Zien met het HartENERGIEGOLVEN

29 september 2017: MEGA TRANSFORMATIE Feniks

20/09/2017 Nieuwe Maan meditatie

Bij het begin van de meditatie kwam de energie door van Eenhoorn, Dolfijnen en Walvissen. Deze energie bracht vooral vergiffenis.
Er wordt ons nu gevraagd naar onze eigen donkere kant te kijken.
Trompet bloemen: Doornappel.   Angst voor de dood, weerstand tegen het loslaten van het leven. Of bij het overgaan van de drempel naar de geestelijke wereld, het ontkennen van de realiteit van de geestelijke wereld. Deze bloem helpt dingen los te laten bij het overgaan naar nieuwe toestanden, bij grote transformaties.
Er kwam een lichtblauwe, zeer vrouwelijke, zachte energie door om alle shocks te helen.
We genezen nu allemaal de trauma’s uit onze kindertijd en onze behoefte aan Goddelijke Ouders.
Tijd om alle verdriet onder ogen te zien en te helen.
Ter hoogte van onze kroon kregen we een gouden kroon aangeboden en werden we sterker verbonden met ons Hogere Zelf. Water kwam uit de kroon en begon onze ganse wervelkolom te reinigen.
Ter hoogte van het derde oog een duizendpoot. Toen ik in Hawaï was, werd ik gestoken door een duizendpoot. Een initiatie!
Al die benen zorgen voor stabiliteit en voorwaartse beweging.  Net als insecten hebben duizendpoten vele antennes. Alle wezens met antennes weerspiegelen toenemende psychische gevoeligheden en percepties. Omdat ze vooral 's nachts buiten komen, is het belangrijk aandacht te besteden aan dromen wanneer de duizendpoot als een boodschapper verschijnt. Onze dromen worden steeds meer profetisch en helderziend, een bode voor groot inzicht en inspiratie. Vele duizendpoten zijn ook blind, en dit is voor ons een herinnering te vertrouwen op onze innerlijke waarnemingen en niet op de uiterlijke verschijningen.
Vertrouwen in onze hogere waarnemingen helpen ons te slagen in onze inspanningen en activiteiten.

Het is belangrijk voor onze gezondheid en ons welzijn om een milieu te creëren dat onze creatieve en psychische gevoeligheden ondersteunt.
Een heling gebeurde van de achterkant van het hart, een verbinding werd gemaakt met het Mystieke, de energie van Glastonbury (de hart chakra van de wereld), de Tor, de misten van Avalon.
 Het is tijd om onze keel te gebruiken voor artistieke transmutatie van alle onverteerde energie: schilderen, schrijven, enzoverder.
Water is voor het ogenblik het element voor heling bij uitstek: erin baden, het drinken, douches, waterdieren…
We beginnen allemaal aan een nieuw leven, maar we moeten er de tijd voor nemen!
In de basis chakra werden we verbonden met de energie van het sterrenstelsel Sirius, het stelsel dat ons verbindt met de energie van de Godin, een zilveren/rode energie.
De aarde gaat door een DIEP PROCES van VERANDERING, en we maken allemaal ook diepe transformaties door.  Het is dus moeilijk om in ons centrum te blijven, dat is een waarachtige uitdaging. Het centrum van de aarde, ons collectieve energie gebied, verandert, dus ook ons persoonlijke centrum. We moeten regelmatig ons eigen centrum her-ontdekken en her-calibreren. Daarom is het goed nieuwe dingen uit te proberen, dingen die we nooit eerder gedaan hebben, vermits wat we voordien gedaan hebben in 3D , niet meer zal werken.
Verandering gebeurt voor ons allemaal. We kunnen nieuwe talenten ontdekken bij onszelf, of oude talenten die we niet meer gebruikt hebben sinds lange tijd of vergeten zijn, ook onze passies en voorliefdes kunnen veranderen, misschien nieuwe liefdes, nieuwe woonsten.
Het belangrijkste is deze veranderingen te omarmen, dan vermindert het rouwen om wat geweest is en gedaan.

De volgende maanden zal ik geen sessies meer doen, ik ga me toeleggen op creatieve doelen, schilderen, tekenen, schrijven, dat proces is al begonnen, nu ga ik me er integraal aan wijden. Verder ben ik ook bezig met nieuwe spirituele praktijken die hun vruchten al beginnen af te werpen. Ik heb er behoefte aan me er volledig in onder te dompelen. Na mijn pauze zullen er nieuwe sessies komen!
Ik zal wel zien wat er daarna gebeurt. Nieuwe horizonten! Nieuwe werelden om te ontdekken!!
Ik blijf wel verder gaan met de Maan meditaties want daar beleef ik zelf veel plezier aan, en dat is mijn gift aan wie nood heeft aan helende energie, die energie komt immers door en is aangepast aan de behoeften van het ogenblik van de meditatie.
We zullen nog zien of ik de verslagen verder blijf doen.

Ik blijf altijd bereikbaar voor vragen en mailtjes, je kan gewoon ook eens dag zeggen!
Ciao! BE WELL!
Lichtkussen
Hilde


 

08 SEPTEMBER 2017: HART OPENING Moldaviet

06/09/2017 Volle Maan
Tijdens deze meditatie was er een zachte heling van emoties uit de kindertijd.
Het Universum zond ons zachte lichtenergie. Een Lichtkathedraal in Sedona.
Een priesteres van de Maya’s.
Die hielp ons om het oude en het verdriet om het verlies van het oude, los te laten. Dit opende zeer sterk onze hart energie.
In het derde oog kregen we Gouden en Diamanten Codes voor onze Nieuwe Wereld.
en we beginnen meer en meer onze engelen erfenis te integreren in ons leven en ons lichaam.
Zachte, groene tuinen met veelkleurige bloemen.
In onze hart chakra werden nieuwe projecten ingeplant, die werkelijk uitdrukken wie we zijn in het diepste van ons wezen.
In de zonnevlecht chakra gebeurde een heling van kwaadheid en agressie die we ingeslikt hebben van de buitenwereld.
Sufi dansen, een waterfontein om ons te helpen de drama’s die ons omringen los te laten.
Degenen die niet geloven in de klimaat verandering moeten nu eens rond kijken naar wat gebeurt op deze wereldbol: overstromingen,tornado’s, branden.
Deze energie mogen we terugsturen naar de aarde om haar bij te staan bij haar enorme verandering.
Hier zag ik een rode lelie, die al even spiritueel is van aard als de lotus maar die vooral spiritualiteit grondt in ons lichaam. Deze bloem brengt een evenwicht tussen ons spirituele en ons dagdagelijkse leven, een verbinding met ons leven op aarde en God of het Universum. Leert ons in het NU te leven.
Basis: krab. De krab vertegenwoordigt de mannelijke aspecten van de gemeenschap, bescherming en thuis.  Krab is ook een symbool van goed geluk. Degenen die de kwaliteiten van de krab delen hebben de mogelijkheid om te ontsnappen aan confrontaties door bewust de trigger problemen te omzeilen.  Krab mensen hebben het griezelige vermogen om door het water (emoties) te bewegen maar worden niet beïnvloed door de stemmingen en de gevoelens van anderen, uitstekend voor zakelijke of spiritueel leiderschap rollen.  Als de krab is gekomen in het dagelijkse leven of een droom, dan is de boodschap dat het tijd is een probleem dat ons bezig houdt, gewoon los te laten. Krab kan laten zien hoe ons te verbergen en te beschermen;  en het kan ook betekenen dat het tijd is uit onze schelp te kruipen. Geven we nu teveel of te weinig van onszelf bloot aan mensen om ons heen?
In de Aardster chakra werden we verbonden met onze sterren origine en was er een grote energetische heling door verbinding met een gigantische moldaviet.
Steen van de maand is blijkbaar moldaviet.
De energieën van moldaviet kunnen alle chakra's activeren. De vibraties ervan focussen zich veelal op gebieden waar blokkades of 'wonden' aanwezig zijn; deze gebieden worden eerst geschoond, waarna ze in reso­nantie worden gebracht met het gehele energiesysteem. Resonantie met moldaviet kan vele vormen aannemen - chakra's kunnen opengaan; synchroniciteiten kunnen toenemen in frequentie en betekenis; het droomleven kan aanzienlijk levendiger en betekenisvoller worden; er ontstaat verbinding met geestelijke gidsen; er kan fysie­ke, emotionele of spirituele heling plaatsvinden; er kun­nen veranderingen optreden in banen en relaties; meditaties kunnen dieper en krachtiger worden -, maar al deze dingen kunnen worden beschouwd als symptomen van een verandering in onze eigen energieën. Moldaviet kan de aanzet tot deze verschuiving geven. Met zijn hoge en intense vibraties kan het zodanig met onze energiepatroon resoneren dat onze spirituele vitaliteit hoge vluchten neemt en dat onze voortgang op het pad van ons hoogste levenslot wordt versneld.
De spirituele graal kan worden beschouwd als de wakkere en volledig verwerkelijkte intelligentie van het menselijk hart.
Moldaviet heeft een grote affiniteit met het hart en het hartchakra.
Door het elektromagnetische veld van het hart en het ermee gepaard gaande veld van onmeetbare subtiele ener­gieën kunnen we direct waarnemen hoe het met andere mensen en de wereld gesteld is. Het veld van het hart resoneert met Alles Wat Is, van atomen tot en met melkwegstelsels, van de individuele ziel tot en met het kosmische bewustzijn. En het hart neemt niet alleen waar, het verandert ook omstandigheden. Door de wil van het hart is het mogelijk om de werkelijkheid te veranderen. Moldaviet kan de intelligentie van ons hart helemaal wak­ker te maken.
Moldaviet vergroot onze gevoeligheid voor leiding en ons vermogen om de boodschappen die vanuit de hogere werelden naar je toe worden gezonden op te merken. Moldaviet kan een krachtige impuls geven om onszelf te helen, blokkades uit de weg te ruimen en de meridianen te openen, en kan bovendien de onderlinge verbindingen tussen alle aspecten van ons etherisch, astraal, causaal en fysiek lichaam van nieuwe energie voorzien. Behalve dat moldaviet zich goed leent voor meditatie en droomwerk, kan het ook als sieraad worden gedragen. Dat heeft het voordeel dat we de energieën ervan de hele dag in ons vibrationele veld kunnen houden om de effecten ervan nog te versterken. Ook helpen ze ons om in ons dagelijkse leven meer heilzame synchroniciteiten aan te trekken.  Sommige mensen zullen er vanwege de energetische intensiteit van deze steen aan moeten wennen om moldaviet te dragen,  maar de meesten zal dat niet meer dan een paar dagen kosten.
Moldaviet maakt het soort ervaringen mogelijk waar mensen naar op zoek zijn als ze het over 'spirituele ervaringen' hebben. Verbondenheid met gidsen, een verruimd bewustzijn waarbij elk hallucinogeen middel zwak afsteekt, en diep vanbinnen de ervaring van de hoogste frequenties.
Emotioneel: Moldaviet brengt datgene waarvan het het hardst nodig is om onder ogen ziet naar de oppervlakte - datgene waar we naar moet luisteren, dat we moeten integreren of opruimen. Wanneer we in de modder van ons onbewuste hebben zitten wroeten, zal moldaviet echter het helderste licht in de diepten laten schijnen en de monsters verlichten, zodat we zien dat het in werkelijkheid maar muizen zijn!
De steen integreert de goddelijke blauwdruk en versnelt de spirituele groei. Moldaviet wordt daarom ook de transformatie steen genoemd.. Voor mensen die moeite hebben met hun incarnatie op aarde en lijden en intense emoties niet kunnen accepteren, is dit een nuttige steen. Zulke mensen zijn vaak sterrenkinderen die zijn gekomen om de aarde te helpen bij de overgang naar een nieuwe vibratie. Ze zijn niet gewend aan de zware energieën van de aarde. Samen met een aardende steen ondersteunt moldaviet hen goed te incarneren.

Na de intense energieën van de eclipsen en de verwarring en verandering van Mercurius retrograde, is het tijd voor integratie en vooruitgang. Nu kunnen we eindelijk alles dat we de laatste maanden geleerd hebben, een plaats geven in ons leven en werk.
Nog altijd gebeurt er een integratie van de intense transformaties die gebeurd zijn en die nog verder lopen.
Vooral het fysieke lichaam heeft last van de huidige energie.
Er is nu een sterke behoefte om ons lichaam te pamperen. De eerste chakra wordt belaagd door de energie op de aarde (orkanen, branden, overstromingen) en dompelt ons onder in een gevoel van onveiligheid.  Eens we ons dat realiseren, is het gemakkelijker om er afstand van te nemen en deze chakra meer te beschermen (sommigen onder ons zullen er gevoeliger voor zijn dan anderen, met name degenen met een open basis chakra volgens het Human Design systeem). Deze Volle Maan in Vissen maakt ons overgevoelig en sensitief, we voelen meer mee met anderen nu.
Nu kunnen zware trauma’s uit ons leven gemakkelijker geheeld worden.
De nieuwe codes die we nu doorkrijgen uit het Universum brengen upgrades mee voor ons zenuwstelsel, ons brein en onze verbindingen met Sterrenstelsels en ons volledige kristallen Licht Lichaam.
Onze zorgzaamheid wordt nu versterkt, onze Neptunus binding, we zijn meer bekommerd om onszelf en anderen dan tevoren.
Al wat afwijkt van de nieuwe 5D visie, komt nu volop naar boven en krijgen we aangeboden. Op die manier worden we gereinigd om plaats te maken voor de positieve dingen zoals Waarheid, Eenheid, Liefde, Respect, Integriteit, Vriendelijkheid in ons leven. Al onze illusies worden ons getoond en we kunnen een ongemakkelijk gevoel krijgen vanwege diepe gevoelens die naar boven komen uit ons onbewuste en uit het onbewuste van al degenen die ons omringen.
Best is ons te richten op onze ideale Nieuwe Wereld en hoe we die in ons leven kunnen waarmaken. In vreugde en creativiteit!
Na de vuur energie van de Leeuw van de vorige maand kunnen we nu ontspannen en ons laten drijven op onze verbeelding en creativiteit.
Nog een leuke maand!
Licht Groetjes!
Hilde

 


13 juli 2017: LEEUWEN ENERGIE! Leeuw!!

Volle Maan 07/08/2017
Bij het begin van de meditatie kreeg ik door dat deze meditatie ons hart zou Helen en ons door de smaragden poort zou leiden (ook Leeuwenpoort genoemd, de Leeuw is trouwens één en al hart).
Goddelijke Energie kwam door en reinigde onze emoties.
In de Zielenster chakra verschenen Inca symbolen, vooral Mama Cocha, de Goddelijke Moeder..
Ter hoogte van de kroon gebeurde een grote heling: loslaten, loslaten, loslaten!
Derde oog: een garnaal. De garnaal duidt op dood en wederopstanding, zien wanneer anderen niet zien, verdediging van onze eigen waarden. Verantwoordelijkheid nemen voor onze aangeboren kracht.
In de Talu: weerkeren van de Godinnen energie
In de keel een rode draak: Je eigen persoonlijke waarheid zeggen zonder angst.
In de Hart chakra: wondermooie diamanten energie.
Een Nieuw Verhaal wordt verteld, we veranderen naar wat ons gelukkig maakt.
Hier zag ik beelden van Frozen: ontdooien van het hart door de liefde toe te laten.
Liefde beschermt ons. Wanneer we pten prooi vallen aan lagere emoties, worden we weer overrrompeld door de energie die nu op de aarde heerst, de energie van chaos en vlucht en aanval reactie
In de zonnevlecht een toekan.
Toekan wordt graag opgemerkt met zijn hevige kleuren en zijn luide kreten. Hij laat ons weten dat het tijd is om uit de donkere schaduw te stappen en te schijnen.
En dat het een goede tijd is om naar buiten te gaan, mensen te ontmoeten en nieuwe dingen uit te proberen. De toekan helpt je zelfvertrouwen te versterken.
Het is tijd om je clowns masker af te nemen en te zijn wie je werkelijk bent.
En om dankbaar te zijn voor wie je werkelijk bent. Tijd om je ware zelf te laten zien!
Tweede chakra: een grote behoefte om los te laten en te verteren.
Aan de onderste chakra werd me getoond dat water nu de grote heler is: onder de vorm van baden, douches, drinken, zwemmen, enz.
Een slang, een rode ratelslang.
De slang staat voor transformaties, grote levensveranderingen en spirituele leiding.
Ze staat voor cycli, wedergeboorte, geduld, vruchtbaarheid, eeuwigheid, evenwicht, intuïtie, bewustzijn, heling, bescherming en verjonging. De slang symboliseert de transformatie, de wedergeboorte. Wanneer de slang uit zijn eigen vel is gegroeid laat hij het achter.
Hoe zit dat met jou, ben je bereid je oude huid achter je te laten? Ben je bereid om mensen, relaties en andere zaken die geen plaats meer hebben in je leven los te laten?
De ganse dag vóór deze meditatie had ik pijn achteraan mijn hart, op mijn rug. Serieuze pijn! Na de meditatie was die pijn weg. Op het ogenblik wordt ons hart energetisch vergroot en fijngestemd en dat kan pijn geven. Een goede meditatie helpt al veel bij het integreren van de veranderende energieën!


LeeuwenPoort 8/8
‘Stap in je “Leeuwenhart” en omhels je Persoonlijke Kracht om je eigen leven en realiteit te creëren.’Celia Fenn
Bij het begin van deze meditatie kreeg ik door dat we nu de Meester in onszelf wakker maken, door het openen van onze hart energie.
Er is een angst om onze eigen kwaliteiten te laten zien, we hebben teveel aandacht voor wat anderen denken.
Diamanten partikels werden in ons aura verdeeld.
Omdat de energie zwaar werd heb ik hier gevraagd om de reiniging met Himalaya zout en Dode Zee zout, die maken deel uit van de nieuwe reinigingssessies die ik aanbied, een voorsmaakje!
In de kroon kwam vrouwelijke energie door, met beelden van een sjamane en een krijgster: deze energie ging naar beneden, eerst langs rug, dan de volledige rest van het lichaam.
In het derde oog zag ik  Melkwegen onder de zee. Een turkooizen energie, die verbonden was met het hart.
In de Talu: draken energie, krijgers energie. Het ontwaken van de spirituele krijger!
In de keel gebeurde een heling van het innerlijke kind, dat veranderde in een aapje.
Aap staat voor beweeglijkheid, plezier, originaliteit. Blijf niet vasthouden aan het oude. Kijk naar voren en ga gewoon verder. Kijk naar jezelf in de spiegel van je ziel! Aap jezelf na, overdrijf, lach om jezelf en breng anderen aan het lachen. Wees origineel en vindingrijk. Open en verbreed je horizon. Verhef je blik. Wees in het ‘hier en nu’.
In het hart zag ik Indianen rond een vuur onder de sterrenhemel. Verbondenheid met onze spirituele kant in ons hart.
In de zonnevlecht kwam de boodschap door: ‘Ik verdien Overvloed!’
In het tweede chakra was er veel vreugde.
Vind je vreugde in het leven, dat is het beste pad naar overvloed!
Het is tijd om los te laten wat niet helpt en om de mensen los te laten die je indruk geven dat je voor hen moet zorgen.
Niemand heeft verplichtingen aan anderen, niemand moet voor de andere zorgen.
Voor Lichtwerkers is dat belangrijk om te weten: MIJN eigen vreugde is belangrijk, omdat zij meestal de verzorgers zijn, die eerst aan anderen denken vooraleer ze aan zichzelf denken.
Dit keer werden er ontzettend veel lichtcodes doorgegeven. De beste manier om die allemaal te integreren in ons fysieke lichaam is veel lichaamsbeweging, dansen, je lichaam verzorgen.
Lieveheersbeestje: transformatie, groei, manifestatie van gedachten en ideeën, beschermend, defensief, sociaal, communicatief, charmant.
Alleen onze eigen koers bepalen bij windstilte of lichte "wind mee". Anders is het beter ons stil te houden op een beschutte plek en ons te richten naar het licht. 
je op afstand te houden van emoties omdat deze je intuïtie vertroebelen
Luisteren naar ons hart!
Het Lieveheersbeestje draagt het goud dat leidt naar het centrum van het universum en naar vorige levens.
Het staat ook voor spirituele verlichting, dood en wedergeboorte.
In de Aardster chakra zag ik de Sfinx die sterrenpoorten opent: Sirius maar ook Orion.
Sirius - Levens Missie, Ascensie, Initiatie, Liefde voor het lichaam, zielsverbinding.
Orion - Energetische Reiniging, Bescherming, Klaarheid en Meesterschap.
De Maan eclips en de Volle Maan zijn energie bruggen naar de Nieuwe Frequenties. Ze geven degenen die daarvoor kiezen de gelegenheid naar het volgende Licht niveau op te stappen door de nieuwe Lichtcodes te integreren.
Het is ook een gelegenheid om zware energie los te laten en negatieve emotionele patronen zoals angst, schuldgevoel en schaamte.
Een eclips geeft de normale volle maan een energetische punch om te transformeren.
Dat laat ons toe deze nieuwe codes beter te integreren.
Het Leeuwenportaal is ook een punt waarin de Godin sterker naar binnen kan komen en ons te helpen bij het in evenwicht brengen van onze vrouwelijke en mannelijke energie, bij het oproepen van onze creativiteit en ons meevoelen. Alle maan eclipsen staan ons bij in het loslaten en helpen ons dingen los te laten waarvoor we tot nu toe de moed nog niet hebben gehad. Het is tijd om weer in onze eigen kracht te gaan staan!

Sinds zaterdag 12 augustus staat Mercurius weer retrograde, de tijd om te doen is nu voorbij, tijd om naar binnen te gaan.
Wanneer Mercurius retrograde gaat, komen we in een tijd van vertragen, naar binnen gaan en leren van het verleden,  aanpassingen maken om ons volledig te kunnen richten op wat we werkelijk willen. Niet de beste tijd om met iets nieuws te beginnen, reizen te boeken, contracten te tekenen of grote toestellen te kopen. Dit is wel een voortreffelijke tijd om onze gewoontes en routines onder de loep te nemen en te zien waar we iets kunnen verbeteren.
Als we dan toch contracten moeten tekenen of iets moeten kopen, is het altijd goed om alles een paar keer weer te checken omdat onze geest niet naar buiten gericht is maar naar binnen, wat ons soms verstrooid kan maken…
Wat er specifiek voor deze periode is, is het oplossen van illusies (big time), we worden geconfronteerd met onze eigen illusies en er wordt ons gevraagd daar de lessen uit te trekken. Zelf wordt ik op dat vlak geconfronteerd met mijn familie, na het overlijden van mijn vader, ik heb al een paar keer serieus moeten slikken en me afgevraagd waarom ik me dat niet vroeger gerealiseerd had. Dikwijls stammen zo'n illusies uit de jeugd, om bepaalde situaties te overleven die we anders als kind niet hadden kunnen interpreteren zonder ons bedreigd te voelen.
Het is een uitstekende periode om te mediteren en meer spiritueel bezig te zijn en los te laten! De rest van de maand hou ik me bezig met het noteren van nieuwe sessies die doorgekomen zijnen met integreren.
Ik wens jullie nog een goede vakantiemaand met veel vreugde.
Liefs,
Hilde

 

14 juli 2017: LET'S BOLDLY EXPLORE NEW WORLDS! Koraalduivel

Volle Maan 09/07/2017
Een intense meditatie waar ontzettend veel kwaadheid naar boven kwam. Er is een sterke reiniging van emotionele energie aan de gang om ons te helpen om meer op onze intuïtie te kunnen rekenen. Dat was dank zij de hevige energie van de conjunctie tussen de Maan en Pluto maar ook door oppositie met Mars. Een ontploffende energie!
Quan Yin verscheen aan het begin van de meditatie, ze bracht witgouden energie samen met rode energie, een gronding (vrouwelijke eigenschap) van ons eigen Hogere Zelf.
Bovenop onze kroonchakra spoot de energie naar buiten als een ontkurkte champagnefles, Hier kwamen engelen en feeën om ons te helpen, een heling gebeurde onderaan de nek naar het hart toe: heling van hartzaken en kwaadheid (de onderkant van het hoofd heeft te maken met razernij…).
Een eenhoorn uit puur wit licht opende ons derde oog en ons hart aan de voorkant: nog meer zien met het hart!
Vlinders, feeën, vlindervleugels, de kleur van opaliet.
Opaliet is een synthetische opaal door mensen gemaakt, het is geen echte edelsteen maar wel zeer geliefd door haar mysterieuze uitstraling en haar prachtige glans. Opaliet zorgt voor harmonie bij onze gevoelens, en ondersteunt ons wanneer we trzuma's verwerken en loslaten, een belangrijke steen nu! Hij helpt ons ons ware innerlijke zelf te ontdekken en te begrijpen. De ‘steen van eeuwigheid’  helpt ons onze eigen talenten en krachten te ontdekken. Hij helpt ons ook onze eigen wijsheid te ontdekken en steeds vooruit te gaan, ondanks weerstand en die Liefde en Wijsheid aantrekt.
Sommige mensen zeggen dat Opaliet verbonden is met de Engelensfeer. Een belangrijke Nieuwe Tijdssteen!
Meer info: http://www.ksccrystals.com/opalite-1473-p.asp
Ter hoogte van de keel zag ik een orkest met ontploffende hoofden. Er is kwaadheid!
Best is die naar buiten te brengen, niet specifiek tegen anderen gericht maar wel door geluid, muziek, chanten, creativiteit, dansen.
Ho’oponopono kan ons helpen bij het vergevingsproces, niet alleen om de ander te bevrijden, maar vooral onszelf!
Een lichtgouden engel met golvend gewaad. Een man die stond op de wereldbol waar vleugels aanzaten. Nu brengen we niet alleen onze spirituele gaven naar de aarde, we helpen hiermee ook de aarde bij haar proces naar een hoger plan.
En wat nu belangrijk is: spelen! Spelen, lachen, kinderlijke vreugde. Helt zelfs nog meer dan ho'oponopo...
In de tweede chakra kwam het bericht dat het nu belangrijk is om los te laten (as always…) want nu maken we ons klaar om werkelijk opnieuw te beginnen!
Hier zag ik een koraalduivel. Tijd om zo vlug mogelijk op onze strepen te gaan staan en onszelf te verdedigen tegen verborgen gevaren.
Veel goudwitte, oranje energie.
Het is belangrijk nu om voor onze darmen te zorgen, we krijgen zoveel te vertereen nu: spiritueel, emotioneel, mentaal. Oranje fruit kan hierbij helpen! De darmen zijn immers het brein van ons lichaam.
Nu kunnen we groeien door elke dag iets te doen dat we nog niet gedaan hebben !
Bij de Aardster chakra kwam er pijn aan kroonchakra op. Nu helen we families, tijdlijnen, etc.
Op het einde van de meditatie werden we geplaatst in een opalieten ballon.

Wij bevinden ons nu in een bijzonder krachtige passage van de jaarlijkse Sirius Sterrenpoort. Sirius wekt het Lichtbewustzijn van Indigo’s en ander Lichtwerkers. Sirius is de ster die hogere energie doorgeeft dan onze zon. Nu is de tijd voor spirituele bewustwordingen en infusies met hoge energieën. Nu zijn liggen de vibraties zeer hoog! Dat kan onze intuitie versterken of onze creativiteit. Sirius staat voor vrijheid en het loslaten van alle beperkingen in verband met ons spiritueel welzijn.
Deze volle maan is intens vanwege de conjunctie van de maan met Pluto, en in oppositie met de Zon en Mars geeft dat wel een hete energie! Hierbij kunnen problemen ontstaan in persoonlijke relaties maar ook tussen landen. Wanneer we ons realiseren dat onze emoties intenser zijn dan normaal, kunnen we er gemakkelijker afstand van nemen om af te koelen en duidelijker te zien. Bij Pluto gaat het altijd om macht. Er is ook de belofte van vrede en compromissen zowel tussen verliefden als tussen landen…
De volgende krachtige passage is de Leeuwenpoort op 8/8, wanneer er ook een aparte meditatie plaatsvindt.
Het vuur van de Leeuw zal de afval van lagere trillingen van het dualiteitsdenken wegzuiveren, als we het tenminste toelaten ons op die manier te beïnvloeden.  Dit kan ons naar hogere niveaus van bewustzijn katapulteren en ons vervullen met Liefde en toegang tot de Nieuwe Wereld.
Deze zuivering zal oud karma, negatieve verbindingen met vorige levens en afhankelijkheden laten wegvloeien.
Een schone nieuwe lei! Op die manier kunnen we gemakkelijker onze Ziel in ons leven brengen, en leven vanuit onze Zielen Essentie!
Een kosmische hergeboorte, tot het lichtwezen dat we in essentie zijn!
En in die Heilige Ruimte kan de Godin in elk van ons naar boven komen! Als daar zijn: rechter brein activiteiten zoals medeleven en intuïtie.
En er zijn voor het ogenblik ook vele afleidingen die ons uit ons centrum dreigen te trekken. De aarde transformeert ook en helpt ons in onze eigen transformatie. Best is die afleidingen buiten te sluiten en ons te concentreren op wat er binnenin aan het veranderen is. Ons hart wordt het centrum van ons Universum, van het ganse Universum!
In deze 5D sfeer komt ons ware geluk uit onze Zielenverbinding, die onze wildste verbeelding overstijgt. De Nieuwe Wereld, eindelijk!
Er wordt van ons gevraagd om als spirituele wezens naar buiten te komen in de wereld en anderen die zich nog in het donker bevinden, een weg te tonen naar het licht, als vuurtorens op zee. Velen voelen nu een drang naar iets anders, een rusteloosheid waarvan ze niet weten waar die vandaan komt, een verlangen naar iets ondefinieerbaars. En die komt vandaar, van de behoefte om eindelijk naar buiten te komen met alle kennis die we op onze eigen weg hebben opgedaan.
Zelf ben ik intens aan het opruimen, ik ben ook van plan van te verhuizen, naar mijn eigen Nieuwe Plekje, maar dat zit voorlopig nog in de wensfase. maar ik ben wel op zoek naar een eco project of cohousing, ik sluit nog niets uit voor het ogenblik.
Opruimen is wel belangrijk om alle rommel weg te halen en de Feng Shui te laten stromen... Om het met Karen Damen te zeggen: we nemen iets vast en vragen onszelf dan af: Heb ik dit werkelijk nodig? Zoniet: weg ermee, naar de tweedehandswinkel, de kringwinkel of recht naar het stort. Dikwijls houden we dingen bij die ons ergens aan herinneren, maar hebben we al die herinneringen nodig? Storen die ons niet in ons nieuw gevoel?
Ik wens jullie nog een mooie maand en veel liefs!
Hilde

 

18 juni 2017: ALLES VERNIEUWT! Stonehenge

Volle Maan 09 juni 2017
Bij het begin van de meditatie kwam door dat we nu de shock van onze harten aan het helen zijn.
We zijn met zijn allen aan het bekomen van de verandering in energie, we herstellen.
Ik zag Magenta Self Healer, die het lichaam en de ziel naar een dieper niveau van gezondheid brengt.
We worstelen allemaal voor het ogenblik met de intense negatieve energie die aanwezig is op aarde voor het ogenblik. Het is belangrijk nu voor ons om voor onszelf te zorgen, onze ziel te herstellen en het leven hier op aarde volledig te omarmen.
 Nu is de tijd gekomen om onze idealen werkelijk te gronden, naar de aarde te brengen.
We bevrijden onszelf nu van al wat ons weghoudt van onze diepere waarheid, dat ons helpt om de vreugde terug te brengen in ons leven en onze vreugde te delen met anderen met enthousiasme.
Hier zag ik een eekhorentje.
Eekhoorn vertelt je je toekomst eer aan te doen door je voor te bereiden op verandering. De boodschap kan zijn dat je het gewicht van je last moet verlagen als je te veel dingen hebt verzameld waar je niets aan hebt. Tot deze 'dingen' kunnen gedachten behoren, zorgen, spanningen, stress, of hebbedingentjes die al jaren stuk zijn. Bij verzamelen dient sprake te zijn van evenwicht; zo nu en dan zul je afstand moeten doen van iets dat je hebt verzameld. Ga naar een winkel van het Leger des Heils, en geeft de hebbedingetjes aan iemand die er nog iets mee kan doen. Als iets je geen mogelijkheid tot groei meer biedt, is het tijd om los te laten.
Eekhoorn heeft nog een les te leren, die je op alles kan voorbereiden. Je moet dan wel het voor de hand liggende in acht nemen. Deze les heeft te maken met de veilige plek waar je je schatten moet bewaren. Deze veilige plek wordt gevormd door een sereen hart en een serene geest. De schatten die er opgeslagen worden, zijn wijsheid en zorgzaamheid. De energie die je hebt verzameld, zullen je hart en geest verlossen, waardoor je zult weten dat er voor alles te zijner tijd gezorgd zal worden. Pas die toe op je angsten voor de toekomst en ze zullen verdwijnen.
Bonte indianenveren kwamen uit de kroonchakra.
Felle kleuren spuiten uit ons kroonchakra : rood, geel, groen, van papegaaien. Wees alert op nieuwe ideeën die je in een nieuwe richting kunnen laten groeien. Misschien is het nu tijd om dromen na te jagen die je vroeger onbereikbaar achtte. Papegaai: genezing door kracht van kleuren en licht, imiteren, zon, diplomatie.
De papegaai kan je ook vertellen dat je taal naar jezelf toe moet veranderen, van negatief naar positief. Realiseer je wat je tegen jezelf zegt.
De papegaai leert ons te luisteren naar de natuur en ontwaakt ons tot de taal van onze intuïtie. Zij tonen ons de subtiele harmonie waaruit alle dingen bestaan. Ook brengen ze kleur en pit in ons leven. Tijd om  creatief te zijn en onze ideeën uit te werken en de kleur, de vreugde en de magie in ons leven te ontdekken en uit te drukken.
Al de dieren die verschenen tijdens deze meditatie toonden de verbinding aan die gevormd wordt met de sjamaan in ons.
Uit het derde oog kwam negatieve energie gespoten.
Een nieuw niveau van kleverige lage trillingsenergie is momenteel aanwezig op Aarde die innerlijke verwarring en chaos aantrekt. Het is een zeer oude energie die al lang verdwenen was maar nu terug de kop opsteekt omdat het een energie is die bij velen op aarde op de achtergrond altijd is blijven bestaan.  Deze energie is zeer subtiel. Hoewel ze voor vele duizenden jaren meestal sluimerde, regelmatig weer naar de oppervlakte om weerstand op te roepen binnen onze bewustzijnsevolutie. Wanneer we dichtbij een nieuwe doorbraak komen, een verhoging van de gemiddelde menselijke vibratie, breekt er meestal een oorlog uit of een drama op wereldniveau (herkenbaar?), en gaan we weer naar af.
Het is een soort virus-energie, die zich fysiek ook dikwijls uit in het naar boven komen van virus symptomen. Ik heb leren werken met het reinigen van deze energie en biedt nu reinigende sessies aan om jullie te helpen je te bevrijden van deze energie die ons gezamenlijk naar beneden probeert te trekken.
Meer info voor deze sessies volgt later , voorlopig gebruik ik deze methode op de achtergrond van al mijn sessies.
Egypte, Horus
Het oog van Horus heeft elementen van de oog van een valk en de oog van een mens.
De Egyptenaar gebruikte beide ogen als amulet.
Het linkeroog werd geassocieerd met de maan en men kon het gebruiken als amulet voor het genezen; het helen, het weer één geheel worden.
Het rechteroog, het zonnenoog, was een amulet ter bescherming tegen kwade krachten.
In die zin zijn beide ogen van horus een krachtige symbolen.
Voor ons symboliseert "het oog van horus" de blik van de 'anders'-kijkende.
De mens, die op zoek is naar de universele waarheid, de waarheid achter alle waarheden, kan deze alleen vinden als hij in staat is de wereld door het oog van Horus te bezien. Pas dan is hij is staat om de oude waarheden te herkennen, te ervaren en te beleven.
Kleurrijke bloemen en vlinders. Een vrouw met een kattenhoofd.
Bastet was in de Egyptische mythologie een vruchtbaarheidsgodin, voorgesteld als een kat. In haar oudste vorm kon ze ook zijn weergegeven met een leeuwinnenhoofd en een ankh. Het is de godin van vreugde, dans, muziek, feest, leven en warmte.
Een labyrint in het groen: verbonden met éénmaking, stelt de weg voor naar het eigen centrum en daarna de terugkomst naar de wereld die ons omringt. Dit is een initiatie die de wijsheid losmaakt en ze in het DNA brengt. Deze heilige geometrie toont ons onze plek in het geheel, in de kosmos en vraagt de gehele creatie te respecteren. Dit symbool verwijst naar de uterus, naar herboren worden, de ontmoeting van het onbewuste met God. Je kan voor jezelf gaan opzoeken waar het symbool voor staat, meestal kom ik dit symbool tegen in een chakra die een volledige transformatie ondergaat.
Zonnevlecht: Hier was een sterke heling van vastzittende energie. Veel gapen. Loslaten met uitademen.
Tijdens deze meditatie heb ik enorm veel gegaapt, dat wil zeggen dat er veel negatieve energie losgelaten werd!
Wij als Lichtwerkers, transmuteren de negatieve  energie voor de planeet!
Op het eind van de meditatie warden we allemaal geplaatst in een cocon van feeënkwarts energie.
De feeënkwarts steen is een zeer zachte steen met hoge vibratie die ons psychisch kan beschermen en helen.

Zonnewende 21 juni 2017:
We bereiden ons nu voor op de zonnewende van 21 juni. De zonnewende staat voor een tijd van afronding en vernieuwing. We kunnen de nieuwe fase in ons leven aan met nieuwe kracht, klaar om het leven te creëren dat we het meest wensen.
Het belangrijkste thema voor deze nieuwe zonnewende is overvloed.
Wat betekent overvloed voor ons? Hoe is onze relatie met overvloed? Leven we een overvloedig leven?
Deze vragen helpen ons om ons voor te bereiden op deze nieuwe zonnewende, om zoveel als mogelijk gebruik te maken van de energie die aanwezig zal zijn.
Wat willen we meer in ons leven?
De energieën rond de zonnewende hebben het vermogen om onze meest waarachtige en authentieke zelf naar boven te brengen.
De  miljoenen spirituele en bewuste mensen rond de wereld werken nu met deze energieën en brengen op die manier verenigd veld van Liefde tot stand . Door ons af te stemmen op dit verenigde veld van Onvoorwaardelijke Liefde, zijn we in staat om mee te rijden op de Golven van Manifestatie en doelbewuste creatie.
Een van de beste manieren waarop we Lichtwerker Eenheid kunnen bereiken, is door samen te mediteren om onze intentie te versterken om onze planeet te genezen en vrede te brengen voor haar mensen. Om 6u30 op 21 juni is er een wereldwijde meditatie voor alle Lichtwerkers voor de Zonnewende.
Meditatie instructies:

1.
Gebruik je eigen techniek om jezelf tot een ontspannen staat van bewustzijn te brengen
2.
Verklaar jouw intentie om deze meditatie te gebruiken als een hulpmiddel om het proces van Ascensie te versnellen voor planeet Aarde en haar bewoners.
3.
Visualiseer een Lichtkolom die uit de Galactische Centrale Zon komt en  door alle Lichtpunten binnen ons Zonnestelsel en dan door jouw lichaam naar het midden van de Aarde.
4.
Visualiseer een andere Lichtkolom die uit het midden van de Aarde opstijgt, dan door jouw lichaam en naar boven in de lucht naar alle wezens van het Licht in ons zonnestelsel en ons Universum.
5.
Je zit nu in twee pijlers van licht, het licht stroomt tegelijkertijd naar boven en naar beneden. Houd deze pilaren van Licht actief gedurende enkele minuten.
6.
Visualiseer nu dit Licht als een regenboog vortex die zich uitstrekt over de gehele Aarde en dan door het hele Zonnestelsel, het controlesysteem oplossend en geluk, overvloed en uitgebreid bewustzijn brengend voor alle wezens op Aarde.
7.
Visualiseer genezing - en een einde aan al het geweld - voor de Aarde en al haar mensen, evenals voor alle fauna, flora, mineralen en devische koninkrijken die de Aarde met ons delen. Visualiseer dat mensen in alle conflictgebieden op de Aarde hun wapens neerleggen en elkaar als broeders en zusters omarmen.
8.
Visualiseer volledige bekendmaking en vrijgave van alle informatie aan alle mensen op de planeet - informatie over de geheime ruimteprogramma's, de aanwezigheid van Buitenaardse beschavingen, geavanceerde technologieën en de manipulatie van de overheden en financiën van de wereld - zodat de mensen van de Aarde gemachtigd zijn Vreedzame en beslissende actie's te ondernemen volgens hun volledig geïnformeerde vrije wil.
9.
Visualiseer dat alle mensen van hun volle capaciteiten genieten - volledig psychisch, volledig telepathisch, geschikt voor astraal reizen, bilocatie, psychokinesis en meer. Visualiseer volledige communicatie met onze Sterrenbroeders en zusters.

10.

Visualiseer alle mensen die werken met de Aarde Rasters, de Nieuwe Atlantis Rasters, de Violette Vlam van St. Germaine en het Witte Vuur van AN om onze prachtige Planeet Aarde te genezen en te herstellen.
Nu komt het Licht van de Grote Centrale Zon op onze aarde gestroomd. En dat is een welkome afwisseling voor vele empathen. Dit licht vult onzer fysieke, etherische en mentale lichamen.


 
Een paar goede tips om onszelf voor te bereiden om grotere hoeveelheden licht te ankeren op aarde: 
• Kiezen om van onze vreugde onze prioriteit te maken
• Iedere dag de tijd nemen om onszelf te pamperen
• Ons iedere dag bezig houden met één of andere vorm van kunst: dansen, schilderen, iedere vorm van creatieve expressie.
• Ons licht en onze gaven openlijk delen met anderen.
• Zoveel mogelijk onze dankbaarheid uitdrukken
• Tijd nemen om ons leven te observeren in de plaats van te reageren.
• Gezonde voeding, in de natuur verblijven en communiceren met dieren.
• Tijd maken om te lachen
• Diep ademen
Tijd voor ons om te leren vliegen, tijd voor magie!!

Veel liefs,

Hilde

 

3 maart 2017: de creativiteit van de baar moeder

Eerst en vooral: een gelukkig nieuw jaar voor al degenen die ik nog niet persoonlijk gehoord heb!!
Een beetje laat en ik weet zelf nog niet goed waarom het zo moeilijk lijkt om de blog bij te houden. Sinds september 2016!
Alles is een beetje druk geworden sindsdien. Mijn vader is verschillende keren opgenomen in het ziekenhuis, zelf ben ik herbegonnen met rugoefeningen en therapie (na mijn rugoperatie in augustus). Ondertussen gaat alles beter, met mijn vader pas sinds vorige week. Hij is teruggekomen uit het ziekenhuis en heeft van alles na mekaar gekregen, was het ene beter dan stak het andere de kop op. Mijn familie en ik waren al afscheid aan het nemen, en dan ging plots alles beter…
Het is een verwarrende tijd voor vele mensen, we hebben allemaal een beetje meer bescherming nodig dan normaal.
Tijdens de Volle Maan meditatie kwam gouden duizendblad naar boven om ons te beschermen.
Gouden duizendblad, de bloemenessence, beschermt je tegen negatieve invloeden van buitenaf. Je wordt niet meer "leeggezogen" door anderen. Je bent in staat je eigen weg te volgen en niet meer bang te zijn de liefde van anderen te verliezen omdat je nee kan zeggen. Het helpt om in de ware zin van het woord een zelfstandig leven te leiden.
Deze remedie is goed als je jezelf door je overgevoeligheid terug trekt uit het sociale leven, jezelf gemakkelijk kwijtraakt of jezelf verhard om met je gevoeligheden om te gaan. Het leert je duidelijk aan anderen te laten zien wie je bent.   Overgevoelig zijn voor je sociale omgeving, met als gevolg sociaal isolement.

  1. Open naar anderen
  2. Onafhankelijk
  3. Actieve sociale betrokkenheid
  4. Innerlijk evenwicht

De maanmeditaties heb ik altijd laten doorlopen, en ik noteerde iedere keer ook wat er naar boven kwam, ik kwam er enkel niet toe om het in de blog te brengen…
Tijdens de volle maan van februari kwamen de stemmen door van walvissen, die rond die periode in grote getallen stierven op stranden in Nieuw Zeeland. Ze vertelden me dat ze nodig waren op spiritueel niveau, meer dan op fysiek niveau, vandaar hun offer…
Sindsdien voel ik dat de walvissen en de dolfijnen dikwijls komen helpen tijdens mijn sessies.
Tijdens de Nieuwe Maan kwam eerst de algemene behoefte aan onvoorwaardelijke liefde naar boven voor iedereen, samen met een heling van de wonden van het innerlijke kind.
Nieuwe kleuren komen door, zilverachtige kleuren. Zilver heeft verborgen capaciteiten en hoort bij maandag. Het is de kleur van de maan en zijn maangodinnen, Isis, Selena, en Diana. In de magie wordt zilver veel gebruikt voor nachtelijke rituelen omdat zilver tijdens het ritueel snel inzicht geeft en plotselinge visioenen helder maakt. In de magie staat zilver voor, dromen, capaciteit, intuïtie en geheime wensen.
ALLES DOEN OP ONZE EIGEN MANIER! Een kreet vanuit ons hart...
Dit is een periode van zwangerschap, er is iets nieuws aan het groeien
We mogen niet bang zijn om diep te gaan en naar binnen, want daar liggen onze schatten verborgen. Aan ons om ze te ontdekken!
Ter hoogte van de keel zag ik een Aurora Borealis, het Noorderlicht, vooral in de keel duidt dat op nieuwe creatieve, mystieke  energie die naar binnen komt.
We zijn bezig onze kinderwonden te helen via sprookjes, mysteries, dromen.
In de zonnevlecht een wasbeer: maskers laten vallen en plezier maken!!
De wasbeer staat voor: lichamelijke genezing, vrolijkheid, durf, intelligentie, sluwheid, vasthoudendheid, zuivering. En nog: behendigheid, vermomming, onderzoekend, nieuwsgierig, voorzichtig, overleven, zuiverheid, sluw, moedig, sociaal, transformatie. En ook: humor, clown, overleven, reiniging, dubbelzinnigheid, nieuwsgierigheid, sluwheid, privacy. 
Hier was grote vreugde. Daar hebben we behoefte aan na alle stress van de laatste maanden.
Trump heeft veel mensen schrik aangejaagd maar hij blijkt (voorlopig) meer komische figuur dan wat anders. Blaffende honden bijten niet, gaat het gezegde…
Tijdens deze meditatie werden er infusies doorgegeven van nieuwe creativiteit en spiritualiteit.
Bijen en bloemen! De lente is weer in het land, tijd om serieus te reinigen en te beginnen met het lanten van het nieuwe...
Het is tijd om onze spiritualiteit te gronden en daarvoor kunnen we steunen op de energie van de beer. De beer heeft helende eigenschappen, bakent domein af, symboliseert kracht, betrouwbaarheid, bescherming, kritisch inzicht, introspectie, evenwicht. De winterslaap staat voor projecten en ideeën die worden uitgesteld tot betere tijden zich voordoen. De beer herinnert er ons aan dat - van zodra we op de achterste poten staan - we een beter uitzicht hebben en onszelf kunnen assertief tonen.
Gedurende de maand maart blijven de Innerlijke Kind sessies afgeprijsd omdat dit nu zo belangrijk is. We krijgen allemaal te maken met zaken die naar boven komen om ons toe te laten eindelijk onze frustraties uit de kindertijd achter ons te laten.
Warme groetjes en veel plezier nog deze maand!
Hilde


20 september 2016: WE WORDEN ALLEMAAL SJAMANEN! Sjamaan

01/9/2016 Nieuwe Maan en eclips
Het belangrijkste beeld uit deze meditatie was een berg van kyaniet die uit de zee omhoog steeg.
Kyaniet is een spirituele steen met een kalmerende en evenwichtige werking. Hij helpt ons de regie over ons eigen leven voeren en om in te zien dat we geen marionetten van het lot zijn maar onze eigen toekomst vorm kunnen geven. De steen werkt kalmerend, brengt innerlijke rust en helpt onze blokkades en angsten te doorbreken. Hij maakt spontaan, empathisch en zet aan tot zelfexpressie en communicatie. Hij bevordert ook helderheid van geest, logisch en rationeel denken en eerlijk en oprecht zijn. Spiritueel vergroot het onze paranormale vermogens en intuïtie en helpt bij meditatie en contact maken met gidsen. De steen werkt aardend en reinigt de chakra’s en aura en brengt ze in balans. Fysiek heeft kyaniet een positieve werking op hersenen, motoriek en flexibiliteit, spieren, schildklier, (bij)nieren, keel en strottenhoofd en werkt koortsverlagend. Het is een goede steen voor zangers en mensen die in het openbaar moeten spreken. De ‘Steen van de Waarheid’ moedigt ons aan om onze waarheid in gedachten, spreken en actie te brengen.
Deze kyaniet zal ons helpen boven de zee van onze emoties uit te stijgen.
Helend water begon te stromen naar beneden, naar al onze chakra’s en vulde ons met kyaniet.

16/09/2016 Volle Maan en eclips
In het begin van de meditatie zag ik een vallend vliegtuig. Dat heeft misschien te maken met de chaos die er nu schijnt te heersen.
Ik zag een sjamaan met een puntige felgekleurde hoed op die ceremonieel aan het dansen was. Er hingen franjes van de kant van de hoed, die zijn ogen en gezicht bedekten.
In het derde oog zag ik een zwarte panter. De panter is een symbool voor wreedheid, waarde, tijd om onze psychische, mentale, fysieke, geestelijke spieren te oefenen. Hij brengt een sterke verbinding met andere werelden en is gevoelig voor aanrakingen. Lijden uit het verleden komt nu terug om getransformeerd te worden, door het nu te confronteren, te begrijpen. De zwarte panter leert ons naar onze intuïtie en ons hart te luisteren. De zwarte panter in ons leven duidt op een heropleving van onze passies, een vernieuwing van ons leven.  Een nieuwe fase waarin we nieuwe verlangens ontdekken en nieuwe dromen uitleven.
Het zwarte van de panter toont ons dat we moeten leren van onze schaduwkant, want die toont ons passies die we voor onszelf verborgen hebben gehouden.
Een sjamaan met horens op zijn hoofddeksel. Stieren energie, de energie van de aarde.
We waren verbonden met de energie van onze voorouders, Chinees, Tibetaans, Afrikaans, steeds veranderend.
We werden omringd door wilde mustangs op een grasvlakte. Sjamanen die naar de sterren reikten.
De sjamanen rolden in de aarde, gekleed in blauw. Tijd om onze communicatie te aarden.
Een gat in de aarde bracht ons in contact met de energie van feeën en sterren .
We spreidden onze armen om de energie van de sterren te verspreiden rondom ons.
Een groep paarden stormde door het water.
Onze zonnevlecht werd  verankerd, door een boom met zijn wortels diep in de aarde.
Een wervelende derwisj.
In de chakra van de vertering, de seksuele chakra, zag ik een gier boven een open put.
De gier staat voor dood, wedergeboorte, zuivering, purificatie van lichaam, denken en geest, geduld, visie, efficiëntie, zelfvertrouwen, transformatie, hergeboorte, ontwaken. Een zeer sterke aarde energie! De kracht van de sjamaan! De gier is een belofte dat alle ontbering voor een hoger doel tijdelijk en noodzakelijk was.
De bruine energie van de aarde bracht ons terug in ons lichaam.
In de aardster chakra zag ik dat we allemaal een erfenis hebben van superhelden. Vandaar alle filmen over superhelden voor het ogenblik zeker…
De ganse meditatie was dus vol van sjamanen energie, we beginnen ons weer één te voelen met de aarde!
Onze innerlijke sjamaan wordt geactiveerd, het deel van ons dat ons rechtstreeks met de ware bron van het heelal verbindt. Het deel van ons dat ons onderwijst hoe te stoppen met het luisteren naar ons ego, dat ons leert van ons ware, authentieke zelf te houden. Het deel van ons dat intuïtief waar we heling nodig hebben, mentaal, lichamelijk of geestelijk, en dat ons de weg kan wijzen naar ons volgende niveau. Het deel dat ons helpt te helen, de waarheid te zien en ons doel in het leven.
We maken opnieuw contact met ons groter, wijzer zelf, dat geen vrees noch zorgen kent en dat oneindig en grenzeloos is.
Nog een woordje over de laatste nieuwe ascensie symptomen:

 
-extreme lethargie (te moe om een vinger op te heffen)
- buikpijn en darm ‘explosies’
-een slecht humeur, zonder aanleiding
- eetbuien of een volledig gebrek aan eetlust
- geen motivatie om wat dan ook te doen
- slapeloosheid of teveel slapen
- keelpijn
- jeuk of huid uitslag

De darm explosies duiden op het loslaten van toxines die niet compatibel zijn met de nieuwe energie. We laten energie los die er misschien al jaren vastzit, van kwaadheid en negatieve emoties. Ook de zonnevlecht en de maag staan onder druk. Een goed idee is ons lichaam te volgen en onszelf niet onder druk te zetten door te diëten.
Ons bewustzijn is aan het veranderen van vibratie en ons DNA is aan het veranderen door de stralingen die voor het ogenblik naar de aarde komen.
Karen Bishop, waarvan ik jaren de ascensie blog gevolgd heb, heeft weer iets van zich laten horen. Ze zegt dat degenen die veel licht kunnen vasthouden, voor het ogenblik het meeste last ondervinden omdat ze tegengehouden worden om het algemene evenwicht niet te verstoren terwijl het nieuwe rooster zich vormt voor iedereen. Vandaar dat velen onder ons problemen ondervonden de laatste maanden. Zelf heb ik last van mijn rug gehad en heb ik zelfs een operatie ondergaan in juli. Nu ben ik stilaan, beetje bij beetje mijn kolom weer aan het opbouwen en het versterken, een waar nieuw begin!! Ondertussen heb ik moeten leren om vriendelijker met mezelf om te gaan en hulp te leren aanvaarden, therapeuten, altijd daar voor anderen, nooit aan zichzelf denken....
Nu is het ogenblik aangebroken om tijd en ruimte te nemen om te ontdekken wat belangrijk is voor ons.
En het is tijd voor ons allemaal om een stabielere gronding te creëren, gebaseerd op de waarheid, op liefde voor onszelf, zodat we die liefde gemakkelijker naar anderen kunnen uitdragen!
Warme groetjes!
Hilde

 
Inbrengen 2013 tot 2016