Zien met het HartENERGIEGOLVEN

 


18 juni 2017: ALLES VERNIEUWT! Stonehenge

Volle Maan 09 juni 2017
Bij het begin van de meditatie kwam door dat we nu de shock van onze harten aan het helen zijn.
We zijn met zijn allen aan het bekomen van de verandering in energie, we herstellen.
Ik zag Magenta Self Healer, die het lichaam en de ziel naar een dieper niveau van gezondheid brengt.
We worstelen allemaal voor het ogenblik met de intense negatieve energie die aanwezig is op aarde voor het ogenblik. Het is belangrijk nu voor ons om voor onszelf te zorgen, onze ziel te herstellen en het leven hier op aarde volledig te omarmen.
 Nu is de tijd gekomen om onze idealen werkelijk te gronden, naar de aarde te brengen.
We bevrijden onszelf nu van al wat ons weghoudt van onze diepere waarheid, dat ons helpt om de vreugde terug te brengen in ons leven en onze vreugde te delen met anderen met enthousiasme.
Hier zag ik een eekhorentje.
Eekhoorn vertelt je je toekomst eer aan te doen door je voor te bereiden op verandering. De boodschap kan zijn dat je het gewicht van je last moet verlagen als je te veel dingen hebt verzameld waar je niets aan hebt. Tot deze 'dingen' kunnen gedachten behoren, zorgen, spanningen, stress, of hebbedingentjes die al jaren stuk zijn. Bij verzamelen dient sprake te zijn van evenwicht; zo nu en dan zul je afstand moeten doen van iets dat je hebt verzameld. Ga naar een winkel van het Leger des Heils, en geeft de hebbedingetjes aan iemand die er nog iets mee kan doen. Als iets je geen mogelijkheid tot groei meer biedt, is het tijd om los te laten.
Eekhoorn heeft nog een les te leren, die je op alles kan voorbereiden. Je moet dan wel het voor de hand liggende in acht nemen. Deze les heeft te maken met de veilige plek waar je je schatten moet bewaren. Deze veilige plek wordt gevormd door een sereen hart en een serene geest. De schatten die er opgeslagen worden, zijn wijsheid en zorgzaamheid. De energie die je hebt verzameld, zullen je hart en geest verlossen, waardoor je zult weten dat er voor alles te zijner tijd gezorgd zal worden. Pas die toe op je angsten voor de toekomst en ze zullen verdwijnen.
Bonte indianenveren kwamen uit de kroonchakra.
Felle kleuren spuiten uit ons kroonchakra : rood, geel, groen, van papegaaien. Wees alert op nieuwe ideeën die je in een nieuwe richting kunnen laten groeien. Misschien is het nu tijd om dromen na te jagen die je vroeger onbereikbaar achtte. Papegaai: genezing door kracht van kleuren en licht, imiteren, zon, diplomatie.
De papegaai kan je ook vertellen dat je taal naar jezelf toe moet veranderen, van negatief naar positief. Realiseer je wat je tegen jezelf zegt.
De papegaai leert ons te luisteren naar de natuur en ontwaakt ons tot de taal van onze intuïtie. Zij tonen ons de subtiele harmonie waaruit alle dingen bestaan. Ook brengen ze kleur en pit in ons leven. Tijd om  creatief te zijn en onze ideeën uit te werken en de kleur, de vreugde en de magie in ons leven te ontdekken en uit te drukken.
Al de dieren die verschenen tijdens deze meditatie toonden de verbinding aan die gevormd wordt met de sjamaan in ons.
Uit het derde oog kwam negatieve energie gespoten.
Een nieuw niveau van kleverige lage trillingsenergie is momenteel aanwezig op Aarde die innerlijke verwarring en chaos aantrekt. Het is een zeer oude energie die al lang verdwenen was maar nu terug de kop opsteekt omdat het een energie is die bij velen op aarde op de achtergrond altijd is blijven bestaan.  Deze energie is zeer subtiel. Hoewel ze voor vele duizenden jaren meestal sluimerde, regelmatig weer naar de oppervlakte om weerstand op te roepen binnen onze bewustzijnsevolutie. Wanneer we dichtbij een nieuwe doorbraak komen, een verhoging van de gemiddelde menselijke vibratie, breekt er meestal een oorlog uit of een drama op wereldniveau (herkenbaar?), en gaan we weer naar af.
Het is een soort virus-energie, die zich fysiek ook dikwijls uit in het naar boven komen van virus symptomen. Ik heb leren werken met het reinigen van deze energie en biedt nu reinigende sessies aan om jullie te helpen je te bevrijden van deze energie die ons gezamenlijk naar beneden probeert te trekken.
Meer info voor deze sessies volgt later , voorlopig gebruik ik deze methode op de achtergrond van al mijn sessies.
Egypte, Horus
Het oog van Horus heeft elementen van de oog van een valk en de oog van een mens.
De Egyptenaar gebruikte beide ogen als amulet.
Het linkeroog werd geassocieerd met de maan en men kon het gebruiken als amulet voor het genezen; het helen, het weer één geheel worden.
Het rechteroog, het zonnenoog, was een amulet ter bescherming tegen kwade krachten.
In die zin zijn beide ogen van horus een krachtige symbolen.
Voor ons symboliseert "het oog van horus" de blik van de 'anders'-kijkende.
De mens, die op zoek is naar de universele waarheid, de waarheid achter alle waarheden, kan deze alleen vinden als hij in staat is de wereld door het oog van Horus te bezien. Pas dan is hij is staat om de oude waarheden te herkennen, te ervaren en te beleven.
Kleurrijke bloemen en vlinders. Een vrouw met een kattenhoofd.
Bastet was in de Egyptische mythologie een vruchtbaarheidsgodin, voorgesteld als een kat. In haar oudste vorm kon ze ook zijn weergegeven met een leeuwinnenhoofd en een ankh. Het is de godin van vreugde, dans, muziek, feest, leven en warmte.
Een labyrint in het groen: verbonden met éénmaking, stelt de weg voor naar het eigen centrum en daarna de terugkomst naar de wereld die ons omringt. Dit is een initiatie die de wijsheid losmaakt en ze in het DNA brengt. Deze heilige geometrie toont ons onze plek in het geheel, in de kosmos en vraagt de gehele creatie te respecteren. Dit symbool verwijst naar de uterus, naar herboren worden, de ontmoeting van het onbewuste met God. Je kan voor jezelf gaan opzoeken waar het symbool voor staat, meestal kom ik dit symbool tegen in een chakra die een volledige transformatie ondergaat.
Zonnevlecht: Hier was een sterke heling van vastzittende energie. Veel gapen. Loslaten met uitademen.
Tijdens deze meditatie heb ik enorm veel gegaapt, dat wil zeggen dat er veel negatieve energie losgelaten werd!
Wij als Lichtwerkers, transmuteren de negatieve  energie voor de planeet!
Op het eind van de meditatie warden we allemaal geplaatst in een cocon van feeënkwarts energie.
De feeënkwarts steen is een zeer zachte steen met hoge vibratie die ons psychisch kan beschermen en helen.

Zonnewende 21 juni 2017:
We bereiden ons nu voor op de zonnewende van 21 juni. De zonnewende staat voor een tijd van afronding en vernieuwing. We kunnen de nieuwe fase in ons leven aan met nieuwe kracht, klaar om het leven te creëren dat we het meest wensen.
Het belangrijkste thema voor deze nieuwe zonnewende is overvloed.
Wat betekent overvloed voor ons? Hoe is onze relatie met overvloed? Leven we een overvloedig leven?
Deze vragen helpen ons om ons voor te bereiden op deze nieuwe zonnewende, om zoveel als mogelijk gebruik te maken van de energie die aanwezig zal zijn.
Wat willen we meer in ons leven?
De energieën rond de zonnewende hebben het vermogen om onze meest waarachtige en authentieke zelf naar boven te brengen.
De  miljoenen spirituele en bewuste mensen rond de wereld werken nu met deze energieën en brengen op die manier verenigd veld van Liefde tot stand . Door ons af te stemmen op dit verenigde veld van Onvoorwaardelijke Liefde, zijn we in staat om mee te rijden op de Golven van Manifestatie en doelbewuste creatie.
Een van de beste manieren waarop we Lichtwerker Eenheid kunnen bereiken, is door samen te mediteren om onze intentie te versterken om onze planeet te genezen en vrede te brengen voor haar mensen. Om 6u30 op 21 juni is er een wereldwijde meditatie voor alle Lichtwerkers voor de Zonnewende.
Meditatie instructies:

1.
Gebruik je eigen techniek om jezelf tot een ontspannen staat van bewustzijn te brengen
2.
Verklaar jouw intentie om deze meditatie te gebruiken als een hulpmiddel om het proces van Ascensie te versnellen voor planeet Aarde en haar bewoners.
3.
Visualiseer een Lichtkolom die uit de Galactische Centrale Zon komt en  door alle Lichtpunten binnen ons Zonnestelsel en dan door jouw lichaam naar het midden van de Aarde.
4.
Visualiseer een andere Lichtkolom die uit het midden van de Aarde opstijgt, dan door jouw lichaam en naar boven in de lucht naar alle wezens van het Licht in ons zonnestelsel en ons Universum.
5.
Je zit nu in twee pijlers van licht, het licht stroomt tegelijkertijd naar boven en naar beneden. Houd deze pilaren van Licht actief gedurende enkele minuten.
6.
Visualiseer nu dit Licht als een regenboog vortex die zich uitstrekt over de gehele Aarde en dan door het hele Zonnestelsel, het controlesysteem oplossend en geluk, overvloed en uitgebreid bewustzijn brengend voor alle wezens op Aarde.
7.
Visualiseer genezing - en een einde aan al het geweld - voor de Aarde en al haar mensen, evenals voor alle fauna, flora, mineralen en devische koninkrijken die de Aarde met ons delen. Visualiseer dat mensen in alle conflictgebieden op de Aarde hun wapens neerleggen en elkaar als broeders en zusters omarmen.
8.
Visualiseer volledige bekendmaking en vrijgave van alle informatie aan alle mensen op de planeet - informatie over de geheime ruimteprogramma's, de aanwezigheid van Buitenaardse beschavingen, geavanceerde technologieën en de manipulatie van de overheden en financiën van de wereld - zodat de mensen van de Aarde gemachtigd zijn Vreedzame en beslissende actie's te ondernemen volgens hun volledig geïnformeerde vrije wil.
9.
Visualiseer dat alle mensen van hun volle capaciteiten genieten - volledig psychisch, volledig telepathisch, geschikt voor astraal reizen, bilocatie, psychokinesis en meer. Visualiseer volledige communicatie met onze Sterrenbroeders en zusters.

10.

Visualiseer alle mensen die werken met de Aarde Rasters, de Nieuwe Atlantis Rasters, de Violette Vlam van St. Germaine en het Witte Vuur van AN om onze prachtige Planeet Aarde te genezen en te herstellen.
Nu komt het Licht van de Grote Centrale Zon op onze aarde gestroomd. En dat is een welkome afwisseling voor vele empathen. Dit licht vult onzer fysieke, etherische en mentale lichamen.


 
Een paar goede tips om onszelf voor te bereiden om grotere hoeveelheden licht te ankeren op aarde: 
• Kiezen om van onze vreugde onze prioriteit te maken
• Iedere dag de tijd nemen om onszelf te pamperen
• Ons iedere dag bezig houden met één of andere vorm van kunst: dansen, schilderen, iedere vorm van creatieve expressie.
• Ons licht en onze gaven openlijk delen met anderen.
• Zoveel mogelijk onze dankbaarheid uitdrukken
• Tijd nemen om ons leven te observeren in de plaats van te reageren.
• Gezonde voeding, in de natuur verblijven en communiceren met dieren.
• Tijd maken om te lachen
• Diep ademen
Tijd voor ons om te leren vliegen, tijd voor magie!!

Veel liefs,

Hilde

 

3 maart 2017: de creativiteit van de baar moeder

Eerst en vooral: een gelukkig nieuw jaar voor al degenen die ik nog niet persoonlijk gehoord heb!!
Een beetje laat en ik weet zelf nog niet goed waarom het zo moeilijk lijkt om de blog bij te houden. Sinds september 2016!
Alles is een beetje druk geworden sindsdien. Mijn vader is verschillende keren opgenomen in het ziekenhuis, zelf ben ik herbegonnen met rugoefeningen en therapie (na mijn rugoperatie in augustus). Ondertussen gaat alles beter, met mijn vader pas sinds vorige week. Hij is teruggekomen uit het ziekenhuis en heeft van alles na mekaar gekregen, was het ene beter dan stak het andere de kop op. Mijn familie en ik waren al afscheid aan het nemen, en dan ging plots alles beter…
Het is een verwarrende tijd voor vele mensen, we hebben allemaal een beetje meer bescherming nodig dan normaal.
Tijdens de Volle Maan meditatie kwam gouden duizendblad naar boven om ons te beschermen.
Gouden duizendblad, de bloemenessence, beschermt je tegen negatieve invloeden van buitenaf. Je wordt niet meer "leeggezogen" door anderen. Je bent in staat je eigen weg te volgen en niet meer bang te zijn de liefde van anderen te verliezen omdat je nee kan zeggen. Het helpt om in de ware zin van het woord een zelfstandig leven te leiden.
Deze remedie is goed als je jezelf door je overgevoeligheid terug trekt uit het sociale leven, jezelf gemakkelijk kwijtraakt of jezelf verhard om met je gevoeligheden om te gaan. Het leert je duidelijk aan anderen te laten zien wie je bent.   Overgevoelig zijn voor je sociale omgeving, met als gevolg sociaal isolement.

  1. Open naar anderen
  2. Onafhankelijk
  3. Actieve sociale betrokkenheid
  4. Innerlijk evenwicht

De maanmeditaties heb ik altijd laten doorlopen, en ik noteerde iedere keer ook wat er naar boven kwam, ik kwam er enkel niet toe om het in de blog te brengen…
Tijdens de volle maan van februari kwamen de stemmen door van walvissen, die rond die periode in grote getallen stierven op stranden in Nieuw Zeeland. Ze vertelden me dat ze nodig waren op spiritueel niveau, meer dan op fysiek niveau, vandaar hun offer…
Sindsdien voel ik dat de walvissen en de dolfijnen dikwijls komen helpen tijdens mijn sessies.
Tijdens de Nieuwe Maan kwam eerst de algemene behoefte aan onvoorwaardelijke liefde naar boven voor iedereen, samen met een heling van de wonden van het innerlijke kind.
Nieuwe kleuren komen door, zilverachtige kleuren. Zilver heeft verborgen capaciteiten en hoort bij maandag. Het is de kleur van de maan en zijn maangodinnen, Isis, Selena, en Diana. In de magie wordt zilver veel gebruikt voor nachtelijke rituelen omdat zilver tijdens het ritueel snel inzicht geeft en plotselinge visioenen helder maakt. In de magie staat zilver voor, dromen, capaciteit, intuïtie en geheime wensen.
ALLES DOEN OP ONZE EIGEN MANIER! Een kreet vanuit ons hart...
Dit is een periode van zwangerschap, er is iets nieuws aan het groeien
We mogen niet bang zijn om diep te gaan en naar binnen, want daar liggen onze schatten verborgen. Aan ons om ze te ontdekken!
Ter hoogte van de keel zag ik een Aurora Borealis, het Noorderlicht, vooral in de keel duidt dat op nieuwe creatieve, mystieke  energie die naar binnen komt.
We zijn bezig onze kinderwonden te helen via sprookjes, mysteries, dromen.
In de zonnevlecht een wasbeer: maskers laten vallen en plezier maken!!
De wasbeer staat voor: lichamelijke genezing, vrolijkheid, durf, intelligentie, sluwheid, vasthoudendheid, zuivering. En nog: behendigheid, vermomming, onderzoekend, nieuwsgierig, voorzichtig, overleven, zuiverheid, sluw, moedig, sociaal, transformatie. En ook: humor, clown, overleven, reiniging, dubbelzinnigheid, nieuwsgierigheid, sluwheid, privacy. 
Hier was grote vreugde. Daar hebben we behoefte aan na alle stress van de laatste maanden.
Trump heeft veel mensen schrik aangejaagd maar hij blijkt (voorlopig) meer komische figuur dan wat anders. Blaffende honden bijten niet, gaat het gezegde…
Tijdens deze meditatie werden er infusies doorgegeven van nieuwe creativiteit en spiritualiteit.
Bijen en bloemen! De lente is weer in het land, tijd om serieus te reinigen en te beginnen met het lanten van het nieuwe...
Het is tijd om onze spiritualiteit te gronden en daarvoor kunnen we steunen op de energie van de beer. De beer heeft helende eigenschappen, bakent domein af, symboliseert kracht, betrouwbaarheid, bescherming, kritisch inzicht, introspectie, evenwicht. De winterslaap staat voor projecten en ideeën die worden uitgesteld tot betere tijden zich voordoen. De beer herinnert er ons aan dat - van zodra we op de achterste poten staan - we een beter uitzicht hebben en onszelf kunnen assertief tonen.
Gedurende de maand maart blijven de Innerlijke Kind sessies afgeprijsd omdat dit nu zo belangrijk is. We krijgen allemaal te maken met zaken die naar boven komen om ons toe te laten eindelijk onze frustraties uit de kindertijd achter ons te laten.
Warme groetjes en veel plezier nog deze maand!
Hilde


20 september 2016: WE WORDEN ALLEMAAL SJAMANEN! Sjamaan

01/9/2016 Nieuwe Maan en eclips
Het belangrijkste beeld uit deze meditatie was een berg van kyaniet die uit de zee omhoog steeg.
Kyaniet is een spirituele steen met een kalmerende en evenwichtige werking. Hij helpt ons de regie over ons eigen leven voeren en om in te zien dat we geen marionetten van het lot zijn maar onze eigen toekomst vorm kunnen geven. De steen werkt kalmerend, brengt innerlijke rust en helpt onze blokkades en angsten te doorbreken. Hij maakt spontaan, empathisch en zet aan tot zelfexpressie en communicatie. Hij bevordert ook helderheid van geest, logisch en rationeel denken en eerlijk en oprecht zijn. Spiritueel vergroot het onze paranormale vermogens en intuïtie en helpt bij meditatie en contact maken met gidsen. De steen werkt aardend en reinigt de chakra’s en aura en brengt ze in balans. Fysiek heeft kyaniet een positieve werking op hersenen, motoriek en flexibiliteit, spieren, schildklier, (bij)nieren, keel en strottenhoofd en werkt koortsverlagend. Het is een goede steen voor zangers en mensen die in het openbaar moeten spreken. De ‘Steen van de Waarheid’ moedigt ons aan om onze waarheid in gedachten, spreken en actie te brengen.
Deze kyaniet zal ons helpen boven de zee van onze emoties uit te stijgen.
Helend water begon te stromen naar beneden, naar al onze chakra’s en vulde ons met kyaniet.

16/09/2016 Volle Maan en eclips
In het begin van de meditatie zag ik een vallend vliegtuig. Dat heeft misschien te maken met de chaos die er nu schijnt te heersen.
Ik zag een sjamaan met een puntige felgekleurde hoed op die ceremonieel aan het dansen was. Er hingen franjes van de kant van de hoed, die zijn ogen en gezicht bedekten.
In het derde oog zag ik een zwarte panter. De panter is een symbool voor wreedheid, waarde, tijd om onze psychische, mentale, fysieke, geestelijke spieren te oefenen. Hij brengt een sterke verbinding met andere werelden en is gevoelig voor aanrakingen. Lijden uit het verleden komt nu terug om getransformeerd te worden, door het nu te confronteren, te begrijpen. De zwarte panter leert ons naar onze intuïtie en ons hart te luisteren. De zwarte panter in ons leven duidt op een heropleving van onze passies, een vernieuwing van ons leven.  Een nieuwe fase waarin we nieuwe verlangens ontdekken en nieuwe dromen uitleven.
Het zwarte van de panter toont ons dat we moeten leren van onze schaduwkant, want die toont ons passies die we voor onszelf verborgen hebben gehouden.
Een sjamaan met horens op zijn hoofddeksel. Stieren energie, de energie van de aarde.
We waren verbonden met de energie van onze voorouders, Chinees, Tibetaans, Afrikaans, steeds veranderend.
We werden omringd door wilde mustangs op een grasvlakte. Sjamanen die naar de sterren reikten.
De sjamanen rolden in de aarde, gekleed in blauw. Tijd om onze communicatie te aarden.
Een gat in de aarde bracht ons in contact met de energie van feeën en sterren .
We spreidden onze armen om de energie van de sterren te verspreiden rondom ons.
Een groep paarden stormde door het water.
Onze zonnevlecht werd  verankerd, door een boom met zijn wortels diep in de aarde.
Een wervelende derwisj.
In de chakra van de vertering, de seksuele chakra, zag ik een gier boven een open put.
De gier staat voor dood, wedergeboorte, zuivering, purificatie van lichaam, denken en geest, geduld, visie, efficiëntie, zelfvertrouwen, transformatie, hergeboorte, ontwaken. Een zeer sterke aarde energie! De kracht van de sjamaan! De gier is een belofte dat alle ontbering voor een hoger doel tijdelijk en noodzakelijk was.
De bruine energie van de aarde bracht ons terug in ons lichaam.
In de aardster chakra zag ik dat we allemaal een erfenis hebben van superhelden. Vandaar alle filmen over superhelden voor het ogenblik zeker…
De ganse meditatie was dus vol van sjamanen energie, we beginnen ons weer één te voelen met de aarde!
Onze innerlijke sjamaan wordt geactiveerd, het deel van ons dat ons rechtstreeks met de ware bron van het heelal verbindt. Het deel van ons dat ons onderwijst hoe te stoppen met het luisteren naar ons ego, dat ons leert van ons ware, authentieke zelf te houden. Het deel van ons dat intuïtief waar we heling nodig hebben, mentaal, lichamelijk of geestelijk, en dat ons de weg kan wijzen naar ons volgende niveau. Het deel dat ons helpt te helen, de waarheid te zien en ons doel in het leven.
We maken opnieuw contact met ons groter, wijzer zelf, dat geen vrees noch zorgen kent en dat oneindig en grenzeloos is.
Nog een woordje over de laatste nieuwe ascensie symptomen:

 
-extreme lethargie (te moe om een vinger op te heffen)
- buikpijn en darm ‘explosies’
-een slecht humeur, zonder aanleiding
- eetbuien of een volledig gebrek aan eetlust
- geen motivatie om wat dan ook te doen
- slapeloosheid of teveel slapen
- keelpijn
- jeuk of huid uitslag

De darm explosies duiden op het loslaten van toxines die niet compatibel zijn met de nieuwe energie. We laten energie los die er misschien al jaren vastzit, van kwaadheid en negatieve emoties. Ook de zonnevlecht en de maag staan onder druk. Een goed idee is ons lichaam te volgen en onszelf niet onder druk te zetten door te diëten.
Ons bewustzijn is aan het veranderen van vibratie en ons DNA is aan het veranderen door de stralingen die voor het ogenblik naar de aarde komen.
Karen Bishop, waarvan ik jaren de ascensie blog gevolgd heb, heeft weer iets van zich laten horen. Ze zegt dat degenen die veel licht kunnen vasthouden, voor het ogenblik het meeste last ondervinden omdat ze tegengehouden worden om het algemene evenwicht niet te verstoren terwijl het nieuwe rooster zich vormt voor iedereen. Vandaar dat velen onder ons problemen ondervonden de laatste maanden. Zelf heb ik last van mijn rug gehad en heb ik zelfs een operatie ondergaan in juli. Nu ben ik stilaan, beetje bij beetje mijn kolom weer aan het opbouwen en het versterken, een waar nieuw begin!! Ondertussen heb ik moeten leren om vriendelijker met mezelf om te gaan en hulp te leren aanvaarden, therapeuten, altijd daar voor anderen, nooit aan zichzelf denken....
Nu is het ogenblik aangebroken om tijd en ruimte te nemen om te ontdekken wat belangrijk is voor ons.
En het is tijd voor ons allemaal om een stabielere gronding te creëren, gebaseerd op de waarheid, op liefde voor onszelf, zodat we die liefde gemakkelijker naar anderen kunnen uitdragen!
Warme groetjes!
Hilde

 
Inbrengen 2013 tot 2016