AANBOD bfl


Kijk rustig rond hieronder naar wat je nodig hebt voor het ogenblik en laat je leiden door je buikgevoel! Een intakesessie is altijd de beste sessie om mee te beginnen, dan kunnen we vandaar samen vaststellen wat je volgende stap is.
Alle sessies worden vanop afstand gegeven.

READINGS

Intake sessie INTAKE SESSIE
Als kennismaking en om vast te stellen waar je staat op je pad op dit specifieke ogenblik beginnen we met een reading van de subtiele lichamen van 1/2 uur (met of zonder channeling; hierbij stem ik me af op je aura terwijl je in meditatie of minstens ontspannen bent), een kijkje in je geboortekaart om te zien welke je pluspunten zijn en welke therapie of behandeling het best werkt op je transformatiepad ( 1/2 uur), met integratiesessie van 1 uur. Daarna ontvang je een verslag van de sessie, van je Human Design type en van de voornaamste punten in je geboortehoroscoop. Deze sessies gebeuren altijd op afstand.
Sessie van 2 uur 30 voor 222 €.
Pegasus Soul Channeling

PEGASUS SOUL CHANNELING
Voor een lezing en reiniging van aura en subtiele lichamen via channeling met de hulp van uw en mijn Gidsen, Engelen en Opgestegen Meesters, we werken dan aan het opnieuw in evenwicht brengen van je energieveld en het verhogen van je vibratie waar mogelijk. 111 € voor een sessie van 1 uur tot 1 uur 30, afhankelijk van de energie die doorkomt. Stel je vragen en ontvang de antwoorden van het Universum waar je nu klaar voor bent (niet altijd wat je wil horen, wel wordt je herinnerd aan je eigen kracht en hoe bij je eigen kracht en wijsheid te komen). Bij de eerste sessie vertrek ik altijd vanuit je geboortehoroscoop, dus graag je geboortedatum, uur, plek op voorhand. Lichtinfusie om het contact met je Hogere Zelf te versterken. Het verslag ontvang je daarna via email.

 
Horoscoop PEGASUS GEBOORTE HOROSCOOP
Verschillende lezingen van je geboorthoroscoop met als basis de belangrijkste planeten en je belangrijkste eigenschappen. Dit kan uitgewerkt worden met specifieke vragen met betrekking tot je spirituele leven, je vorige levens of eender welke vraag je kan hebben. Meer info volgt later.
Basis horoscoop voor
111 €
   
 
BALLAST LOSLATEN & DIEPE TRANSFORMATIE
Het Blije Kind
INNERLIJKE KIND SESSIES
Deze sessies worden op afstand gegeven.
Deze sessies zijn voor Lichtwerkers die hun oude ballast écht willen loslaten en willen vooruitgaan op hun pad!
We werken rond
emoties, shocks, oude trauma's die moeilijk losgelaten kunnen worden. Hierbij wordt de energie van verschillende helingssystemen, Gidsen en Meesters gebruikt, samen met het gebruik van helende muziek; dit alles wordt geïntegreerd in het chakrasysteem, waarbij ook een verandering op celniveau, op niveau van het DNA gevraagd wordt. De volgende keer kijken we naar wat losgemaakt is als gevolg van de vorige sessie en verbinden we het gewonde innerlijke kind met het Goddelijke Kind. Deze sessies dienen om meer vreugde toe te laten in het dagelijkse leven.
111 € per sessie.
Meer uitleg hier.
   
Angelic Healing
PRACTICAL MASTERY INFUSIES
Deze sessies worden op afstand gegeven.
Ze zijn voor Licht Dragers die zichzelf meer en meer willen uitzuiveren en hun Licht quotiënt willen verhogen. Deze infusies worden ook gebruikt tijdens de Innerlijke Kind sessies.
Deze infusies bestaan uit een reeks activaties en reinigingen die per groep van 10 verzonden worden.
1 Bescherming & Reiniging
2.
Profiel Zuivering
3.
Genezende Profielen
4.
Emotioneel Meesterschap
5.
Overvloed
6.
Verlichtings sessies
7.
Defragmentatie en Recalibratie

  Voor een reeks van 10 profielen 55 €. Deze sessies kan je dan altijd voor jezelf herhalen. Deze sessies hebben een zéér sterke werking, die je altijd voor jezelf kan herhalen!
  Meer uitleg hier.
 
Een leven zonder ballast!
PEGASUS ZUIVERINGS & INTEGRATIE SESSIES
Zoals de titel het zegt, worden hier verschillende disciplines samengvoegd tot een werkbaar geheel. Gedurende deze sessies wordt meer gewerkt met het Lichtlichaam, de bedoeling is de ascensie perikelen te verzachten. Hier wordt minder geconcentreerd op een bepaalde chakra. Deze sessies duren minstens 2u .
1. Reading en scan van je energieveld op afstand.
2. Sessie Zuivering van de Subtiele Lichamen (voornamelijk zuivering van vorige levens) gecombineerd met PM™ overdrachten, gericht op de topics die naar boven gekomen zijn tijdens de reading en de bodyscan.
3.

Subtiele energie sessie voor integratie met de hulp van Meesters, Engelen, de Hogere Liga's.
Prijs 111 € per sessie . .

Meer info hier
 

5D HART INTEGRATIE

Voor degenen die hun hart willen helen op quantum en multi dimensioneel niveau om gemakkelijker de Nieuwe Energie te kunnen belichamen.
99 € per sessie.

   
grty VERBINDING MET DE GODDELIJKE BLAUWDRUK
Deze sessies zijn in het leven geroepen om ons bij te staan gedurende deze verwarde overgangstijden waarin vooral de Licht Werkers gevraagd worden om de nieuwe energie van de Vijfde dimensie te gronden met al wie ons omringt.
99 € per sessie..
Meer hier
 
PEGASUS ♥ANTIVIRUS ZUIVERINGS SESSIES
Specifiek voor degenen die overgangssymptomen ervaren van de 3D naar de 5D werkelijkheid.
Tijdens deze sessie wordt gebruik gemaakt van zeer hoge energieën die verbonden zijn met Himalaya zout en Dode Zee zout. Deze sessies verzachten de overgang en staan ons toe los te laten waar we klaar voor zijn NU. In liefde, vreugde en eenheid! 111 €/ sessie.

Meer info hier
 
 
 

INWIJDINGEN
Reiki, opening van de kanalen voor Onvoorwaardelijke Liefde
REIKI
Reiki sessies verbinden je met de energie van Onvoorwaardelijke Liefde in het Universum; de inwijdingen openen je energiesysteem (chakra's en subtiele lichamen) om deze energie toe te laten. TIjdens een sessie ervaar je de ruimte van meditatie en stilte in je wezen zodat je jezelf kan helen op de vlakken waar dat nodig is. Tijdens de initiaties wordt je afgestemd op deze liefdevolle energie zodat je er altijd uit kan putten voor jezelf en voor anderen. Je vibratie verhoogt bij iedere inwijding en Reiki is een grote hulp bij het mediteren! Meer uitleg hier.
 
Een inwijding in de kristallen energieën en een verhoging van je werkzame DNA
DNA ACTIVATIES VOOR HET KRISTALLEN EN VOOR HET DIAMANTEN LICHTLICHAAM
Terwijl de vibratie van de aarde stijgt, krijgen wij ook de gelegenheid om onze vibratie te verhogen. Een van de sleutels tot dit individuele ascensie werk zijn de Kristallen DNA activaties om ons junk-DNA, de DNA strengen die totnogtoe voor niets dienden, wakker temaken en te activeren. Metatron zorgt voor zuivering, activering en afstelling gedurende deze activaties zodat het aantal actieve DNA strengen geweldig toeneemt. Meer uitleg hier.
 
Hogere Subtiele energieën

LAHOCHI VAN HET 13de OCTAAF
Voor degenen die reeds werken met Reiki (minimum Reiki 2), is er nu de gelegenheid om ingewijd te worden in LaHoChi van het 13de Octaaf.Deze energie verbindt je meer met Engelen en Meester energie. Deze inwijding wordt op afstand gegeven voor 99 €. Meer info hier

   
Ascensie PEGASUS ♥ ASCENSIE SESSIES VOOR STERRENMENSEN & LICHTWERKERS
Specifiek voor sterrenzaden en mensen die op het ascensiepad zijn en wensen te werken met hogerdimensionele energieën.
1. Afstemming van de axiatonale lijnen
222 € voor 3 sessies
2. Diamanten lichtlichaam
99 €/ sessie
3. Spirituele manifestatie 99 €/ sessie
4. Recalibratie van het diamantlichaam 99 € om te leren je Diamanten Lichtlichaam zelf te calibreren.
5. Sessies verbinding van de chakra's met het christusbewustzijn
99 €/ sessie

Meer info hier
   
Leven op de nieuwe aarde AQUARIUS INITIATIE Sessies 5D INTEGRATIE, LEVEN IN HET HART, 2023 UPGRADE. 55 € /initiatie; 99€/ sessie integratie in alle chakra's. Meer info hier
   
 
TRANSFORMATIE MEDITATIES IN GROEP
De Boeddha in jou ontdekken! MAAN MEDITATIES
De beste manier om zelf voor je spirituele noden te zorgen en je chakra's en subtiele lichamen in evenwicht te brengen is meditatie of bewustzijn, de stilte in jezelf vinden en op die manier contact maken met je Hogere Zelf en de Gids in jouzelf.
 

AFSTANDSSESSIES:Bfly
Hoe gebeurt zo'n sessie?
We spreken een bepaalde tijd af waarop je gedurende 1 uur ontspannen op je bed gaat liggen, zorgt dat je niet gestoord wordt en dat je GSM afstaat, terwijl je een rustig achtergrondmuziekje opzet, liefst instrumentaal. Je mag een kaars aansteken, incens branden of je geliefkoosde aroma verstuiven en zorg dat je in meditatieve toestand komt (heb je daar problemen mee, dan bespreken we dat op voorhand). Probeer je te laten gaan en je te concentreren op je hart en op wat er gebeurt op lichamelijk of ander vlak. En denk eraan: GENIET ERVAN!
Wat gebeurt er juist?
Gedurende de behandeling, kan je warmte voelen of tintelingen, geluiden horen of zelf geuren ruiken. Je voelen dat je vol energie loopt of het kan zijn dat je helemaal niks ervaart, dat je je enkel diep ontspannen voelt. Dat wil niet zeggen dat je de energie niet ontvangen hebt of dat je er ongevoelig voor bent. Je ontvangt altijd de energie. Jij ervaart ze op jouw unieke manier en de handleiding ontdek je meestal zelf. Er is geen goede of slechte ervaring, er is enkel een ervaring. Het kan zijn dat je onmiddellijk een diepe verandering voelt, of dat alles voor jou subtieler verloopt.
Wat te verwachten?
Eenmaal je de sessie ontvangen hebt, zal je levensenergie versterken. Je zelfhelende proces zal beginnen waar dat nodig is. Soms ervaar je een grote shift, meestal tijdens een initiatie. Meestal gebeurt alles meer gradueel, je bent ook niet van de ene dag op de andere veranderd in de persoon die je nu bent. De sessies ondersteunen je in je proces van verandering en van bewustwording van wie je werkelijk bent.
Hoe gebeurt betaling?
De betaling gebeurt vooraf door een storting of door PayPal, bij aanvraag krijg je een vraag om betaling van PayPal doorgestuurd via email.
En achteraf?
Achteraf bespreken we via email of Skype hoe de sessie verlopen is, wat er naar boven gekomen is. Je kan me altijd terug contacteren wanneer er later nog vragen opkomen.

Transformatie2

 

PEGASUS LIGHT FUN