, vooral van emotionele wonden en trauma's. Op het derde oog gelegd verlicht hij migraine en kan ondersteuning en verkoeling bieden bij oogkwalen.
Voilà, we leven nu in een nieuwe aarde en moeten voor onszelf de verschillen met vroeger nog ontdekken!!!
Ondertussen wens ik jullie allemaal een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuw 2013!!!
Warme groetjes,

Hilde

15 december 2012 BRUG NAAR NIEUWE DIMENSIES kolibrie

12/12/12 Meditatie
Bij het begin van de meditatie zag ik dat de ganse groep geplaatst werd in een Merkaba van Licht, een ster tetra hedron van het puurste fluorescerende licht. Eigenaardig genoeg zag ik eerst een vliegtuigcrash, met veel vuur, misschien een aanduidding van de grote transformatie die gaande is of het feit dat we de negatieve energie van 9 september 2001 aan het tranmuteren zijn. Hier heb ik de Pegasus en alle Gidsen van de deelnemers gevraagd voor bijstand en de energie begon stilaan te veranderen, naar een van vreugde en vrijheid, met knallende champagnekurken.
Hier zag ik raven ronddraaien in een cirkel. De raaf wordt beschouwd als de drager van magie. Hij is de boodschapper van de grote leegte aan gene zijde van tijd en ruimte, de ether, waaruit alles is ontstaan en waartoe alles terugkeert.
Als er een ceremonie wordt gehouden, is de raaf altijd aanwezig om de energie van de boodschap te brengen naar de plaats waarop ze gericht is. Met zijn hulp is het mogelijk op een grote afstand zieken te genezen. 
Degenen die zwarte magie hebben toegepast, hebben een goede reden om de raaf te vrezen, want hij kaatst de negatieve energie terug naar de veroorzaker.
De raaf kan u helpen uw bewustzijnstoestand te veranderen en u de moed geven om het grote mysterie binnen te gaan. Kijk eens naar zijn glanzende verenkleed, hoe het constant van vorm en kleur verandert. Kijk in de zwarte leegte om het antwoord op uw vragen te krijgen. De boodschap van het draaien is dat wervelen,zoals de derwisjen ons kan helpen om dingen los te laten. Voor velen komen er nu dingen op die we best loslaten, we worden geconfronteerd met vroegere gedragspatronen, de saboteur in ons, die enkel naar boven komen om ons te laten zien dat ze er zijn zodat we ze bewust kunnen loslaten nu.
Degenen die nu hun derde oog al geopend hebben, kunnen eveneens geconfronteerd worden met afval van anderen en negativiteit en moeten zich realiseren dat er nu veel negativiteit loskomt en dat die niet met hen te maken heeft, zie je derde oog als een stofzuiger die negativiteit opzuigt, zuivert en weer naar buiten brengt in de vorm van de nieuwe hartenergie.
Ter hoogte van onze keel werden we allemaal verbonden met onze sterren energie.
Er gebeurde tijdens de meditatie een grote reiniging van alle chakra’s, we werden ondergedompeld in een energie van vergiffenis en ter hoogte van ons hart was een rups van licht die de belofte in zich draagt van een vlinder van licht, misschien mogelijk vanaf  21/12/2012?
Later zag ik een krokodil met groene lichtogen.
Dit gaat over destructie en creatie, dood en geboorte, het begin van een nieuwe periode en de dood van de oude, kennis wordt omgezet door een nieuw niveau van groei, verborgen wijsheid wacht. Alligator kan je helpen oude kennis die momenteel verborgen is, naar boven te brengen en geeft kracht om je eigen kansen te creëren. Deze bewaker en beschermer van wijsheid zal tonen hoe te bewegen in de wateren van het zelf. Zie je de dingen zoals ze zijn en niet wat ze lijken te zijn? Alligator en een bewuste ademhaling zullen je in evenwicht helpen brengen gedurende transformaties.
Om het nieuwe toe te laten in ons leven moeten we veel oud zeer loslaten en bij sommigen brengt dat hevige emoties naar boven (zie maar naar Newtown en Diest, drama’s waarbij voornamelijk kinderen werden opgeofferd).
De helers onder ons en degenen wiens derde oog openstaat, zouden dit kunnen oppikken en moeten zich realiseren dat ze enkel kanalen zijn en dat ze deze energie kunnen helen door er hartenergie naar te sturen, zowel naar zichzelf als naar anderen.
Mijn zelfliefde beschermt me!!
Mooie bloemen van licht vouwen zich open in het hart, kleurrijke kolibries proeven hun nectar.
De kolibrie houdt van het leven en van vreugde.  Hij geniet van mooie bloemen en de harmonie en de natuur.  Hij is heel gevoelig voor onharmonische trillingen en vlucht ervoor weg.  De kolibrie is uitsluitend gericht op schoonheid en esthetiek.  Zijn medicijn is de verbreiding van liefde en vreugde, zowel onder de bloemen als onder dieren en mensen.  Veel planten bloeien en leven voor hem, omdat hij ze verspreidt tijdens het verzamelen van nectar.
De magie van de kolibrie is dat hij het hart opent.  Om die reden worden op veel plaatsen kolibrieveren voor liefdesmagie gebruikt.  Zijn vliegtechniek is uniek in het vogelrijk, want hij kan naar voren en naar achteren vliegen en in de lucht stilstaan.  Volgens de oude leer van de Maya behoort de kolibrie al tot de volgende cultuurperiode, de vijfde wereld.  Deze kleine, tere vogel heeft geen enkel verstand van wereldse dingen.  Zijn leven is voor hem één grote duizeling van geluk.
Mensen met kolibriekracht hebben dezelfde geaardheid.  Omdat ze steeds op zoek zijn naar evenwicht en vreugde, helpen ze anderen levensvreugde te ontwikkelen en halen het beste uit hen.  Net als de kolibrie hebben ze een hekel aan lelijkheid en een slecht humeur en vinden ze altijd plekken waar de schoonheid woont.
Ter hoogte van de zonnevlecht voelde ik de aandrang om met toning te beginnen, alle klinkers kwamen eraan te pas en met een ooom kon ik dat deel afsluiten. Vanaf nu zullen klanken, muziek en toning steeds belangrijker worden bij helingen.
Onze verbondenheid met de aarde versterkt en door onszelf te helen, kunnen we helpen bij de heling van de aarde en omgekeerd.
Tegen het eind van de meditatie stonden we allen recht met onze handen rond een lichtbron in het midden, een passiebloem van licht.
Het is tijd om onze passie te ontdekken en naar buiten te brengen, om ons Goddelijke deel te aarden. De diamanten energie die een paar jaar geleden in ons energiesysteem naar binnen kwam, begint zich nu eindelijk volledig te gronden en begint de aarde zelf te beïnvloeden.
Tijdens de ganse meditatie gebeurde er een loslaten ter hoogte van de nek: een nieuw ontdekken van zelfliefde, die de basis is van elke ascensie.
Misschien beginnen de meesten onder ons zich te realiseren dat de oude manieren van helen niet meer helemaal werken, Dat is omdat de helingsmethodes totnogtoe vooral polariserend werkten. Sinds het begin van het binnenkomen van de nieuwe diamanten energie, heb ik me toegelegd op het aanpassen van alle infusies en initiaties en sessies die ik geef met de nieuwe hartenergie. Nochtans merk ik dat er opnieuw een aanpassing nodig is. De laatste maanden heb ik alle mogelijke quantum heling en 5D methodes voor mezelf uitgecheckt en ik ben niet volledig overtuigd. De volgende weken (en misschien maanden) zal ik me daar volledig op toeleggen, een leuke nieuwe impuls (mijn persoonlijke passie)!!!
In ieder geval is het de hart energie die steeds belangrijker wordt, wanneer je dus het gevoel hebt dat je oude manier niet meer werkt (Reiki, whatever), concentreer je dan vooral op je hart, de verbinding van je hart met je Hogere Zelf en met het middelpunt van de aarde, voel volledig wat er gebeurt en weet vanuit je hart dat alles perfect is, het doorvoelen en aanvaarden van al wat zich in jou bevindt is een hartproces en brengt nu meer heling dan vroeger.
Op 21/12/2012 zal er Galactische energie naar binnen komen en zullen we beter beginnen te begrijpen waar de nieuwe energie voor staat. De Christus energie, de energie van het hart zal steeds belangrijker worden dan alle mogelijke intellectuele uitleg, verbeelding en symbolen zijn de nieuwe taal!! Laat ons ons concentreren op de kolibrie die het symbool is van deze nieuwe 5D energie!!
Ik hoop dat jullie mij zullen vergezellen naar deze nieuwe periode!
Tot dan!
Hartgroetjes,
Hilde    kolibrie2