Zien met het HartENERGIEGOLVEN

7 mei 2018: UNDER CONSTRUCTION

Volle Maan 30/4/2018 Under Construction!
De energie die naar beneden kwam tijdens deze meditatie bracht een grote heling naar binnen speciaal voor empaten.
De nieuwe diamanten energie die nu binnenkomt is zo hoogstralend dat ze veel negativiteit aantrekt van de buitenwereld. Daarom kregen we tijdens deze meditatie een bescherming tegen negatieve energieën mee.
Daarbij kwam vooral een lichtgouden energie naar beneden van de Godin, een zeer vrouwelijke energie. Die gaf een sterke opening van ons hart zowel aan de voor- als aan de achterzijde (een heling van het nu en van het verleden).
In het derde oog was de gouden energie zeer sterk om ons te helpen te leren zien door de ogen van wijsheid. Er was een sterke opening van het brein en gouden energie die naar beneden stroomde als een geiser.
Er kwamen nieuwe onaardse kleuren door met vrede en vreugde.
In de keel een hellichtende gouden bloem waarop een zwarte spin kroop.
Nu zijn we verplicht onze eigen waarheid uit te spreken (de spin), in een dagboek of tegen een andere persoon, anders blokkeren we onze eigen vooruitgang.
In het hart de energie van Mei 68, teruggaan naar het verleden om te helen!
Under construction! was de boodschap die ik hier doorkreeg.
In de zonnevlecht kregen we diamanten codes door en de energie van gouden topaas, de energie van overvloed.
Voor empaten is het belangrijk altijd na te gaan of de kwaadheid die ze voelen van hen komt of van hun omgeving.
In de sacrale chakra: Schorpioen, de grote transformator. Een grote heling van het hart!
In de basis chakra een hommel.
Hommel is de Boodschapper van de geheimen van het leven, dienstbaarheid, samenwerking, creativiteit, rijkdom, wijsheid, onsterfelijkheid, wedergeboorte .
Hommel laat je de weg vinden naar het allerhoogste in jezelf, en alle overbodige afval loslaten.
Transformatie en manifestatie, naar buiten komen met je gaven, je levensgevoel, je inhoud. Geef jezelf aan het leven, geef het leven aan jezelf.
Een verzwakte of uitgeputte hommel kan je er bovenop helpen met een beetje suikerwater. Los een halve theelepel suiker op in lauw water en bied het voorzichtig aan. Zorg er wel voor dat de hommel niet nat wordt. Op die manier heb ik dit jaar al een paar hommels geholpen waarvan ik dacht dat ze stervend waren. Blijkbaar hebben ze een vermoeiende job!
Nu krijgen we zoveel energie door dat we er soms een beetje het noorden bij verliezen, dan is het goed dat te compenseren met lavendel en amethist en de energie van bomen.
Op het einde werden we geplaatst in een helingkamer van de Arcturiërs.

Zelf ben ik nog altijd bezig met het hervormen van mijn website, inhoud en manier van werken.
In 4D verloopt alles veel trager dan in 3D
Zoals we doorgekregen hebben tijdens de meditatie: Under Construction!
Maar ik ben nog altijd bereikbaar voor de maanmeditaties en voor vragen.
Liefs!
Hilde

 

26 maart 2018: GROTE SCHOONMAAK

Nieuwe Maan  17 maart 2018 Grote kuis
Een nieuw energetisch jaar begint.
Het is tijd voor een nieuw avontuur en dat is nog nooit zo letterlijk geweest…
We mogen onze engelen vragen om de donkerte die vóór ons ligt, op te lichten.
Bij het begin van deze meditatie kwamen stromen van diep goud bijna oranje licht door die onze Talu chakra genazen, en daarmee ook ons verleden en onze spirituele verbindingen.
Ik zag Pegasus en een schare engelen Engelen.
In de kroon werden we verbonden met Telos en Lemurië om de spirituele gaven uit Lemurië naar ons te brengen.
Een husky, die slede trekt.
Ananassen op een rij (geen idee waar die ananassen vandaan kwamen).
Droom landschappen, feërieke dorpen in Hobbitland
Ons hart werd weer opengebroken, ik reed op de rug van Pegasus!
Purificatie en een nieuw begin!
Ter hoogte van de keelchakra kwam passie door om ons te helpen onze passie naar buiten te brengen, te spreken via kunst.
In het hart werden we verbonden met de Tor in Glastonbury, voor mij het grote symbool van de hartenergie.
Een grote reiniging met wit licht.
Sleutelbloemen.
De teunisbloemen versterken ons zelfvertrouwen en de innerlijke waardering van het vrouwelijke. Ze kunnen inzicht geven in oude patronen van bijvoorbeeld overheersing, incest, verkrachting en mishandelingen.
Het masker van een Tibetaanse tijger.
In de tweede chakra zag ik een  Kruidje Roer me Niet .
Dit is de remedie om ruimte te maken voor onszelf, vooral wanneer een ander te dichtbij komt en we het gevoel hebben van te weinig ruimte. Een remedie voor empaten die ons de ruimte geeft te  kunnen creëren vanuit onszelf. Het accepteren van ondersteuning en liefde en snel kunnen herstellen. Geeft helderheid en kracht in de geest. Vol zekerheid onze eigen weg kiezen en er ons niet af laten halen.
Een Zwarte draak verscheen om de donkerte in te gaan. Transmutatie.
Draak beschermt ons en leent ons de kracht die we nu nodig hebben.  Hij brengt wijsheid, sterkte, spirituele kracht, moed, wilskracht, inwijding, scheppingskracht, de ontwikkeling van ons potentieel,  de kracht van fantasie en magie.
In de basis chakra een vlinder, ook transformatie naar wie we werkelijk zijn! Velen zeggen dat we nu volledig incarneren en ons licht compleet naar de aarde brengen. Dikwijls hebben Lichtwerkers de neiging om weg te vluchten naar de Hogere Regionen en hun aarding te verliezen wanneer ze zich verbinden met hun spirituele energie. Nu moeten we leren die Licht energie volledig te gronden.
Tijdens de meditatie werd veel energie naar de benen gebracht.
Op dit niveau was er een grote heling.
In de Aardster chakra gebeurde een reiniging van de lijn der voorouders, een verbinding met onze Sterren Familie. We werden allemaal geplaatst in een cocon met sprankelende energie uit ons eigen Sterren Stelsel.
De kosmische energie is - sinds enkele weken al - van een alarmerend hoge intensiteit geweest, en het is waarschijnlijk dat vele mensen zich nu verward en uitgeput voelen.
Het zijn periodes van intense veranderingen die ons openen voor onze innerlijke en uiterlijke wijsheid.   Deze onweren helpen ons om energiedownloads te ontvangen om onze ADN te trransmuteren en om te zetten  zodat ons lichaam steeds meer een LichtLichaam wordt. Het is een traag proces, dat niet in een dag gebeurt. Heftige veranderingen!
Het is bekend dat zonneactiviteit het menselijke bewustzijn beïnvloedt. Zonnevlammen beïnvloeden het centraal zenuwstelsel, alle hersenactiviteit (waaronder evenwicht), alsook gedachten en alle mentaal-emotionele fysieke reacties. Niet zo gek dus dat je tijdens een zonnestorm merkt dat er meer gedachten activiteit is en emoties heftig kunnen opspelen.
Zonnestormen kunnen er ook voor zorgen dat we nerveus zijn, angstig, bezorgd, duizelig, geïrriteerd, slaperig, vermoeid, gejaagd of vergeetachtig. Het is nieuwe informatie die binnenkomt en via het zenuwstelsel door je lichaam verdeeld wordt. Het lichaam moet zich aanpassen aan deze nieuwe informatie en dat kost veel energie. Ze hebben een krachtig effect op onze cellen, waardoor ons celgeheugen ontwaakt en opgeschoond wordt. Je kunt dit ervaren in de vorm van een hitte aanval. Je lichaamstemperatuur stijgt letterlijk. Het ondersteunt je ontwaken en bewustwording. Een zonnestorm trekt als het ware als een magneet oude energieën omhoog laat deze uiteen vallen.
De effecten:

 
- Hoofdpijnen
- Duizeligheid
- Lethargie
- Verwarring
- Irritatie of angsten
- Problemen om beslissingen te nemen
- Problemen om dingen te doen
- Dingen verliezen en plots terugvinden
- Last met computers

De zonnestormen breken oude patronen af die niet langer nodig zijn (magnetisme) zodat nieuwe kunnen ontstaan. Hierdoor kunnen we ons tegelijkertijd hyperactief en uitgeput voelen. De manier waarop we tijd en ruimte waarnemen verandert, zoals woorden vergeten tijdens het praten, een verstoord slaappatroon, energie schommelingen. Het lichaam is dan aan het resetten. Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Hoger Hart activatie is tijdens een zonnestorm ook vaak voelbaar. Dit kunnen we merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen.
De zonnestormen en de fotonengolven veranderen het weefsel van onze fysieke realiteit. Ze hebben een krachtig effect op onze cellen, waardoor ons celgeheugen ontwaakt en opgeschoond wordt. We ervaren dit vaak in de vorm van het opwarmen van ons lichaam.
Onze lagere emoties bestaan uit energie met een lage frequentie. Deze energie ligt opgeslagen in onze cellen en is ontstaan na ervaringen en trauma’s in het verleden die we niet hebben uitgewerkt waardoor ze onderdeel zijn geworden van ons celgeheugen.
Fotonenenergie is een energie met een veel hogere frequentie die de frequentie van de laag trillende energie omhoog trekt zodat deze zich opnieuw kan kalibreren. We laten deze lagere emoties van verdriet en zorgen los zonder dat we weten waarom.
Deze elementen van onze blauwdruk staan in het bewustzijn van onze cellen geprint en wanneer de blauwdruk wordt versterkt door de fotonenenergie beginnen verschillende elementen van onze blauwdruk ons bewustzijn binnen te sijpelen waardoor we het doel van onze ziel beginnen te begrijpen. We voelen dat we veranderingen in ons leven moeten maken zonder dat ons echt realiseren waarom.

Wat kan helpen?

Ik heb de meditatie de titel van Grote Schoonmaak gegeven want dat is wat de aarde en al haar bewoners nu doen: grote lente kuis en dat kunnen we ook doen op fysiek niveau omdat we nu weer een Mercurius retrograde periode ingaan, waar we geen nieuwe projecten meer kunnen beginnen…
Een kleine noot over mijn persoonlijke pad. Door het overlijden van mijn vader, die ik jaren verzorgd heb en bij wie ik inwoonde, is mijn geldsituatie drastisch veranderd. Plots kwamen er ook geen nieuwe klanten meer binnen en dan heb ik er maar voor gekozen om te stoppen als zelfstandige. Ik heb geprobeerd om een ‘normale’ job te vinden, altijd met de bedoeling om daarbij mijn geliefde job uit te oefenen als bijberoep. Het waren maanden van intense verandering, loslaten en weer bij mijn positieven komen. Jaren was ik over mijn grenzen gegaan als empaat en ik had serieuze rust nodig om weer tot mezelf te komen.
Ondertussen heb ik ook ontdekt dat ik nog moeilijk aan een job geraak, boven 50, wat zeg ik, 40 jaar, worden we nu als ‘te oud’ beschouwd. Ik had gedacht een kans te maken in de zorgsector maar daar telt ervaring blijkbaar niet, wel het juiste diploma, alhoewel het tegendeel beweerd wordt op jobbeurzen en dergelijke… Dus als universitair kinesitherapeut mag ik niet voor ouderen zorgen.
En daarbij had ik serieus last van de magnetische stormen, een geheugen als een zeef, vreselijke hoofdpijnen en  vanalles verliezen (naast verschillende bankkaarten ook geliefde kristallen en vooral mijn weg naar de sollicitaties).
Enfin, dat kan ik nu loslaten en me richten op waar ik goed in ben…
We worden allemaal met onze angsten geconfronteerd voor het ogenblik en bij mij was dat, zoals bij vele Lichtwerkers, zeer duidelijk de geldkwestie. Ik ben ermee aan het werken en hoop in mei terug te kunnen herbeginnen.
Tussen de sollicitaties door heb ik wel tijd gevonden om nieuwe spirituele energie op te doen, en kennis over websites en een en ander over marketing en google analytics, wie weet word ik nog ooit commercieel… ;-)
In ieder geval, ik heb er zin in, voel me al een tijdje gefrustreerd dat ik enkel nog de Maan meditaties kan doen, en ik ga ervoor! Take the leap of Faith!
Lichtgroetjes!
Hilde

 

Inbrengen 2013 tot 2018