GODDELIJKE BLAUWDRUK SESSIES

Deze sessies zijn tot stand gekomen om ons te helpen in deze woelige transitionele tijden waarin vooral van de Lichtwerkers gevraagd wordt om de Hogere Energie te gronden en naar de aarde te brengen waar we ze kunnen delen met anderen.
We kunnen ons onze Goddelijke Blauwdruk voorstellen als ons origineel computer programma zoals het gecreëerd werd door de Bron. Dit originele programma is ondergesneeuwd onder virussen, gedeprogrammeerd, verbasterd, en geblokkeerd door zoveel negatieve ervaringen dat we ons eigen, persoonlijke programma kwijt zijn en eerlijk gezegd niet meer weten wie we oorspronkelijk zijn.
En wie we oorspronkelijk zijn heeft te maken met de liefde die we ondervinden, in onze Goddelijke Programmering ervoeren we onvoorwaardelijke liefde, zowel voor onszelf als voor al wat ons omringt. Wat tijdens deze Goddelijke Blauwdruk sessies naar boven komt heeft te maken met wie we écht zijn. Op die manier kunnen we vele programmeringen die ons beperken.
In deze Blauwdruk herkennen we onszelf als perfect en onschuldig.
Iedere sessie is uniek en legt weer een laag bloot van ons ware zelf.

Tijdens deze sessies werk ik met Quantum Licht en de Taal van het Licht waarbij geluid, beweging, vibratie, heilige geometrie en onze originele codes doorgegeven worden, die uniek zijn voor ieder van ons.
Deze codes helpen ons om onszelf te ervaren in een staat van alomvattende liefde. Tijdens de sessies worden programma’s wakker gemaakt die liggen te slapen in het deel van ons DNA dat niet functioneel was totnogtoe. Ze laten ons toe dingen los te laten die ons beperken om die te vervangen door onze psychische gaven en ons originele ware Licht.
Onze genetische blauwdruk wordt in ons eigen 5D licht gebaad, op die manier ontstaan nieuwe realiteiten en zien we nieuwe kansen ontstaan, we zijn allemaal bezig ons leven volledig om te keren om meer en meer ons hart open te stellen en steeds meer liefde toe te laten in ons leven.
De vraag die we ons vanaf nu iedere dag moeten stellen over een bepaalde actie is nu ‘hoe ziet deze actie eruit in het licht van onvoorwaardelijke liefde?
De sessies zijn niet enkel een heling maar vooral een activatie van onze originele staat van welzijn.
Ze verbinden ons ook meer met onze innerlijke staat van wijsheid en verbreden onze visie op onszelf en onze missie in dit leven. Zo leren we eindelijk de verborgen gaven kennen van wat we totnogtoe als trauma’s zagen in ons leven.

Effecten van de Goddelijke Blauwdruk sessies:

Deze sessies zijn voor de ascensie veteranen, die zichzelf al goed gereinigd hebben omdat de vibraties zeer hoog liggen.

Goddelijke Blauwdruk Sessies duren 1 uur en worden altijd op afstand gegeven, nadien wordt een kort overzicht van de sessie doorgestuurd.
Deze sessies zijn intens, voor degenen die zichzelf al ernstig gezuiverd hebben en die behoefte hebben aan gronding van hun spirituele gaven.
Prijs 99 € / sessie.